jul-show eller ja, MYYYYS

OMG vilken kväll! Alltså såna här kvällar borde livet bestå av oftare. Det var så kul, jag var så glad och jag bara njöt igenom alltihop. Njöt av moas umgänge och hela hennes glada uppmuntrande sätt att vara! Så som bara hon kan. Hon va så söt så jag bara vill gråta. Och min syster var så duktig så jag gråter av stolthet, ja, jag känner mig nästan som hennes mamma när jag sitter där, jag vill krama om henne och bara visa hur stolt jag är!! Hon har lyckats så bra! Min snutta. Och mina föräldrar då. Hur goa? Åh gud va bra jag mådde. Dom va så söta dom me! haha. Älskar såna här kvällar, dom ger bara gott och jaaaaa! Mermermer. Moa o ja ba satt o garva åt allt roligt och sjöng med som galningar. Att vi fick sitta precis vid bordet alla som uppträdde skulle gå på och att vi fick deras rövar i ansiktet  va ju bara ett plus dessutom!:) Klagat på kylan i måttlig mängd har vi ju också gjort för den delen...
Jag: "ja men tänk dom som har 70(!!!) minus då....de lärde vi oss i skolan nyss, ja gud, ja lär mig så mycket i skolan!!"
Tant/dam: *vänder sig om* Ursäkta? haha jag har nog aldrig hört nån säga att dom lär sig nåt i skolan! ja va ju tvungen att vända mig om för att se om de verkligen va nån som sa det..Haha!"
Hhaha, hon va rolig och vi blev bästisar.
Mamma: "ollie gnyr så när han fastnar vid nån lukt där nån pissat"
Jag: "ja, han blir väl kåt"
Pappa: "...eh..jaha..... vinterståndet!"
Haha, ibland har pappa fin humor alltså....
Sen säger jag dock bara en sak: k y l a


(pappas tröja, moas armvärmare och mammas vantar...brrrrrr!)
Nästa: rumpor!



Världens duktigaste:


Bättre bilder existerar dock ej....Men hennes charm lyser igenom ändå. Hon är så fin, min syster.
TROSCHOCK!:

Nästan iallafall!
Men nu, dags att sova om ja överhuvudtaget ska orka fortsätta leva. Gäsp.

dag 4, vad jag ätit idag

Intresanta grejer detta!
Till frukost stoppa jag i mig 2 hela mackor, en med ost på och en med världens godaste korv eller vadfan det är, åt även pyttelite fil till det. I skolan stoppa jag i mig en mandarin och ett äpple mellan lektionerna eftersom dom är så långa och jag vill ha energi! Halv ett var det även lunch, då åt jag fisk och potatis! Med massa god gurka och sallad till det. Sen åt jag en mandarin till nyss. Mandariner är jul. Äter förövrigt inte lchf längre om ni inte visste, slutade där runt magsjukan för att få i mig nåt då överhuvudtaget och för att jag sen tappade matlusten helt och hållet tack vare lchf. Ingenting var gott längre, seriöst. Så mamma tvinga mig att börja. Dock är jag inte helt tillbaka till det vanliga då jag inte äter nåt med socker, inte synligt socker iaf, som liksom sylt, ketchup, mjölk och allt sånt, o godis självklart, tvärnej. Det enda undantaget är filen, som de kan finnas socker i liksom, och sen äter jag ju frukt. Men jag trappar fortf. ner på kolhydraterna. Äter mackor ibland, och potatis o ris äter jag. Men annars så försöker jag bara äta bra mat för magen! Och för vikten......Känner mig faktiskt ganska duktig! Och jag har verkligen börjat älska att träna, så kul!

Är det inte konstigt att jag kan äta ris och potatis, men absolut inte pasta? Min mage klarar verkligen inte makaroner av nåt slag. Blir så sjukt dålig. Hmm...
Men nu blire iväg till valsverket för shoooooooowtime! Pussss

det är inte bara spanska som är mitt starka ämne, nä, även bild!

Varför i hela helvetet blir man röd i ansiktet av kyla? Ja, inte bara av kyla, utan värme också, ja, och när man tränar, när man är stressad, varm, ja, varm, när man pratar, hostar, gråter, skrattar, skrattar, skrattar, blir nervös, och tillomed när man pratar. Man kan ju bli galen. När ska man få ha vanlig färg? Och varför är livet så orättvist att bara vissa har dessa problem!!! Ja, om ja glömde nämna det i personlighetsbeskrviningen häromdan så har jag iallafall väldigt väldigt väldigt väldigt lätt för att bli röd i ansiktet! Nej okej, det var en underdrift. Jag är röd jämt. Ja ne jag ljuger inte. Blev kallad tomaten halva sjuan. Jag svär....Finns så många idioter också som tycker det är kul att skämta om det vilket jag verkligen inte tycker, ja kan bryta ihop vid såna skämt, he-he pinsam tjej. Förstår inte vitsen med att påpeka och retas liksom? Grejen är den att dom som retas ofta har samma problem själva. Och jag försöker samtidigt vänja mig, liksom, att leva med det. Men jag kan bara inte, det är ju inte så att ja går runt o skäms jämt o därför blir ja röd, ne ja vettefan vare är för fel på mig, däremot skäms jag över att det är så det är. Det är så sjukt fruktansvärt jobbigt och eftersom det är ett sånt extremt komplex så tror jag dessutom att jag inte kan tyckas om pga. det. Att folk tycker jag är äcklig och pinsam som blir röd. Ja, normal tjej va?
Min mens är påväg, därav att jag är så himla irriterad och sur. Bara så ni vet!!
Och varför är det bara jag som blir röd om näsan och ser ut som själva rudolf när jag står ute och väntar på bussen med 100 andra pers? DOM ÄR JU FÖRFAN KRITVITA HELA BUNTEN!!!!

Okej jag kanske överdrev en aning! Jag är ju trots allt lite bitter idag.... Men ni ser ju själva!

för nu som då, så var jag alltid påväg






Döda.mig.nu.eller.förgör.spanska.
Är så kreativ i mitt pluggande att ja tillomed fotar det. Vad skulle ni säga då om ja säger att hörövningar är min specialite? Jag förstår verkligen inte vrf hon tkr det är svårt att få kontakt med mig på lektionerna och varför jag verkar sur när jag lämnar in hörövningsuppgifter, ja, alltså, ni ser ju bara vad duktig jag faktiskt är.

you didn't gave me any choise this time

Okej, har nog aldrig varit med om en sån snabb klippning. Men guuuud va skönt att få bort det slitna! Så nu blire lockigt och inte slita nånting på de tills färgningen på måndag :) längtar!
Frisören: "men du har ju kommit en bra bit på sparningen! hur långt ska du ha det? till knäna eller? höhööh..." Haha. Dog lite. Hon va så skön. Men nu äre dags för mandarin, spanska-plugg (döda mig) och sen får vi finbesök av världens finaste jorunn, eller nu snarare. Så måste sätta igång! Possss

"Mmmmm, va snygg han va!!"
"HAHA, han hörde ju ditt pucko! han var ju precis påväg ut"
Men det är ju alltid kul att få höra att man är vacker eller? Jag hann ju ändå precis undan så han såg mig ju aldrig ändå!

det som va, började allt för bra

Lyckan kommer och går som den vill.


Bra sömn. Kallt ute. Skön och en himla bra dag. Dags för klippning!

dag 3, mina föräldrar

Mina föräldrar, ja ni. Vad vore vi utan dom? Hehe, inte gjorda iallafall.....Nä, skämt åsido. Mina föräldrar är dom bästa som finns. Och så säger jag inte bara för att man ska, utan för att dom helt enkelt är bäst. Hur mycket vi än bråkar, skriker på varandra, är sura, irriterade, bittra och träter och gnäller så är jag så tacksam, så galet tacksam för allt dom ställt upp med, alla gånger dom hjälpt mig, alla gånger dom bara är dom där mysiga människorna dom är, och för att jag alltid är älskad av dom. No mather what. Jag kan va ett svin, och ändå ler dom bara åt mig och säger att jag är så fin. Precis som föräldrar ska. Och att veta att dom faktiskt inte kmr leva hela deras liv tillsammans, utan nu gå skilda vägar gör så förjävla ont i mig. Men trots skiljmässan och allt, så är dom som bästavänner. Och det är jag så otroligt otroligt tacksam för! Att vi ändå fortf. kan umgås som en familj. Jag är nämligen en sån där tjej som verkligen äälskar att vara med familjen. För att dom är det bästa jag har. (Och lite därav hur mycket jag älskar julen, för då får man vara så mycket med alla nära och kära :) lite extra mycket alltså. Mysjul). Aja, mina föräldrar är bäst iallafall. Och trots omständigheter och att det kanske inte alltid är så bra, så älskar jag att vara med dom. Dom är såna sköna människor och jag kan ju såklart vara mig själv fullt ut, i alla lägen, och jag kan skratta så jag gråter åt dom. Nånstans måste ju min knäpphet komma ifrån liksom....Ja oh du underbara familj!


