losing you is like living in a world with no air. tell me how i'm supposed to breathe with no air?

Undrar om träning efter 2 timmars nattsömn är något att satsa på? Ah, vi testar. Jag är seg. Skolan gick fort som attan. Hanna och jag sket nästan i brallan. Haha, vilken rimmare! Drev. Men vi löste problemet, i'm on fire! Whatever, jag mår inge vidare, men ja tänker träna ändå, för förkylningsjäveln bryter ju ändå inte ut. Så, too bad. Hoppas jag får sova något, och gott, inatt. Hejdå.


Jag körde på nya skjortan från second hand idag;) Tänker köra på slapp hela veckan. För vem fan orkar gives a shit halv sex på möran? För snälla hojta om ni känner nån.

håll mig hårt, håll mig älskling

"Han heter ollie"
"Ålle?"
"Nej, haha, ollon!"
Jag träffade min kära vän tobias, han tyckte det var illa, men tur att han redan känner mig, man vill ju helst inte chocka för mycket, med en elli-surprise. Vem vet va för grodor som hoppar ur min mun liksom. Folks reaktioner är dock rätt roliga. Inte för att denna var så fräck, men stackars hunden som heter ollon?

Jag är så bajsnödig så ja får ont i huvudet. Jag är bara för mycket. Men ville ni skulle veta.
Ooofff to wallander. Puss!

mitt lov har varit fint

Hej. Jag mår inte så bra idag, så orkar inte riktigt, ah, whatever. Jag har iaf varit på långpromenad med hunden, städat upp ännu mer på rummet, hämtat grejer hos mamma och packat upp igen. Och senare väntar wallander med papp. Imorgon är det skola igen, skönt att träffa mina brudz, miss them. Och fick med mobilsladd från mamma så här kommer lite bilder från lovet, från mobilen. (kamerasladden är gone?????)

Haha, han frös. Jag skrattade.

Min trogne pojkvän. Han är som fastklistrad i baken på mig!

Haha vi hade bilrejs påväg till mormor. Rich är gaaalen.

Vi skulle ta en morgonbild till emlan. Vi vart mindre nöjda dock.

HAHA, bästa på hela lovet. Annas näsa. Hon har färre hjärnceller än va ja trodde.....


"Vi kan lämna tillbaka honom till dig ikväll! Eller så kan han sova hos mig.."
"Men pussa mig DÅ, det är ju jag som älskar hundar meeest"
"Han pussar ända in i näsan, hihihihahahahi"
GOSUNGAR!

.

B L Ä

JAG SÄGER JU ATT MAN INTE SKA VILA, följderna suger..

Vilken fun lördagskväll det blev tillslut. Skickade iväg pappa till affären för att köpa proviva och nyponsoppa och nu tänker jag ligga här hela kvällen och dricka och se på film..........Magkramperna ger sig inte, illamåendet slår mig hårt och för att inte tala om hur rörig jag är i magen ;) Fick en gnutta feber på de me, dock bara 37.8 men vafan. Jag som skulle skita i va kroppen sa o köra ändå. Jag va visst inte så cool som ja trodde. Jag skulle aldrig ha vilat! Haha.

Jag älskar annsen. Jag är glad att hon är så förstående. She rocks the most.

I never knew, I never knew that everything was falling throw

Cause i'm counting on you.
A new beginning
A reason for livin
A deeper meaning.
---
Hello babes. Jag kojsa aldrig förut, jag städade och packade upp allting ist eftersom jag tydligen stannar här en vecka till. Så imorgon måste ja hämta massa skit hos morsan o sen gå upp halv sex hela veckan, wop wop. Nä, det är okej. Annars la ja mig i sängen förut och magen började krampa igen. Döda mig? Det gör så ont att spyorna sitter i halsen. Men meeen, om ett tag sticker ja till anna. Ska bara vila lite till först............Hehe

i'm holding on for you

Vaknade, sen tog anna och jag ut hundarna på en pinkrunda, o sen fastnade jag vid grannbarnen så ollie fick pussa av sig lite. Tur att nån gillar hans pussar iaf, fick ju nästan dra bort honom från dom. Haha. O nu ska ja duscha av mig o kojsa ner mig i sängen innan det är dags att träffa anna, igen. Mys.


i'm complete

Hola friends! I'm home again. Jag hade det så gött hos pean och jisses va go hon är. Verkar som ja har ett nytt favvo ord, jisses, hur cool är inte jag? Aja. Vi handlade, vi lagade taco/åt, vi handlade igen, vi bänka oss framför vänner med vårt godis och våra vänner-muggar. Hur lycklig är inte jag? Känner mig som en barnunge, men min nya mugg. OMG. Vi har legat och skrattat och bara legat där hela kvällen. Precis vad man kan behöva! Åh, underbart. Ps är en stjärna, o vem fan vet va ja vore utan henne!! Puss på er alla där ute i de mörka. Ska även lugna er med att bilder på andra människor kommer så fort sladden är återfunnen ;)
Och tusen tusen tusen tack ps!



