i'm not crazy i'm just sensitivity

Vi tog en sväng på stan idag, med nytt fräscht studiebidrag. Attans. Jag väntade på bussen jätte länge, köpte jätte goda tuggummin. Attans. Det bidrog till ett grymt illamående. M-m. Min mage gillar inte tuggummin o ja får egentligen inte tugga de för min doktor, men vet ni hur sugen ja var? Men man får stå för konsekvenserna, hehe, så nu ska ja dö i soffan. David gjorde mig på bra humör i telefonen på bussen iaf.
-"är du på toa?" -"men schhhh!". Jag höll på att dö.


Från gina. T-shirten syns inte så väl, men den är mer genomskinlig o en tydlig ficka. Mer blusaktig.
Sen plus en byxdress till, men funderar på att byta storlek. Whatever. Nu har ja iallafall lite sommarfint till paris! Wop wop.

hejhejhejhejhejhejhej o hemskt mycket hej

Jag är död.död.död.död. efter en dag i skolan. Hade dock bara 3 föreläsningar, 3 timmars hål och 2 timmars turneringar. Mitt lag vann för bästa hejningsramsa! Wop wop. Jenny, hanna o jag åt även på la baugette (nya hängstället, he-he) eftersom maten smaka bajs. Men kul har dagen varit! Det kosta mig bara all lilla energi ja hade. Puh. Men ja älskar mina skolkompisar, haha! Igår då, så kom emelie o rich förbi deppiga-elli med en uppmuntran-milkshake o va sådär goa ba dom kan. Jag blev så glad! Sen kom saknade annsi, vi prata, tog ikapp allt missat, handlade, lagade taco, skrattade åt björn gustavsson o sen sov hon bredvid mig hela natten o åt frukost med mig. Jag är lycklig. O nu (efter jäkla massa jobbsökande) återstår glee och sova.
Puss på er sötnötter!







BENJAMIN, kanonkul!

---.-....-----...--.

Magen har knövlat enda sen i söndags. Säkert dom där chipsen. Och imorse hade jag så ont så jag bara ville gråta, stannade hemma, somnade om, o nu är jag trött som ett as o orkar knappt sitta upp, huvet gör ont. Jag ska vila hela dan, inte ens promenera. Men vem vill? Det snöar ju. Skulle kunna döda någon.

jaaaaaaaaaaag kommer!

Hej igen. Jag är så jäkla trött och nu är jag färdig fixad för att sova o allt, längtar!! Ska dock se cougar först. Å visste ni att jag älskar solen och att ja älskar at det är ljust till typ åtta nu?! M-m-mm. Och imorgon kommer annsen o sover hos mig eftersom hon praoar vid mitt hus typ, det ska bli så mys!! Flashbaackkks. Annars kommer bilder snart. Men ni får en förhandstitt, haha. Puss!

Favoriten just nu.

måndag

Skola, träffa ps, jobbsökning, mys med syster, o sen även rich, check! Promenad står på schemat. Hörs, puss!

syrran 21 år!

Åh, vilken bra dag det har varit. Men nu är jag dödstrött. Bilder kommer imorgon.
GRATTIS en sista gång SYRRAN! Det finns ingen som du.
Jag älskar henne så mycket att det gör ont!!!!!!!!!!


Åh, usch va sorgligt att helgen är över :( Godnatt...

27e mars

Hej på er! Jag är tillbaka för ett ögonblick. Ska snart klä på mig o gå en promenad med ollie bort till syrran för att gratta henne och hjälpa henne inför eftermiddan! Helgen har varit kul. Igår innehöll dagen promenad, shopping (<3), slapp och fest. Ska försöka sno med mig bilderna sen så det kommer väl upp här någon dag. Idag har ja inte ens hunnit gå upp, är dööööd. Men om en timme ska ja gå så bäst att snabba på. Hihi.

Gårdagen o lite av fredagens shopping.

Man kan välja mellan mönstrena! Me like.

Och sen för att inte glömma min nya älskling! Väskor är min kärlek. HUR UNDERBAR?!

Sen bara för att visa att mina egna lockar dök upp för första gången igår sen ja färga "brunt".

Och jag vart självklart tvungen to seize the moment o fyllde i dom lite bara. Hihi.

