orkade inte skriva, ne juste ja

Okej, tänkte ju berätta lite om helgen. Men jag orkar verkligen inte ikväll. Orkar inte skriva. Är helt jävla slut. Ska sätta på en film eller kolla på vänner hela natten nu. Oså bara vara och försöka slappna av, ta hand om ångest och sluta tänka....Och som tröst ligger jag nerbäddad i rena lakan, som luktar hemma, precis som det luktade när jag var liten. Precis som mina snuttar luktade, haha. När jag var liten var de liksom, ellinor + snuttarna. Dom var en del av mig. Och det luktar inte så om mina rena lakan hemma i huset längre, bara hos mamma. Och jag tror det bidrar lite till varför ja sover så mkt bättre hos mamma, och sen kanske den otroligt stora och sköna sängen är en liten del av det också, men bara en väldigt liten....Allt är bara mysigare i denna säng helt enkelt, det känns som hemma. Och här skriver jag om lukter...Men det är ju sånt (bl.a) som påminner oss om olika stunder och minnen, det har vi pratat om på psykologin.

Jag saknar hemma, och trygghet.

njuta vare va

Va mysigt jag har det. Här sitter jag och kikar medans hela min familj sitter och gapflabbar åt vänner. Och tamigfan, de va nog längesen jag hörde pappa skratta så mycket. Haha. Jag är så stolt över dom, jag har lärt dom älska vänner allihop!!!! Och jag saknar att bo med dom, tillsammans........Dom är så fina.
Jag uppdaterar mer senare.

you found me

Hej! Jag tänkte bara meddela att jag lever. Uppdaterar ikväll. För nu ska vi bort.
Puss!


do you think your better of alone?

Va kul det var när ja låg här i min säng, nergosad i täcket framför en film och hela grannaskaran smyger sig på. Dom hjälpte pappa bära upp pianot. Jag menar, bara starka män, o här ligger jag, ellinor, o ba "NEMEN HEJ!". Dom skulle titta på mitt rum, hehe, o det är ju inte stökigt alls. Jag bara tänd och kolla på...om ni ser nåt. Och där ute stod pappa o muttra "hehe, ja lite svårt kanske". Sen gick ja ut med hunden, o då möter jag nog halva dfs, fortf. lika fresch o go;) Lite halvtgo dag elle. Men sen när ja kmr in på gatan, står världens goaste thompa o ropar o vinkar åt mig. Det gjorde min dag. En varm go och glad själ. Åh. Jag gillar mina grannar.

Sådär känner jag mig just nu, bara 100000 gånger mer sunkig. SÅ NU BLIRE DUSCH O UPPFRÄSCHNING! Haha, komiskt, en av dom starka männen fråga just om ja vaknat än... Ja stömpan, time to vakna!

i could never be your woman

Såg just en jättemysig film.......Ska nog se en till......Grät lite, fast den inte ens va sorglig. Väcker så mycket känslor, ja skäms! Mår illa, mår inte alls bra. Är deppig. Baksmälla från en bra dag, brukar bli så, ellinor deppig och sängliggandes. Kul liv.
Ni är fina.


uppe med tuppen

Jag har sån fruktansvärd jullängtan.
Vi somnade till filmen igår......Hehe! Fick frukost på sängen, hhihi, och nu klipper emlan pappa innan hon ska åka, vid tolv. Själv sitter jag bara och får otroligt med damp på min dator, för ja uppdaterade nåt igår, oså bara SÅDÄR fick jag nya msn. VADFAN ÄRE FÖR NY SKIT DOM SKAPAT?!???!?! Kan inte ens byta namn.....Så det är bäst jag slutar skriva innan ja aggrar sönder.
Ha en bra dag! :D

det är så vi göre

"Ellinor, jag har större fötter än dig.."
"haha ja vet, har alltid trott ja haft större"
"jaaa, jag också......"
Nu tror jag vi lämnar soffan och beger oss uppåt för att slå på en film och hoppas den får ont.
Godnatt sötisar

nice assss

må bra, ja de saja!!!

Jag har inte mycket mer att säga än att jag myser sönder, hemma i pappas o min nya soffa, med han och emlan. O ollie såklart. Vi myser så jag får ont i hjärtat. Pappa har fixat mina favvo nötter, den mörka choklan ja får äta (3 bitar), melon, vindruvor, kaffe och popcorn till emlan! Sen hade han ju fixat taco's till vi kom hem helt slut från stan också. Så gullig han är. Och vilken galet bra syster jag har. Och vilken fiiin dag jag har haft. Störtskön i skolan, dyng lugn, en rolig stund med jenka efter skolan, o sen stan med syrran! Sen kom millan med också. Jag har nog aldrig skrattat så mkt som ja gjorde på donkan heller, alltså jag lovar, vi träffade den roligaste människan nånsin. Han var så snurrig så vi satt o gapflabba under hela tiden vi åt....Och nu tackar Ellinor för sig och tackar gode gud för att jag fått haft en bra dag!!! Jag är så glad. Och inte är de slut än, syrran o ja ska sätta på nån film ja fått av jenny och sen sova tillsammans. Å gamla goa tider, nostaaaalgi!