MIN NYA KÄRLEK!!! (som btw är köpt inne i Warner bros. studios!) Och hur said är inte jag?????
Vem sa att man inte kan köpa kärlek??

remember when we were such fools?

Det har tagit mer skada än vad jag någonsin kunnat förstå. Hur kunde jag vara så dum?
Jag ligger i min säng och är sur på skilda föräldrar. Ja, tycker det är hemskt orättvist att det är jag som blir den utsatta. DOM borde vara dom som får flytta runt.........Inte jag, för jag har fan inte valt detta! Men är man en tapper skitunge så va gör man. Tycker synd om mig själv som inte kan va arg på dom för allt dethär, eftersom det såklart är gjort av anledningar. Så då håller jag det inne istället. Nog för att dom vet att ja hatar det här, men blä. Jag är för snäll. Ja, JAG ÄR FÖR SNÄLL. Men är det alltid nåt dåligt? Jag menar, folk får det alltid att låta så illa. Att vara snäll är väl en bra sak? ÄH. Ska ta ut hunden nu innan ja duschar av mig o drar till pean. Tjabba.

i was sick and tired of everything

Dagarna bara flyyger förbi och det känns inte som jag tagit det lugnt en sekund! Men jag gillar't. Sov 11 timmar inatt, somnade med linne, trosor, morgonrock, mjukisbyxor och strumpor. Vaknade upp i bara linne. Hahah! Kul ju. Var även helt död efter dagen i backen. Och vaknade upp med huvudvärk idag o träningsvärk. Men framåt kvällen är det jag och ps som gäller! ÄNTLIGEN är hon hemma. Så det blir vännermys, hihih. Jag skiter i att lyssna på min kropp och har roligt ändå. Jag får skylla mig själv............Blir nog dock att ligga här i sängen tills det är dags för annat. Pjuh. Jag är slut.


Bilder från dagarna kommer så fort jag hittat min kamerasladd!

det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom va kvar

Hej mina vänner! Jag har haft en underbar dag i backarna i säfsen. Och jag har skrattat med mosa och jonis så jag blir helt varm i hjärtat. Träffade även mickis och jisses vad jag saknat henne, min snutt!!!!!! Blev såklart några åk med henne och hennes (mina) vänner också! MYS. Annars har tokigheter skett och det har gett mig ett längre liv, ni vet! Skratt...Men sen kom jag hem till ett tomt hus och det gör ont. Jag är trött och har kramper i magen. Vill ha min familj här och vill ha massa kramar. Så jag tänker lägga mig o se på vänner. Bästa botemedlet. Puss

you're not worhty

Alltså, jag har dyng göttat med mosan hos mormor och vi har käkat så vi storknat och gått ute o gått iskall promenad på vänern. Så värt. Och vi spelade spel hela kvällen med emlan o richard också, haha, länge sen ja skrattat så gött. Sen idag vid 5 åkte mosa o ja in till kören. Love it! Fick mig även några goda skratt efteråt i rondellen innan vi bestämde oss för att vara ännu mer onyttiga med en kebabtallrik och vänner. Så hon drog för nån timma sen och nu måste vi vila upp oss inför säfsen imorgon!! Wihoo. Åker med henne och jonas igen. Jag ska krossa dom! Och jag är taggad som få!

Omen omg, ABBA är ju rock!!!!!!!!!
Bra kvalité osövidarö. Hihi. Puss!

HAHAHAHA.

mot mormori!

Klockan är inte ens fyra och jag har hunnit med hur mycket som helst känns det som? Men de blir väl så när man vaknar tidigt. Så iallafall, nu drar jag och mosen till mormor och övernattar där! Emlan och rick kommer troligtvis dit över ikväll också. Ska bli myyyyyyyys. Vi hörs imorgon! Puss!





Jag skrattar så jag tror ja döööör! Hahaahahahahahhahahahaha.

<3

tisdag

Godmorgon solstrålar! Jag har varit vaken ett tag, såklart, så jag har hunnit ta morgonrunda med mosa och ollie! Och nu tittar jag på vänner. Väntar på att pappa ska komma hem också, är livrädd........Tyckte jag hörde ljud förut så ja kollade igenom hela huset, o när ja stängde dörren till garaget så öppnades den igen o ja trodde nån skulle hoppa ut o döda mig. Allvarligt, jag skrämde upp mig så sjukt mycket så ja tänkte "aja, det gör inte så mycket om ja dör". Och så hittade jag en grupp på fejjan 2 min senare, "that moment you’re home alone and you hear a noise in your house and you accept the fact that you’re going to die." Hahahha, vilket sammanträffande! Så nu ska jag fortsätta vara hispig och vänta, vänta, vänta.................