OCH GODMORGON!!
Men nu måste ja move my ass! Vi hörs ikväll. Puss
(Emelie får ett eget inlägg sen, heheeeeee)

i wanna have a good time

Skön dag. Slapp dag. Härlig dag. Solig dag. Glad dag. Familjen är här. Parisresa bokad, med dom 2 bästa i maj! OCH det är helg. Kan det bli bättre? NÄ. Funderar också på att ta helgen off från blogg och dator överhuvudtaget och isåfall hörs vi på söndag, eller måndag. Helgen kommer bestå av kalasfirande och (kanske) födelsedagsfest för syster. Med andra ord har jag och göra. Men framför allt ska jag vila, trodde mitt huvud skulle sprängas imorse o näsan är igentäppt - tack för alvedon! Jag är seg. Men ändå så lycklig. M-m. Vår! Men vi hörs kåmpisar. Puss!!! (Jag har iaf kämpat varje dag i veckan o de förtjänas en eloge!)


Kul att mamma har kul iaf!

no matter what


Sorry vänner! (ni får en jätte härlig låt att lyssna på!!!!) Gick halv nio till fem igår, VEM orkar? Man är inte särskilt med på sista lektionen där, nä. Men kul hade vi, haha. Jag och Hanna jagade Denise genom hela skolan, Jonna kommer o frågar va vi höll på med och jag insåg hur dumt de måste sett ut, halva skolan satt ju i MP ytan. Hahah. Jag älskar min klass!! Vi är så sjukt störda allihop. Allvarligt!!! Annars har ja sovit maaassa inatt och idag väntas skola igen. Men solen skiner ju o ja mår ganska bra tror jag! Vi kör på ba.

Förkylningen blev dock inte så mycket bättre av idrotten igår, hihi, goo elli!

sol gör mig glaaad

Tjena! Jag lever, trots förkyldning och trötthet. Har inge lust med datorn alls men tänkte svänga förbi.
Igår skulle ja impa på min spanska lärare o gör skitsnygg entré i lärar rummet o ba "hola amigos!" MM, hej grabbar betyder det, o inte en enda grabb fanns där inne. IG på mig. Sen idag på matte uppgift gjorde min grupp bort oss lite, vi sitter o mäter en barbie (fråga inte), inser att något står på tok när barbiens midja är 3 cm o halsen 4..Man bara, jaha, här har vi mätt på fel sida av måttbandet o fått fram tum. Kul, allt blev fel. Annars har jenny o ja käkat baugette efter skolan - innan hennes dans, o sen va ja ute på långpromenad med virre. Det var blåsigt, men gött! Nu äre cougar town o jag mot världen. Vi hörs! Puss.

historiska revolutioner - jätte intressant!

Jag har så sjukt ont i min näsa, haha, varför?? Och jag har pluggat gärnet, pappa har hjälpt mig faktiskt, han kom som en räddare i nöden. Men så svårt verkar det (förhoppningsvis) inte, så de ska nog gå okej imorgon. Förutom att jag är död o missar min sovmorgon, kul! Ska till kurren. Får se om ja överlever dagen. Jag vet iaf någon som blir soff o sängliggandes hela kvällen imorgon. Jäkla trötthet o förkylning o mage!!

Titta va mys! ÅH, soooommmar.

ohlalal, you're such a wonderful surprise

Skulle de inte va sol idag eller?
Jag har åkt på en förkylning, WHAT, vem kunde ha anat? Jag pallar visst inte det-händer-saker-hela-tiden trycket. Åh. Nu drar ja iaf till skolan snart. Hörs tonight!

fantastico helgo

Nu är min fantastiska helg slut och jag blev jätte deppig och jääääätte trött. Men shit vad kul jag har haft!!! Helt otroligt. Tack till alla ni som förgyllat den. Här får ni en drös med bilder, många är inställda på fel inställning och därav kvalitén, o sen lite pga mörker oså. Men ni överlever. Puss!










Sven o debora tog sig hit med färdtjänst, och jag blev så glad!




