i'm hooping this will last

Hallå vänner/ovänner!(?)
Jag har haft en skeeeeta bra dag, och den har gått i ett. Jag har lyckats reta gallfeber på jenny och skrattat så ja nästan skete i brallan. Och hunnit ta en sväng till donkan efter skolan, där vi stötte på andra klasskompisar o umgicks, sen blev ja upphämtad av emlan och richard. Och herregud. Jag skrattar ännu mer. Vi drog till ikea, stötte på pappa och magnus. Jag köpte en "bar"stol till nya "data"bordet och ett fint lakan för mitt presentkort ja fick för typ ett år sen där, haha. Men vi hann mest bara skratta. Jag dör. Sen åkte vi till marieberg o sa hej till richards mamma som va där. Så söt! Och jag hann shoppa......Attans! Men sen drog vi hem. Och jag montera upp stoljäveln!!!!! ALDRIG MER! Jag har inte tålamod för sånt. Hehe. Och nu ska ja snart lägga mig för jag dööööööör vilken sekund som helst. My gad. Och imorgon ska ja träna direkt efter skolan, så då blir ja sen hem då mä! Åh gud, vilan då?????? Men puss på er sockerpulor!

Jag gillar emelie och richard, hahaha, dom är så himla roliga. Så står dom med bilen vid ett hörn, o ja smsa "ser er nu", då backar dom så ja inte ser dom o emlan bara "nu då?" Haha, jag dog. Men sen, våran humor.....

mooorning

Går länge idag! Halv ett till tjugo i fem. 2 lektioner. Och efter kanske det blir ikea. Det märks. Vi hörs. Jag måste upp. Pjuh. Men är faktiskt inte så trött. Sov as gött! Heehe. Pussi

det finns ett litet hopp inom mig ikväll

Det handlar om att älska, glömma och förlåta.
Eller?

trough good and bad

Sccchabba! Idag är det söndag men det är okej, för det är sol! Vet ni hur mycket jag läntar till sommarn eller?
Whatever, jag har tittat massa vänner, jag har pluggat färdigt allt plugg, jag har dammat lite och plockat undan kläder och väntar nu på att klockan ska slå 5 då jag ska iväg och spinna lite. Sen avslutas kvällen med besök av syster och taco. Det låter fint det. Ni är fina. Och jag är hungrig. Puss!


Jag saknar anna så det gör ont i mig.

baksmällan efter skoj, typiskt mig

Jag kan erkänna att jag är helt slut efter veckan. När jag får gå upp sådär tidigt. Det tar seriöst kål på mig. Men inatt sov jag gott. Och nu är jag död, så ja tänker bara ligga hemma i soffan ikväll o se film. För mer än så orkar jag faktiskt inte. Men ska man bli en frisk o pigg människa så, ja då gör jag vad som än krävs!


Jag mår ju så bra trots allt.
O jag kan även erkänna att detta är dom enda anständiga bilderna. Så puss på er!

yesterday is a good day

Jag bara, åh, gårdagen var så sjukt bra. Alltså, på så himla många olika sätt. Självklart innehöll den väl lite dalar, men jäklar vad jag har skrattat. O fikat med tjejerja, åh, jennifer drog dock tidigare så vi andra 3 satt kvar och babbla i evigheter, hanna, jenny och jag. Det var så himla värt. Och vad fina dom är. Sjukt. Och sen, ist för att åka fram o tillbaka följde ja me jenny o hennes mamma lite på stan. Tills hennes mamma skulle iväg. Och då, lite sådär hipp som happ skulle vi möta upp jonas. Och det tog bara en evighet, hhahahaha. Men sen stack vi o käka vi 3, ja behövde ju mat innan bion. O så jäkla mys va det. Jag kan ju inte direkt säga att jenny o jonas kom dåligt överrens heller. Haha, skitungar! Och sen inväntade vi emlan eftersom vi skulle se preimären på filmen, Borlesque, hon o ja, o den va så SJUKT grym. Sen avslutade vi kvällen hemma hos henne o målade naglarna o åt piggelin. Haha! Ja, gårdagen, med massa fina, kommer jag leva på länge...Min syster är den bästa i världen!! <3 Och vi får se när ja drar hemåt igen. Men ha de bäst sålänge! Puss pussgurkor! Lite bilder kmr sen.

don't try to break me, we both know you're better than that

Jag är duktig. Men nu är jag trött. Mamma är inte hemma, alldeles ensam. Det gillar jag inte. Jag saknar min mamma, hon är borta jämt. Men imorgon, andra bullar, ja, massa andra, för efter skolan ska ja fika med mina egna töser, sen på kvällen vankas bio med min fina storasyster på en premiär i öret. Det gillar vi. Sen blire mys. Vi lär inte höras mycket. Men jag finns på mobilen om ni typ bara vill höra min röst eller så. Nu vill ja dock inte gå, gillar inte att sova ensam hemma. Tror typ det är slutet på mitt liv. Liksom, tänk om ja blir mördad? Nja... Vänner får hjälpa mig. Och ni är jävligt söta. Godnatt!

Och KOLLA, i vissa vinklar kan man faktiskt ana nåt! Men ja erkänner liksom, hallå, vart tog muskeln vägen? den va ju mycket större häromdan............JU, ja svär
Amanda Nordström, hon, hon är en pärla hon, BTW.

oroa dig inte för framtiden, lev i nuet

Jag skulle kunna slå ihjäl nån idag. Men sen blev jag för trött. Konstigt nog har jag ändå varit glad. Men nu är jag mest taggad. Skulle ju fikat med ps idag ju, men så blidde inte fallet, så då drar jag på ännu ett body combat pass ist. Så kul!! Men det är inte förns halv sju så innan det tänkte jag ta tag i lite spanskaplugg (google translate<3). Ja, tänk vad coolt det är när man ändå orkar göra saker. Wow....

Träffade nya skolsystern idag (hälsosamtal), hon va gööör go! O hon kramade mig...Jag blev så glad.

You must love life, right?

Åh, ni vet, när man är så trött så man bara orkar ingenting. Jag har inte ens lust till att ta på mig vettiga kläder om dagarna. Jag vill mysa och sooova. Jag förstår inte, för även om jag har en viss trötthet i bagaget så kan ja ju va pigg ändå, iaf hyffsat, men liksom, det GÅR inte när vi börjar 8, allvarligt. Det är sjukt. Hela jag blir annorlunda. För eftersom min stadsbuss går tio i sju, måste ja upp tio i sex, o eftersom ja har problem att komma upp så ringer klockan 5. FEM!!!! Hela kroppen bara neeeeej. Ja, de är det som är det fina när man börjar halv 1. Då är jag iaf människa. Men vad gör man? Det spelar ju ingen roll vilken tid jag somnar liksom, det har bara att göra med när ja ska upp känns det som. Skulle kunna lägga mig fem på kvällen, och ändå! Åh, va trött jag blir. Hahahah, ja, trött blir jag ju. Fast den enorma tröttheten kmr på kvällarna, så det går ändå i skolan. JA JA BEHÖVER BARA "PRATA" LITE OM DET. Hehe. Ja, och dessutom blir magen hundra gånger besvärligare när ja ska upp tidigt, o det gör ju inte direkt humöret bättre. Hahha, dör.

