who am I

Jag hade världens planer för dagen. Men sen kom iPhonen (Och sen började det dyng åska) ÅH JAG ÄR SÅ GLAD! ALLT CPAR MED DEN MEN JA HAR DEN I FAMNEN. Ibland är livet bra. Kan dock inte fixa en enda app för ja förstörde i iTunes men det får fixas imorgon. Annars har ja pluggat, övningskört, gått ut o gått o nu ska pappa o ja sjunga en sväng innan ja pluggar o sover. Imorgon gör vi sista seriösa dagen. PUSSS!


Snacka om service. Vi va liksom inne igår, o då hade vi inte ens bestämt oss helt. Oså när vi kom in i da ba "vi har din iPhone ;) Go for telia!

jag.gillar.min.klass.

Ibland har man bara jääävligt kul i skolan och ibland är man bara kung på bilkörning. Jag är sjukt trött, men sjukt glad. Mina klasskompisar är G A L N A. Fuck vad jag kommer sakna dom i sommar!!
TYP SÅHÄR MYCKET:



Hanna hade lite kul med kameran oså....

Haha det puckot!! Gosan....
Alla andra roligare bilder finns på alla andra roligares telephoneeees.

dreaming of what could be

Insåg var alla känslor kom ifrån, pratade med pappa, grät en skvätt och nu känner jag mig som människa igen. O nu ska ja lyssna på depp musik och sova. Upp halv sex! Godnatt

lackar bulllllaar

Fan vad irriterad jag blir..............Skulle äntligen beställa hem den där iPhonen (hihihi), oså bara knövlar allt. Och jag med mitt tålamod får damp. DAMP! Åh, äh.. Ja o pappa körde iaf bil, o ja drog ut lite på vägarna och va så jäääkla bra!! O nuu ska ja sova här, hela veckan. Är irriterad på allt. Men vi beställer hem den där phonen imorgon istället. Jag är sur, och förbannad. (Inte bara pga telen hahaha, jobbig dag bara!!) Men SUR är vad jag är! Ska skölja ur min hårinpackning. Mitt hår mår inge bra. Puss!


Min mamma är faktiskt den allra bästa!!!! ÄLSKAR HENNE!!!!!
Och hennes sällsynta stördhet är vad som gör henne så sjukt unik och bra ;) Ho är otroli!

mors dag

Idag ska jag bara ligga här i min säng hela dagen. Jag ska ta igen mig så de ryker om det!!! Min mage har sagt ifrån i en vecka o ja lyssnar inte, de är klart man får sota för. Så ja ska slå på en film eller vänner. (Undra va de slutar med;) Men ikväll kommer nog familjen på lite mys iallafall. Det blir bra! Puss!

Ligger o tittar på iphones...

Ouuups.........

let's do this, one more time

Kom hem för några timmar sen. Landa hos morsan.. Vi hann aldrig med stan heller för vi skulle visst åka ganska mycket tidigare än väntat. Funderar på att sova, känns som ja inte sovit på år. Min mage behöver sömn. Ja. Ni får bilder från gårdagen. Puss!

Sebbe va gaaaalen. Hyper. Och påtänd, som mormor sa ;)

Vackra, vackra adde!


Mina finaste kusiner!

Moster, morbror, o studentbarnet!!!!!

Haha, dansande-papporna!


Kusinbild!

Mormor o sebbes farmor!

Mirjam o mickan!

Sötis beccis!

Min fina ursnygga moster





Finaste presenten


<3

still in uppertown

OMG! Min mage kan gå o dö. Vaknade nyss, orkar inte gå upp. Igår var lång. Vi höll igång från åtta på morgonen till ett på natten. Upp o fixa, till avslutningen, utsläppet, mottagningen, mat, mat, mat, o tillsist studentfest. Jag träffade gamla godingar, m-m. Men sen tröttnade ja o emlan och blev ist upphämtade av robin och mickan! Vi åkte o köpte feta godispåsar och åkte hem o satte på oss myskläderna o bara mös i soffan....Idag ska vi till adde o kolla när dom öppnar alla paket och förhoppningsvis hinner vi en vända på stan också innan vi far hemåt. Jag. Mår. Piss! Men jag försöker njuta och jag kan inte ens räkna alla gånger jag tjöt igår. Jag är så avundsjuk! Haha, känslig tjej...