Jag *pruttar*
Emelie: meen ÄCKEL!!
Jag: VADÅ, vi är ju utomhus!!!!!
HAHA, insåg hur kul de var när emelie fes i soffan, o ja ba, men fes du, o hon ba, hallååå vi är ju utomhus:(
Vi är så kvinnliga.....Män borde springa efter oss mera!

i skolan

HOLA!!
Sitter kvar i skolan med jenkabenk nu, ja väntar på att syrran ska komma så vi kan börja shöppa. Vi slutade för en timme sen typ, och har bara kollat på skräckfilm. Jag trodde seriöst jag skulle skita på mig............Annars så har jenka o ja ÄNTLIGEN fixat mitt online konto, så nu har jag gjort typ 700 enkäter och fått mina omdömen osv. MEN AJA, vi hörs väl...Nån gång.


jag gillar att driva med min smarthet

(: Lokander säger (23:13):
förlåt men du måste vara bra dum :p jag säger ju att du redan har, taken, save the last dance, paranormal, om en pojke, mirrors 1 o 2, i love you man, i could never be you woman, its comlipcated.  du ska säga 5 andra filmer utöver dom :p  40 days and 40 nights och bortspolad är 2 av 5, säg 3 till
haha söto
HAHA jag dör av skratt.. trakasserierna bara fortsätter.....

tackar

(: Lokander säger (22:51):
dom filmerna du sa är ca 9 gb bara  
tsm asså
ellinor säger (22:51):
åhå  
hur många är det?
hahaha, ne men varje film är på 9gb
(: Lokander säger (22:51):
men man måste vara extra tydlig med dig
Jag ska få filmer av jenny. Och jag bara längtar tills skolan imorgon så ja får slå på'na litte :) Hehe. GODNATT!

(: Lokander säger (22:59):
fattar du inte nu igen lr? ;p
Jag hatar dig jenny..................<3<3<3<3<3<3<3<<33<

dålig chey

Idag är det jag, pelle svanslös, ollie och kudden som gäller..... Vi tar nya tag imorgon, då det är fredagsmys i skolan (inga lektioner och vi skulle komma så bekvämt klädda som möjligt, haha) och sen blir det shopping med syster. Låter fint.
Vi hörs imorgon!

pelle svanslös i mitt hjärta

Ska kurra ner mig i min säng, sätta på pelle och låta min vovve ligga nära mig och kramas. Han får aldrig sova med mig, men ikväll är ett undantag. Godnattt kära ni! :)

Jag är så läcker.

positiva elli!!

Okej. För att försöka överbevisa mig själv att jag inte är så otroligt jobbigt lättirriterad. Så gillar jag tanter! Dom är jättesöta, men jag erkänner, många har fastnat bak i 17-talet och fattar inte att vi lever i ett nytt sekel(eller?). Bra början ellinor. Sålänge dom låter mig va ifred är jag glad. Och tjejen bakom då, hon kanske bara va som jag, o hade benen mot mitt ryggstöd? Mycket möjligt. Alla vill ju inte mig illa. Och alla blickar på stan, ja menar, inte så lätt att hålla ögonen borta från mig?;) Att koden inte funka var ju bara för att ja inte kmr inte på mitt jensenonline konto o inte hade fått informationen, där kan man ju se det som så att jag faktiskt kan komma med bortförklaringar om ja missat nåt, för ja kmr ju inte in och kan inte få samma information som alla andra!! Och lite kyla har ju ingen dött av. Sen att jag hatar geografi är en annan femma, men jag äälskar läraren, han är toppen. Visst, han tror att man tkr allt man lär sig är skit kul vilket är fel, men även om han är jobbig ibland, så är han bäst! Jag kan skratta ihjäl mig åt honom. Och han gör tråkig geografi en gnutta roligare. Jag lär mig ju iallafall. Vilket är ett framsteg inom ämnet. Och åsa då, ja ni, hon är ju som hon är. Vad kan vi göra åt saken? Hon kan ju vara bra, ibland......Ändå! Hon är ju...söt! Och gubben i filmen, han va ju trots allt smart. Det är coolt. Alla har vi våra unika grejer. Och att komma till skolan för en lektion, vadfan finns det för bra i det? Jo, lärdom. Jag blir ännuuu smartare och gillar att åka buss. Men äre värt de...? Tja, de går att fundera över. Folk som är elaka finns det inget postivit med. Men mina kallsvettnings problem då? Det positiva är att jag kan gå varmt klädd, och att när jag blir varm kan visa upp min snygga kropp genom att då klä av mig naken, och så får ja ju visa min svettiga svett, som är sexig. Oerhört. Ja, nog stör jag mig allt på mig själv, men jag har bra sidor också. Det har jag faktiskt. Kan också ha dagar då ja inte bryr mig ALLS om nånting, när jag är för trött. Men när jag är i skedet jag typ alltid är, kanske ja är lite mer bryr mig om saker.
Anledningen till att ja håller på såhär är för ja fick en tankeställare igår. Visst jag stör mig på mycket, och lägger ner mkt onödig energi på fel saker. Men det är så mkt som gnager. Det går inte bara att släppa...Bara sådär!