Jag: "Vad är för fel om man har ont i precis hela kroppen?"
Jenny: "man är trött, schleeeten, OCH MAN STRESSAR FÖR MYCKET!!!!!"
Jag trodde jag skulle avlida för en sekund.
"Och man är inte frisk, och sjuk!!!" Haha..

you can count on me

Jag drog hem trots allt nu efter skolan...Är så galet sjukt trött och har ont i hela kroppen, och stortårna, haha! Men dagen har varit solig och härlig. Jag är glad nästan jämt nuförtiden. Är det lagligt? Får man vara det utan en baksmälla? Jag är livrädd. Men ändå så glad. Och ändå såå trött, iallafall nu på förmiddagsveckorna, hehe. Aja, jag njuter! O nu har jag duschat av mig, tvättat bort smink o satt på mig mjuksklärna o ska fixa käk o sen dö en sväng. Låter som en bra kväll dä!

Det är förresten marknad i öret! O munkarna kostar bara tolf kronor!!


Har nog aldrig sett en fulare bild på mig, men shit, hahahaha. Puss!

fina, fina, fina, fina, fina, fina ni

MÅSTE BARA TILLÄGGA att jag förörvigt har 3 sjukt, galet, hysteriskt goa tjejer i skolan. Och jag bara tycker om dom SÅÅ mycket. Åh, ni är så fantastiska. PUSSSS!!!


Puss puss puss puss puss puss puss på er! Vad vore jag om dagarna utan er? Usch jag vill inte veta......
NI ROCKAR! Åh, älskar er!

jag är duktig numera!

Hej gullepajer....Jag har lite mycket i veckan, därav kmr ja nog va rätt kass på bloggnings fronten. Men ja örker inte..Men kanske måste ta eftermiddan off imorn och ba slappa, om ja ska orka fortsätta leva vill säga. Men annars drar ja till kören! Vi får se. Hursomhaver, så har ja varit i skolan idag, sen drog ja direkt iväg till sjukhuse o träffa min nya dietist. Det kändes asbra och vi ska komma underfund med mina magproblem. Att jag har IBS är ju dock i princip redan framställt. Men nu ska vi ta bort laktos ett tag framöver för att se om det hjälper något. Jag kan nämligen ha sår i tarmen vilket gör att jag blir lite känsligare mot laktos, även om proverna visar annat. Så vi får se! Så ja ska lämna in ett intyg till mattanerna i skolan, för där är det minsann ingen ordning. Haha. Inte bra för ellis mage! Jag drog mig sen iaf vidare på träning, trodde det var slutet på mitt liv...Men ÅH gud va underbart! Och nu väntar ja på att  få skölja ur min hårinpackning så ja kan få slå på vänner o sova. Somnade ju halv nio igår, haha! Jag är trött. Att gå upp kvart i sex är inget för morgontrötta elli minsann, men imorgon kan ja åka åtta istället för sju iaf, HAPPY. Hatar nya schemat... Men Puss gullesnuttar, vi hörs!

Förövrigt vill jag bara påpeka att ni busschaufförer som fan inte ens kan prata för ni är så sura!! NI HAR JOBBAT FÖR LÄNGE!!

you're my sun

Känner mig SÅHÄR inspirerad. Typ noll. Ska plugga lite o sen slå på vänner. Ja, det låter som en plan! Jag har iaf haft en fiin dag. Jag är glad. Mm, puss!



gave you all i had and you tossed it in the trash

Should of known you was trouble from the first kiss.


Tänkte ge mig ut på en promenad innan det blir mörkt!
Så talk to ya latör! Tänkte även försöka mig på lite matlagning sen....Hmmmmm!

if i didn't love you, you would know

Jag ska ta ut hundjäveln på en liten promenad nu, o sen bara dö framför vänner, innan emlan och richard kommer hit!

Men jag är så trött idag, så trött att jag bara kan ramla ihop när som helst. Och får ångest för ingenting, det bultar och gör ont i mig. Ni vet, den där ångesten som gör att man känner sig kvävd. Vet inte vart jag ska ta vägen. Jag får bara så ont. Det gör ont i hela mig. I bröstkorgen. Ja kan inte andas ordentligt.

Och jag känner så jäkla hårt för anna idag. Allt du gjort för mig, du vet att jag gör detsamma för dig, hundra gånger om! Mitt hjärta. Jag älskar dig så mycket.

MEN röriga mig, so long...
We all get lost sometimes, but that’s alright.

I neeeed you, min sockerpula.


dag 30, ett sista ögonblick


Ett(en) sista ögonBLINK!

Hejdå lista! det har varit kul sålänge det varat. Men nu är de dags för mig att gå vidare! ;)
Och nej, ja kan inte flirta.....Men öppnar ja munnen så syns det inte lika väl på ögonen, hehe!

the back-up plan

Hej mina söta vänner! Ja har haft det så sjukt bra hemma hos jennypenny! Det har varit så himla mysigt och jag stört gillar hennes mamma ;) haha, funderar på att byta ut henne mot jenny. Haha, neeeedå. Vi kan ju faktiskt va vänner alla 3! Haha. Jenny är så gosi gosi gosi gosiii. Men vi, mina vänner, hörs senare, för mamma o ja har hyrt film så vi ska gosa ner oss i soffan nu o se om den är något att se.
Pussss så länge!

hur ska allt kunna ändras..?

HEJ! Jag har ont i magen, sov jobbigt. Drömde att det brann och jag och hanna höll på att brinna upp oså...Åh, hehe. Iallafall, efter skolan idag drar ja me jenny hem på myskväll och nattar över där. Så är väl hemma imorgon nån gång igen, o då hörs vi då! Ha en bra dag och puss på er gullegryn!

hey now boy, where have you been

Jag har börjat vakna till liv nu, efter massa vänner och en låång snabbpromenad. Ja, det gjorde nog susen mot förkylningen. HEH. Ska iaf ta ett bad strax och packa in håret, och sen kommer syrran hit o sover med mig. Ja, nu kör vi igen. Här har ni förresten lite bilder från våran lilla olyckshändelse häromdan.





Ni ser ju tydligt att ja faktiskt stampade ner elden, haha. Och sen blev det bara svart märken i golvet som gick att skrubba bort! Så ingen skada skedd liksom!

2010, del 3

September:

Anna hade flyttat, så vi tog helgerna i akt och sågs mest vi kunde!

Klassen fick sammanhållning nästan på en gång, och här använde vi vår A-tid till att plugga inför första geografi provet! Jag trivdes (och gör än).

Jag gjorde stan med mina då alldeles nya vänner :D

Och anna o ja kom in i ett videosamtala stim! Bra sätt att "träffas" på när man är långt ifrån varann;)

Pappa fyllde även år! (han fyller 50 iår! omg)
Oktober:

Ps och jag fika på vårat nya hemmaplan, örebro;)

Anna o ja cama mera...... Och, chipsa!