Titta bara va goa.

spinning = ont i muttan = skavsår = sant

Jag tog mig till träning. Vi spann. Svetten rann. Jag blev lugn. Jag gäspade. Jag blev harmonisk, haha. Stressen lugnade sig. Jag kom hem. Jag blev tröööött. Slutkörd. La mig i badet. Höll på att dö va skönt, seriöst. Ska klä på mig mysisar och äta taco. Underbart? Ska sova tidigt. Ska upp tidigt. Tidig vecka. Skönt. Livet leker.

dag 2, min först kärlek

Okej, hehe. Det här kommer ni tycka är väldigt konstig men de skiter jag i! För såhär ligger det till, jag har aldrig varit nån killtjusare, utan tjejen som bara hängde med anna och bara stötte ifrån alla omogna killar, förutom mina killkompisar då, david var ju min bästavän. Men anna och jag tyckte allt som hade med killar att göra vara blä. Sen växte jag upp och va intresserad av varenda jävel med snopp på jorden. Nu pratar jag fyran/sexan typ alltså. Sen har jag mer eller mindre alltid haft nån på tråden, som inte blivit nåt seriöst. Men jag är en sån där typ som går runt och är små föälskad i alla gulliga killar, eller jag var. SEN en dag, på internetet (haha), hittade jag en kille. Och åh, Mattias var hans namn, ursnygg, urgullig, jätte lång och fick mig alltid att skratta. Vi pratade lite först, men sen började vi prata jämt, och då menar jag bokstavligen talat. Vi camade dagligen, vi pratade i telefon och hade vi inte tillgång till en dator så smsade vi eller pratade i telefon då som sagt. Jämt. Problemet var att han bor i jönköping, och mamma inte ville låta mig åka och han vågade inte komma hit (hehe fegis) så det blev liksom aldrig av att vi sågs. Vi försökte få till det, men nä. Men vi såg oss nog som tillsammans ändå, vi hette ju varandras namn på msn med hjärtan och allt (haha charmigt). Han gav mig dom där fjärilarna och jag pratade om honom jämt (anna var inte så glad på mig, utan mer trött). I slutet sa han tillomed att han älskade mig, ja, haha, jag dock som är lite rädd för att gå för fort fram vart livrädd och sa till honom att jag vet inte om ja kan säga så förns jag verkligen träffat honom och är säker. Men ingen skada skedd, vi fortsatte. Men sen en dag blev jag så ledsen, irriterad och trött på honom att jag inte ville ha mer med honom att göra. Så pang pratade vi inte mer. Sen två månader senare kom ja på att ja saknade honom o vi tog upp kontakten igen i ungefär en sommar, ja var nere i jkpg då oxå o vi skulle träffas, men blev ej så så sen tog de slut igen. Och innan det höll vi på o prata o allt i ett halvår ungefär tror jag. Så, kärlek? Nja, vem vet. Vi kände väl inte varandra, fast ändå. Vi visste ju typ allt om varandra och pratade jämt, men aldrig träffats på riktigt? Kan man va kär då. Ja, jag har alltid undrat. Men de va min första "kärlek" iaf haha, annars är ju jerry mitt första seriösa. Men ja va ju kär innan. Och jag tror att om vi faktiskt träffats o bodde närmre hade det ju kanske kunnat bli nåt, men vem vet.

inte lika bra chey, inte bra, inge..bra....dålig, dålig chey

Det blev en jävla hysteri och ett enormt kaos i mitt huvud, och vädret sa ifrån. Jag blev med andra ord hemma. Vilket gör mig enormt deprimerad då jag verkligen inte klarar att vara själv och ligga still och inte göra nånting, när det egentligen är det enda min kropp tycks vilja. Jag ville mysa i marieberg med jenkabenken. Usch vad ledsen jag är. Jag hatar att inte ha kraften, men har lyckats hamna i en otrolig obalans och jag måste hitta rätt igen....Tycker inte om mig själv idag. Här har ni förövrigt min framtid:
Måndag: skola, klippning, träning, plugga spanska.
Tisdag: skola, kolla på dansföreställning.
Onsdag: ledig, vila(?), träna 3 timmars danspass om ja får med mig nån.
Torsdag: heldag i skolan.
Fredag: skola, novellinlämning, vänta i örebro, maria, hem
Lördag: lyssna på mosen när hon sjunger, kanske sova hos henne?
Söndag: säga hejdå till kinamoa och hem o vila?!
Måndag: hårfärgning, skola hela kvällen.
Tisdag, onsdag (prov), torsdag, fredag: skola sent.
Lördag: kolla min fina flickor gå lucia.
Sen ska kusinerna komma nån helg också, och ja måste åka o träffa annie (och anna, o ps, saknar ju dom såå), och ja måste köpa julklappar och sen äre jul!! och jag bara har panik, inför allt, hela tiden. MÅSTE.HITTA.BALANSEN.
Jenny är iaf fantastisk, unge, det är du. Hade du varit nån utav mina gamla vänner hade jag inte haft kvar dig vid det här laget. Hehe. Tack för att du är goaste!



Baksmällan av en awesome vecka..
Trött, trött, trött, trött tjej

mot öreeeebro, snart

Pjuh vilket busväder det är, vi får nog se hur det går med bussen där ja. Annars är jag sur för att jag aldrig kan slappna av och för att jag har sovit dåligt och mitt hjärta klappar som en galning.. Men när jag kmr hem ska ja höra med moa om vi ska träna, måste bli av med den allra värsta stressen. Visste ni att träning ska lugna mot stress?Annars är jag en sminklös tjej idag som nu ska käka goda mackisar och yoggi:D Och senare kmr ett inlägg om min första kärlek, haha, tycker själv det ska bli kul att skriva, iomed att det var en konstig första kärlek....Väldigt konstig! (ska inte skriva lika mkt idag dock, hehe)
Pussss!

Och ikväll blir det lussebullar och första advents mys med mamma har jag bestämt :)
Och nej, jag gillar inte russin i lussebullar, men annars älskar jag russin!

första advent mina vänner!

Hej! Nu har mamsen och jag bakat, haha, de va mys. Jag sa att jag skulle göra en penis, och tjenamors vilken blick jag fick! Hahah. Sen råka det bli en sån iaf...... Skulle göra kungens hår, men misslyckades såpass att det vart en snopp iaf. Mamma och jag kan allt skratta ihop vi mä alltså. Så nu äre dags att sova för imorgon ska jag upp tidigt och dra mig in till örebro för marieberg med jenkisen! Det ska bli mys dä!

Här är en tomte som mormor delade ut förut, hahahaha, han va så söt. Pappa och jag lekte lite med våra tomtar då, hihih;)

Söt mamma och våran söta bulle.

Min penis.


Juuuulmys! :) åh.
Nej dags att sova, ska åka redan halv tio imorn och fixa att hitta till massa bussar och skit, oh herregud vad har jag gett mig in på?

dag 1, presentera mig själv

Okej. Hur fasen ska man presentera sig själv. Vi låtsas som att ingen av er känner mig då...
Jag har alltid varit en glad, pigg, och en ganska konstig person som inte är särskilt rädd för att skämma bort mig, visst skäms gör jag, men jag bjuder nog ganska mycket på mig själv ändå. Jag älskar att skratta och försöker alltid vara snäll och trevlig mot alla, sånt gör mig glad. Jag älskar att mötas av trevliga personer och älskar att vara trevlig. Har nog alltid varit ganska lillgammal men det har släppt en hel del, det var en period i livet då jag insåg att jag vågar och vill släppa lös lite mer och inte vara så himla pryd jämt och ständigt. Dessutom har jag lärt mig att få begå misstag själv och inte bara lära sig utav andras, jag orkar inte göra rätt och vara så duktig jämt, dock är jag en väldigt flum människa samtdigit. Dessutom har jag i ett års tid genomgått en "kris" eller vad man ska kalla det, och inte mått alls bra, vilket gjort mig trött, ledsen, deprimerad mer eller mindre och väldigt lättirriterad. Men jag försöker ju sova nu och jobba så jag ska bli mig själv igen. Jag älskar nämligen att skratta mest av allt, men vem gör inte? Jag har väääldigt dålig humor också och har inga problem att prata om bajs och allt som hör dit. Pruttar och bajsar gör jag även väldigt mycket då doktorn har konstaterat att jag har en irritabel tarm! Haha. Lite väl personligt kanske? ;) Tycker också det är hemskt kul att berätta för folk när jag är bajsnödig för alla tycker det är så himla skämmit och skäms åt mig. Inte mina nära då, men aja.... Jag klassas nog också som en väldigt konstig person, som sagt, alltså jag är konstig, jag säger inte emot det, men det är heller inget jag tar negativt utan något jag trivs med, jag är ju sån! Jag har en hemsk självkänsla men ett helt okej självförtroende. Jag står för vad jag tycker och tänker, vilket mååååånga inte pallar och hatar mig för, det kan jag också tro har lite med avundsjuk att göra, för det är så många som inte vågar och bara hänger med jämt, o då är jag jobbig som gör tvärtom. Men jag har ju rätt att tycka och tänka som jag vill.... Och jag är en väldigt väldigt väldigt djup människa, som måste kunna prata känslor med alla jag är runt i princip, jag tycker det är både kul och nödvändigt. Och jag älskar att lyssna, och är en bra lyssnare. Annars tas jag nog ganska oseriös. Menmen, det är väl det jag kommer på.. Jo, jag ser bara det bra hos alla människor och har väldigt lätt för att tränga bort dom dåliga sidorna och har lite för mycket tillit, samtdigit som jag kan vara tillbakadragen och iaktta när jag känner mig osäker. Men älskar människor i allmänhet. Och tror verkligen allt gott om alla (inte alltid så jävla bra alltså), fast är jag ute tror jag att alla är ute efter mig och vill mig ont, så det hänger ju inte riktigt ihop? (en paranoid jävel). Jag har väldigt bra självinsikt och vet i princip precis hur jag fungerar och är oftast inte ett dugg blyg sålänge jag inte känner mig obekväm eller liknande.