jag vet att det är tungt vännen

Jag undrar vad som har gjort mig så tillbakadragen. Jag tycker att jag aldrig skriver om vad jag tänker här längre. Det kanske ni bara tycker är skönt. Men det är så konstigt, för jag gör ju inte annat. ELLINOR pratar om sina tankar, så äre bara. Visst att jag pratar med mig själv o är en höjdare på att svara på mina funderingar. Men hallå, vart tog allt vägen? Allt jag kände o tänkte? Är det för att jag mår bättre nu? Är det för att jag inte lägger ner extra energi på allt gammalt som varit längre? Är det för att jag inte orkar? Är det för att jag gått vidare? Inte orkar va arg? Ja jag vet inte. Men nånting måste ju ha hänt. Det finns liksom inget som puschar mig till att skriva. Vore det inte sjukt ändå om man bara kunde få fram hur man känner bra i ord när man inte mår okej? Är jag sån? Hm, klart det går bättre att få ur sig hat o sånt på papper när man verkligen är arg. Men annat som man funderar på då? Jag vet inte ens vad jag funderar på längre. Gud, vad händer. Hoppas att det bara är för att jag är för trött och upptagen med att laga mig själv just nu. MEN om ja lagar mig själv borde jag väl skriva extra mycket???????? För att få ihop pusselbitarna.
Tänk om alla vore som jag, va ont i huvudet alla skulle ha då.
Oh my.

you can't handle me

Du har tänkt allt som sagts om mig,
Du kan tro allt du hört om mig,
Du kan ställa frågor om sanningen,
Finns det en, eller finns det tusen?

Släpp snälla, släpp taget nu.
Jag kan stå, gå eller krypa härifrån,
Om det här är allt du kan ge.


puss&kram!

Nu slänger jag på ett gäng filmer o gosar ner mig i sängen!
Med vovven, antar jag.. Han följer liksom med på köpet.




Lånade med mig massa nostalgi filmer från mosan! Och börjar med ..och så kom polly!
See yoou.

låt mig kyssa din panna

KUL att jag kan sova oså. Vaknade tio..Men nätterna är asbra, tills ja vaknar då.... Annars har pappa o ja varit hos sven o debora o ätit igen, jag älskar dom så mycket att jag skäms att jag inte kan vara hos dom oftare. Usch va jobbigt.......Men vem känner man inte så inför egentligen??
Sen efter det sprang jag över till mosa en sväng. Vi tänkte dra till mormor imorgon och övernatta där. Vi tänkte bli lite bortskämda, äta lite godis och åka skridskor! Gu va mys! Det behöver trötta människor som oss. Bara min ränniga mormor är ledig! haha. Och sen ska jag göra debut på kören efter starten!


Jag försöker även göra så att min förkylning inte bryter ut, o ja har allt lyckats rätt bra hittills. Eller hur jenny ;) Vi trodde ju på lördan! Och än snorar jag inte så ja blir blöt på hakan!!

om du ramlar, kommer jag ramla åt samma håll

Det var så himla skönt att träffa annsen igen, och våra kvällar finns det ingenting som slår. Dom är bäst. Vi sov sen i samma säng och vaknade upp lika bubbliga som på kvällen. Ja, på kvällen såg vi även på melodifestivalen - jag skäms, på riktigt. Men anna gillade det nog, eftersom hon satt o grät. Haha! Sen idag packade jag väskan och familjen + mormor och richard åkte och åt spicy wook mat hos sven och debora och hade det uuuurmys. Men nu har jag landat hemma hos min far, där ja tänkt spendera veckan. Och jag börjar veckan här med att titta på wallander med honom klockan nio. Och även om kvällen såklart avslutades i tårar, som alltid när ja umgåtts med min familj, så mår jag bra. Jag ska ta hand om mig den här veckan och bara göra saker jag gillar och framförallt behöver. För när denna trötthet slår mig, ja då orkar jag inte mycket.


Mamma gjorde även en fin mössa åt mig, hon är fin.

Jag vet det är tungt vännen, men det är lugnt vännen
. Vi ska åt samma håll kompis.

lördag är en fin dag

Hej bajsungar! Mamma och jag har varit på äventyr hela förmiddagen, för att jag vaknade kl 10 och inte kunde somna om.....Suck! Så ja följde med henne o ollie ut på en timmes morgonrunda och sen har vi hunnit med massa saker. Ja, osånt! Slutade med att vi köpte med MAX hem, och nu ska jag lägga mig i badet. Mamma hade nån påse som ja hällde i och nu är vattnet klarblått, haha coolt, luktar mums dessutom....Och sen äre jag och anna hela natten lång! FASEN, vad jag längtar!! Alldeles för länge sen nu......
O förövrigt har ps varit inne i "central perk" där vänner spelas in o suttit i deras soffa, och jag tror aldrig jag har varit SÅHÄR AVUNDSJUK I HELA MITT LIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Puss!

skridskor är kult

Ja tjena. Allt skolarbete är klart och jag har varit så effektiv idag så det är sjukt, trots huvudvärk, men ja tog en sinova o 2 alvedon o körde på sen, det gick allt. Och sen ska ja tala om för er att det va heta diskussioner i skolan, o ja försökte(!) hålla mig undan men det gick ju inte, jag gillar inte orättvisa och sen har jag ju ett jäkla temprament! Haha shit. Men whatever, jag är så slutkörd, he-he. Allvarligt, jag är död. Min förkylning bryter inte ut och jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Men eftersom helgen är fullproppad tänker jag vila ikväll och köra sen ändå. Det är ju trots allt lov!!!!! Nu ska ni även få se skridskor bilder!