fristad

Alltså det är sjukt vad jag älskar det här stället. Sjukt vad jag älskar dom här personerna. Och sjukt hur jag njuter. Emelie o ja placerade oss i stora hallen på övervåningen för natten, eftersom alla ska upp så tidigt imorgon. Och jag hör jontes knappande på datorn, sebbes musik från hans rum och niclas som sitter nere o tittar på tv. Ljud runtom överallt. Jag älskar't. Och jag älskar framförallt lukten detta hus har. Det luktar kusinerna. Det är ljud o liv jämt, och gud. Åh. Kramarna man får och den där äkta kärleken. Människorna här ger mig kraft. Och jag älskar det här....Speciellt att ligga i kusin-doftande nytvättade lakan. Snacka om att jag kommer sova som en ängel.

on our way

Det var ett jäkla knövel med internet! Funka inte på bussen o nu på tåget kämpa vi så mkt att konduktören tillslut gav oss en lapp med inloggningskod. Haha, gratis osådär. Ibland är jag rätt bra alltså. Så vi sitter alltså på tåget nu. Påväg till kusinerna, där en kär lite pöjk kommer o hämtar oss med sitt nya körkort ;) Ska bli skönt o komma iväg, igen. Jag spyr vilken sekund som helst o tror fan ja har fått magsjuka............fast ni vet.......... Kul osådär. Emelie sover. Jag är hungrig..........Ha en bra kväll!

Hahahahahhaa.

you will hate that i never gave more to you, than half of my heart

Finns INGET bättre än att vakna till pappas musik nere i vardagsrummet. Seriöst. Det är en sån där sak som bara få mig att le o slappna av. Mys på hög nivå. Idag vare stevie wonder som fick förgylla mitt väckande! Och här ligger jag, hemma från skolan, totalt död. Ska ligga här tills ja ska hoppa på bussen o åka in till öret, o ta tåget till uppsala. Hörde nämligen att 2 av dom finaste människorna i världen tar studenten imorgon ;) Jag mår inte bra, men ja offrar mig. Haha! Det ska nog gå. Puss på er!
Tänkte försöka fixa till lite bilder från paris också hihihi.

Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around
No it won't all go the way it should
But i know the heart of life is good

godnatt!

Har catchat upp i x antal timmar med ps. Vi skulle ju va nyttiga så vi gick o köpte godis o satte oss sen på pizzan. Haha! Satt i flera timmar och bara lätta på våra hjärtan. Skönt att få skratta lite med. Jäkla go unge!! Älskar henne så mycket.. M-mmm, krockade lite förut med, första gången i mitt liv. Seriöst, busschaufförjävel ser inte att det är rött o kör rakt in i en bil, ja prata i telefon o fatta ingenting förns efter att jag flugit in i sätet och mosat handen, haha! Skaffade en ny bästis bredvid mig iallafall. Haha, go tjej. Men ingen blev skadad o de va ju inte så farligt direkt. Men lite skakis blev man ju.. Nu ska jag dö, mår så jäkla dåligt. Puss!

(Under min lite större period, he-he).

ånsdäg

Fuck, vad jag är trött. Har sovit typ 10 timmar och jag orkar inte ens öppna ögonen. Magen är fortfarande inte med mig och jag gräver snart ner mig någonstans. Orkar.inte.mer.skola. RÖV. Börjar få ont i halsen igen också, ALLTID på onsdagar? S.j.u.k.t. Hejdå

Ta mig tillbaka o gör mig till kung!

free fallin'


Ibland när man är trött o deppig, finns det inge bättre än att ligga i sängen, lyssna på lagom go musik (lite lagomt deppig som påminner om gamla tider) i sin nya onepiece, tänka lite extra och bara försöka ta igen sig lite. Det är någonting som fattas hela tiden, någonting i mig är tomt men jag kan verkligen inte sätta fingret på vad. Det blir jobbigt, stora känslor väcks och jag blir så galet frustrerad. Suck. Ja längtar efter annsi, hon brukar kunna reda ut sånt här åt mig. Oså saknar ja hennes blööta pussar

i'll love you like i've never been hurt before

12 timmar hemifrån, 2 nationella, men nu är ja done! Inga mer nationella. Och gissa vem som är GODKÄND I SPANSKA?! Jag hoppade o skrek av lycka. Det va ja värd!! (Ärligt, trodde ALDRIG ja skulle fixa't). VG+ på engelska nationella också! Betygen rullar in som dom ska, det går bra nu. Men nu ska ja ner o sjunga lite med pappi - anna, något spännande väntar ;) Hoppas ni mår bra! Jag är trött som fan. Mer, vanliga, prov väntar. Puss!