Moa och jag mös!

Moa och jag tränade!

Moa och jag lekte i löven!


Familjen mös hos världens mysigaste.
November:

Var hos mormor och träffade goaste lillkusinerna.

Gick på lchf (blä), men gjorde världens goaste sallader till mig o syrran:D haha!

Vi hade myskväll hos mosan, som slutade med en magsjuk elli.

Anna och jag hade inte setts på länge, o såhär glada va vi över att ses igen!

Vi cpa oss som vanligt (SÅ JÄKLA SÖT), o hon sov hos mig,

Sen va vi på stan o fika med hennes mamma. Och avslutade helgen med Saw3D. Fyfan..

Va på lasarettet......O upptäckte dethär, o mmsade ps på en gång. Visste ju att hon skulle tycka de va lika kul som ja tyckte ;)

Det gick överstyr i skolan.....
December:

Gjorde en total hårmakeover...

Fick världens finaste besök!!

Sista dagarna innan lovet va tuffa...Så jag blev lite deprimerad. Hehe.

Emlan o ja va i dfs o hade en fullspäckad helg. Och avslutade den, där i...

KLÄ GRANEN! åh. (Har glitter på huvet om ni inte ser, därav hur stel ja ser ut, haha)


Julaftonsmorgon<3

Julafton<3

Åkte till uppland för kusinfödelsedagsfirande!

Promenader med mos på lovmornarna!

Och sist men inte minst, NYÅR!!
Ja, man ska väl inte klaga fullt ut. 2010 gick ju trots allt att genomlida. Och det TACK vare alla mina underbara fina fina vänner. Vet inte vad jag skulle göra utan er, seriöst. Tusen tack! Utan er hade det inte gått. Love you all!!

who knew

Jag har världens bästavän - världens!

Det är inget återfall. I'm just scared to death. Behöver en dag att andas. Imorgon mår jag bra igen. Imorgon är det okej. Och jag lägger det bakom mig. Okej. Imorgon är en bra dag.

Och kära ni, ta vara på det ni har. Ta bara vara på det fina i livet. För eran egen skull. Det är så lätt att glömma.



feeling the same way all over again

Ledsen, men dåliga nyheter övertog hela mitt system och därav är jag tom = ingen bloggning.

Du är fin.

drömmarna börjar gå över styr...igen

Jag drömde att ja skulle få barn!! Usch va hemskt det var. Jag väntade tvillingar, med MOA. Haha! Och vi var killar?? Jag skulle alltså föda genom snoppen? Ja såg dom tillomed när dom va påväg ut. Men när det väl va dags insåg jag att jag verkligen inte va redo och inte ville ha barn än! Och jag tänkte "det är inte på riktigt, det är inte på riktigt", men mamma gav mig såna blickar varje gång ja sa nåt i den stilen, så ja verkligen trodde de va på riktigt. Och ja skulle behöva ha dom jämt, mitt liv va ju typ över? Fy fabian. Men ja vakna innan dom hann ploppa ut som tur va! Pjuh. Men det roliga var ju att barnen på nåt konstigt vänster skulle bli mulatter! Så det kanske inte hade gjort så mycket om dom kom ut ändå;) Fatta va gulligt. Jag har haft sönder min mobillucka också, attans....MEN DATORN FUNKAR IGEN BTW. Haha.
Men iaf, puss, ha en toppen dag!!

eeeldsvåda? ;)

Nu har mina tjejer åkt och jag har duschat. Är lite i chock än då vi nämligen lyckades tända eld på en del av köket. Popcorn i micron mina vänner, det är inte o leka med! Inte när TVÅ påsar börjar brinna...? Moa och jag är inget man ska ha med sig vid en eldsvåda kom vi även fram till, men emelie däremot, hur skulle en eldsvåda gå UTAN henne? Haha, moa visste inte va hon skulle göra och bara fnittra, hon va så chockad, o stod med popcorn skålen o skulle släcka elden på golvet, ja stod o hade panik och hoppade som en stucken gris och emelie stod o sa "staaaampa, gör något då, SLÄCK!" medans hon stod där o slängde handdukar för att kväva elden. Men tillslut när ja insåg att det blev mer eld börja ja stampa....Mina strumpor är förstörda....Och när ja börjar skrika på mamma ser ja att min strumpa brinner. Haha, dör! Va vi garva när allt va över. Våra reaktioner alltså. Shit. Men vi stoppa ju in en till påse efter första, den lite mindre, "branden" o tänkte, de händer ju inte två gånger. Men tji fick vi! Så nu är ja lite rädd....Hehe! Men vänner får hjälpa mig. Bilder får ni se imorgon :) orkar inte ladda över nu, snaaaaark. Börjar förövrigt dagen imorgon med en chailatte att ta med med jenny innan skolan! Mys! Godnatt!

bara så ni vet, och antecknar

BTW!
Ja får mvg i slutbetyg på psykologin:) heheheheheheeh, jag är männika igen! Jag har ett värde. Jag suger inte totalt. Men Linda, våran linda, vår psykologilärare, och coach, slutar, o börjar på thoren istället. DEN FÖRÄDAREN. Usch, jag är så ledsen :( Men jaja. Lev väl!

sometimes, people with the worst past can create the best future

Hejsan allesammans, hur har ni det? Själv har ja det gott. Aaaaw, lauring! Det suger röv just nu, men bara en stund. Dagen har varit bra, ja, bra har den varit. Lite seg i skolbänken bara när man är såå förkyld. Inte en frisk jävel tror jag, haha. Men sen på bussen vände det, äcklig äckliga varma bastu buss. Men ja vart vän med en dam iaf, haha. Nya vänner är alltid kul. Men sen va de massa knövel o sen vart ja illamående o fick huvudvärk o va hungrig, o sen ville inte min dator sammarbeta med mig o de va droppen, jag blir så galen så ja bara står o svär o skriker en lång stund. Men vad tjänar det till? Ja, ja förlora massa dyrbar tid liksom. Varför vill datorer aaaldrig sammarbeta med mig? Och bara fungera korrekt. Jag blir tokig.  Bara ja kan se på vänner på den ikväll, annars blir det dock inte kul.. För den alltså. Men snart kommer emlan o mos o gör mig glad o pigg igen. Åh, pussstja!

jag trodde en gång på det här

Godmorgon!
Sover som en igelkott, är så förkyld, och drömmer så jäkla konstigt. JOBBIGA drömmar. O slutar fem idag också, mindre skoj. Men ska träffa moa och emlan ikväll, meer kul! Moa åker ju till gambia snart den tjuven :( Arsel, va jobbigt...............Men ja får ju tänka positivt, ja slutar ju fem heeeela veckan :D HIHI, äälskar nya schemat.  SÖSNLDGMÄÖ