mitt liv

Day 01 – Introduce yourself 
Day 02 – Your first love 
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day 
Day 07 – Your best friend 
Day 08 – A moment 
Day 09 – Your beliefs 
Day 10 – What you wore today 
Day 11 – Your siblings 
Day 12 – What’s in your bag 
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today 
Day 15 – Your dreams 
Day 16 – Your first kiss 
Day 17 – Your favorite memory 
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret 
Day 20 – This month 
Day 21 – Another moment 
Day 22 – Something that upsets you 
Day 23 – Something that makes you feel better 
Day 24 – Something that makes you cry 
Day 25 – A first 
Day 26 – Your fears 
Day 27 – Your favorite place 
Day 28 – Something that you miss 
Day 29 – Your aspirations 
Day 30 – One last moment

Nu har jag sett några göra en sån här lista på deras bloggar, och tänkte göra desamma. Man skriver om alla dessa grejer i en månads tid, alltså en sak varje dag. Lite personligt kanske, men det har ju aldrig stoppat mig förr, så jag kör! Hittade själva listan hos annie :) Henne saknar jag......

julmyser hos mormor

Haha, mormor delar ut julsaker och ser ut som tomtemor! Så himla söt. Hela min jul är även räddad och jag säger bara, jag sa ju att det skulle lösa sig!! Det är jag värd. Ja! Snart är det dags att röra sig hemåt oxå och då ska mamma och jag baka, eftersom det inte blev nåt här iomed att mamma permanetade mormors hår, så det luuktar apaaa i köket och kommer sätta sig i degen, haha. Men det blir fint de, en hemmakväll med bak! Åh vad juligt, och precis lagomt med vad jag orkar. Är utsliten och har längtat efter en luuugn kväll hemma.
Jag bara älskar julen. Det är den bästa tiden på året, efter sommarn....hehe.

nununun är det jul igen, ahahhhh, jul igen

Godmorgon gott folk!
Jag ligger kvar hemma hos syrran med julmusiken i bött medan hon är iväg och solar. Moa lämnade oss igårkväll när både jag och emlan somnat till ensam hemma. Haha, gulligt värre av oss. Förlåt mosen!! Men iallafall, gårkvällen. Det var nog den bästa kvällen på jag vet inte hur länge. Vi började med snack, och efter mitt utbrott om min psykologi uppsats insåg vi att det var dags att handla och göra mat (taco såklart), så vi drog till maxi, gjorde mat, åt, sen med ny energi fick jag hjälp med uppsatsen och skickade äntligen iväg den! Så kollade vi klart på idol, och sen........Fastnade vi i soffan, och ja svär på att jag aldrig någonsin skrattat så mycket i hela mitt liv. Vi satt och kved, vi grät, vi flög runt, vi skrek, och ja gud vet allt vad som hände! Vi satt seriöst i 10 min i sträck och bara gapflabba, det roliga är väl vad vi skratta åt, jo, vi skratta åt våra skratt. Haha. Sjuka ungar. Och våra miner, det var så kul, så fort vi vart tysta kom nåt nyt roligt och vi dog igen. Vi är såna människor som tycker att miner, läten, skratt, felsägningar är det roligaste som finns. Seriöst. Vi kan skratta ihjäl oss åt sånt. Och det underbara är att vi är likadana alla 3. Vi är som samma person. Vilket gör att det blir såhär. Vi klickar så bra! Fast vi är ju trots allt som tre systrar:) vi har left ihop hela livet, allihopa. Moa har bara funnits tvärs över gatan liksom. Alltid. Och moa och jag är så lika på så många sätt att det faktiskt skrämmer mig själv ibland, hon kunde lika gärna kommit från mammas mage hon mä!
Ni är det finaste jag har tjejer! Och jag är så galet avslappnad med er, och tack för att ni älskar mig precis som jag är, och hjälper mig så, och tar hand om mig, och skrattar med mig, och bara ett enormt jävla tack för att ni finns. Jag älskar er. Ett perfekt slut på en underbar vecka helt enkelt.
Vi avslutade sen kvällen med ensam hemma och glögg! Åh.





















Fina oss! Bilder från våra semestrar i somras. SAKNAR!!!!!!!
Och nu kom syrran o om 10 min kommer mamsen o papsen o hämtar oss för vi ska till mormor o julbaka! MYS!!
"men ellinor ge dig, inga såna där cp-fasoner igen!"
Haha, puss ha en bra dag! (Kan ju bara tala om att jag ser tydligt nu att jag gått ner i vikt, kolla bara mitt ansikte, värsta dubbelhakan där ju :D he-he men de åker vi till mormor o käkar upp igen!)

ha en bra kväääll!

Bra dag. Skön dag. Rooolig dag!
Nu är det myskväll på fröding som står på schemat och helgen är fullspeckad troligtvis. Hoppas dock på en slappkväll imorgon, då ja ska försöka ta igen mig. Och veckan är fullspeckad, och ja gu. Men nu ska ja skriva klart uppsatsen innan jag kan bege mig in i umgänget:)
Pussisar!

freedagsmys

Ja men -11 grader är ju ingenting? Är bussen sen idag dör jag. Men ingenting kan ta ner mig! Jag är på super humör. Hoppas jag......Ikväll är en fin underbart bra kväll iallafall! Men första jag ska göra är att göra klar min psykologi, så kan jag njuta av kvällen sen.
Vi hörs seeeeeeeeenare! pusssar

happpy daaaay

Åh FYFAN vad gött jag har sovit!!

dör. sms. dör. dör. jenny. dör dö rödödörödöör.

"jag ska DÖDA DÖDA DÖDA länstrafiken!!!!"
tjugo minuter senare..
"jag släpper mig snart, går fram o pruttar på chauffören...finns det mat?"
levereras inte....
mamma: "vart är du?"
"i helvetet. dudå?"
Hahahahha. Dör av skratt, jag är så rolig. Då va ja dock ba sur.....Nu sitter jag dock och skrattar så jag tror ja dör snart, allvarligt, ja får ingen luft och jag skrattar så mamma suckar! Jenny är så jävla rolig, och jag är, och alla är. My god! Får kramp igen, haha. Orkar dock inte gö mer psykologi, men måste innan ja duschar :D
pusssisar
Lokander . säger (21:41)
aha ja, önskar jag kunde säga det samma  :O
jag vet vad jag inte ska bli iaf, PSYKOLOG!
ingen lyssnar iaf på mina RÅD
Lokander . säger (21:43)
NEJ NEJ NEJ, titta, nu lyssnar du inte på mig IGEN!
du är ju omöjlig!
hopplös, elak patient!
Lokander . säger (21:44)
KRÄNKER sin psykolog!

Hahahha jenny är suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur!!!! Och jag har så jävla galet kul. Blir dock inte så jävla kul imorgon om jag inte lägger mig snart.

psykologin kallar

Jag säger bara.....några saker.......Kukkallt, kukmage, kukillamående, kukkallt, kukskärsår, kukspanska, kukmatte, KUKKALLT, kukbuss, kukchaufför, kukstress. Så pjuh, då var det överstökat och bortglömt! Jag ber om ursäkt för alla fula ord, men fy i helskotta vad sur jag blev när bussen var 20 min sen, och jag hade längtat efter att få komma hem hela dan, plus att chaufförjävel kör fel 4 gånger, ah visst sista gången gjorde de inget för ja fick närmare hem men ÄNDÅ! Jag stod ute och frös i 25 jävla minuter, jag höll på att börja gråta, på allvar, jag hade ont i vartenda litet ben, det är så kallt. Skickade fina sms till min mor och sen stod maten på köksbordet när jag kom hem. Dagen var räddad. Och förutom att jag varit så trött och haft fruktansvärt ont i magen idag (tack vare all stress igår, nämnde jag kramperna jag hade hela kvällen? hehe), så har det trots allt gått att genomlida dagen. Min klass är fin, och jag kan inte annat än skratta med dom. Seriöst, när är dom inte roliga liksom? Vi har så kul.
Men nu: äta mandarin och göra klart psykologin.
"Seriöst, varje gång jag ser en mandarin tänker jag på dig och hanna nu.....Och när jag ser er tänker jag på mandariner" Men en sak ska ni veta, den som klår jenny i att äta mandarin långsammare än henne, den är tamigfan värd ett pris!!!! Jenny-pedant-tant, ska jag börja kalla henne. PUSS SNUTTAN;)
Och puss på er mä!
Ska visa er mina utbrott sen, mina sms till morsan:) dom är ganska skojiga...

Lovar mer bilder så fort mitt bildprogram funkar.......................Men jag har ju några olika varianter av den här, så ni får stå ut!

torsdag

Det dröjer inte lång tid tills jag fryser ihjäl nu ska ni veta........Det är kallare i mitt rum än utanför dörrn kan ja lova er! Och så har mamma fuskat med julpynt i köket, men vet ni? det gör inget för det är så jävla mysigt där inne nu, adventsljusstaken gör alltihop! Och varför sitter jag och bloggar kl sju på morgonen? Jo för ja va tvungen att sätta på datorn och musik när ja vakna, annars vaknar jag inte till liv, he-he. Så tänkte bara slänga in ett inlägg!
Och varför går timmen när man znoozar (hur fan stavas det?) i sängen så jädra fort för, när alla timmar i skolan går jätte långsamt?
Dags att bita ihop och köra!

Hahahhaha.

aldrig ska jag glömma orden jag fick höra

Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar.

Hej mina vänner!
Idag har jag varit i f-hemmet. Jag har fått massa enormt goa och underbart varma kramar som gjorde min dag extra bra.. Varma goa människor. Ni betyder så mycket!! O de första jag gjorde när ja kom dit va o hjälpa dennis och oskar med att städa efter barnen. Haha, jag är så snäll! Annars har jag inte mycket mer att säga än att jag måste sova. För imorgon är det långdag igen! (ångest). Så vi hörs imorgonkväll!
Pusss

fundera på den ni..