Lämnade paris, o drog till chicago. Helt ok.

when life's good

Vilken fantastisk kväll jag har haft! Finns inget mer att säga, förutom att lycka har funnits inom mig konstant. Det är sånt här jag gillar med våran lilla håla. Gemenskapen. Godnatt ni fina!

back to school

Har knappt sovit en blund känns det som, o om en timme åker ja till skolan o gör nationellt ja missat. Är så jäkla deppig.........Men aja, ikväll kommer det iaf massa fina kör människor hit o grillar o gör mig happy. Puss puss!

i wanna fly away, i don't know where my home is

Plugg, crepes, övningskörning, hämta upp jonk, åka till degen, dra över till grannen, hem, packa upp, o nu står dusch o diverse på schemat. Har glömt varenda skolbok hos mamma o har inte en aning om var mina nycklar är. Känns bra det här. Det ösregnar. Lämnade 29 grader sol för detta! (NEJ, jag är inte brun, har inte haft tid till att sola plus att ja aldrig skulle sätta på mig bikini bland alla kåta fransmän, uh). Nationella imorgon. Godnatt.

Love you guys!

sakröö blö

Jag har sovit 15 och en halv timme. Mina fötter gör fortfarande förbaskat ont och jag saknar paris. Sitter o myser i min franska onepiece o ska göra klart en engelska redovisning (ska väl inte va så svårt efter all engelska vi snackat, har ju tillome börjat tänka på engelska, haha) o sen ska jag övningsköra. Får väl göra det bästa av situationen här. SAKNAR MINA TJEJER REDAN. Åh.



Fann några mer bilder från igår. Haha, så jäkla svettig tjej ;) tur att det var framåt slutet iaf!

au revoir beautiful paris

Hey guys! Kommer ni ihåg mig? Jag är hemma igen, från paris, ni vet........... Känns rätt sorgligt och det slog mig just, att min fina lilla semester med mina 2 favoriter faktiskt är över. Vi har träffat så himla mycket härligt folk, vi har sett så mycket fantastisk, vi har fått skratta tsm i en hel massa dagar, och detta är något jag aldrig kommer glömma. Jag skulle aldrig kunna förklara i ord, så i won't. Men bilder ifrån våran sista natt kommer! Vi var på en fancy club i väntan på att våran flygbuss skullle gå, 06.20. Så det vart en hel del dans (precis som natten innan) o ingen sömn. GUD SÅ SKOJ. Men ack så ont ja har, högklackat - dans - stå - vänta - hela natten/morgonen = död. Dusch o säng är varmt välkomna.








nu kommer vi på riktigt, paris!

Vi är i fullt shå med att försöka vakna till här hos familjen ågren, musiken är på och jag ligger och vrålar i sängen. Livet leker. Har väl sovit kanske 20 minuter, fastnade vid grease, haha. Glada tjejer vi kmr va HELA dan. Mmmm. Mackdags! Jag svälter. Puss mina vänner, NU DRAR VI!!!! (snart). Ha de verkligen bäst!!!!!!

fredag den 13e

Har ni haft någon otur idag? Haha, sånt där tror ja inte på, men är ändå lite glad att det inte är idag vi ska flyga ;) Men nu har vi iaf packat, vi har fixat, vi har handlat och vi har ätit taco hos mamma hela familjen. Nu är vi redo!! Klockan 2 inatt far vi och flyget går tjugo i sju imorgonbitti. Jag saknar redan min mamma och jag vet inte hur jag ska klara mig utan alla. Haha men vi ska ju få krama på mosan, som vi inte sett på 4(!) veckor. Hon går ju språkkurs där för er som inte förstått, och nu hennes sista vecka är hon helt ledig, och ville alltså ha dit oss, o de tacka ju inte direkt vi nej till! Även om ja aldrig trodde det faktiskt skulle bli av.........JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ!! har bara inte fattat det än.. Vi 3 i paris, i en hel vecka. Bara vi. I ett annat land. Tänk vilka minnen vi kmr få!





Here we come moee!!

Viktigt!!!