I'M SO HAPPY I COULD SING

Jag är så jäkla glad. Ja, idag är jag så jäkla glad. Dagen har bara varit helt awesome och det gör mig helt lyrisk! Och jenny är en fantastisk människa. Bara så ni vet. Hon är guld! Och hon mötte upp mig imorse innan skolan, så tvingade ja med henne till ur&penn, eftersom att jag har velat ha en klocka där i typ ett år men alltid haft missflyt och aldrig fått den, oftast för att den inte funnits kvar typ. Och in går vi oså ba "50% rea på alla klockor", o ja ba springer till hyllan, och HALLELUJA, där är den! Ingen tvekan, den va min. Sen står vi i kassan, o hon i kassan ba "åååh, vilken SNYGG ring du har! (ropar på sin kollega), kolla hennes ring! vart har du hittat den?" (anna, den ja fått av dig<3). Och sen bara "du passade verkligen jätteeebra i den! ja..". Och ja höll på att dö vilken fin människa! Det är inte ofta man bemöts så, men shit, när man väl gör det alltså.....Sen hade vi en lektion i skolan, med bara introduktion. O när vi slutat drog ja med jenka på stan för att hon skulle få fika med mig sen ;) Hihi. Vi köpte nya block osv...O gick till java och fika och bara mös. Jenny är så ofattbart fascinerande!! Oh maa gådd. Sen efter vårat avsked, på den proppfulla bussen hem, sitter paulina längst bak. Men platsen vid henne va inte ledig så ja satt mig mittemot, o då säger han som satt bredvid henne (när han märkte att vi kände varan) "jaha, men ska vi byta plats så kan du sitta här?" AW!! Ibland är människor bara så fina...Osen har jag insett vad otroligt mycket jag ändå har "läkt" under höstterminen, o de får mig att bli så lycklig. Det finns visst hopp även för mig! ja, jag är glad idag.
Och ps. Att tjata lönar sig! Jag har äntligen lyckats övertyga jenny att ta sig till kga/dfs ;) hon som hatar det! wiho, ja äger! Ds.


Hittade lite fynd på rean också! hihi. Eller ja......
Men nu you guys lär ni inte höra mer från mig förns imorgonkväll! Slutar inte förns fem, och mamma ska ha internetet nu ikväll så ja ska passa på att fixa på rummet, bada, se på vänner och sova! Så PUSS på er tills dess!

what comes around also leaves





Jag kan ju inte direkt påstå att söndagar är sådär goa och bra dagar, som tex lördagar. Ne, söndagar suger. Och speciellt när det blir "flyttdagen". Ja, det finns ju anledningar till att ja bor sålänge på vardera ställen. Usch, det är bara Så jobbigt. MEN eftersom att ja försöker va en positiv människa uppmuntrar ja mig själv lite....



Sånt här gör mig sjukt glad, haha! Att ja har skrivit bra gör mig, ja, typ svinglad!

He, he. Skrev inte dit M:et själv (a)

Nu ska ja till mami med familjen! Och mosen ska mä också. Vi alla har en liten present till emlan nämligen. Hihi!

2010, del 2

Maj:

Firade valborg med anna, hahah! (de fick bli maj för bilderna är tagna efter kl. tolv..)

Och victor o tobbe! o senare på en fest..De va minst sagt en rörig kväll, haha!

Det var fifakväll hos dawi!

Med min ps!

David och jag lekte även titanic.

Ja va även inne i ett toast stim, men mamma hade ingen såndär toaster(?), hehe.

Det var klassresa med 9e1! David stod såklart för underhållningen.

Och jag stod för årets första dopp!

haha<3
Juni:

9e1, 9e2 och 9d var till sthlm för riksdags besök.

Och dom klurade med ps happy meal leksak!

Det var student för min pärla!

Och även för min andra pärla!

Det var klassfest för 9e1! <3


Och det var avslutningsmiddag!

Och det var skolavslutning! Befrielse..


Sen va de festdags!



Jag börja jobba och var T R Ö T T.

Jag, anna, victor och tobbe lekte med rövarna på degernäs, såg en hemsk brand och jag körde bil! WIHO

Jag åkte till fiskeboda för middsommarfirande med kusiner!

familjen gick ut o åt.
Juli:

Efter långa stranddagar käka vi ben&jerry's, OCH SEN

Drog vi med oss killarna o hängde självklart på donkan.

Jag kom in, på jensen, och det är ja evigt tacksam för.


Vi och massa "gamla"klasskompisar var på golden times!

Det var HAMPE!!! <3

Anna o ja bada, sen chilla vi på gården, resten av bilderna är dock inte vis-bara...

Shopping med mina mysisar!


Ps o ja hade kul. Hahahahah, dör!



Det var PIP!!!!! Åh, oförglömliga tider...
Augusti:

Efter allt som hade med pip att göra var det 4 dagars semester med mina 2 guldbönor.

Först liseberg, då även pappi va med! Hihi.

Sen tog vi en road trip till världens mysigaste ute i skogen och bara återhämtade oss och mådde bra! U n d e r b a r t.


Sen va de renovering av mammas o pappas gamla rum, som skulle bli mitt!

Hejdå gamla deppiga rum.

Hej nya glada.

Emlan kom o kollade, o hon gillade min nya vägg!

Skolan började, första dagen för elli, nervös!! Och en månad senare typ säger emilia: "ja trodde du skulle va värsta bitchen ellinor!" (hahaha) "o så va du jättegullig!"

Sen en helg full med vulkan! Något ja sent kmr glömma.

Vi hade kick-off med skolan, o ja skadade ryggen rejält. Haha. Surt.



Men det hindrade väl inte en människa från myskväll med dessa godingar igen.

Eller denna goding!







jag ska dansa fastän hjärtat brister

Hej bloggen! Haha, skoja......Men hej!
Igårkväll efter en massa bråk och en övertrött elli som grät för allting sprang hon iväg 100m bort till sin bästavän. Guuuuuuud vad jag kände att ja saknat henne, och guuud vad fin hon är!! Och vilka snack vi har, haha. Vi planerade att se film, hehe, men som vanligt satt vi o prata hela tiden ist. Brukar bli så för oss! Men det gillar jag, det är så vi. Och fytusan vad jag älskar den kvinnan. FYTUSAN. Tack för att du finns pussunge... Och idag står det packning, packning och packning på schemat. För det är dags att fara till mamma. Och en måltid med hela familjen ska även bli av! Vi har inte setts tillsammans sen i julas tror jag. KONSTIGT tänker ni, era föräldrar är ju skilda. Men nä, inte än! Dom har bara flyttat isär. Hehe! Vi är faktiskt väldigt viktiga för varandra ändå.......

2010, del 1

Det vart en jädra massa bilder så ja delar upp det lite, ska försöka göra iordning också.. Men enjoy!
Jaunari:


Nyår med fina annie! och massa anda godingar.


Jag och min oscar!

Hade världens roligaste första natt på 2010. Med avesta grabbarna.

Filip och Alexander bla.

Fick ny säng ja skulle ha hos mamma inför flytten i februari, men köpte en annan dit ist, hehe.