Emelie o ja knocka huvuna med varan på twister, richard kittla oss, mormor va vig som en apa, och mamma dyng fuska! Haha. Och såklart skulle ollie va med. Allt är som vanligt.
Tack mina älsklingar för allt!

allt du rör blir till moln

Efter långpromenaden satte moa o ja oss på hennes trapp o åt god frukost! Så hilma härligt. VÅREN ÄR HÄR! 7+ ute för tusan!! Plus att jag ställde mig på vågen o jag har nu, från i vintras, gått ner 7 kilo sammanlagt(!) Och snart kommer släkt. Kan det bli bättre??? Kan ja må såhär bra? Ja bara UNDRAR!!!!


sundaay

Haha men gud, upptäckte nu att låtarna ja la in i fredags, dom där 3, va ju the moniker allihop. Hehe, sorry dudes. Nu ska ja iaf ut på promenix! Sen väntas tårta o paket. Mmmmm.

våra brister gör oss till människor

Efter min sköna förmiddag och öret med mosa satte ja mig på min alldeles egna ballekong i min nu egna badenbaden i mitt gamla tunna täcke (som ja använder som filt) med hög dunkande musik på i mitt rum och bara låg o njöt av solen. Hur underbart? Jag blev lugn som en pinne efteråt. Mmmmm. Sen gick ja o skaffade mig cougar town + glee hos sandren. Och nu, efter massa mys med pappsen ska ja lägga mig o kolla på de tills ja storknar. Imorgon väntas släktkalas!! Tjiho. Pussen!


haaaaaaaaaaaaaalleluja!

MORSNING!
Har varit ute på 50/55 minuters promenix med mosa, duschat, o ska snart göra henne sällskap till öret en snabbis, sen ska ja låna resten av cougar town av sandra och BARA gosa i sängen. Mmm, gött!

Ps va lite rolig igår förresten.
Jag: "hmmmmm, ja vet inte!!"
Ps: "hur ska du ha dig?
Jag: "HAHA, va?!"
Ps: jaaa, hur ska du ha dig??
Jag: HAHAH hur ska ja mig? ps, det heter inte så!
Ps: va heter det då?
Jag: hur ska du ha det?
Ps: Ja?
Jag: hur ska du ha DIG?!??!
Ps: ahmen de där lät ju bara konstigt? (typ, är du dum i huvet eller?)

Ni anar inte, jag och mina vänner har nog aldrig skrattat så mycket i hela våra liv!
Haha, puss!!



SOOL! SOLBRILLOR! GLAAAAAAD!!!

life is just fucking great sometimes

Underbart, underbart, underbart, underbart. Mina underbara vänner är så underbara och jag mår underbart. Jag har skrattat så jag trott ja ska pissa på mig, o då menar jag på riktigt(!) Och va myyys vi har haft. Tusen TACK tjejer för att ni är så underbara och roliga, och uppmuntrande och bäst! Ni rockar hela min sjuka värld. Puss puss puss på er!!!!! Bilder kommer söndagkväll - hemma i lägenheten med minneskortläsaren!




Pyjami tajm i min nya nattischa ja ville ha som mammsi gav mig. Hihi, mysi!!

i'm on the right track

Ni får 3 favoriter medan ja springer runt här! Jag mår egentligen inte så jätte bra, haha, men de tränger vi undan för kvällen. Jag får vila imorgon! Puss o njut!

Oh my god - the moniker!

Fucking perfect - pink!

Born this way - lady gaga!

going craaazy

HEJ. Fan vad glad jag blev när de snöa imorse, o när ja trampa i ollies kiss/spya(?), o magen cpa så ja börja grina, o när ja fick kuta ut till bussen o blev blöt på BENEN pga av all snö, o när bussen stod helt still i 10 min på vägen till skolan o körde i 5 km/h och att ja kom 25 min försent, och att jag gjorde matteprov som ja gjorde GÖR fel på, haha. Ja man kan ju nästan inte annat än skratta? Tur iaf att mina bönor kommer hit ikväll. Ja kommer dock sakna hanna o jenny...Menja längtar! Ska bli så mys!!! Så är hos papp nu o vi ska iväg o handla när han kommer, o börja fixa! Puss på er!



17e mars <3<3<3<3

Mmmm, vilken bra dag jag har haft. Jag har skrattat så tårarna runnit. Jag har ätit lunch med hanna på la baugette, pga hannas utslag och mina kväljningar, haha! Och jenny köpte present till mig sen :( ÅH. Jätte fina örhängen och en chailatte! Vilken underbar tjej! Hon vet allt hur man får mig på fall ;) Hihi. Jag har ju fått maaaassa fina sms och samtal. Och jag blir lika rörd för varje gång. Ni är fantastiska, fantastiska!!! Och gissa vem som satt hemma i min soffa när ja kom hem från massage då? JO PAPPSEN!! Hihi, han svängde förbi. O nu väntar jag bara på syrran och richard och sen fortsätter vi imorgon! PUSS godingar!