Cha Cha Bloggen!
Denise 'Nisse' Lindqvist Is in dah haus! Fick äran att gästblogga här hos Ellinora.blogg.se, Lucky me lixx.
Nej okej, skämt åsido, Nu ska vi ta en allvarlig diskussion om samhällets baksida och felaktiga normer, jag tänker dock inte spekulera vidare i hur Ellinor bryter mot normerna eller inte.*hosthost*.
He He He He, Jag har faktiskt inget intressant att skriva här och nu, men här sitter jag, Denise 'Nisse' Lindqvist, aka Ellinors äkta make.
Hmm, ja, ska nu skriva en ego-boost till Ellinors ära. Vilket kommer att bli mycket,mycket svårt. Nej vet ni vad, vi skiter i det med. Så nu återstår fortfarande mitt problem, vad FAN ska jag skriva här? Jag har all makt i världen att skriva EXAKT vad som helst, och då sinar min idébrunn!? Hallå liksoooom! Ellinor vill att jag ska skriva om hästar, då jag associerade till kvinnan som hade sex med en häst. Kvinnan i fråga hade alltså sex med en häst,på en scen, som en uppvisning. Kvinnan dog sedan av att hästen kom för hårt in i henne. Synd att världen miste en sådan intelligent människa och en sådan stor förebild. Jodå, det var allt för mig, jag hoppas att jag har berört Ellinors...få läsare med mina tankar och värderingar. TJINGELING.

paaari, paaaaari

Åh, min mage verkar vara som den ska idag. Bara att ja vakna innan klockan ens ringde som är problemet. Jag som är så trött.. Men idag kör vi sista rycket i skolan och sen drar ja hem o packar sönder och förflyttar mig till far, med syster. Och försöker väl sova lite innan vi åker. Pirrrripirrrrri. Hemprovet är skickat och taaack gode gud för det. Det blev en lång kväll kan ja lova.................





Från onsdags. Haha. Att vi alltid skrattar så vi kiknar!! Min bästa pea.

release me

HEJ HALLÅ!!!!!! Min mage är inte inte inte bra idag och jag är trött trött trött. Jag åker visst imorgon och har inte börjat packa. Mmm, elli är sig lik. Ska göra klart mitt hemprov och sen gräva ner mig i sängen o så fixar vi allt imorgon! Ja, bra. Puss!



Nog för att jag hade ont i magen o inte orkade jobba, men vad är deras ursäkt liksom?? Haha, så knäppa och störda att dom gör min vardag hundra gånger roligare. Love them.

bonjour

Jag har just pratat med min fransiska via msn!!!! Web, cam, ljud. Åååååh. Saknar henne! Men om 2(!!) nätter åker vi. Omg!!! Annars har jag o ps haft avskedsmiddag på max ;) och hon har hjälpt mig med hemprovet. TACK min ängel. Och sen blev det en 40 minutare promenado på det. Imorgon äre lååång dag i skolan så ja måste sova. Vi hörs imorgon kväll! Pussipuss

REDAN onsdag!

Ligger fortfarande i sängen. Jorunn skriver på fejjan och jag bölar.

"kraaaaaaaaaaaaaaaaam goding
du är så gosig o så underbar o en fantastisk härlig person
det är så gott att se dej tillsammans med mina barn, de älskar dej...
kraaaaaaaaaaaaaaaam o love you"

Hur fin är hon inte? MIN pussgurka. Jag älskar henne så sjukt mycket och hon gör mig alltid så glad. Åh. Och jag åker till paris snart. Det är inte något ni missat va?;) Pirripirirri. Ska snaaaart gå upp. Funderar på om det är dags för shorts ännu en dag?! Vädret idag verkar ostabilt. Men man lever ju bara en gång!


Haha inte bästa vinkeln där för mig nej, men åh, vilka godingar.

i'm hanging on the moment with you




Börjar få resfeber. Åker ju snart!!!!
Tittar på sex and the city andra filmen och njuter av livet lite. Sovmorgon imorgon. Thank god.
Sussa så gött söteknölar! Pusssi
(HERRE.GUD. vad bra gagas nya låt är!!!)

i'm on the edge with you

Hola babes! Har ni hört gagas nya låt? SÅ SJUKT BRA. Hon rockar fanimig.
Nationella engelska är totaly done och endast spanska muntliga kvar. Vi kämpar på. Missade buss o buss imorse, lagom till nationella. Hann anyway dock, puh! Dagen har iaf varit solig och fin annars!!!! Fantastic. Emelie o rick har varit me mig i eftermidda, o vi låg mest ute på en filt o skratta. Övade franska. Moa förstår nog varför de blev lite skratt då....Även mamma o pappa tyckte ja sög. Mysig dag anyhow!