Mös hos grannarna.

Ordentligt.

<3
Februari:

Denna månad inleddes med mycket flytt, först syrran.

Sen mamma o jag. Jorunn hjälpte mig <3


Många vänder till ikea...........Kan inte påstå att livet va roande.

Livet fick en jävla vändning. Kände ungefär såhär varje dag.

Jag blev gulhårig. En upplevelse ja o anna sent kommer glömma.


Skoldagarna gick att genomlida.

Hemmadagarna också... Haha.



Det flyttades fortf.

Men anna va där o höll om mig<3



Vi var till säfsen med skolan, och jag stötte på annie och åkte med henne o hennes vänner mestadels. Och oskar. Fortf. gulhårig..........

Var även till säfsen med dessa godingar, och massa andra, kyrkan errangerade.

Mars:

Tacokväll hos syrran med vårat gäng. Fina människor.



Der började bli vår! wiho.

Ja fyllde 16.

Jag gjorde slut med pojkvän....Och nya mobilen kom. Ps var den första att fastna på bild!

<3
April:

Denna månad inleddes med kusinbesök. Hos alla kusiner.



Moa fyllde!


Jag hade lite kalas. Och dom kom med partyhattar, haha, godingar.

Hela familjen va o shoppade<3


Anna va mycket hos mig<3

Moa o ja åkte till mormor för en "må bra" weekend.



Vi hade kul i skolan. Haha.


Va en hel del med david, o "pluggade".

SOLEN KOM! på med sol-brillorna!

Men hemma gick ja ändå mest runt såhär, ja va depp.....Min ultimata mys-outfit (innan ja fick min mysdräkt;))

harkel, harkel, host, host, sleeeeeem. mums

Vad är oddsen att bli genomförkyld 2 gånger på raken? Ja, och det är inte samma förkylning som förut heller ne, nu har ja ont i halsen på ett helt annat sätt och slemhosta. Kul. Jag vill dö. Och skulle egentligen åkt in till mina tjejer i örebro för en mysdag idag, men de blev inte så, så det är väl ett tecken på att ja måste vila. När ska ja egentligen bli frisk? Och NÄR ska jag få en natt med riktigt bra sömn utan en massa cp drömmar. Åh. Man kan ju bli galen. Men gårkvällen var fin, på andra sidan gatan i grannarnas soffa. Precis vad ja behövde. Och ingen av oss va frisk, så de kunde ju inte passat bättre. Moa va så go när hon satt där o harkla sig.




Nu är det jag och vänner som gäller!

man vill ju gråta


(ursäkta fula bakgrunden..)
Men vet ni vad, jag har nog världens finaste pappa. Ja. Han gjorde mig just väldigt väldigt glad. För titta, titta vad han gav lilla mig. Bara för att han tycker att jag är så duktig och kämpar så bra.......Det var nog de finaste jag både fått och hört på länge. Min älsklings fina pappa.

running in circles

Medan ja dör lite, spyr lite, bajsar MYCKET, vilar huvudet lite, hostar lite, dricker lite proviva och fixar bilder från 2010 får ni en drös med bilder på en elli! wihooo. Ja sminkade mig ju faktiskt idag, he he







det är inte jag som är svår, du är bara för svår för mig

Idag skulle jag nog anse mig själv som en ganska lycklig tjej, med tanke på omständigheter.
* jag älskar min klass, jag älskar mina nya vänner, jag älskar jensen....(hatar dock nya schemat)
* jag trivs som fisken i vatten i örebro.
* jag har gjort bra ifrån mig, med tanke på allt i mitt huvud, och går hem med vg i både geografi och svenska nu när dom kurserna avslutas. (Fick vg+ och chans till mvg (om ja rättar felen) på rapporten ja skrev på en o en halv timme på lektionstid när jag samtidigt hade 2 andra uppsatser plus 1 prov i huvet. Veckan innan lovet. Jag är i chock).
* jag blev godkänd på matteprovet ja trodde ja skulle dyng faila på.
* jag har sminkat mig för första gången på 2 veckor o känt mig som människa hela dagen.
* jag har finaste vännerna.
* jag bara trivs med tillvaron.
* våren närmar sig
* OCH, vi fick taco till lunch. Omg.

<3
Tack o hej, från en lycklig tjej.

medan ni gick i skolan/jobbade......




















Men nu är det även min tur............
Puss på världens finaste vecka.


hemma bra, men borta bäst

HEJ GODINGAR! Jag är hemma igen. Har egentligen haft internet hela veckan men jag lovade mig själv att stänga allt ute, och det gjorde jag riktigt bra! Har bara myst av sällskapet istället, så mycket bättre än dator. Ja. Iallafall, idag har vi suttit i bilen typ hela dagen, men vilka dagar vi har haft. Jag har dock varit väldigt trött och sliten, o är inte helt frisk än så det har varit tufft o jobbigt vissa stunder, men så äre ju? Annars har det varit fantastiskt. Och att bo 14 stycket i en stuga för 8, det är mysigt kan ja lova! Och 3 sjuuukt goa ungar, alltså, ja dör. Och dom tokiga, härliga, GALNA, underbara människorna! Dagarna i backarna, kvällarna i bastun och framför film med popcorn och gott och ja, umgänget, skidorna, skratten. Jag är så lycklig. Och jag vill tillbaka. Åh.......... Bilder kommer nog sen iaf, måste bara ladda över o fixa lite, men först ska ja äta! Vår hund vart förövrigt tokig när vi hämtade honom hos mormor, haha, man blir alladeles varm i hjärtat. Prutten vår. Och MOSEN, tusen stora enorma tack för att du är den du är, och för att du orkade med mig och min tokiga släkt dom här dagarna. Du är guld.

HEJDÅ!




BILDBOMB PÅ HAPPY TJEJ! För nu jääääklar kör vi!!!
Hemma på torsdag igen. Lovar att ta massa bilder. Får se hur de blir med uppdatering också, annars hörs vi på torsdag igen! Puss på er pussgurkor, och ha så kul i plugget ;)

who knew


Finns det NÅT bättre än o packa till en skidsemester eller? NEJ. Baaaaraaa myskläder. Mama, i'm home.

tjihoo

Kul att ja sovit mycket. Blir ALLTID så när ja ska upp tidigt, såklart? Ja har ju vänt på dygnet pucko. MEN DAGS att gå upp o duscha, fixa allt o packa! Har ont i magen dock, även det såklart, min mage blir alltid så när ja sovit dåligt. Hm, funderar på att sätta på musiken i bott o göra pappa både döv och vaken. Det gör nog susen. Förörvigt minns ja inte ens sist ja drömde en vettig dröm......................Åh.