Och vadå, att viktigpettern såg ut shär, de är väl inge? Det är ju snyggt som fan.

dagens: jag stör mig på!

Idag har jag stört ihjäl mig på människor i bussen som ger blickar som att man vore dum i huvet bara för att man sitter ihopkurrad o sover, o tanter som blänger för att man har fötterna mot ryggstödet framför eller på stolen bredvid. Jag störde mig även på tjejen bakom som i princip satt o dunka min rygg hela vägen, FAST ja dragit upp stolen. Sen inte för att nämna alla stirrande idioter på stan. Och sen är det rätt irriterande när man fryser ihjäl, kmr fram till skolan, oså är koden bytt, och inget har ja fått veta! Så jag kmr inte in.....När vi sen börjar stör jag mig på att våran lärare tror man fattar allt på en gång och när han blir irriterad för att man inte förstår, även fast han försöker dölja det. Stör mig även på att mobiler är totalt otillåtna för honom OCH fast att vi skulle få ledigt nästa tisdag och onsdag, så måste vi komma till skolan på just hans lektioner för att han är så jäkla vrång. Där har vi 3 timmars bussresa 2 dagar för en lektion. Aldrig! Sen inte för att tala om svenskan, jag kan ju störa ihjäl mig på våran lärare, hur snurrig hon är och när hon försöker vara så smart men inte lyckas. Och filmen vi såg på, en gubbe där, alltså åh, en sån viktigpetter som ja bara skulle kunna strypa. Stör mig också så jävla mkt när folk är elaka mot stackars oskyldiga människor. Och när nån slänger ut onödiga, jobbiga och töntiga kommentarer. Och så stör jag mig på att ja fryser ständigt, men klär ja på mig blir ja apvarm. Alltså jag skulle kunna mala på i timmar. Jag är lättirriterad. Men, vetni, det som jag stör mig allra mest på över allt annat, är mig själv. Att jag aldrig kan bli bra, må bra, vara pigg osvosv. Att jag inte bara kan hålla masken och skratta ändå. Trött och irriterad på mig själv, vilket går ut över alla andra saker som är småirriterande. Och blir värsta hatobjekten. JO, jag stör mig också på att mattanten i skolan aldrig vet vad jag kan äta o inte, så ja riskerar att få rännsketa varenda dag. As kul. Men idag stör jag mig meeest av allt på matte, fattar ingenting, orkar inte och jag mår så jävla dåligt. Vill spy, nu nu nu nu nu nu. Sådär, nu var jag nog klar för idag!
Och för att gottgöra er, tänker jag lägga in ett positivt inlägg sen, liksom, för att inte verka alltför butter. Jag är ju trots allt en positiv människa;) (aahahah, say whaaat?)

inte så yeahyeah

Klart att allt vänder för elli, och att hon får stå i spöregn o vänta på en försenad buss efter att ha sprungit på stan och viljat spy. Höll på att ramla omkull med cykeln för ja blev så seg i bollen och nu ser ja knappt något på mitt vänster öga, haha. Ska klaga lite extra mycket sen, bara för att jag kan!! Och för att jag stör mig på så himla mkt ;) hoho. Jag älskar att reta upp människor när jag är sur. Men nu först ska jag hitta andan.
Jag älskar min mammi!!!!