Mina (mammas) skridskor va VÄRDELÖSA, seriöst, det gick inte att åka på dom, så ja fick låna denises målvaktsskridskor....O dom var låga, och vingliga. Haha!







O sen va vi på stan..........ja DÖR!!!! Hahahahahahhaha!

va äre för en daag? e de en vanlig dag? NEJ

Godmorgon. Jag låg i sängen hela kvällen igår, tog en ipren och somnade sen, sov 10 timmar, och nu hoppas jag på att få må lite bättre. Haha. Har bara ont i magen änsålänge, men drar in till skolan o gör klart ett arbete med tjejerna och sen försöker jag stå ut hela dagen, för se äre ju lov vafan!!!!! Så bilder kommer ikväll istället. Orkade inte igår. Aja, hoppas ni får en bra dag iaf!!

Förörvigt fyller våran alldeles egna hannapanna år idag!!!! Så GRATTIS till henne :D Love her, she's fucking aweome! Ska krama sönder henne. Pusshej!

h u v u d v ä r k ++++++++ stress

Har legat i sängen och dött, huvudet sa faktiskt helt stopp idag så ja drog hem någon timma tidigare o la mig i sängen. Vilar fortfarande. Så uppdaterar mer sen med bilder från imorse oså, haha! Puss

skridskor i ashet hjälm = tagggg

Ska tala om för er att skolan har känts som en evighet idag. Eftersom ja va där halv tio till fem, men ja menar, imorgon blire en timma längre! Jippi. Släpar på denna huvudvärk, men ja kör! Kompletteringarna gick rätt bra trorja faktiskt. Sen att min lärare skämta om att allt va kört för mig nu o ja typ drabbades av grym panik är en annan femma, hehe. Och att min andra lärare säger att det är ju inte mycket huvudvärk ja kan ha med min lilla hjärna. Ja, de svinet. Annars götta ja o jenny oss me baugette efter skolan innan hennes dans och sen inväntade ja finbesök av syster och richard. Min syster är bäst i hela universum och richard är så jäkla bra! Gillar dom skarpt! Annars så mest  DYNG TAGGAR ja inför skridskorna imorgon, alltså, allvarligt, jag längtar ihjäl mig!! Jag och denise kommer äga, och jag har satt jenny som fotograf, den mesen!! Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul. Så bäst ja vilar upp mig, vänner - here i come!!

it's like a little pray

Fuck va trött jag är. Äh. Att sätta på musik när ja vaknar är iaf ett asbra sätt att få igång mig lite! Hehe. Sov iaf som en stock efter att ha suttit uppe med matten lite för länge, men jäänny hjälpte mig i luren så de va ju ok, fast hon sjöng mest en hel del...................Ja, så nu ska ja in till skolan o göra dom där kompletteringarna på dom där proven vi gjorde för typ ett halvår sen, hahaha! Wish me luuuuck. I neeed it. Får se hur de går me huvet mä.

Vill ni veta en hemlis?? Jag har inte tvättat håret sen i söndagskväll, hihihihihih.

VAD GÖR DU LILLA RÅTTA!

Var bor du lilla råtta?

I en hatt.

Vad gör du klockan åtta?

Jagar katt.

Hur många ungar har du?

Sjuttiotvå.

Hur mår din gamla far, då?

Si och så.

Vad gör din fru Louisa?

Steker glass.

Vad vill du ha att spisa?

Korv och jazz.

Vad vill du ha att dricka?

Smultronbål.

Vad har du i din ficka?

Fyra hål.


couldn't care less

Jag börjar undra om jag är lite efterbliven. Alltså inte på låtsas, utan stenallvarligt. Jag fattar så trögt ibland, det är fan skämmigt. Fast sillen sa ju idag att ja borde byta till NV, och att dom behöver en sån som mig ;) Man måste ju få skryta. Annars har dagen varit bra, jag har dock haft så jäkla ont i huvet bara, o så har ja känt att en förkylning är på g nu ett tag, o imorse va de inte nådigt. Så skippade träningen idag, lika bra, måste ju plugga matte till imorgon också......Suck!! Men fan, mina klasskompisar får mig alltid att må bra! Loooove them all!!!!

my time is now

Jag fick ett sms inatt. Ett sjukt fint sms. Det innehöll bl.a. "du kämpar som ingen annan", och "jag fattar inte hur stark du är, du klarar allt ellinor". Kan ni förstå känslan i mig? Där låg jag och inte kunde sova av oro och stress oså får ja läsa det där, jag blev så lugn, o så trygg! Du älskade människa. Varför jag ens är värd att få höra så fina ord, det begriper jag inte.