Hahahahaha. Nu kör vi igen sockerpulan, mig själv. (50 år sen)

Får se hur bra vi överlever utan emlan dock. Min älskling.

life is a flower

Hej vänner! Jag skickade just iväg min uppsats *gulp*. Jag gjorde klart den i förmiddags innan ja o mamma tog bussen till pappa. Men pappa o moa va tvungna att läsa igenom den o anmärka lite o godkänna den innan ja kunde skicka iväg den! Haha. Hoppas hoppas hoppas. Ja har en klump i magen. Men nu kan ja iaf släppa allt plugg och bara njuta av min lilla semester! G Ö T T  M O S! Mamma lämnar iaf hunden hos mormor nu, moa o ja har handlat det sista, ja har pluggat klart och ska snart sätta fot mot min andra granne, sandra, där moa o ja ska mysa ikväll. Men inte för länge! För 11 imorgon åker vi och ja måste hinna packa också, hihi oupsi. Men mysa till max ska ja göra. Oså bara en liten not till mig själv, DU HAR GJORT ALLT DU KUNNAT NU. Nu har du gett precis allt. Och räcker inte det, så okej. Fine. Världen går inte under! Bra, tack för den ellinor :) Nu ska ja börja njuta av live.

PUSS PÅ ER!!

dag 29, mina ambitioner

Jani....När jag tagit stundenten ska ja börja me o leva livet typ, skaffa erfarenheter, och eftersom mitt mål här i livet är att komma till usa nångång är ja rejält sugen på aoupär. Tänk att få bo och jobba i usa ett år? Galet, jag är så sugen. Sen vill ja resa mycket, se världen, träffa människor av olika slag, o gärna bli kär i en mörk. Ja har nämligen en viss fetich för såna, hihi. Sen vill ja jobba mer, skaffa mer jobberfarenheter, med människor såklart och sen vill ja börja plugga. O så vill ja träffa en man såklart, gifta mig, fast inte för ung, nej ja måste hinna leva ordentligt innan ja skaffar familj. Men gifta mig ska jag, tillomed min morbror har berättat saker han ska ta med på mitt bröllopstal, haha! Och min syster, o min mamma. Hela tiden. Ja, det finns ju en del knäppheter o berätta om mig så det ser ja fram emot;) Sen vill ja ha 3 barn. FAST inte före 30! Men sen, så småningom ska jag även bli psykolog hihi. Så ska ja hamna till ro o rätta och bara leva livet med min familj. Men då måste ja ha de ja vill göra ogjort först (de ja vill gö på egenhand alltså), så ja verkligen får mig frid ;) Haha. Jag är galen. Men på ett ungefär iallafall, så ser det ut så just nu. Så det är väl i princip mina ambitioner för mitt liv.. Kan man säga så?

Självklart ska jag även besöka vänner inspelnings studion o sitta i deras café. Wow.

aha? k....ingen bryr sig, NÄ.... ah tja, herra

Usch vad skör jag känner mig, usch vad ont jag har, usch vad jag bara saknar, stunder. Uschuschusch. Usch vad tråkig min blogg är och USCH. Ett stort usch. Men ja menar, mamma är go. Jag saknar mina vänner, allihopa, seriöst, ja har inte gjort nåt sen typ i måndags? omg. Men ska va glad att ja blev sjuk när ändå inget viktigt hände så att säga. Jag är arg, o känner mig dum, o orkar inte. Behöver sova, men kan inte sånt. MEN WTF tänker ni, va hölls hon mä. Ja, ja tappa en ansiktskräm i toan förut, de ba plopp. Ni skulle sett, de va som en filmscen, helt orealistiskt. Ska ja sova kanske? Eller nöta ännu mer ointressant. Svårt val. Får nog bli vänner. Men min mamma har iaf gjort min dag fin, och min kväll. Jag är bara så otroligt tacksam. Älskar att umgås med henne! Och utan hennes hjälp idag hade inget gått. O när vi va ute o gick, haha, skrattar än. Gosemammi.

Tur fan att ja bjuder så på mig själv. Är ju inte direkt de vackraste man kan skåda kanske ;)
Fila just ner mina naglar förresten, aj......Några hade gått av. Men nu är dom röda :D

hooold oooon

Blir ni också törstiga när ni är täppta i näsan? Jag smörjer iaf min näsa var 5e min nu jag, inte för att ja är täppt, utan för att ja försöker få den hel igen. Mamma har förresten problem som jag verkligen uppskattar. Hon är den knäppaste ja vet och jag garvar ihjäl mig. Förövrigt la ja av med uppsatsen vid åtta, orkade inte mer, så gör klart den imorgon. Sen åker ja tillbaka till dadi o PACKAR!! Let's dance äger förresten nu ju, weise, bagge OCH ryback? Jag menar, är ja i himlen eller? ja. Dags för kvällskiss. Puss

kul fredag

Hej...........På er!
Jorunn o pojkarna va här på förmiddan, sen satte ja mig med uppsatsen, mamma fick hjälpa, har nu gjort 2 uppgifter o har kvar 2, dom svåraste dessutom. Tog typ 2 timmar med dom första, men ska man ligga på topp så! Vill dock inte ens veta hur länge ja kmr få sitta med dom andra 2... Tog dock en paus nyss o gick ut o rasta hunden, de gick varken fort eller smärtfritt, men de va nyttigt. Så nu tar vi nya tag! Mötte förresten en mörk kille som gick o dyng sjöng för sig själv, ja hm, normalt kan man ju tycka.



Snart åker vi, snart åker vi, snaaart åker vi............

i'm a prooooooo

HAHA, va kul de va...Kom ja på, när kusinerna va här, oså va vi på kicks, o ja köpte min as snygga coola fina ring, aja, o när ja handlat skulle vi ju gå, så ja ba "kom nu barn!" o hon i kassan börja gapflabba o ba "ja det är bra att du har pli på dom!". Det va kul.
Sen stod mamma o ja i mormors hiss i lördags, o ja ba
"ser ja hängig ut?"
"nja, inte mer än vanligt"
"hah, mer än vanligt? brukar ja se hängig ut eller?"
"nae, men alltså, du är ju trött!"
Haha. Man får väl göra det bästa av situationen eller? O då menar ja nu. UTTRÅKAD, vill inte sova, vill inte ha imorn. Blä.

Halva ögonbryn har vi alltid gillat. Tur ja inte gör sånt längre alltså, pjuh;) Fast de passa ju mig!!

ursäkta MIG

Förlåt för att jag är så konstig. ÄR SÅ TRÖTT PÅ MIN DESIGN BTW, dags att kalla på jonas............
The blind side, har ni inte sett den filmen? SE den, annars får ni smäll. FYFAN vad värd film.
MOA, du skulle älska den, om du inte redan sett den.
Hejdå. Ja är sur, har nåt fel. Puss, vänner time!