jag är så, yeah yeah, wow wow

Hej alla glada!
Skoldagen va kort som ini helsicke, gick as snabbt, jag stressade inte ett dugg imorse, hann tillomed äta frukost i lugn o ro! Och då duschade jag ändå också.....Jag cyklade fridfullt till bussen, halvsov en sväng, satt i skolbänken, åt lite lunch, gick till bussen och tog mig sen hem till mami. Sitternnu och väntar på att hon ska vakna så vi kan springa upp till stan och fixa lite grejer. Fick också ääntligen reda på min psykologi uppsats ja typ skrev för en månad sen, och jag fick MVG! Jag, jenny och erica bara stod o hoppa. Haha. Sötisarna. Jag vart såå glad!! Så att ja, idag är jag hyffsat pigg och glad iallafall! Sen att ja fick en tid hos en "doktor" nästnästa vecka, och att det är as skrämmande varför, glömmer vi bort för dagen och tänker inte på! Wiho. Syster kommer snart också ringde vi nyss o bestämde.
Så ha en fortsatt fiiiiiin, men regnig (iaf i kga, inte i örebro!) dag.
PUSSSS sötisar!!

Synd bara att ja inte hinner träffa sandrisen idag.....Saknar henne ju så sjukt mycket och hade sett fram emot att få mysa lite med henne idag, men vi får klämma in oss en annan dag!!!!
Och syyynd att mammas dator inte kan ladda hem msn så ja får sitta vid ebuddy;) ho ho!

oh du ljuva onsdag

Alltså ja, godmorgon! Jag måste bara berätta för er att jag somnade kvart i tio igår(?!), alltså, wow. Jag är så jävla stolt över mig själv. Och inte nog med det, jag har pluggat 2 dagar i rad, o ja minns inte ens sist de hände. Alltså, wow. Jag är så jävla stolt över mig själv.
Over and out! Ha en fantastisk dag, och idag, SÅ ÄR DET faktiskt onsdag :D älskar onsdagar!
Pussssi

you think i'm loosing

Jag undrar hur många gånger man kan, på en ynka liten tisdag, tro det är onsdag!! Jag tror inte de finns nåt stopp. Jag har iallafall gått en sväng ute med pappa och hunden nyss, blev mer eller mindre ivägtvingad och gick o va butter dom hela 10 minutrarna! Förstod inte vitsen, liksom. Sen tände jag ljus i hela rummet, fixade utorrent och nu laddar jag ner som bara den här, pelle svanslös är påväg!! haha. Min syster har mormors filmer med dom, o det är så mysigt att titta på, så ja va tvungen att ladda ner dom. Emlan o ja har somnat till dom flera kvällar nu...Hihi! Nostalgi. Men i väntan på att de ska bli klart läser jag boken i svenskan. Den verkar intressant faktiskt. Wow, elli läser! Och ikväll SKA ja somna tidigt, får även sovmorgon! Behöver inte åka förns åtta ju ;) jubel!
"Världen är densamma, och ingen märker att jag klivit av".


Känner mig jäkligt cool i min jensen tröja som återfanns igår efter 2 månader.
Den är perfekt som hemmamyströja! Hihi.
Är så färdigt läggdagsig också.

i always get my way

Ujujuj, jag har varit så effektiv idag, typ. Gjort spanska förhör, och spelat upp nåt på spanskan, och gjort psykologi prov. Psykologi provet tvingade ja min lärare att få göra idag, haha, vi sa ju att ja skulle de men så fanns de inga lediga grupprum, då sa hon att vi skulle ta't imorgon ist, men de sluta med att ja satt i lärarrummet när hon käka lunch och skrev. Haha. Skrev så pennan glödde fan!!! Hann hela provet på en timme, som resten av klassen knappt hann på en o en halv timme. Men det är inget ja säger;) Kan ju dock betyda att ja slarva, ELLER att ja va beredd på att de skulle ta tid o skyndade...Men nu ligger jag hemma i min säng och njuter av att ha saker överstökade. Bara matteprov och bokläsning kvar den här veckan nu! Wiho. Sen att jag hatar äckliga fjortis killar som tror dom äger allt o alla o tror dom är bäst, när dom bara är så jävligt mesiga, är en annan femma..

Känner ni ironin i min rubrik och min bild....?
Jag bara älskar mig själv.

Min syster tar fram den bra sidan i mig!!!!!!!!!! hohoooo, rawr

AHHHHJA

Alltså åååh, jag är SÅHÄR HYPER JUST NU!!! Ellis humör svänger. Kan inte sitta still, träningen var hur kul som helst och jag satt fast i en maskin på gymmet efteråt. Haha. Synd att moa inte såg, och att ja satt där själv o skratta......Hehe. Ska in till syrran nu! Kmr somna så fort ja slappnar av, lovar. Är nog egentligen inte så pigg, kan bara inte sitta STILL HIHHHIHIH. åglmnhöfgmcöfeaödmflknaekngalngealeasg.
Hejdå!!!!!!! SOV GOTT ALLESAMMANS, själv ska ja vandra i läskiga tunnlar imorgonbitti, i mörkret, be för mig att ja inte dör. Eller så... Ni har väl hört om tunnelmannen i kga? HOHOHOH, godnatt.