Ny bikini. Jag gillar skarpt.

Jenny luktade förövrigt på sina fötter förut, o ja kände att de va längesen ja skratta så gött. Och hennes min när ja först luktade på mina......."eeeeeeeh, ja låtsas som att ja inte såg dedär" Haha!

i'm back!

HALLELUJA! Bloggen är igång igen. Men det är allt tack vare ps det, haha, seriöst, TACK unge!!! Och det är hon som ska ha äran för nya designen också. Tack igen, min räddare! Har känt mig handikappad............
Men nu mår ja illa, så ska sova, missar min sovmorgon till halv ett imorgon o börjar 8.15 ist pga engelska nationella. Jippi! Har även spanska nationella. Drömdagen. Annars har denna dag varit SUPER, bra väder, bra vänner, lätta sommarkläder. Åh. Och bilkörning! Jag är grym. Och jag åker till paris på lördag. Kan inte fatta att ja ska få vara med mina 2 bästa i en hel jävla vecka i självaste paris! Jag tror ja drömmer.

Mår bra. Bra. Bra. Bra.

I deserve someone who gives a shit

http://www.youtube.com/watch?v=BRlPb5stkfo
Jag älskar henne. Maggio. Och jag pluggar inte, fast jag borde. Skoltrött - no motivation at all. Väntar på att syster ska svänga förbi. Kanske vi trycker någon pizza. Har solat hela eftermiddagen, tror jag fått solsting. Mår illa som fän. Vad görs? Jag drar till paris på lördag tidig morgon. Och jag ska ha egen spakväll här ikväll. Nej men ni vet, ansiktsmask osåntdär. Ni skulle ju få bilder från emelies fest för några månader sen förresten, haha, men icke. Ni får iaf en fin på mig o ricky!

Hahaha.

spending all these years putting my heart back togheter

MORSNING!
Vet ni vad jag upptäckte igår när ja satte på mig mina absolut favorit shorts? Dom passar inte längre. Och inte på samma sätt som alla andra kläder, att man är för stor. Nej, SHORTSEN är för stora! Jag har aldrig varit med om liknande. Dom ser ut som en sopsäck på mig. Första gången ja själv kunde se att ja faktiskt gått ner i vikt. Haha! Förra sommaren satt dom ju perfekt. Även om det såklart är kul, så är ja så jäkla ledsen. Ja älskar ju dom shortsen. Men ja ska visa er, bara för det ser så kul ut! Haha.
Förra våren:


Och nu:


Hahaha, seriöst????? Ser ju fan inte ens ut som samma....

våga vara dig själv

Gårkvällen var jätte mysig, med min bästa sockerpula. Vi spela biljard och satt sen på davids altan med felix, razmus och oscar hela kvällen och spelade sällskapsspel. Jag har faktiskt börjat gilla spel! det är mysigt. Men sen blev jag så trött, insåg att hela dagen verkligen gått i ett. Så idag va ja inte pigg, låg o kolla film hela möran men sen tog jag mig sen faktiskt ut i solen! O nu snart ska ja o pappa åka in t nobell o övningsköra lite mer, innan emelies dansuppvisning! Möter uppe richard och sandra där med papp, och senare fortsätter sandra o ja hem o myser hos henne. Puss! Ha en underbar lördag!!


Och titta va ja hittade igår då... Dom sista vita. Åh, lycko mig.

Syrran på första sidan i tidningen igår inför deras föreställning ikväll! Längtar!

känner ni ruset

Jag skrev värsta inlägget förut, men sen blev jag våldgästad och va tvungen o stänga av datorn. Snäll vän. Närå, de va jonas, som hämta mig o skjutsa mig till ps! Aw. Lite chockad blev ja ju. Men nu är jag hos pean iaf. O vi ska nog hälsa på vår vän david. Så atte. Dagen har iaf varit GRYM, lite mys med jorunn o pojkarna, lite marieberg o lite fika på världens mysigaste ställe i vintrosa (med dom då). Och sen har ja ju haft ett gör bra besök hos doktorn och kört bil som en gud! Så, dagen klassas som perfektion.
Noel 3 år: Hej snötnos. Hahha åååååh...

born this way

Godmorgon!
Idag ska jag till doktorn, kl.10, vilket betyder att ja varken hann in till skolan innan o kmr inte göra efter heller. Men jag klagar inte! Sen ska pappa o ja testa på hure blir med mig bakom ratten en stund innan jag följer med jorunn o pojkarna på utflykt! Hihihi. Kan bli en bra dag! Ni får även lyssna på en av mina absolut favoriter här, gick tyvärr inte att bädda in?!?! så ni får länk. Pusss!
http://www.youtube.com/watch?v=cWs493FwXgE

Min pärla.

nu tar ja helg!