Jag kämpar som ingen annan. Det kommer jag leva på, länge, otroligt länge.

Han får även va me mig idag! Hihi.

fin dag!

Jag ska tala om för er att efter en total skitmorgon, jag menar, jag ville bara somna när ja gick av från bussen till skolan och va så sjukt sur, så vände allt. Allt vände. Vad jag trodde skulle bli en ap dag blev en awesome dag! Minns fasen inte sist jag garvade så mycket som jag gjort idag. Och hur kul ja hade på lunchen med mitt glas. Ja, jag vet att mina klasskompisar gillar mig. Och alltså ja, jag har skrattat dagen igenom. Och allt jävlande med lärarna. Haha! Och när skolan va över tog jenny o ja en chai i väntan på att pappa skulle bli klar på stan. Och jag upptäckte att min mobil fått spratt och smsat till massa "ringer dig senare" och även skickat huundra tomma sms (tur ja har gratis), och jäklar, ni skulle sett svaren jag fick. Jag svär, hundra nya skrattattacker det blidde, haha!! Blev ju bara roligare för varje gång ja läste dessutom. MEN JA, för att sammanfatta, min dag har varit kuuuult. Nu myser jag även med båda mina päron och mummsar på den goda hjärtachokladen jag fick av mammsen! Hihi.



Vi fick ju varsin hjärt-ballong av en snygg clown på stan också!! Haha.

Hjärta på mamma.

PUSSS!!

stop crying your heart out

Jag sov som ett as. Det gör ont i mig och jag är rädd. Plus att det är alla hjärtans dag, ja men de va ju fint. Pappa brukade alltid ge hela familjen varsin ros på alla hjärtans dag. Mamma fick den största och finaste, såklart, och emlan o ja fick en varsin likadan. Aj......Vi har även prov idag, och jag orkar bara inte. Känns verkligen som jag inte sovit ett dyft inatt.

Men ha en fin dag!!!!!

there's just an empty space

Nu har vi fixat fram skridskorna, så jag är redo för gympan på torsdag! fy sjutton va kul, haha!! Och snart ska jag kila till bussen o dra till kga igen, ska först träna, sen ska mammi o ja hyra vidde! Möjs. Mosan o ja va ute på morgonpromenix imorse också! Så himla fint väder ju! Trots minusgraderna..........
Pusssss, ha en fin söndag! :D

vissa dagar gör det mer ont

Tänk att jag har en moa som är så himla lik mig, som tänker som jag, som känner som jag, som förstår mig såå bra. Vad vore man utan en vän som hon? Jag kan undra ibland, och tänka vilken tur jag har, vilken himla tur jag har, att jag kan öppna mig så och att hon förstår mig som om det vore hon själv som satt i sitsen. Och hur hon lugnar mig. Jag har även haft den bästa pratstunden med min pappa i hela mitt liv. Det kom tårar från oss båda två, och gud vad glad jag är över talförmågan. Och vad jag älskar min pappa.

Även om man förväntar sig att andra människor ska hjälpa en, så finns det ingen annan än en själv som kan lösa ens egna problem. Hur svårt det än verkar, så finns det ingen annan, inte en människa, som kan fixa ditt liv. Bara du. Och vi alla kommer möta motgångar, jämt, men det är ju en del av livet..... MEN det får inte skrämma en för att ta sig upp. För på toppen, ja, där är det så sjukt mycket bättre än på botten. Och även om jag mår bra nu, så finns det saker som fortfarande tynger, och speciellt saker som påminner. Men jag kan inte låta det dra mig till botten igen. Saker gör ont, but that's life. Därav är prata något av det bästa som finns. För tänk om vi inte kunde prata med våra fina vänner, och höra deras kloka ord? Eller prata med våra föräldrar, och ordna upp sakerna som gör ont.
Att lösa, prata, lyssna och förstå. Det skulle jag kalla livets stora gåta!

Hahahahahah, det är ju galet vad sjukt mycket jag älskar er!!!

..

You didn't get the girl you wanted, but you got all the other girls.

allt kan bli bättre



Känner mig inte som en människa, hamnade i sängen med huvud och magvärk och tittade på vänner. Men nu är det dags att ta min första riktiga måltid för dagen och fräscha till mig innan pappa hämtar mig vid sex för att skjutsa mig till honom, i dfs, där jag sen ska spendera kvällen med sandra. Ska bli så jäkla mys. Saknar den tjejen! Sen sussar jag även hos pappen. Så so long! Vi kööör på.


jag.gillar......kyla...................