Varför svettas vi just i armhålorna för?
Varför kan vi inte lika gärna svettas i benväckena?
Hm...............................

onsdag!

OH MY GAAAD! En månad till jul. Jag tror jag hyperventilerar. Vet ni eller? Snart är den här veckan slut, och min helg ser jävligt ljus ut. SEN är det en vecka som inte är ett dugg jobbig, förmiddag, plus studiedag, plus schemabrytande dag (på världens jobbigaste torsdag dessutom, wiho), och maria besök. Sen helg, sen hårfärgning, sen lucia samma vecka?! Vilket innebär snart juljuljul. Sen bara en vecka?! SEN slutar vi på måndagen??????? Alltså....Åh! Oh du underbara ledighet, vare hälsad! Förövrigt ser min jul DOCK inge ljus ut än sålänge. Men gud är skyldig mig en bra jul, sådäså!! Så det ordnar sig. Ja, jag är kristen mina vänner. Må (fint ord) kristna tycka att jag inte beter mig som en, men de viktiga tycker jag är att man faktiskt tror. Det spelar ingen roll hur man är. Och det borde speciellt ni kristna förstå? Hallå.
Aja whatever, idag är en bra dag! Onsdagar är alltid höjdpunkten. Och idag kmr jag inte komma hem förns seeeent då jag ska till mitt fd. favoritställe i eftermiddag. Får se hur det går.
Puss på er!

Saknar min moatoa......

jag ska sluta skriva så mycket! fast...eller....nä

Är det okej att vara arg när det kanske egentligen inte är något av vara arg över?
När man känner sig bortträngd och bortglömd? Och alla andra är viktigare?
När det känns som att ingen riktigt förstår, men man själv måste förstå precis allt? Och vara förstående.
Men jag har insett att det viktiga här i livet är inte att folk ska förstå hur jobbigt nånting är, utan det viktiga är att låta sig själv tycka att det faktiskt är rent ut sagt jobbigt som ini helvete och man vill bara dö, and that's the only thing that counts. Om jag nu mår dåligt, och folk tycker jag är fjantig, så varför ska jag bry mig? Ska jag bara skita i att det är jobbigt då och låtsas som ingenting? Nej för det kmr komma tillbaka iaf (talar efter egna erfarenheter). Bättre att låta sig själv känna som man gör, och sen bearbeta och ta tag i det. MÅ DET TA EVIGHETER, MEN MAN KOMMER KOMMA UPP!!! OCH DET SKA JAG BLI ETT LEVANDE BEVIS PÅ!!
Jag tror jag begär för mkt av människor... För jag själv vill hjälpa alla, och då förväntar jag mig detsamma tillbaka. Och i slutändan blir jag bara ledsen och besviken. Jag måste släppa.

"fortsätt så Ellinor.
men guuud det är ju fantastiskt!!!!!"
Oh du fina människa :)

Jag grät förresten en skvätt hos mamma nyss. Och nu känns det okej igen. Så läggdags gott folk!

superwomaaaan

Alltså, musik gör bokstavligen talat min dag! Jag har så sjukt mkt bra musik på min spotifylista nu och jag kan bara inte sluta lyssna. Och när man hittar dom där som träffar på vartenda ord, och som bara ger en den där känslan. Alltså, guuuud. Förövrigt har även denna dag varit bra! Efter alla mina timmars sömn blev jag lite väl överpigg och har plågat mina vänner hela dagen. KUL! ;) Men att västanvindarna piskar mig i mitt arma ansikte i väntan på bussen och påväg hem är en HELT annan femma. Det bara flyger fula ord och fraser i skallen på mig just då......... Annars har mamma o ja gjort plättar och nu sitter jag o försöker bli varm med mitt glögg-te. Haha. Mysigt värre! Jag känner en sån jävla stor enorm lycka just nu. Och om den bara är kortvarig? Vem ger blanka fan? Jag är så jävla värd det, så jävla. Och det känns sjukt grymt. Och att allt bara rullar är ju inte heller en nackdel. Tänk vad lite mycket sömn kan göra. Men jag jobbar fortfarande. Glädje är arbete! Haha. PUSS

Ni får en gammal goding bara för att det är min och syrrans pepp-låt. Vi är superwomarna när vi är ledsna.  Och alicia keys är min hjälte. Nästefter syrran då.
Fick just världens jävla rysning över hela bena tack vare låten, haha, längesen ja lyssna på den nu. Hade glömt hur jävla hårt den faktiskt träffar.

all we ever do is say goodbye

I want to tell you but wheres my courage.
Don't want to loose you, don't want to scare you.

Please show me if you want me
Cause i don't know how your feeling, and it hurts me.
Show me now how you feeling or just leave me alone,
cause i can't go on and pretending that you want me.
But if you play me, then leave me alone.

I don't like to hide my feeling, but what am i supposed to do?

If you don't love me, then please stop making me fall for you.
And all i want is you, baby.

Världens finaste låt. Min kusins kompis som gjort den tror jag, om ja inte minns helt fel? Och den går på repeat.
Iallafall, uppdaterar snart! Är så himla hyper.

tisdag, tisdag, snaaart fredag!

En månad och en dag kvar till julafton! Kan ni fatta?! Det är bara 4 veckor kvar till lov.....
Jag har sovit så länge att jag vaknat massa gånger inatt o trott ja skulle upp, bla vid 3. Jag är inte frisk. Och nu är jag så jävla bajsnödig så jag måste verkligen gå upp! Åker om en timme, och kmr hem vid sex. Vi hörs då!
Pusss

En liten dag-pepp till oss alla!! Så jävla go!

jag älskar dig, pappa

"Åh, det var roligt att läsa! Ja du är riktigt bra du! Kan man få en kram?"



Bara ett litet ps. Om du inte ens ser vad jag har försökt. Att jag faktiskt försökt mer än någon, utan du bara tkr att jag varit tyst och inte sagt vad jag känner, så är det ditt problem. För jag har kämpat, som ini helvete. Det vet du. Jag ville inte ge upp. Men jag insåg tillslut att bollen även ligger på din planhalva, och vet du inte hur man spelar, är det ett ganska tydligt tecken på att det inte kmr gå. Men om du bara visste hur fin du är. Om du bara insåg att du går för så mycket mer. Ja, vad lätt det vore då.

tjat om studier, vuxna mig

Shit, en timma på uppsatsen och jag är allmost done. Det känns ju inte helt fel. Men ska fortsätta en stund till och sen göra det sista på torsdagkväll. Tur jag började i god tid iaf så jag inte blir så stressad till veckan eftersom att jag har massa annat att plugga på som ligger över mig! Min coach (mentor) sa till mig idag på coachsamtalet att jag ska fira på fredag att (läs - om;) jag överlevt veckan när den är slut. Även om det gått bra eller dåligt, så är jag värd att fira mena hon. Haha, söt. Men jag fixar det! Ja, de gör jag. Är ju nästan redan klar med uppsatsen som ska in på fredag, och spanska provet vi har på torsdag (om allt vi gjort hittills) pluggar jag på imorgon och onsdag, och boken som ska va klar till på torsdag (har halva kvar...) Läser jag på onsdag efter att jag hälsat på på kören medan ja väntar på att pappa ska sluta jobba och kan skjutsa hem mig! Problemet är ju att jag kmr hem vid sex hela veckan, om inte ännu senare, vilket gör att jag verkligen måste klämma in pluggandet då, plus äta, "varva ner", duscha och allt sånt...Men ja, planera är bra har jag lärt mig. Och jag har också insett att man måste ta tag i plugget för att inte hamna i ångesten jag får varje gång, dock måste ju orken finnas, vilket den absolut inte gjort, men jag ska försöka, verkligen, och jag ska samtidigt lägga mig i tid så jag orkar försöka! Alltså ska jag hinna sova ordentligt också. Men det känns inte ett dugg tungt. Det känns faktiskt helt okej.
I goooo! Träning hade jag tänkt försöka få in också. Men är de inte möjligt får ja ta de till helgen.
Nog babblat, jag ska skriva klart innan jag måste ta kvällen! PUSSSS

Kolla va fin, haha.

will you take meeee, tonight

HEJ!
Jag kan ju glädja er som är ledsna med att säga att jag har haft en asbra dag! Om det hjälper haha, det hjälper mig iaf ;) Jag trodde ärligt att jag skulle sova mig igenom dagen, men när man har en hanna och en jenny bredvid sig är det omöjligt. Jävlar vad vi har skrattat. Haha. För trötta tjejer! Och vilken jädra humor alltså. Dom är så goa!! Och inte blev det sämre när hanna fick ett helt snöras på sig när vi sprang till ica! HAHA, vi skratta så vi tjöt och jag trodde seriöst jag skulle ramla omkull av skratt. SHIT va kul de va! Vi hade ju bråttom också eftersom vi var tvungna att springa till ica på vår 5 minuters rast och köpa mandariner. Vi var såå sugna. Så idag har vi med andra ord ätit mandariner heeela dagen och skrattat lite gott. Sånt gillar vi! Och nu måste jag äta och sätta igång med psykologi uppsatsen. Så pussss från en glad elli!!



måndag

Godmorgon!
Jag har tamigfasen inte sovit en bra natt sen i onsdags. Drömmer konstigt, sover lätt, vaknar o har ont i varenda kroppsdel för att jag spänt mig så. Men sätter man på GRYM musik och faktiskt försöker vakna till liv så går det ändå!! Jag är ju van.....Och om en kvart går jag upp till maria, och om 2 timmar åker jag till skolan. Så ha en bra dag!
PUSS

allt jag var kom till ett stopp

Så! Nu är jag tillbaka hos morsan efter ett dygn hos papi. Är seriöst helt död, jag har inte orkat stå upp på typ hela dan, haha. Så nu har jag duschat osv och ska fixa lite till innan jag lägger mig och kolla på mysteriet på greveholm tills jag somnar! Och i veckan äre eftermiddag som gäller, men ja måste upp tidigt ändå imorgon då ja ska till maria innan ja åker till öret. Så vi hörs när ja kommit hem! Och då måste jag börja med psykologi uppsatsen också (KOM IHÅG!). Så natti!