ädemjgfldsfbng

VA FÖRBANNAD JA BLIR. Va ju hos mamma igår o hämta kläder, bla. sportbehån, men är den här eller? NEJ, o nu minns ja inte om ja hittade den eller inte.......Och sen då, mina tights som ja skulle träna i, dom va ju inte heller hos mamma, men inte fan va dom hos pappa för det. Jag blir tokig!! Vad ska ja nu ha på mig? Äh, ja går väl dit naken!!!!! Fan ska föräldrar få bo på 2 olika ställen för. Jag har inte tid att hämta grejerna EN GÅNG TILL. Och så har vi spinning på idrotten på torsdag, ja men ja kmr väl naken och skolös då me. Eftersom skorna är hos mamma..
HMMMMRRRFRFRFRFRFR. Om en halvtimme går ja till bussen, se upp!!!!!

måndag

Vem tror ni har sovit 2 och en halv timma inatt? Jo, ELLI. Wiho. Är trött som ett jävla as. Försov mig också, stressade som fan, och dog i skolbänken. Gick på stan med godingarna hanna och jennifer efter skolan och nu ska ja sätta mig o försöka plugga lite, träna och sen ska ja verkligen försöka komma i säng tidigt ikväll. Låter som en väldigt ångest framkallande dag. Men träningen ska bli sköj!!
Hoppas ni haft en bra dag! Puss

Snaaaaaart fredag.......

i know every move you make

Ja, och med det säger jag godnatt världen. I veckan är de förmiddagvecka (wiho), vilket betyder upp halv sex imorn (buhu), men jag gråter inte, kommer ju hem redan vid 3(!!). Hoppas på träning på kvällen också, hihih. Ska träna så mycket jag bara kan i veckan, o på lovet!! När ja har tid. Jaaaa! Jaja.
Godnatt sötisar!:)


i can't get away from you

Usch fyfasen vad jobbigt det var att kolla på gamla bilder, bara från förra året. Jag sitter här och bölar, haha. Det gör så sjukt ont, att allting är så förändrat. Usch, vinterkänslan. Det var en speciell känsla, ni vet, känslorna man hade, musiken man lyssnade på, och allt man levde i, det upprepas. När jag gick runt och log, trots att jag höll på att brytas isär. Och om precis 2 veckor, berättar mina föräldrar att dom ska gå isär. Och när vi kollade lägenheter. Alla känslor. Minnen. Hur allt sen gick utför. Att människor förstörde mig totalt. Och när ja praoade på kvinno huset, det är samma känsla som finns där. Alltså åh, jag kan verkligen inte förklara....

Den här dagen minns jag...Mamma, emelie och jag satt och fika på som hemma, en fredagseftermiddag efter att precis ha kollat på den första lägenheten vi kollade på (jorunn var oxå med, för de va hon som hade tagit kontakt med ägaren). Då jag total bröt ihop inne på fiket, de vart för mkt. Jag trodde jag tog de bättre än vad jag gjorde. Vi gick därifrån, åkte till ÖB och köpte godis, och sen bestämde emelie o ja oss för att åka till uppsala till kusinerna, barasådär. Emelie ringde sj, och en timme senare satt vi på tåget.
Jag älskar mina kusiner så fruktansvärt mycket. Och min syster. Herrejesus......
Vi satte oss fel oxå, på tåget från sthlm till uppsala, vi råkade sätta oss i förstaklass så direktören bad oss flytta till andraklass. Oups!

tänk hur lätt det är att förlora det vi har

Äh, jag tänker inte göra något vettigt alls av den här dagen. Har iaf just sett klart filmen jag somnade till igår, och nu ska jag kolla igenom kort och skriva ut, o sätta upp i rummet. Iallafall försöka, det tar ju sån himla tid! Men jag börjar.....Får se om jag åker in till syster sen ikväll. Men de märks. Pappa och jag ska iaf beställa hem mat sen, mumms! Tycker också jag förtjänar en stor fet applåd som inte rymmer från min ångest idag. Utan låter den finnas, och bara vara. Jag brukar ju springa iväg.....Men tamigfan. BLÄ. Fick förresten gåshud på hela jävla kroppen av en filmscen förut. Egentligen inte ens en märkvärdig. Men jag vill oxå ha en pojkvän.....