Ni är bäst!

snart 17e mars, världens bästa dag!! ja svär

Fyfasen vilken bra dag jag har haft. Har varit fläng som få o skrattat på tå. Haha skoja. Men kul har ja haft!! I skolan snackar ja om då såklart. Vi hade även medelgympa på friskis och svettis på idrotten, så jäkla kul! Haha. Sen drog ja mig till kören. Och nu är jag D Ö D. Ska ta en dusch o sova! Vill ju va pigg till imorgon, fredag och söndag. Pjuh, ja kommer dö. Men förhoppningsvis blir ja inte ensam hela eftermiddagen imorgon iaf, för mamma har tydligen fixat någonting? Jorunn skulle komma o hämta mig, vi får se va som sker!
Jag kommer iaf inte få träffa min pappa på hela dagen, vilket har lett till 3 gråtstunder bara ikväll. Ni anar inte vad ont det gör. Hade vi alla bott i huset hade ja iaf hunnit sett honom ett tag! cry bitch. Mina föräldrar ska alltså gratta mig på 2 olika håll, på olika dagar, för första gången i mitt liv. ouch. Det gör ont mina vänner. Förra året var vi iaf tillsammans ändå. Och ja kommer aldrig move on, hm. Men jag ska sluta skriva, jäklar va ja maler. PUSS!

Min gosa.

today i'm feeling fucking useless

Min självkänsla har varit på botten, mer än vanligt, heela dagen. Jag känner mig sämst i världen och är livrädd. Mm, kul! Tog mig iaf en sooolig långpromenad även idag, känns brrra! Och nu ska jag sätta igång med pluggandet igen, lär sitta här hela kvällen. Men det är okej, för det betyder att jag hinner vad jag ska hinna imorgon! Och vad fan händer? Har världen blivit galen? Vem är så dum i huvet o kommer på att man ska börja betygsätta både utseende och personlighet på sina vänner på facebook? Korkat, va ordet.

Annars så blir jag ju lite äldre om x antal timmar. Puss!

bildbomb från kameran












Ja blev inkörd i................









pretty pretty please

Hello lovers. Det är sol!! Och jag måste sitta inne o plugga hela dagen, känns sådär, men va gör man inte. Pappa o ja har iaf varit o köpt minneskortläsare, så heeeeellllooo kamerafoton again! Ni får en drös. Fast förresten, senare! Ja måste gå en promenad. HIHI. puss!

Ni får en solig goding på mig o hanna sålänge! tagen för 2 veckor sen typ. Söta!

söndag är en tråkig dag

Hejsan svejsan. Idag mår min mage som bajs, har så j.ä.k.l.a. ont och jag somnar snart, min kropp är tung och inne i huvudet står det still. Har ont i bröstkorgen också, det är tungt att andas. Tror det är tecken på en vildag, ja, mmmmm. Har promenerat och nu tänker jag inte plugga eller röra på mig på hela dagen. Jag ska va pigg i veckan. Puss!

Pappi <3

love so beautiful

Svenska folket röstar som krattor!! Man ba, va händer. Saade? DANNY ska de ju va. Åh. Besvikelsen bara flödaar. Jag gillade iaf swingfly. hans son. My good. Och jorunns pojkar då. Jag har lekt med hamster o grejer. MYS. Förörvrigt är min mage n o t  g o o d. Den ba bubblar upp och jag, nothing, can, do. GÅDNATT!

Jensen education - inget för normala barn.

Helo darlings. Hann inte blogga mer igår, men dagen var bra, bra, bra, bra. Hade en sån go känsla i magen hela dagen och det var bra, bra, bra. Dagen gick i ett, och kul var väl det. Sen sov ja gott och länge, gick ut på långpromenix med mamm o hund, åt asgod frukost, tog ett långt bad och läste ut min engelska bok. Duktig mig! Och denna kväll bjuder på melodifestivalen med jorunn och pojkarna. Så nu ska ja bara vila bort den stora tunga stenen i min mage (är så galet trött) och sen bege mig. Puss på er!