Ah. Victor åkte till thailand inatt, och ps åkte till USA imorse. Och här sitter jag. Ja, inte ett dugg avundsjuk. För det är ju inte till dom ställena jag vill mest av allt, nej. Så det känns ju asbra det här....Helt OK! Solen skiner ju iaf i Sverige, vem behöver utomlands då? Vi har ju faktiskt 9621456415458 minusgrader här, vem tackar nej till det? VI BEHÖVER INGEN VÄRME.

Va sjutton ska du till USA o gö liksom!???????????????????

freeee your mind

Sov som en himla stock, träffade min älskling till ps på bussen som åker till USA imorgon...Avundsjuk...Saknar henne redan!! kom sen försent till skolan för typ första gången, när vi hade prov dessutom, yes, hade sen glosförhör och sist matte prov. Alltså, 2 prov o ett glosförhör på mindre än 4 timmar. Huvudvärken kom som en bomb när de va över. Men SEN gick ja o jenka o köpte oss godis!! Halleluja, mår nu bättre, inte magen dock. Träffade sen maria på bussen, lyckades dra mig igen, otippat, en jäkla klumpiduns är jag, och nu ligger ja i sängen med min godispåse och tänker se på vänner!! MIN DAG ÄR EN JOBBIG DAG, MEN JAG ÄR GLAD ÄNDÅ! Hittade även lite gamla bilder!

Mitt långa hår............Jag en gång hade....ÅH! Gick typ i fyran.

Familjen <3 jäklar vad ja grät när ja kollade igenom dessa bilder. Saknar min familj så mycket!!

Haha, kussssarna, Robbe, jag, sebbe, jonte, emlan! Mina favvosar.

Ja o david, då o nu (2 år sen)! Han kmr alltid va som min bror. Gosen!!!
Åh. Vad fina människor jag känner. Och jag vet att man knappt ser något...Hehe!

killing me softly

Hej. Jag är deppig. Jag hatar plugg och jag fattar ingenting. Det är nu ni ska späda på extra med era "äh du har inga hjärnceller att förlora" FÖR DET ÄR NU DET STÄMMER. Annars är ja fan smart. Förövrigt tänker jag sova nu, och imorgon efter skolan ska jenka och jag gå o köpa oss något gott som belöning för vårt bästa jobb! jaaaa. Det förtjänar vi.

Oså hade ja panik och bad om att få byta liv med en vän. Hon verkade inte så pepp o ja ba say no more.
"HAHAHA jag skulle gärna byta liv med dig för eran relation till eran släkt och för att du är så gosig och mysig och snäll som person, men jag skulle aldrig klara av stressen som du lever med, lr dina matbekymmer lr det du har i bagaget, jag skulle dö tror jag... jag beundrar faktiskt dig."
Sen blev jag så rörd och glad så ja va tvungen att visa er......Jag älskar min vän!!!!! En fin, oersättbar vän.

Och jag vet att ja visar mycket som sägs o skrivs. Men jag får bara behov av att visa upp för någon, o visa att det finns fina saker här i världen. Fina och äkta människor. Och att det finns människor som gör så fina saker för andra för att dom faktiskt bara vill. Otroligt fascinerande. Livet är fint ibland, och jag gillar att leva.

livet är kul

Haha jag dör, är inte livet lite komiskt? Det slutar aaaaldrig snöa, jag är blöt, jag är stressad, jag suuuger på spanska, jag fatta nada av filmen vi såg (eller ja, poletten trilla ner mer o mer tillslut), vi har 2 prov och ett läxförhör imorgon på 3 lektioner. Alltså, tillslut kan man fan inte annat än skratta. Åh. Jag längtar så jag kan dö till vår, skinnjacka, converse och VÄRME!!






Hahahahah, den där snoppen är minnen det! Fan vilka roliga spanskalektioner vi hade på valla.....

man kan ju tro att jag är en surputte

Mammi o ja har myst med lite pöppppcorn o tittat på vänner, jag kan även alla spanska glosorna (första gången i hela ettan, hm undrar varför ja bara har g-? haha) och tänker nu lägga mig o kolla mera vänner. Imorgon äre bio, (pannkaks lunch!!!!) en lektion, gå tidigare från den lektionen för att hinna med tio i två bussen som sen ska ta mig till maria. ÄNTLIGEN. Har inte varit där på typ 2 månader, pga ombokningar osv. Ska bli så jäkla skönt. Och sen måste ja råplugga. Men ändå, känns inte som nån vidare värst jobbigt dag ;) Puss på eeeeeeeeer!