Du är inte en i mängden, men jag är en utav dom
få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden.
Du måste tro, motivet har aldrig matchat ramen.

Nya favoriten. Och han är min man.

Faller jag nu går jag sönder

we'll be alright


Söndagar kan vara fina. Dom är såna dagar då man bara jämt har ångest, och som är helt galet perfekta för att träffa människor man annars inte hinner se som då kan lysa upp dessa dystra söndagar, dom som betyder lite sådär extra. Med andra ord har jag tillbringat dagen hos mina favorit gamlingar. Dom där goa, underbara, mysiga "farfärldrarna" som genom åren faktiskt blivit som våra farföräldrar. Och pappas kusin med fru var också där. Haha, härliga smålänningar! Och eftersom dom flyttat så var de första gången jag var på nya stället, de kändes konstigt, eftersom dom alltid i hela mitt liv bara bott på gatan nedanför, och jag är så van vid att kunna kika på dom genom fönstret. Men nu sitter jag och emlan på deras kyl, ja, inga andra, inte ens deras barnbarn, haha, bara hon och jag, 4 foton, så dom ser oss ju iallafall varje dag ändå.. Vi betyder så mycket för dom, så ni skulle bara veta. Och sven pussar mig alltid på pannan. Älskade svenpan. Det är så hemskt att se dom bara bli sämre och sämre......Jag älskar dom!

Dom är så busiga!

Debora som liten! "Hahah, va hjulbent jag var!"

Pappa. Det syns på huvudformen.

Kolla här då vilken liten prinsessa!!!!!
Hon hade blivit så glad över den där klänningen att hon hade börjat gråta. Min snutta.
Sen fanns det inga mer bilder...Förutom alla bilder på mig o syrran. Tänk vad lätt allt var när man va liten!

jag blir så dum av dig, dum av dig

Hallå, en fråga, liksom, vem vill inte känna sig speciell? Vem vill inte vara älskad? Vem vill inte kunna älska? Vem vill inte kunna lita på folk? Vem vill vara ensam? Vem vill känna sig osäker och trygg? Okej, det blev någon mer fråga. Men jag kan ibland känna mig så ensam, typ ensammast i världens. Tills jag inser vilken jävla jävla tur jag har. Tänk vilken bra och fin familj jag har, och släkt, och vänner. Ja, jag är lyckligt lottad. Jag har växt upp i en trygg och kärleksfull familj, jag har alltid blivit bemött av kärlek och glädje av min släkt, och jag har dom mest fantastiska vännerna i världen.....Man behöver inte ha 100 vänner för att vara populär och cool, nej jag nöjer mig med precis dom jag har, och kunde inte vara lyckligare. Jag har världens bästa vänner. Och det vill jag att alla ska veta om. Jag älskar varenda en av er och ni är fantastiskt bra! Så galet. Även om jag redan förlorat 700 vänner, så är jag så glad och tacksam för er som stått kvar vid mig. Ni är oförklarligt underbara. Gud jag skulle kunna mala på i evigheter.
Och inte nog med det, så har jag världens finaste bästavän, som precis gått hem och som har spenderat kvällen med mig. Finns nog ingen jag älskar att diskutera/prata lika mkt med som med henne. Hon är utan tvekan den mest coola och skönaste människan som finns. En enormt stor fet jävla jag älskar dig mest i hela världen puss till dig!
Godnatt från en väldigt kärleksfull elli!!!!

Kolla vilken blond, brun och glad tjej! Jag vill ha tillbaka dig.

BTW! Ni är fina, unika och goa! allihopa!
Och ta åt er. Det är inte bara luft i dom orden.
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSS

gråt inte mer

Godmorgon! Jag råkade sova 12 timmar inatt, och kunde inte förstå vad som gör mig så jääävla trött. Tills mamma sa att jag ju faktiskt har hållt igång exakt hela veckan, har inte haft en enda ledig dag. Så att, där kom det fram. Så med andra ord, jag är slut.... Men att jag får jullov om exakt en månad, är ju inget jag grinar över.

all that we want

Och så var det lördag.......och sängdags! det är kyligt ute.
Sussa gotttttittt gullisar

nostalgi nostalgi

Insåg, nu när hela familjen åt taco tillsammans, hur jävla mkt jag saknar att sitta och skratta o bara dö med syrran, varken mamma eller pappa fattar vad vi säger och vi bubblar och pratar sådär som bara vi kan, och mamma sitter o suckar och flinar åt oss o pappa bara sitter o ler! Åh, det är en mysig känsla och ger mig nostalgi. Och för er som inte fatta, jag var nyss med om den upplevelsen. Jävlar vad vi kan skratta, hon och jag! Och fy vad mysigt det är.

Ollie är också här, och gnager på sitt ben. Men snart flyr alla sin kos igen!
Puss

rolig tjej

Jag har bloggtorka och försöker hålla mig borta så mkt som möjligt från datorn. Bra va? Dock lite svårt när man är rastlös och sällskapssjuk. Men vet ni eller? Imorgon kmr idolerna till marieberg. Och jag vill dit. Men tror inte jag orkar, o ja har inga pengar. Bra kombination. Så mycket roligt hade jag att säga för nu!
höhöeheheöhehöehöeö jag gillar min skola, heheheehe, den är bra för ens mående osånt!


Här har ni förövrigt två fina bilder från kvällen hos mo innan ja började spy! Ni ser ju hur fräsch, inte uppblåst och inte illamående jag ser ut. Annars är pinglorna bäst, och det vankas paris. I say no more!

jensen rules





Jag säger inte så mycker mer.

on your side

Jag vet inte vad som hänt, men jag har fan inte varit så trött den här veckan. Visst, trött har jag varit, men inte den där extrema tröttheten som brukar krypa sig på. Och det gör mig så glad! Jag tillomed överlevde torsdagen utan problem. Åh vad skönt. Dagen har förövrigt varit bra. Men jag undrar om det är pga min nya inställning jag inte är lika trött? Att ja faktiskt kunnat sova lite bättre, eller att jag bara, har fått lite energi? Hm, tror alla tre spelar in lite. Men liksom, jag mår ju inte prima fisken nu bara för att jag "ändrat min inställning", men de kanske gav mig lite kraft. Det kanske vänder tillbaka, eller så kanske jag faktiskt är påväg uppåt? Äh, time will tell. Jag ska inte tänka så mkt utan bara njuta av att slippa somna när jag går.  Sen att jag faktiskt försöker se lite lättare på saker, släppa, sova och andas, har redan gjort att samma ångest inte är lika svår att ta. Skol och pluggångesten liksom. Iallafall den här veckan. JAG VILL INTE TA UT GLÄDJEN I FÖRSKOTT (eftersom arbete med sig själv aldrig nånsin bara sker över en natt), men jag njuter av det sålänge jag bara kan.

Tanken på att jag faktiskt ska försöka fixa det här nu, ger mig kraft. AMEN!

underbara onsdag, underbara sandra

URSÄKTA mig för hemsk uppdatering! Men har inte varit hemma idag, förns nudå. Jag har varit effektiv, kreativ, duktig och lagomt pigg idag (tills kvällen)! Känner mig bra. Har även träffat min nannas nu på kvällen, eftersom söndagen blev som den blev. Så vi har myst med en tecknad och as mysi film, hennes vovvi, med varandra, och hennes enormt goa te! Nu ser vi bara fram emot våran mini julafton och bara njuter av en skön och bra dag! Så ska jag lägga mig o sussa nu också, för imorgon är en lång och hård dag. Så vi hörs imorgon kväll!
PUSSAR

Känner mig ungefär såhär just nu! kommer aldrig kunna somna, he-he.

godnatt världen

Nu tar en nytränad, nypluggad och nyduschad elli (utan naglar buhu) natten. Ska bara läsa igenom geologin igen så ska ja försöka sova sen, och sova ut lite extra eftersom vi inte börjar förns kvart i tio imorgon. Imorgon lär de inte bli mkt uppdatering här heller. Men vi får la si när ja får tiden.
Puss!

possibility

Vem är det som bestämt att jag inte ska få må bra? Den jäveln borde få stryk. Men fanimig, det är dags att ta tag i det. Jag kan om ja vill o bara vågar! Haha eh tönt? Ja! Jag ska fixa det här, för jag vill, enda in i botten och i grunden av mig själv. Jag ska göra det. Jag har fått uppgifter av min kurator också, på ett papper. Men nu är mitt första steg att låta mig själv känna som jag gör. Det är okej. Leva med känslan, i känslan, och i nuet. Vara i mig själv. Våga vara ensam med tankar. Puh, gode gud nu vart det lite mycket där. Men man får ta det steg för steg och sakta men säkert. För jag ska ta mig upp mina vänner. Jag ska. Hur lång tid det än ska ta. Ha en bra dag! Haha, resten av min kommer bestå utav plugg, träning och kanske en annsen.
Förövrigt fick jag mvg på psykologi provet, fläckfritt. Jag är så jävla nöjd.