Men jag har ju trots allt en pojkvän som gillar (läs - älskar) att pussas me mig <3

snö,snö,snö,snö

Godmorgon världen.
Gårkvällen vart ju inte överhuvudtaget som planerad, så jag hamnade i min säng tittandes på vänner helaa natten. Men de gjorde inte så mycket, låg o garva flera timmar. Alltså, ja kan inte tröttna på vänner.......Var ju själv hemma också, gick as bra tills ja gick o borsta tänderna vid tolv och hörde att ringklockan surrade sådär igen, precis som att nån hade ringt på. Den är ju ganska cp. Oså ringde pappa precis o ja vart skitskraj att nån ville in. Men vågade inte gå ner o få tyst på den ifall de va nån utanför, så ringde mosan så hon ställde sig i deras fönster o kolla, o de va ingen utanför, men hon bara "ja ser dig i fönstret.....men elli.......nu är den nån innanför dörren, vid fönsterna.." "VA?!?!? MEN DE ÄR JAG? ELLER VA? jag står här!!" "jaha, haha, gu va rädd ja blev, trodde du va kvar uppe". Alltså shit, ja vart så jävla rädd. Fast ja VET att de va ja själv som stod där, hahah. Iallafall, sen var ja skiträdd hela kvällen o satte på en film, somnade stundvis men kunde inte somna förns pappa kom hem klockan tre. Har nog aldrig varit så glad över att pappa kommit hem i hela mitt liv. Sen drömde ja massa aaasjobbiga drömmar och nu har jag bara ångest. Vill till syrran men hon skulle bort........Vad ska jag då göra?

Känner verkligen inte för att vara ensam idag......

mot ps

Nu har jag duschat, gjort mat, ätit, borstat tänderna och sminkat mig! Haha, gu va duktig och effektiv jag är. Pappa är inte hemma så fick ju fixa helt själv. Ja de fick jag! Ska hitta kläder och fixa håret nu så ska jag gå till pean sen:) Hoppas på en BRA dag. Jag känner mig faktiskt pigg och glad. Men de kan ju vända snart. Hoppas iaf de håller i sig och att dä löser säj!! Saknar att skratta me ps, haha. Och mamma har köpt en dator nu!!!! Och fixat nytt internet, för de vi hade funka knappt längre. Stolt ja blir! Mamma som inte kan sånt där så bra egentligen. Duktiga henne.
Jaja, nu ska ja fixa vidare!
Ha en braaaa lördag!! :D


lördaag

Godmorgon!
Jag försöker vakna till här i min säng, är dödsseg. Men ska försöka ta mig upp o duscha, sen träffa min goding hela eftermiddan. Mys! Gårkvällen var även guld. Min prinsessa är guld, o utan dig vore ja nada. Ja, du vet.
Vi hörs sen! Pusss

i'll take a risk, take a chance, make a change


Pigg cheeeeey.
Ikväll blir det idolmys. Och jag längtar så efter min bästis att jag övervägde tillomed de där med att inte se på idol med henne, och okejdå, tänkte jag, i'll try! (hon har konstiga åsikter). Så, "öy, du va inte i skolan, då får du inte göra nåt!!!!", jo det får jag. Sitta i en soffa med min bästavän är inte så ansträngande. Plus att ja kan va hur ful, trött, sjuk och äcklig som helst, för hon älskar mig ändå. Så efter att ha fått vila ut hela dagen och sovit, så tänker jag vara med min bästavän, i hennes soffa, framför idol, no mather whaaat, haha. Hon ska ta hand om mig!! Ha-ha, kul kväll du kmr få anna;););) Det ska bli sådär, asbra, ni vet. Och om ni tror att ja kmr dö påvägen dit, av trötthet, så bor hon bara 100m bort. NÄMEN!!! :D:D

min fina man




Vi ser likadana ut, haha.



Ibland är han den bästa som finns. Och dagar som idag gör han mig gott. Jag bara satt o gosa så mkt me'n att han blev helt till sig o ville mysa så mkt att han inte visste vart han skulle ta vägen och så vart han ännu mer slickgalen(!!), för er som inte visste har han allvarliga slickproblem. Han brukar slicka golv och fötter, om inte strumpor...och precis allt...(4e bilden, han försöker slicka min haka). Sen så sista bilden: HAHA! Så jävla fult söt. Och tungan ute, såklart.
Ja, min vovve är fin han. Mannen i mitt liv. Han älskar mig ju jämt!!!!! ;)
Gillar förresten att det allt oftare blir hundinlägg här, haha. Men som anna säger, så är ju inte jag nån riktig djurvän;) eller?

åh ni fina människor. ni gör mina dagar!