Fett gammal. Där va livet fint och bra, inge skit, precis som nu, men utan alla minnen.... Håhåjaja, tralallal

i can't stand how much i need you

Dagen började asbra, jag var ganska (iaf mer än vanligt) utvilad och solen sken och fåglarna kvittra, hahaha ne, men typ! jag stressade inte alls, och möter mina absoluta favorit killar på bussen! Jag blev så glad i hjärtat! Sen gick skoldagen fort, iaf lektionstiderna, sen väntade vi på idrotten och jag var så glad! Sen bara vände allt...........Mitt enda glädjeämne togs bort, kören blev inställd. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUK! Jag blev så himla ledsen nu när jag äntligen skulle dit, och ja va så sjukt taggad!! Det höll hela mig uppe, sen ba NÄ. Jag vill dit, orkar inte sitta hemma. Ueh. Fick en boll i huvet på idrotten också, som pricken över iet liksom! Haha, jääääämt! Eller ja, den träffa kindbene, men sak samma, hehe!



Aja, jag får väl sitta här med min asgoda macka och försöka hitta det fina i att, i've got the gift of time, typ?
Men äsch förresten, jag kan ju plugga nu ist för att umgås med massa härliga pärlor! SÅ MYCKET ROLIGARE!!!!

you can't handle it


En av låtarna i combat passen o man blir så jäkla peppad!!! Älskar den! Älskar combat! Älskar att moa äntligen va me igen!! Hatar att va utmattad...... Men whatever. Imorgon slutar vi fyra o sen drar ja till mina favoriter på kören! Wihooo. Pusssnatt, nu äre vännertime!! (tar ett ta innan låtan börjar btw.. hihi)

try something new

Sover så jääääkla dåligt nuförtin vilket gör mig till en väldigt väldigt trött människa. Idag hade ja även rejält svårt att komma upp vilket ledde till en osminkad-ond-i-magen-elli, och det första ja gjorde när ja kom hem va o somna i min säng! Men jag överlever dagarna ändå, trots huvudvärk oså. Och idag efter skolan stack ja till espresso house med josefine och grabbarna! Det var sådär vår-mysigt ni vet. Solen va ju framme!! Åh. Fina människor. Jag fikade dock inget - stolt! Och nu väntas plugg och träning, längtar!!

even though, i love my life

Idag har varit en fin dag, för jag har träffat min ps-pärla. Fan vad jag har saknat henne, och fan vad fin hon är!! Och jag har svårt att inse att ja faktiskt klarar mig utan henne hela dagarna nuförtin..Min gos...Skoldagen gick förövrigt snabbt, och imorgn väntas en ny, åtta till halv ett. Sen vankas träning. Helt okej. Är bara inne i en lite trött period. Men annars så!




Hann även med lite shopping!

poor little missunderstod baby, no one likes a sad face

Idag, för precis ett år sen, är en oförglömlig dag. Den betydde helt enkelt bara mycket för mig.

Jag kommer ihåg den som om de vore igår!

why do i still care?

Här får ni lite bilder från hela min helg.










Sista bilden är richards rebus. Vi bor ju nämligen på grädd-hyllan ;) haha!

you can start all over again

MORSNING!
Idag vakna ja upp av väckarklockan för att sen halv tolv gå ut på promenad med mosa innan frulle!!! Solen sken och jag bara blev så glad. Vi prata, eller ja, kanske jag mest, och ja bara njöt av att va med henne. Den kvinnan är ju som sagt så fantastisk. SÅ galet. Vi va ute en hel timma faktiskt. Och sen fick jag en present av henne, från gambia. Jag blev såå rörd.............

The thinking man.
Hela "historien" bakom den var så fin. Tusen tack mos!!

jag vaknar varje dag och misslyckas

Monica ringde med upprörd ton till mig runt halv sju o tvingade över mig till dom. Jag grät så ja inte kunde prata, o dom bara gav mig massa fina o goa kramar och tröstade mig. Dom tvinga även i mig pizza och massa gott. Jag skäms. Men fy, vad förjäkla underbara dom är.. Jag älskar dom så mycket att jag vet inte vart ja ska ta vägen. Hela familjen. Och dom skämde bort mig så. Åh. Dom är bara för underbara!! Och jag äälskar att sitta i köket o lyssna på/disskutera med dom, o lyssna när moa berättar om allt från gambia. Och jag älskar att skratta med dom och bara bli sådär varm i hjärtat...<3 Vi såg även en film, i am sam, så sjukt sorglig och så sjukt värd (SE DEN!). Och annars hade jag tänkt sova snart, slaggar hos pappen! För imorgon blire lunch här med emlan o richie. Nästan inte sett dom på en vecka. Not good. Whatever, måste bara tillägga att ja väldigt ofta undrar vad fasen jag vore utan er, mina kära. Tjaaaa, inte ett piss, och not alive, brukar ja konstatera då. That's for sure. Ni är bäst!

Idag har jag varit mysig.