Skulle vilja kalla mig tröttast i världen. Idag efter nationella fick jag en svimkänsla, äckligt. Helt jäkla slut. Har halsfluss känsla i halsen också. Men dagen har varit bra trots det. Såg fram emot att träffa emmlan, höll mig uppe, men sen fick hon jobb, deppigt haha. Så efter att ja fixat passet åkte pappa o ja o köpte milkshake o hämtade satc filmerna hos syrran. Har ju ba 4 avsnitt kvar på serien. Buhu.
Så guess what i'm going to do tonight?


"Vi har jordgubb, vanilj och choklad"
"Ja okej, då tar vi en jordgudd och banan"

I can't hold it back

Skolan är ett helvete just nu, med massa nationella och en massa press! Jag är ingen pigg jävel these days o jag vill bara gråta. MEN, jag har världens världens bästa o finaste klass. Seriöst, så himla härliga människor!!!!! Ja gillar verkligen varenda krake. Och imorgon ska vi på rättegång, vilket känns lite spännande, oså har ja ju fått körkortstillståndet!!!!! Så livet innehåller ju lite glädjekluttar trots allt,  nödvändigt i denna kyla. Och sen ska ja fixa passet och umgås med en fin vän. Tack och bock.

Bara 1 nationellt kvar, bara 1 nationellt kvar, bara 1 nationellt kvar......Denna vecka iaf. Kämpa!

sing a sad song just to turn it around

Jag lackar bulle på folk som klipper av sitt långa hår. Visst, de gjorde ja med, men inte på flit. Ja va ju typ tvungen. Idioti. (Inte sur på riktigt. Förstår bara inte..) Gillar heller inte frisörer som klipper i 15 min? Seriöst, haha! Jag tror ja ska ta en promenad. Beöhver visst ut med lite irritation. He-he. Är bara så galeeeet trött :( och har så ont i magen.....

såpbubbler

Ja men se goddag. SpanskaNPhelvetet gick åt helvete. Vi va 5 deppiga spanjorer efteråt. Jenny o ja va dock 2 glada engelsmän efter muntliga NP, preliminärt vg. Ok, som man säger. Bara 2 kvar denna vecka! Missar enda sovmorgonen pga det. Ja men hörde jag jubel? Ska klippa mig halv 4. Typiskt mitt hår att alltid bli lite fint när ja ska klippa mig. Kul med snö också, osv. Har ni de bra eller? Jag vill sova. Hörde ni att min mage mår bra förresten? Upp kl.6, mens och 1000 prov - stress - uppblåst - osånt. Tur ja ska till min nallebjörns doktor på fredag. Nja, tja, kanske skulle göra något med livet ist för att sitta här o klaga? Ja, klippa mig typ. Puss!

Bara för vi e goa får ni en bild från förra veckan med mina puddings på stan!

myself and I, we've got some straightenin' out to do

Trodde Bin Ladin va död sen flera år tillbaka jag, men det skadar ju aldrig att han dör en gång till liksom! Skulle ta pass, men ne, utan päron - inge pass! Får fixa till veckan. Men köpte iaf pip biljett. Ingen återvändo, så att säga! Jag är död, somnade seriöst nästan i skolan. Käkade glass med töntar,skoja, efter. Har 2 nationella imorgon. Och sen 2 till i veckan. Åh, livet leker. Ska läsa igenom spanska sen dö i sängen. PUSSPUSSPUSS!


the winner takes it all

Jo men gårkvällen var ju intressant! Och händelserik. Och mysig och skrattig. Sov med ps inatt, det var också intressant. Haha skoja! Men träffade mångaa kända ansikten och det var kul! Idag har jag mest slappat och varit med syrran, gått ut o gått och bara lättat på saker som tyngt. Annars har inte blogg fungerat o ja har ingen ork att skriva. Så en bild på ps o mig och en god natt! Puss

RSS 2.0