En gång då va vi små, ja vill va såndär igen. Ja vill leka grisrymdskepp med min bästavän david igen.
Ja vill sitta där på trappen o äta glass igen, och bara va liten. Nu är den där trappen bara ond, senast ja satt på den iaf. Drama drama.

if i had you now

Min näsa finns snart inte kvar, den är hängande skinn.
Och jag gråter så jag inte kan andas.
Det krampar i mitt bröst.
Fin kväll.
Tack o hej.

should have known

Hej............................Jag kände att ja inte pallade göra nånting idag ändå, är så trött att jag tillomed är helt röd på ögonvitorna. Lika bra att bli helt frisk till söndag ist för att köra på med massa. Jag blir dock deprimerad av att göra ingenting, men sånt är livet, ja måste lära mig att ta hand om mig! Men nu är ja iaf hos mamma över natten, behövde miljöbyte och så ska hon hjälpa mig med psykologin, måste fokusera ordentligt. Organiserade bilder förut, och insåg att 2009 i helhet var ett rätt rockigt år. Det var bra. Fint. Underbart. Önskar 2011 blir likadant.

Ja va "brun", hade blondt långt hår och va klädd i LILA!!! hallå? Och tillomed mitt rum ser glatt ut, på senare tid blev det mer, fyllt av ångest och nåt stort äckligt mörker över det, men nu har ja ju bytt! Och osäker o litte oskyldiga har vi väl alla varit nån gång i våra liv?;)

Jag hade världens bästa vänner, levde på lyckorus, va smal och mådde bra.

Jag gillade tillvaron och trivdes. Tänk vad lite en liten människa kan åstadkomma i någon annas liv genom att bara finnas.

Vi hade kul i backarna.
Och det har vi snart igen. Jag är så taggad så det är sjukt. Ska bara bli frisk först!
Ska fixa en såndär 2010 årsresumé också, eller typ, bilder från 2010 iaf. Det kommer, förr eller senare.
Men nu ska mamma o ja gö hembakad pizza o sen ha filmkväll! Mys de. O imorgon kör vi igång med plugget.

mitt 2010

Eftersom jag inte gjorde nåt sånt här innan nyår gör ja de nu, så låtsas som att det är 2010 fortfarade.....


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, klart. Säkert mycket mer än vanligt. Haha.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade bara ett, och nej, ja höll det bara i ett halvår.
3. Har du träffat någon som betyder väldigt mycket för dej?
Ja…Mina kära klasskompisar bl.a., dom är så fina
4. Har du träffat någon du älskar?
Nej ja har varit socialt isolerad hela året? Eller vaa
5. Vilka länder besökte du?
Ja tror faktiskt ja bara befunnit mig i sverige
6. Vad önskar du att du gjort som du inte hann med?
Tagit till vara mer på det jag hade…
7. Vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Hela februari, 16/6, 2/7,  4/7-11/7, 18/8.
8. Kommer du sakna 2010?
Nej. Inte alls. Eller kanske dom bra stunderna och en del av vännerna ja hade.. Men i helhet, NEJ

9. Tror du att 2011 kommer bli bättre eller sämre?
Det vet man aldrig, men har svårt att tänka mig att 2011 kan bli sämre
10. Vad fick dej att må bra?
Mina riktiga vänner.  
11. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och godis. Det ersatte ångest för stunden;)
12. Har du stött på många jobbiga problem?
HA HA, jotack.

13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Breakaway, gravity, from africa to malaga, dum av dig, hoewdown throwdown, sky’s the limit, dum av dig, gubben I lådan, bad day, Monday morning, high, all or nothing, rejected all along, brush it off, alla melissas låtar (suck),  baby by me, dancing shoes, faith. Osv, hehe.
14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket, mycket, mycket ledsnare. Ledsnare än någonsin….

15. Hur tillbringade du julen?
Familjen endast. Mamma var magsjuk. Och sen träffade jag alla mina bästisar på julaftonsmässan (förutom anna som ja träffat tidigare) och på natten spela ja buzz med henrik jättelänge haha:D
16. Blev du kär?
Tror aldrig jag varit kär på riktigt… Men ja gillade en
18. Något du önskade dig och fick?
Svårt att svara på.
19. Något du önskade dig men inte fick?
De va mycke ja inte fick
20. Vilka stunder har du gråtit mycket?
Många stunder. När jag va arg, förbannad, och inte kunde förstå hur folk kan vara såna svin..Grät mycket i smyg i skolan, haha. Grät när det gjorde förjävla ont, eller bara för att jag inte orkade.

21. Vad gjorde du på din födelsedag?
Haha, den började fint, pappa kom in med pannkakor till mig hihi, men första födelsedan utan familjen o de gjorde ont, sen i skolan sjöng hela matsalen för mig, de va pinsamt, o sen kom en idiot till mig o sa några få ord som fick mig att gråta av hat, ja vart såå ledsen, ringde emmelie o vart tröstad, sen kom min dåvarande kille o pussa mig grattis, de va fint. Dagen hemma sen va sådär, men den bestod av folk o de värme, sen va de kör, o de va nog höjdpunkten på hela dagen.

22. Den bästa nya personen du träffade?
Mina tjejer i klassen, dom är bäst.
23. Vilket var det roligaste du har gjort under 2010?
Pip, utan tvekan

 


torsdag

Jo tjabba, jag ställde faktiskt klockan på 2 för ja ville inte sova längre............Blir inge jenny idag, men vi satt uppe hela natten o cpa istället. Somnade väl vid halv fem. BRA JOBBAT. Menmen, idag vill jag göra nåt!! Bara jag orkar. Sen blire att göra psykologi uppsats innan vi drar till sälen. Gör ja den inte bra får ja inte mvg, men känn ingen press!! Hehe. Fick vg+ på dom 2 senaste uppgifterna, o mvg på dom 2 innan, fläckfria, o ja är AS engagerad på lektionerna, o ändå kanske hon sänker mig, om ja inte gör denna uppgift bra! ÄR INTE DET SJUKT? Jag började typ gråta när hon sa det. Haha. Men om psykologi är det enda jag är bra på här i världen, o ja inte ens klarar ett mvg i det, vad fan klarar jag då.......? Surt.

i wanna take you there

Jag har börjat friskna till nu, efter en toarulle av snytning på 2 dar! Har nästan inte snytit mig nåt idag så näsan har börjat läka iaf! Åhåå. Ska iaf snart ta en promenix med sandren. Känner mig degig o de gillas inte! Får se hur ja mår när ja kommit tillbaka, haha, är lite yyr. Menmen, sandra är go. Och imorgon vankas det jenny. Puss!