En hårgfärgning är även bokad. Säger bara äntligen!

ta ingen skit, bajsa ut den bara!

Godkväll, haha. Konstigt nog är plugga vad som får mig att somna som bäst. Men jag hann allt få in litte innan det skedde. Så nu äre jag som lägger mig i ett vaaaaaarmt bad innan ja bokstavligen talat fryser till is. Och sen får de banne mig bli sängen!! Är man inte pigg för man väl gö de bästa av situationen.......Godkväll och tack o hej för 100 inlägg!
Kyss mig i baken

Sleep well, and tight all night. Hahahahah.

vad vill du, men kom då, jag är ju här o väntar på dig

"Dom som inte känner sig som ett helvete ibland kommer heller aldrig känna det där härligt ärliga lyckoruset." Min syster är klok, och fin, och jag älskar henne.
Jag kan imponeras så på människor, som ser saker, som man själv är så omedveten om. Jag fascineras så otroligt överhuvudtaget av människor. Dåliga som bra så är dom fascinerande. Jag gillar att analysera och iakta. Inget nytt kanske, men de föds på nytt varje dag i mig, känslan, den där starka känslan av att få lära mer, om människor. Jag vill veta precis allt! Om funktioner och beteenden hos alla olika typer av människor. Mums! Att beskriva mitt intresse för detta vore omöjligt. Galet spännande. Galet. Galen elli.
Nu kallar geologin på mig. I wish it wouldn't.

girls must dance


Detta min vänner, det är världens finaste tjej. Hon är söt, go, sprallig, sjukt bra, snygg, så naturligt vacker, o hon har en väldigt fin rumpa och så de viktigaste av allt, hon har världens bästa humor!! Ps, du rockar och de vetu att du alltid kmr gö i mina ögon. Jag ser upp till dig och är så stolt över dig, snuttan!

Går inte att vända bilden eftersom ja inte kan öppna den men....Ni ser principen.
Och jag säger ju det, finns ingen som har bättre humor än oss!
ÄLSKAR DIG PEAN!!!

against all odds

Maybe you and me got lost somewhere. We can't move on and we can't stay here. Maybe we just had enough.

Hade skrivit ett inlägg igår o lagt ut, men det är all gone nu, dunno var it tog vägen faktiskt. Så my bad! Idag har det varit skolan och "doktorn" iaf. Det var ett samtal där på lasarettet som gav mig oerhört och jag äälskade sköterskan. Så sjukt bra, förstående, hon brydde sig och va bara underbart underbart bra. Så nu är lite grejer fixade iaf. Sen hoppade jag på bussen hem, och vem satt inte där om nu inte min självaste dawi?! :D Åh, finns ingen ja skrattar så åt som han. Och jag gillar den glada och avslappnade elli jag blir med honom. Så too sum up, ja saknar honom och det var skönt att stöta på'n!


"Finns nog ingen annan tjej än du som säger äääh fyfan ja måste gå o skita" Hahhaahahaha.

sovit dåligt

Jag har söndagsångest. Jag har pluggångest (fast det inte ens är mkt att plugga). Jag drömde så jävla bra, men ändå så jobbigt. Jag har ont i magen och måste måste verkligen pissa.......Och jag vet visst vad jag pratar om!
Vi höres

stand up tall

Tycker det är rätt typsikt oss människor att aldrig vara nöjda. Men jag försöker, jag försöker verkligen njuta av varenda bra sekund, men ibland är det svårt, när dom sekundrarna är väldigt få, och orklösheten trycker sig över en. Det är orättvist. Livet är orättvist. Och det håller jag vid. Vi lever i en orättvis orättvis värld.
Två täcken, en filt, 9 kuddar, stor säng, mysig sovtröja, strumpor, tofflor, en alvedon i magen, vänner, och en ihopkuren elli. Ja vi satsar på en bra natt och hoppas den ska bota orättvisheten!!
Godnatt ni sköna


Det regnar utanför. Va mysigt.

saaaaaaaaaaaw

Döda mig. Döda mig nu. Jag vill dö. Saw3D, fyfan va vidrig. Hemsk. Äcklig. Vedervärdig. Jag vill gråta. Blä. Men annars helt OK! Gillade sällskapet och de va mysigt värre :) Bra dag resulterade i bra och fin kväll. Nu har elli dock huvudvärk och så äre en fin dag imorgon att se fram emot, så bäst att sova och vila upp sig! Pussss

världens finaste

Idag på stan så mötte jag världens finaste jorunn, med man och barn. Hon ropa på mig och kom o fram o gav mig den där jorunnkramen bara hon kan ge. Noel berättade att han tuggade tuggummi och sen kom peter fram och krama mig. Det första han säger är att jag är så söt, snygg och tar i mitt  hår o säger att det också är så fint. Ja, han bara överöste mig komplimanger. Och jag vet inte om ja ska gråta eller le. Det värmde så fruktansvärt mycket. Jag tog faktiskt åt mig.. Tänk er, man har världens sämsta dag, och så säger någon att man bara är så fin. Det var så på riktigt och äkta. Och åh vad jag tycker om dom. Jag älskar min jorunn så mycket, och jag tycker så mycket om hennes man och hela hennes fina familj. Jag är så glad för hennes skull. Hon är världens mest kärleksfulla människa. Och världens bästa barnvakt!!!!!!!

Hon hade också med sig kära Åsa som ja fick krama lite på me, goa åsa, hon kände knappt igen mig, ja hade fått så långt hår, sa hon haha. Senast vi såg va på jorunns bröllop :) Åh, de va en bra dag.

jag kommer inte tillbaka.

HEJ MINA VÄNNER!
Min helg har varit top notch hittills. Idolmys igår, vandra ute en sväng, prata, gråta, skratta. Precis som vi alltid gör. Gud vad jag saknat det. Aj, mitt hjärta vad glad jag var att få ha henne hos mig. En gubbe kom även o fråga om vi ville komma in i hans husvagn o fika, hahahah, men de va en jesusvagn eller nåt tydligen så han lär inte vart så farlig;) himla gullig iaf men vi fortsatte spatsera. Sen tog vi fina bilder och somna gott, vakna upp, sprang till stan o mötta upp annsis mamma för att leta en vinterjacka och sen en fika. Guuud va mysigt det va!! :D Och nu ska jag duscha för att dra in till örebro senare för mat och saw3D! Wohoo..Läskigt! Och imorgon ska vi äta hos pappi och sen ska jag vara med min eeeeeeeeeeeeeefterlängtade sandris!!!!! Kan inte bli BÄTTTTTRE. Idag är jag glad! Men såklart trött...

Hahahahhahahahaha. Ännu finare bilder kommer, anna måste dock godkänna först och mitt bildprogram måste funka.... Så, so long!

dags för fredagsmyyyyys

Nu, taco, idol, mys och anna. Blir knappt bättre än så, kvällen är som gjord för det.
God i miss her.


night after night

Jag hatar slask. Jag hatar min mattelärare (just bara idag vill ja poängtera). Jag hatar otrevliga busshaufförer. Och jag hatar när saker inte blir som förväntat. Irriterande. Irriterad tjej. Jag är så galet trött. En dag, och jag är totalt utpumpad, trött, slut, död. Vill gå i ide. Hitta kraft, styrka och ork. Kom till mig, snälla. Men nog med klag. Dagen har varit fin trots onödiga omständigheter och tankar, jag gillar min klass och mina fina fina fina puddingar. Och det har gjort mig glad och gott.
Mamma spelar nostalgi musik i köket också. Så just nu, hade ja lika gärna kunnat varit 7 år...

gooooooooooooooooodmorgon!!

Hur tar man sitt sjungande till högre nivåer? Jo man sätter sig i höjdskräcken och sjunger. Haha. Jag är så roli! Men de va bara för att när ja o amanda åkte den satt ja o skrek högst upp att hon skulle sjunga för mig!! Jag var ju så jävla rädd. Först sa ja upprepade gånger att de skulle bli min död, men så fort vi åkte ner skrek ja bara att de va sjukt kul. Haha. Sjungandet skulle lugna mig då alltså, he he. En av dom bästa och finaste rösterna någonsin har hon... Och inatt har vi sovit 3 prinsar i min säng. Ja, min syster, ollie och jag. Haha, ollie låg emellan oss. Först la han sig på våra huven, men de tyckte vi kändes lite väl, påträngande, så sen fick han ligga på emlan ist. Och nu har vi tjuvstartat med lite julmusik.........Hihi! Men dags att klä sig! Om en halvtimme springer ja t bussen. Pussss! Ha en bra dag! Jag är hemma vid fem.