Ibland känner man sig bara så vacker. Förövrigt är de nunnan hanna bakom de där svarta..Hon är fin hon.

Björn är som vanligt, glad. Och jenny är insatt i matten!!! GO JENNY. Eller?;)

Hanna lät än en gång någon annan ta äran för bilden, o nu va de min babe jennifers tur. Notera även våra öppna matteböcker.......

Charmigt.

Åh kolla vad intressant dom lyssnar på mig.......det ser ut på jenny som hon just fått mig att skratta, de är hon ganska bra på. Hon ser så busi ut.

Ni skulle henne sett sekunderna innan bilden, erica är så söt.

Jag hade en sån bra dag, utseende mässigt alltså. Schhå scheexi.

Hahahahahaha. Hanna: "ellinor, KOLLAAA"

vad fan är det vita ute på backen?

Vissa dagar funkar det. Men andra dagar gör det helt enkelt inte det.
Jag älskar min familj, så mycket.

till syster

Lite hippig och happig som jag är drar jag in till syrran o sover där. Och sedan upp till doktorn. Får se huruuvida vi hörs imöra oså, beroende på hur ja känner mig då. Bilder från skolan kmr iaf:) Men inte idag. Nu kmr papi så nu ska ja åka. Pussi!

till syster

Lite hippig och happig som jag är drar jag in till syrran o sover där. Och sedan upp till doktorn. Får se huruuvida vi hörs imöra oså, beroende på hur ja känner mig då. Bilder från skolan kmr iaf:) Men inte idag. Nu kmr papi så nu ska ja åka. Pussi!

ellis dag!!!!!!!!!! eller?

Jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Gick hem en halvtimme tidigare, OH MY GOD, världen går under...... Har fan kämpat heeeela dagen, med min jävla magvärk, huvudvärk och illamående. OCH KUL ATT RESTEN AV INLÄGGET FÖRSVANN. Nä. Ni får kanske se nån fin bild från dagen i skolan iallafall, men senaree vill ja lova. Ah, hoppas eran dag varit bra iaf! JA de gör ja. Min har inte varit dålig i allmänhet egentligen, fast jo.. ELLER?
Minns att ja inte såg nåt när ja skrev här imorse typ...De va lite äckligt. Ja o juste, glömde säga att ja o hanna satt o dyng sääääära på gymmet, framför biffar (Jennifer o Erica). Det var kul. Mindre kul när ja satt o kämpa o stonka SOM FAN som att ja födde barn, o en jävla biff går förbi.... HEHE. Ställningen var verkligen "hej kom o ta mig" eller, "bebisen kmr snaaart" Mmmmmm. Då kände jag mig inte stark.........

Jag idag...HAHA, ellleeeeeer?

DÖÖÖÖÖD

Shiiiiiiiiiit. Mina ögon. När klockan ringde, ja tror inte ja mått så dåligt i hela mitt liv. Dom där tuggmmi gjorde inte gott för min mage/kropp. SHIT va illa ja mår, shit va ja fryser, shit vilken huvudvärk, och vart är orken? ÅÅÅÅÅÅÅH JAAAAA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!! Fyfan kmr aldrig orka. Men vi ses väl, nångång. Idag är elli skit. Mm, orkar inte lyfta mtit finger. Tänker gå osminkad hela dan, i mjukisar. Men först, idrott!!

HADET BÄSt. Skulle gått upp för tjugo min sen, men här ligger jaa.


ännu nödvändigare inlägg

Ellinor Ågren, om du inte blir bättre på att gå och lägga dig, ska ja se till att du får lida. Ja, de kan sluta i döden....Död av sömnbrist liksom. Fan, älskar stress och sånt. ÄH, imorgon ska ja upp aalldeles för tidigt. Det är halv nio till fem som gäller! Så vi hörs när vi hörs.
PUSSI

nödvändigt, väldigt nödvändigt inlägg

Är ni lika fucking kalla som JAG? Alltså hallå vinter. Jag leker med min vovve, han är så töntigt dum och fattar ingenting...MEN JA fick en tid hos magdoktorn på fredag!! Han förstörde hela min planerade dag, men vafan, han ska tydligen va en väldigt bussy man o detta va ett återbud, så mamma tvinga mig ta chansen. Är lite smått nervös faktiskt. Undra va han tänker gö med min lilla mageeeeeee. Eller vad han kmr säga. TÄNK OM DETTA BLIR VÄRSTA FÖRÄNDRINGEN I MITT LIV?! aja, eller inte......Hörrni, det är torsdag imorgon förresten, hörde jag döda mig????