Ja, denise målade fina blommor på allas armar, men ja ville sticka ut lite o ha en fin liten text, mm o vad fick jag? En stor text som betyder "alla människor ljuger", hehe, kanske inte riktigt mitt motto MEN fint va de.

Ja ville iaf då visa att ja också kunde måla fina blommor, men min konst var inte riktigt lika eftertraktad som denise's. Whatever, no hard feelings lixåm.
Men ja ville bara ge er en hint om vad som försigår på jensen. Ja, hejdo

Fast kolla va vacker.........


we are born superstars

Mr. Sunshine va inte kul nånstans. Matthew vad precis som chandler, fast mycket äldre o 7 gånger tråkigare. Besvikelse.nu! Men sen somna vi, ja låg på golvet o drömde massa jobbiga drömmar så ja hoppa upp i emlans säng, drömde att hon va ollie och vaknade av att jag låg o klappade henne. Hahah! Nu ska ja gå upp, emelie är redan uppe. Pjuh. Men solen skiner!!!!!!!! WIHOOOO.

En gammal goding i repris. Ha en toppen dag!!

ja leveeer, hon leveeer

Hann med typ världens kortaste skoldag, iomed doktorn. Sen efter att ha gått i spöregn, frusit ihjäl på bussen, väntat på en annan buss o huttrat ihjäl, kommit fram till syster med genomblöta fötter, blir ja serverad världens godaste sallad! Mmmmmm. Hon o richard hade lagat. Åh, gullepluttar. Livet börjar återvända! och eftersom sallad har varit dagens mat, hela dan, fortsätter vi kvällen med popcorn, liiite godis och Mr. Sunshine! :) Wiii. Annars sover jag här o vi hörs imorn! Pusss!

fucking perfect

Godmorgon! Jag har drömt så jobbiga drömmar hela natten, o sovit som en kratta. Vaknade kl 4 o trodde ja skulle upp dessutom. Men nu är ja vaken o uppe iaf, ska iväg till doktorn, känns inge vidare. Och sen tar ja mig nog till skolan. Det går nog okej. Sen ikväll åker jag till syster och tittar på matthew perry's (chandler i vänner!) nya serie! TAGGA!!! Puss!


hmhmhmhmhmhmmm

Astrött, jääätte rastlös och huur uttråkad som helst är inte den bästa kombinationen i världen vill ja lova!!!!!!!!! Kan ju inte direkt ge mina medmänniskor en medalj för socialitet heller.....



Kände att dom passa....

if you ask, you know i'll take you back

Jag vaknade efter drygt 10 timmars sömn och var huuuuur trött som helst. Mamma blev överlycklig. Jaha? Haha. Nej men hon sa att min trötthet visar att jag slappnar av. Jag går ju på högvarv jämt! Blä. Aja, men då nu när ja väl är avslappnad är de ju lika bra ja sover bort de trötta då. Så, zzZzz. Haha ja gillar livet. En liten pojke sa till mig igår att ja var fin. Då blev jag glad! Och jag fyller år om 8 dagar, och om 9 dagar ska ja mysa med massa älsklingar. Åh.

Haha hittade en bild från vintern 2009. Söt tjej! O inte fasen visste ja att ja målade ögonbrynen redan då....
O mössan har ja gjort själv ;) kondom-mössan, döpte mina vänner den till. Aldrig använd. Haha.

i beeliveee i can flyy

Dagen upptäckt: Jag kan visst gråta för allt och ingenting. Hm. Och jo, semlor är överskattat? Insåg jag. Inte alls så gott som det alltid har varit. Kanske har med min glutenintolerans o göra, blir ju inte lika gott då. Men va vet jag. Eller så har dom ba tappat stinget ;) Och nu vet jag så mycket som att jag ska sova. Ingen skola imorgon heller. Känns som jag har magsjukan fast åt andra hållet ;) hahaha, Puss!



börjar typ, älska, låten

Fuck me backways.


I like his floooooow ;) Han ser ju ut som sengångaren i ice age!