Min goding amanda och jag!

thinkin' outside of the box

Alltså, jag är hyper som om ja vore en stor jävla kaffekopp. Skulle lätt springa runt hela kga nu, på nolltid. Och det hjälper faktiskt att ha en retsticka till morsa som gör så jag skrattar så ja tappar luften. Hon är bra. Dessutom luktar jag som en sommaräng!! Har aldrig varit så skönt att ta ett bad i hela mitt liv. Dock är jag lite sur för ja orkar inte plugga matte. Men skitsamma, de löser vi på mattefördjupningen ja tvingat jenny att gå på me mig imöra. Hoho. Och så löser de sig alltid med lite turkdunk!
Syrran i telen: "va fan lyssnar du på?!" haha. Nu ska ja kolla kenza&tyra show! Bättre sent än aldrig..
Pussssssss

Hahahahhahahahahahahaha. Älskar min vovve.

it's to easy to cry, when everything eventually dies

Hoooowde hoowde!
Ehm, jo jag har varit hemma idag med, men har inte orkat varit vid datorn. Syster sov här inatt så vi hade en mysig morgon, och sen följde jag med henne när hon skulle till jobbet för att kissa ollie o få lite luft. Dock inte så långt, hehe. Annars har jag inget intressant att berätta. Mer än att ja självklart kollar på vänner och mår lite illa just nu, så därför tänkte ja lägga mig en stund till i soffan innan jag börjar bada, byta lakan i sängen, ta fram kläder inför imorgon, packa iordning väskan och sen förbereda mig för sängen och skolan! Yeah you heard me, jag ska iväg imorgon. Jag ska ur min säng och min soffa. G Ö T T! Tänk att jag varit dålig enda sen i fredagsnatt. Är inte helt bra än, i magen, den är fortf extremt rörig, men bättre än tidigare i veckan plus att jag fått tillbaka min energi så jag faktiskt orkar stå och gå. Haha. Hoppas på de bästa!
Vi kanske hörs mer sen! Men tills vidare, puuuuuuuusssss

gåshud all over the place


Hjärtskärande.
Lindsay har alltid varit min stora idol. När jag var liten tittade jag på föräldra fällan seriöst varje dag, jag hade inget liv. Visste dock inte vem hon va då, men efter freaky friday såg ja alla hennes kommande filmer o ja va ba galen. När hon börja sjunga också fick ja hennes första skiva i present av min syster, den andra vet ja inte om ja har, men ja kunde iaf alla hennes låtar. Och jag bara tyckte hon va så häftig. Jag tror det sitter i lite. Men vet ni vad, jag tycker det är så galet tragiskt. Att en sån stor kändis, som är bra på precis allt, förstör sig så fullkomligt stört mycket... Jag satte mig o läste om henne, massa olika. Jag vill så gärna komma fram till vad i helvete som gick så jädra snett. Och jag tror videon här är en ganska bra ledtråd (hon har regisserat den själv, det är hennes riktiga lillasyster som är den lilla flickan och hennes pappa hamnade i fängelse när dom va små, vilket även ledde till skillsmässa mellan föräldrarna). Läs om henne själva så kmr ni förstå. Och jag ska ju lära mig att inte bry mig så mkt osv och inte "åh det kanske är så, eller så", men det är ju så galet intressant. Och efter allt man läser kan man ju lista ut vissa små saker. Men jag vill så gärna veta varför hon förstörde sig själv, och inte bara fortsatte vara den framgångsrika, fina, naturliga människa hon en gång var. Hon var så bra. Min stora förebild....Men nånting gick ju snett och det är inget man själv kan hjälpa, oftast. Och nu tkr väl ni att ja låter helkonstig och knäpp hela jag, visst det är en kändis och allt. Men hon är fortfarande en vanlig människa, med ett intressant liv......... Och jag är beteendevetare ;) Tycker asså det är GANSKA SÅ kul, hihi.
Och jag har analyserat händelser i hennes liv så jag nu har ett större perspektiv till det hela! :D hahaha, jag ääääääälskar min linje! Människor är det häftigaste och mest intressanta som finns. Och nej, jag är inte frisk, ska inte till skolan imorgon heller........Har ju förfasen inge bättre för mig.

when you're gone

Put me up, put me down, put my feet back on the ground.
Put me up, take my heart and make me happy.
Fill my heart and make me happy.

The words you say, always get me through the day.
I miss you

du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le




Du är det finaste jag någonsin kunnat få.

snöööööööööööööööö

Alltså jag är lite i chock. Nu är jag inne på femte dagen i soffan, jag är inte frisk än, men jag sover som om jag aldrig sovit förut. Trots att ja bara ligger stilla heela dagarna så kan ja sova på nätterna? Jag menar, inatt sov jag 12 timmar. Det brukar ju vara så att man kan ha lite svårt att sova på natten om man typ gjort det hela dagen, men nänä. Jag som har sömnproblem, ja jag har nog aldrig sovit såhär mycket...Klart att man sover när man är sjuk liksom, men ÄNDÅ. Jag sov 12 timmar inatt, i lördags sov jag i typ ett dygn, ja ljuger inte, o ja har sovit 10-11 timmar varenda natt sen dess. Alltså äh, jaja.....Idag ska vi iaf försöka släpa ut röva utanför dörrn för lite frisk luft iaf. Får se hur bra det går!

Skönt det skulle vara o få klä på sig lite klär o dra på lite smink o vistas bland lite människor.....Och umgås! Åh, jag är sååååå sällskapssjuk. Jag vill inte ligga här längre. GÖR MIG FRISK!!!

the bounty hunter

Jag tror det snöar ute, det är så många som säger det VA.
Mamma har hyrt en film ja försökt ladda ner i två dagar, o när ja väl lyckades var det självklart världens sämsta kvalité. Gick inte att kolla. Så om nu när mamma va tvungen o hyra den o allt och den inte är bra, då...Ja då vet ja inte fan vad jag gör! Åh gud vilken förträfflig svenska jag har!!!!!

Vet inte ens va den handlar om hehehehe, men jag är inne i ett sånt jävla jennifer aniston stim. Hon är ju så sjukt bra!! Och trailern var bra, så ja, you do the math. Pussssshej

baby, don't break me

Inget har överhuvudtaget med tid att göra. En läkningsprocess ska inte ske under tidspress, utan den sker under omständigheter. Beroende på hur långt man kan ta sig och hur bra det går för en.... Under egna erfarenheter har jag faktiskt fått lära mig att det spelar ingen roll att det var ett helt år sen mina föräldrar berättade nu, ett halvår sen vi flyttade osv, för det är jobbigt för mig fortfarande, ja ett helt år senare är det fortfarande jobbigt. Men det spelar ingen roll hur länge sen det var. Utan det handlar om när jag började ta tag i det, hur bra jag lyckats och var jag kommer hamna. Tiden har ingen betydelse. Nej, för det enda som betyder något är att jag faktiskt försöker bearbeta. Och om det går dåligt ibland och bättre vissa dagar, ja so what. Det kanske kommer ta mig en evighet innan det känns okej. Jag måste förstå och lära mig att tiden inte har någon betydelse. Man tycker att jag kanske borde ha kommit längre. Men kanske likagärna att jag inte borde ha kommit någonstans, efter omständigheterna.
Varför ska saker ha med tid att göra? Vi alla bearbetar på helt olika sätt, och olika snabbt Det är helt individuellt. Och det är dessutom beroende på hur jobbigt saken faktiskt är, för just en själv.
Amen.

Jag menar, kolla bara på dom.....vad finns det att inte sakna....?


No matter how dumb you are you eventually rise. If not today, then maybe tomorrow

Heeeeej mitt vinterland, nu är jag här!!
Kul det är när man går in på facebook och alla senaste inlägg handlar om väder och snö, haha. Ja, sånt tycker jag är kul just nu för jag har inget liv och har inte vistats bland folk på 3 och en halv dag!! Ja, tragiskt. Har dock ingen lust alls att försöka vara social just nu, för jag orkar inte. Haha, jag kmr aldrig bli frisk. Jag är helt utpumpad och slut! Men har gjort framsteg idag då jag faktiskt sitter upp just nu, dock med hela jävla täcket tryckandes mellan magen o bena för att slippa magsmärtan, he-he. Ska försöka hitta en mysig vinter film o slå på också hihihi :) är dock lite tidigt för ensam hemma 1 och 2 och love actually än. Så dom får vänta!! Jag tror ja glömt hur mkt jag faktiskt älskar mys-vintern.........Hihi! Har iaf lovat mamma att försöka få i mig lite frukost o lunch idag, så ja ska få nån sorts energi. Så wish me luck!
Pusssshej nöttttter!

from africa to malaga

Jag har så mycket på hjärnan så det säger bara stop. Tankarna snurrar och jag skulle kunna skriva i evigheter. Men det blir bara som vanligt. Inte funkar det ens att öppna bilder heller....Jag kollade förresten alvin och gänget 1 och 2 förut, haha så sjukt mysiga filmer!!

i'll make it through.


i'll be theeeere for yoooou

När elli vaknar går hjärnan på högvarv "Åhyeaaa idag mår jag bra!!" Ställer mig upp, första ja gör är att ramla in i en hylla och bara "wooooohoooow, hela världen snurrar! Vart var soffan nu igen? Kanske ska sova lite till, he-heee, vill spy...". Jag har fortfarande ingen matlust alls och ja har sovit konstigt inatt. Har intagit samma soffläge som igår och vill bara dö en sväng. Ska iaf försöka ta mig en dusch idag, ja usch va äcklig jag är, men när skulle ja haft orken liksom? Jag orkar ju inte ens ta mig till in till badrummet, haha. Ajjjaaaaaaaaaa, det blir vänner och jag idag igen. Inte mig emot!
Puss! Krya på mig.

i would say

Jag har lite otur ibland jag. Hade världens mysigaste fredag iaf, jag svär. Enda in till natten då ja spydde ner hela moas toa och tvingades gå hem och fortsätta hemma hos pappa. Blev ingen sömn på typ hela natten och igår fick ja en jävla massa feber. Sov då ist heeela dagen, rörde mig inte ur fläcken o de enda min mage klara va lite nyponsoppa. Idag mår ja iaf aningens bättre, orkar ju hålla mig vaken haha, o se på vänner! Oså är ja sugen på fil. Det är ett plus. Får se vad magen säger.....Men ja ska fortsätta bli frisk nu och tacka emlan o mosan för all hjälp i fredags. Ni är mina änglar ni!