No matter what they take from me, they can't take away my dignity



Pappa var hos oss igår, och ollie! Höll på att skratta ihjäl mig åt den idioten när ja droooooog ur honom ur soffan. Han satte klorna i o sträva emot som fan. Envise jävel! Haha.
Anyway, imorse hade ja svårt att sova....Så mamma o ja gick till stan efter ett tag och köpte träningsskor, träningsbyxor och en rosa vattenflaska! Hihih, gillar vattenflaskan allra mest!! Så då blev jag glad! Men sen blev ja trött och ledsen. Men nu är ja neutral. Ligger i sängen o väntar på att mosa och jonatan ska dyka upp! Myyys! Har saknat dom såååå..

i never wanted you to leave, i wanted you to stay here holding me


Att tänka på, och sakna gammalt, gör så galet förbaskat ont. Men att sakna fina vänner, gör ännu ondare.


Hahaahahah älsklingar, ni 2, ni är dom sjukaste jag känner!!! Men det är ju därför jag älskar er så mycket!
O jag o jenny fick varsitt turki armband av hannis idag. Jag fick ett rosa, o vart såå glad! hihihihi!
Och jag o jenny satt kvar i skolan när vi slutat, o målade naglarna................Haha, mitt liv är fint ibland.
Speciellt med er.

i'm about to loose my mind

Ni om nån borde ha förstått att man inte gör såhär mot mig.

Godmorgon sötisar! Jag har varit uppe sen kvart över sju jag. Ja, jag drog mig iväg till tandläkaren, bokstavligt talat, jag drog mig..........Men där borta gick det asbra! Och sen har jag förgyllat morgonen med vänner <3 Och så har jag fixat mig lite. Kändes behövligt. O idag, eftersom det är ändrade planer för kvällen antar jag, så tänker ja spendera den hemma anyhow. Det är najs.


just shut up and kiss me

Idag är en såndär dag då elli är för trött för att ens orka leva. Lite sådär dyng seg och ba allmänt loj, ni vet. Men lite pinsam är jag ju, när ja sitter o bölar på bussen, och ännu pinsammare är det ju att jag har ett fett blåmärke på vaden (lika stort som min näve, ja svär!) efter spinningen i söndags. Hehe. Men sen tränade jag, och nu är jag människa igen. Men det lär vända eftersom ja ska upp till tandläkaren fem i åtta imorgon, o ja börjar halv ett. Jippi. Kommer böla hela dagen. Är.För.Trött. Puss!

i'm finally getting better

HEJSAN! Jag har överlevt ännu en dag, o nu äre bara sova o upp till skolan igen. Döda mig, eller nåt. Jag orkar faktiskt inte. Men det var kul på matten idag, läraren hade genomgång, jag försökte hänga med på min miniräknare, men nä, så ja råkade sutta den i backen. Hehe, vilken jädra smäll. Jag hatar matte. Men annars hare varit rätt skoj, vår lärare patrik ger mig alltid goa skratt. Och sen snabbfikade jag med hanna o jenny efter skolan. Dom äger! Puss och kärlek på er.


Trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag trivs hundra gånger bättre i min nya hårfärg än min gamla!

wanted to belong here, but something feelt so wrong

Idag är nog elli lite trött och seg, och känner sig en gnutta dålig. Går halv ett till fem...Hatar att dom lagt till en och en halv timme på onsdagarna!! Onsdagar brukade ju va min räddning. Men nee--e--e-eej. Aja jag kan ju glädjas åt att jag går halv nio till fem imorgon ;) hihihi.



Halsduken får åka på även idag, men idag för att jag är trött o vill gömma mig... Mmmmmmm-m-m-m-m
Puss på er solstrålar!!

i'm a moooountain


Hola. Jag har skolat och jag har tränat. Jag har varit duktig och jobbat i skolan och jag har pumpat ur min stress. Och nudå? Ja, jävla skit dator det alltid ska va fel på. Jag kan bli galen. Annars så? Jo jag köpte konstiga byxor.
"men dom är ju så konstiga"
"ja men ellinor, du ÄR konstig. precis som jag!"
"ja ellinor, det är du faktiskt"
Ja, jag vart så överlycklig så ja köpte dom och trotsade världen. Jag är konstig och knäpp, och jävligt stolt över't! Men det är ju bara på positiva sätt ;) inte för att byxerna är extrema..Men aldrig något ja hade satt på mig för ett halvår sen. Puss o godnatt! Over and out! PEACE

fint väder vi har.....

Hahahahah, vet ni vad jag drömde inatt? Jo, ja va på typ ett läger eller nåt, oså satt ja o bajsa, med öppen dörr, för ja trodde ingen va på nedervåningen. Oså kommer hanna, o hon bara "men guuuuuud ellinor va de stinker!!" och sen kom lägerledaren o bara (hon fatta inte att de va ja som baja) "oooj, att folk inte förstår att lokalerna blir förstörda av den här lukten! SHIT!!!" HAHA, helt allvarligt, så ja hade förstört hela lägerhuset pga mitt bajs. Hahaha jag dör!! Sen drömde ja lite mer, ja höll på at bli mördad o lite sånt. Men det drömmer ja ju jämt så inget att nämna ;)
Puss sötisar!

nya braxera, hihi!

RSS 2.0