HAHAHAHAH. Bring it giirl!!! Nej, nu fåre räcka.

det gör inte ont att ge beröm

Varför ska man inte få vara som man är bara för att folk blir avundsjuka. Saker som man kanske inte ens är stolt över, kan man bli hatad för. Pga av ANDRA blir avundsjuka. Jag tycker det är sjukt. Men kör ert egna race, sluta bry er så jäkla mycket. Jag försöker jobba med det, att inte bry mig så mycket, jag vill ju bara vara jag, och jag står för mina åsikter och jag kör, för jag vill. Mitt liv går inte ut på att trycka ner andra för att känna mig bättre. Mitt liv går ut på att hitta mig själv, att försöka vara den jag är, bara vara och vara. Men jag är inte klar för 5 öre, men jag jobbar... Och orka hata andra bara för att man själv inte är som dom? Jag vill inte vara nån annan. Och varför inte bara nöja sig med sig själv ist för att trycka ner andra. Ingen mår bra av det. Det förstör bara människor. Det förstörde mig. Men se på mig nu (skoja, hahahaha). Men man tar sig upp! Och klart man är avundsjuk ibland, SJÄLVKLART, men låt det inte gå ut över andra. Alla borde tänka sig för. Man ska göra det man vill och ha kul, men så fan heller på andras bekostnad. Alla är bra i grund o botten!! Jag såg ett program nyss, va ba tvungen att yttra mig....
Men nu ska ja ta mig till pappen. Är hemma idag, mår bajs. Kan knappt äta. Ibland bara hatar jag min mage.

Det finns positiv avundsjuka. När man faktiskt är imponerad över en annan människa. Den känslan fick jag igår. Jag blev helt lyrisk i kroppen när anna berättade något så sjukt starkt hon gjort. Jag blir så galet imponerad på människor som vågar stå upp för sig själva. Det är coolt. Ni är coola.

monday i'm in love

Lärare: "Hörrni tjejer, jobba nu"
Jenny: "Men vi pratar om trosor från willys!"
Lärare: "ja......ha......okej, hehe.. ingen kommentar.."
Lärare + jenny, ja o hanna: Gapflabb.
Alltså hennes reaktion, har aldrig sett henne så, typ generad. Haha. Jäklar va kul de va. Annars så har min mage brakat ihop, bokstavligt talat. Den fungerar inte. Men dagen har varit skön och bra. Jag gillar mina tjejer och saker fallet på plats. Puss på er!!

Så himla vacker bild!

i wish i could explain

Jag ska ändra här på bloggen, nån gång, när ja vet hur... Men varför försvann solen nu när skolan börjar o vi behöver den som mest? Skulle behöva lite seretonin ;) Aja, halv ett till tjugo i fem. Ja överlever nog. Conversen och skinnjackan är på! Man kan ju inte ta ett steg tillbaka nu bara för de är lite gråkallt. Puss!

ny vecka, ny start, nya möjligheter.... snart

Promenad, mysbio, duuuusch, hårinpackning, ögonbrynsplockning, nagelacksmålning, packa skolväskan, ta fram kläder, plocka in kläder - check!! Ah, nu kan jag sova gott. Oså har ja en hel eftermiddagsveckan framför mig, vilket innebär sovmorgon, åh så nice. Och nu tänker jag avnjuta dessa sista minuter av helgen med lite mer vänner innan ja slocknar. Inget wallander ikväll inte, pappa är ju inte här..........Läskigt då ju.
Ps. Har även hunnit köpa 3 par hipsters för endast 60 spänn, rena rama rånet! Ds. Hihi. Puss!

Om ja ändå bara kunde hitta kamerasladden........Då skulle ni, slippa, detta.......HÄHÄ

cause i'm leaving, on monday morning

Godsöndagsmorgon gullepluttar. Jag vaknade för x antal timmar sen och har jobbat med en kostuppgift, är typ klar, mamma ska bara läsa igenom den. Sen tänkte jag ta ut hunden på långpromenad och mot kvällen vankas det bio, minsann. Men nu tänker jag se på lite vänner. Hihi. Pussen!

don't worry, be happy

Åh, åh, hela kvällen, åh. Mina fina damer. Moas fina familj, thomas alla bröder, fika o myyys. Skratt, kvällsfika - macka o oboy, maaassa skratt, popcorn, film. Åh, va fint. Richard hämta oss sen, han körde som en dåre. Jag skratta (hysteriskt, som bara ja kan) så dom höll på att åka ner i diket "riichaaaard geeeerej" - "nej det är lungt, jag tutar!" Jag dog. Men nu - säng.
Moa och emelie, tack för att ni är ni, tack för att ni får mig att inse att jag duger. Ni duger mer,
älskar er mest.