dag 28, något jag saknar

Det är mycket jag saknar. Lite för mycket. Men det var väl ingen nyhet? Jag är en sån person som saknar så mycket att jag går runt och är rädd för att behöva sakna ännu mer i framtiden. Fattar ni? Att jag ska förlora mer = sakna mer. För sakna är något av de värsta jag vet, de jobbigaste och det som tar mest på mina krafter. Och när man redan förlorat så mycket värdefullt, är min värsta mardröm att förlora ännu mer. Att man tillslut end up alone, you know. Jag är rädd och jag saknar. Men vad saknar jag? Jo jag saknar gammalt, jag saknar min familj, jag saknar gamla vänner, jag saknar saker som varit, jag saknar när alla grannarna åt mat tillsammans och umgicks, jag saknar myskvällar, jag saknar bilturer, jag saknar resor, jag saknar mästreda med familj och svenpan o dempan, ja saknar att va liten, ja saknar att sova mellan syrran o mormor i mormors gamla hus, jag saknar att bada i mormors badkar (hihi), jag saknar att titta på pelle svanslös med mina favorit kusiner, jag saknar att kunna lägga mig mellan mamma o pappa när ja va ledsen, jag saknar ps o mina grabbar, jag saknar att ha ps vid min sida varje dag, jag saknar valla (ibland..lite...av nån sjuk anledning), jag saknar att kramas med en mysig kille som gillar mig, jag saknar..jag saknar...jag saknar SÅ MYCKET, så sjukt mycket. Men ändå finns det så mycket nu jag kan njuta av och som jag älskar, stunder, vänner, familj, resor och ja, allt. Men saknad är ändå jobbigt. Speciellt när man gått igenom så mycket, då kan man längta tillbaka till det som va innan, innan allt sket sig, det man hade då. Men samtidigt, saker förändras och det får man lära sig att leva med. Jag orkar bara inte ta mera smällar nu. Jag vill lära mig njuta och uppskatta, utan rädsla.
Och sen så saknar jag mitt långa hår :$:$:$

Och jag saknar att känna lycka.

we ain't nothing but fight, shout and tears

Hahahahha, jäklar vad ja garvar....
Känner att ja inte direkt har nåt kul att skriva om, HEHE, meen ja ska iaf gö klart den där listan nån gång mä!
Ska väl slå på nån film, eller chatta på msn, så gott det går.......Är lite rastlös nu faktiskt, de tyder väl på att ja håller på att friskna till? fast nu ringde pappa just o sa att han ska hämta min sjuka syrra så ska hon komma hit o va sjuk med mig :D:D:D jippi, sällskap!
Aja, hörs latreeer

you're so beautiful, so damn beautiful

HALLÅÅÅÅ!
fick avboka min kuratort tid idag, kändes inge kul, behöver dit, MEN när ja vakna kände ja att de va ett klokt val, hehe. Hade aldrig orkat. Snyter mig 5 gånger på en kvart, seriöst, ja har skavsår på näsan, och nyser ännu mera! Haha. Lite skrattretande. Men tog iaf en alvedon o sinova när ja vakna så den värsta huvudvärken är över och jag orkade hämta en macka. Känns dock värdelöst att käka när man inte känner något? Men jag känner mig iallafall lite piggare idag!

Eller?



Får låta vänner vara mitt sällskap en dag till! O nu sover min fot så ja inte kan röra den, haha! Så kul....

Känner mig genast lite friskare


Haha, ä-l-s-k-a-r dom!

död åt allt

Mår.som.ett.jävla.as.
Plus att ja tappat smak helt o hållet nu också! VARFÖR ALLTID på lov?
Dö.dö.dö.dö.dö.

i care but i'm worthless. i'm lost but i'm hopefull, baby

Hejsan på er era knölar! Jag somnade elva igår, tro't eller ej, men ja blir trött when i have a cold. Fast iofs är ja jämt trött. Men sov som en kratta. Suck....Drömde världens konstigaste och stressigaste drömmar. Jobbigt! Jenny va med, kmr inte ihåg varför, men med va hon! så inte så konstigt att ja inte kunde sova så bra liksom. Iallafall, jag tänkte försöka ta en hemma dag idag, med BARA vila. Ja får inte ens gå ut. Så ja blir frisk. Det skrämmer mig o ja har redan ångest över det, men ja måste verkligen...Och jag måste träna på att kunna göra ingenting. K u l! Mitt snor var verkligen snooorgrönt imorse, haha, ja ja kollade. Och ja ställde mig även på vågen (JUBEL). Har gått ner 5 kilo. Nämen:D Nu över jul o allt. Stolt tjej! Men ja, allafall.....

Så jäkla läcker...Moms! På onsdag syns vi! precis som förra året:):):):) om mitt snor inte är lika grönt då vill säga;) rawrr

snart säleeen

Hade världens mysigaste eftermiddag med familjen. Pappa gjorde, ja svär, världens godaste mat och sen placerade vi oss i soffan för 2 filmer och popcorn. Måste erkänna att jag trivdes som fisken i vattnet. Mamma satt o krama mig typ hela tiden och jäklar, vad hon garvar! Haha. Medan pappa sitter o mest småler, o njuter. Min familj är bäst...Men jag känner mig väldigt sjuk faktiskt. Snoret bokstavligen talat rinner hejdlöst, ja kan knappt svälja, magen är uppblåst o gör ont och huvudet bultar. Kul! Men om en vecka åker vi till sälen, det tröstar jag mig själv med.



Hoppas hoppas hoppas moa kan följa med bara!!! Vi har jämt så sjukt kul i backarna, så man tränar magen bättre än bena ;) Har dock lite svårt att stå på bena med henne..........Ja, ni ser ju bilderna ovan!
(på bild 2 ringde ja ett samtal i väntan på att moa skulle komma loss från sitt nedrans trä hon satt fast vid, haha!)

hejsansvejsan

Hallå! Jag lever, och mår..Bra! Har så jäkla ont i magen och halsen bara. Men igår spenderade jag eftermiddan hos syrran där vi käka pizza, lättade på ångest. Sov gjorde vi också, eftersom vi va så sjukt trötta. Så de va slappslapp som gällde där ja. Sen hämtade mammsen mig så åkte hon o ja till mormor där småkusinerna befann sig. Åh vad jag älskar dom. Vi lekte kurragömma, myste och bara hade det bäst. Det finns inga gulligare ungar än dom, mina änglar! Sen när ja kom hem satt ja uppe halva natten - jäkligt onödigt! Men med fint sällskap från alla håll såklart. Och imorse vare promenix med mosen o ollie igen! Det var gött. Och jag lättade på ännu mer ångest. Så! Nu väntar jag bara på att hela familjen ska bli samlad, för pappa har bjudit oss alla på lunch. Så idag blir en skön hemmadag. Precis vad jag behöver. O nu ska ja lägga mig o kolla vänner o fila naglarna medans ja väntar ;) fick ju faktiskt värsta fil-setet av mamma i julklapp ja måste inviga! så, puss!!


Ja gillar (orkar inte ta andra) cambilder, o min nya mysdräkt. Så ni får stå ut;)

2011!!!

Gårkvällen var super!! Mycket människor och mycket skratt. Och nu jävlar vad jag är taggad på 2011!
Sov dock bara 4 timmar inatt = magen inte så rolig, men de fixar vi me (förhoppningsvis) lite pizza, och en syster! tjing. Ps. ps  (haha) rockar. Gosen!
Lånade förövrigt tobbes "björnfitta", men de syntes inte..............

Delade ut lite idomin:





Min mackis!

(vi skratta lite åt att de såg ut som min hand, men så korta naglar har inte jag;))

Kissibrallan;););))
Ja ser ut som en död fisk på alla kort, men det gör ingenting, för nu är det 2011!

RSS 2.0