Älskar er såå mycket!

sjuker

Tänkte bara meddela att ja lever. Har lite magsjuka dårå och en anings feber, och har sovit heeeela dan......Jag som skulle fira min bästavän idag, fuck.......Godnatt!

du o ja alfred

Är det inte tragiskt att jag inte träffat min bästavän på typ..2 veckor? Jo, i'd say. Så imorgon äre hon och jag, på hennes födelseda! Hurra hurra hurra!!

i'm fading away, but i try not to worry

Jag var på massage imorse. Känner mig förvirrad. Vad höll hon på med? Jag gillade henne inte. Men visst okej, de va väl ganska skönt. Eller? Aja.. Idag ska ja fortsätta slappa och ta hand om mig själv, har lite ont sen träningen igår mä. Det var inte milt vill ja lova. Så nu har ja myst en sväng med ollie efter massagen, o snart ska ja ta ut han på en långpromenix. Sen ska jag plocka undan på rummet så man kan gå här, och sen ska ja ta ett baaaaaaaaaaaaaaaaaaaad. Sen bara göra iordning mig lite, ta emot finisarna och sen dra på slappkväll. Vi kör på temat mys. Vilket innebär, mysklär i bött. Är så trött idag så de passar bra, och har huvudvärk. Men den kom efter massagen, o började må illa också. Så hoppas promenaden hjälper! So long.

ooooooh, tell meee why dadadararada...

Skön dag, jo ja sägero de!
Imorgon ska ja upp för massage! Är jag lyckligast i världen eller? Jag svär, rör min rygg och ni hittar minst 5 knutar på en sekund. Ska bli så jädra gött. Sen kmr kusinerna hit och på kvällen äre off to moo med syrran för myyyyyskväll! Det låter ju som en riktig jävla höjdardag må ja säga.
Godafton!

Du är bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst....


between the lines of fear and blame, i begin to wonder why i came

Godmorgon!
Jag känner mig så himla duktig och effektiv idag! För igårkväll somnade jag redan vid halv ett, trodde inte de va möjligt.. Sen gick ja upp vid kvart över nio (hyffsat utvilad!!), klädde på mig, gjorde frukost (ägg o bacon, asbra lchf mat;), fixade en grej och vid kvart i tio var jag iväg, uträttade ett äreende (va vuxen ja är) och sen sprang ja på stan för ja va tvungen att köpa torrschampoo, men råka få med en tischa och ett par byxor hem också, och ett till par väntar på mig............Sen kollade jag upp var massagestället ja ska till imorgon ligger, så ja hittar. Och nu är resten av lovet fullbokat :D hoppas jag. Gu va skönt. Orkar inte ha mer ångest, gillar inte att vara själv. Men hinner vila också! Idag har jag bara maria och träning bokat. Känner mig inte helt kry så det är alldeles lagomt idag. Men nu, tills ja ska iväg, ska ja se på vänner o få bort huvudvärken.
Puss på er!!

Where did i go wrong, i lost a friend, somwhere along in the bitterness....

hit the road jack, and don't you come back no more....

De va mig inte den korta promenaden, och just nu känner jag bara för att dö i min säng. Jag har varit ute o lekt/vandrat mest hela dan känns det som. Men dagen har varit underbart bra på alla sätt och vis. Och nu äre jag som slår på vänner och gosar ner mig i mitt VARMA täcke och fruktar att klockan kmr ringa senast nio imorgon, då ja ska bort vid tio. Så godnatt!

leka leka leka

Ja alltså jag säger då det. Nu är vi hemma igen iallafall. Jag är helt jädra slut, jag sväär. Ungarna har lekt död på mig. Vi har kollat lejonkungen, då ja förövrigt insåg att ja faktiskt inte klarar av att se den knappt, haha, det var ja som behövde bli omkramad ist för barnen. Usch den är ju så sorglig. Och sen har vi lekt i lekparken, vi har sprungit, vi har bakat kakor, vi har åkt tåg, vi har gungat, vi har klättrat, vi har (dom har) hoppat i vattenpölar och vi har tävlat så bena ramlat av. Och jojuste, vi har flugit lite också ja. Mina kusiner är guld. Min släkt är guld. Åh vad jag älskar dom. Men nu ska ja ut o promenera med min vän!! Hejraaaa

hos mormori

HEJ!
Morbror göran och småttingkusinerna hämtade mamma och mig strax innan tolv, oså åkte vi in till mormor. Så nu sitter vi här, mamma hade med sig sin dator nämligen, så ja skriver lite medan mormor står här o kämpar i köket, haha. Och elliot o edit står och skriker nee-e-e i vardagsrumme, tror dom ska se film, så ja ska gå o gö dom sällskap! Lejonkungen för tusan :D Sen kmr nog emlan också....
Men vi hörs! Puss
Filformatet på min bild gick inte att ladda upp........Så skit samma! Det var jag och elliot, så ni kan föreställa er ist.

en gång är ingen gång

Idag har som sagt inte varit en bra dag, och den fortsatte suga röv. Vilket ledde till ingen träning och en otrolig svacka...Men banne mig, efter en stund drog ja fingrarna ur röva och gav mig fan på att ingenting är omöjligt och drog ut och gick/sprang i regnet 40 minuter. Det gjorde ont i hela ansiktet, ja svär, regn är inte o leka med...Men det var så jävla värt så de finns inte. När ja kom hem va ja dock rejält yr, allt snurrade. Men inte så konstigt när jag tog mig runt halva kga på 40 min!! Haha, jag är grym. Sen la ja mig iaf i badet, och å-å-åh. När ja kom upp sen hade mamma gjort världens godaste och mest uppskattade sallad någonsin till mig. Efter att ha ätit 2 mackor på hela dan (kanske delvis därför ja va lite yr efter promenaden oxå, he-he) va de rätt gott alltså. Och nu nyss har vi myst framför en film. Jag bara tackar gud för uppfinningen av mammor........

Imorgon är en finare dag. Då ska jag nämligen leka med mina små fina goa underbara kusiner, och krama på min mormor och morbror lite mer än vanligt! Bara för att jag tycker om dom sådär galet mycket, och för att jag saknar dom så.


you know you know, i never asked you to change

Idag är ingen bra dag.
Kvällen har lite olika att bjuda på. Men tror ja struntar i allt och drar iväg med mosen och tränar, 2 timmars hårdträning är precis vad jag behöver. Finns inget bättre än combat, o ja har inte kört de på typ...Ja ja minns inte ens sist. O nu ska jag nog slå på the blind side, om ja orkar. Jag brukar inte ens se film själv, men ja har kommit in i nåt stim, haha. Hoppas iallafall att eran natt varit bättre än min, jag hade så jävla ont i bene så vakna mitt i natten o kunde inte sova, hahahaa.

Fina fina du.

aj....

Ikväll är en sån där kväll då man bara inte vill vara ensam, ni vet. När man är rädd, har ångest och känner sig minst i världen. Jag skulle kunna döda för att få ha någon bredvid mig inatt. Någon som lyssnar på mig, kramar mig och bara vill finnas, och som älskar mig sådär oändligt mycket.
Ó jag förstår inte hur de kunde bli såhär. Det som vi aldrig skulle låta hända är nu officiellt. Jag har aldrig saknat någon människa så mycket i hela mitt liv, och det gör så exremt ont. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag behöver dig så galet.

Och vet ni, jag älskar min mamma....Trots omständigheter, är hon allra bäst.

i have to make it without you

Jag ska aldrig bli så snål när ja blir vuxen att jag köper toalettpapper som är hårt som sandpapper....... Bara som en lite påminnelse till mig själv!

Nu har syrran och ja varit på stan o kollat skor och lite, köpt nötter bla, o tuggummi (AJABAJA, men dom är snart slut såatte), och så blire myskväll med någon bra film och gött :) Jag har haft så ont i huvet hela dagen så det låter pefekt för mig!

million pieces

Jag såg ljuset. Livet vände i helgen, igen. Jag vart lite gladare. Kanske var det för mitt nya färgglada nagelack ja målade på?  Skoja, det var nog tanken på att kusinerna åkte till florida i lördags, jenny till spanien, amanda till turkiet i fredags och att albin varit i egypten en halv vecka. Det muntrar ju upp mig och gör mig inte ett dugg avundsjuk……..Eller så var det för att jag fick komma iväg och umgås med min goa vän, och sova med henne. Det var skönt, vi dissade halloween och kollade paranormal activity ist. Visst var den läskig, men hallå, överdriver folk inte lite? Och då är jag ändå en fegis, för så jävla läskig var den faktiskt inte… Och sen vandrade jag vidare till syrran igår morse, o vi tog oss sen med familjen och firade sven. Gu va söta dom är, och jag har nog inte skrattat så mkt på ja vet inte hur länge. Det var guld ögonblick. Och sen åkte vi alla till mammi, där ja tänker bo ett tag, hon har visst saknat mig, hihi. Och ja, de va min lördag och söndag. Det var slappt och fint. Och idag har jag bara ont i huvet.

Jag saknar att ha henne vid mig varje dag. Och våra grabbar........


godmorgon, elleeee

Skönt att ja inte kunde somna förns typ fyra inatt, o kul att mamma ringer o väcker mig för 10 min sen, o ja ba "hal...*dyng sätter i halsen*", tur att de bara va mamma som ringde..Jag är trött och urform. Min syster kom visst just hit efter att ha slutat jobbet. Tror hon bajsar. Men nånting roligt ska ja allt hitta på idag.
Puss!

RSS 2.0