vår, vår, vååår

Gissar på 12 timmars sömn, lång morgonpromenad, stor stadig frukost, dusch, och nu sitter jag här. Och tänker chilla tills ikväll då de blir mys med dom 2 allra bästa tjejerna i världen. Mos och syster. Det ska bli fint. Vi spenderar kvällen hos mos, alltså tvärs över gatan, från mitt riktiga hem. Plus att våren är påväg. Vad ska man klaga över? INGENTING. Puss!!

i'm born this way

Livet börjat återvända efter massa sömn, kuratorbesök, klippning, lite shopping, syster och god natt. Även denna dag har varit värd. Mina kompisar är goa och jag har varit överenergisk, förutom när vår lärare tröga...Annars så! Tog en fika också efter skolan med godingar. Drog även igenom stan här hemma när ja sprang hem, för att köpa torrschampoo och fick med mig 4 nagelack. Wop wop. O nu äre dags för myys med hela familjen, richard och massa taco resten av kvällen. Jag har fantastiska vänner och en fantastisk familj. Mmmmmmmm. Jag är glad.

Nya byxer! Dåliga bilder, men mobilkameran är cp :( o skinnjackan ÄR PÅ!!

Anton fyller även år idag, o gulliga klasskompisar som ja har så firades han lite smått.


Mina godingar!! Nu möjser vi. Pussss, ha en bra fredagkväll!!
O andra köp orkar ja inte fota.... Hihi, herrra

sing a sad song just to turn it around

Att vara stark -
att falla till botten,
att slå sig hårt,
och att alltid komma igen.

Hej sötisar. Blev ingen bloggning igår, helt enkelt för att ja inte hann med dator. Mitt liv är rörigt för tillfället, jag är rörig, mina känslor är röriga och jag har ont. Ont innuti. Det har varit några jobbiga dagar, men saker och ting har löst sig. Mina tankar är kaos och mamma säger "du kanske borde jobba på att inte tänka så mycket, istället för att jobba så med tankarna". Man borde tänka på det. Men hur gör man...? Jag är nere på botten, jag känner mig dålig, värdelös, ful, äcklig. Fixar inte ens skämt, det bara sänker mig. Minsta sak som får mig att känna mig dåligt drar mig bara ännu längre ner. Jag klarar det inte. Det gör ont. Jag har ont. Jag är rädd. Jag är alltid rädd, men jag har aldrig, aldrig i mitt liv, varit så rädd som jag är just nu. Och ibland, istället för att bara kämpa, kämpa och kämpa, så kanske man bara behöver ta igen sig lite. Sova ikapp, låta sig själv känna precis som man gör. Acceptera läget. Istället för att fixa allt, hela tiden. Låt det bara va lite. Det orndar sig, det blir bättre. Och, det är okej.

Annars då? Jo jag flyttade tillbaka till mamma igår efter extremt många om och men, hon kom o hämta mig, hjälpte mig packa, och packa upp, vi köpte pizza och bara pratade hela kvällen. Mamma är ett mirakel. Jag sjöng även med mina favoriter tidigare, och mådde bra. Innan det spelade jag badminton, jag svär o lovar att jag aldrig skrattat så länge i hela mitt liv. Jenny bara förvärrade saker o ting o ja kunde inte ge mig. Lycka.
Pappa är även sötaste i världen.

O kolla här då! JAG ÄR KORT. Älskar att nästan alla i min släkt är så långa!!
Jag ser ut som en hösäck dock, men ja sträcker på mig, o ändå är han ett huve längre! Åh, lycka lycka ;)

i wanna rock'n roll all niiight

Asså, jag sov som en gud inatt. Somnade även till på både bussen till och från skolan, o det händer sällan. Bara när jag är så trött att jag faktiskt är avslappnad. Haha. Orkar inte skriva något kul eller spännande, för ja känner mig ganska tråkig o motsatt till spännande? ospännande? Blä. Så bilder från mina dagar med mos kommer. Det är hennes bilder. http://moacestmoi.wordpress.com/.


Söt tjej! Insåg att resten av bilderna från kvällen ej är visbara. Jag skulle skämmas. Haha.


Moa glömde sätta på sig ena benvärmaren - och min dag var gjord!



Älskade mormor!


Fina dagar.

RSS 2.0