Ikväll känner jag mig extra gullig, och drar på mitt finaste smile.
Pussgurkoooor

lovely yoooou

Fy bövelen hörrni va de är kyyyligt ute. Fryser ju tånera av me!! Och vet ni då, hihihi, ja FÖRSOV mig imorse, alltså eeeeh jag gör inte sånt!! Vaknade iaf tjugo i åtta, bussen gick fem över. Pappa skjutsade ner mig och jag HANN. Rekord vafan, så himla snabb är ja. Var iaf inne halv tio, "pluggade" psykologi med klasskömpisarna. Om den orala och anala perioden i livet. Ja, intressant må ja lova....Annars har ja BARA varit sur idag och allt har gått fel. Haha. Seriöst. Inget ville som jag ville, o speciellt inte magen o maten, så ja har tuggat 2 och ett halvt tuggummi paket idag, min mage pallar inte tuggummin.........Bra gjort ellipelli! Beroenden är tydligen inte så svåra att återuppta. Men sen blev de iaf sallad och mys på 2 fik med annsen. Haha. Skönttttt....Min lillla älskling är så bra. Har förresten varit borta exakt 12 timmar idag, o samma imorgon, osvosv. Gillar inte eftermiddagsveckor.....

Vad fasen händer me min mobilkamrrrra?:(

fika me bästis!

Alltså, jag är världens bästa vän. Tänker åka in till skolan 2 timmar tidigare än nödvändigt för att plugga till psykologi provet på fredag BARA för att ja ska kunna träffa annsen på eftermiddan! Åh. Okej, jag gör de mest för min egen skull. Behöver träffa min tösabet. Gud va skönt de ska bli!! Sitta på ett fik hela eftermiddan o snacka goja :) Plus att det är lite mysigt att plugga med klasskompisarna. Ibland är a-tid bra att använda!! istället för att sova. Dock behöööver jag sova. Men behöver anna-energi mer så att! Ja, de överväger. Men nu ska nyduschade tjejen hoppa i sängns o försöka söva.
Harefint tjejör o grabbör!!!

Nu jäävlar ska vi snacka!! Och fisa, hihi. Och sno muggar, HOST!

"ska vi inte andas hela veckan?"

Ibland kan jag tänka på hur mycket ni vet om mig, när ni ändå egentligen vet SÅ sjukt lite. Visst, vad jag gör om dagarna (till en viss del, allt vet ni ju inte;)), kanske om hur jag mår ibland, och si o så. Visst är jag ganska öppen här. Men ändå, ni har ingen aning. Ni vet inte hur jag är som person, inte helt, det går inte att avgöra bara genom texter, sure, en hel del går. Men inte allt. Om ni inte känner mig såklart. Men vad som händer runtom, hur min familj funkar, hur jag är med mina kompisar och vilka som verkligen känner mig, mina mörkaste hemlighter, familjehemligheter och vilka som får veta vad och inte...Jag tänkte efter så när jag var hos Maria idag. När jag ibland kan känna mig så liten, och när ja sen sitter där, och märker saker jag inte märkt förut, hur jag funkar och varför saker blivit som dom blivit. Jag kan undra vissa dagar vad fan jag är så deppig för, och när ja sen sitter där, klarnar det, allt kmr, jag förstår, jag ser. Och idag berättade jag något som jag inte ens visste var stort för mig, och kände hur tårarna började brinna bakom ögonen på en gång. Jag visste inte ens, men genom att berätta förstod jag, de va så tydligt varför de blir så stort. Och maria förstår mig. Hon dömer mig inte, eller tycker att jag är töntig. Hon förstår, och vill verkligen hjälpa mig. Hon peppar mig som få och låter mig vara och känna precis som jag gör. Såklart hon gör tänker ni, det är ju hennes jobb. Men man känner så väl vilka som "bara gör sitt jobb" och vilka som faktiskt bryr sig om vad dom gör osv. Och jag gillar inte människor som bara gör vad dom ska bara för ATT liksom. Jag kan ta enormt avstånd till såna, för dom kan få mig att känna mig liten och dålig. Inte duglig. Många doktorer kan vara så, och även kuratorer. Dom liksom förstår inte, bryr sig inte på riktigt, och tror inte på mig. En doktor ja hade en gång trodde inte på mig, han trodde ja satt o ljög när ja kom dit för att få hjälp. Han var så kränkande och jag ville bara gråta och skrika åt honom, och sen vägrade ja gå tillbaka.. Ja, fånigt kanske, men han fick mig att känna mig dålig. Som att jag bara gjorde fel, när ja egentligen inte gjorde annat än rätt. Eller om man skulle bli bortglömd. Visst, alla glömmer vi ibland. Men någon som har som jobb att träffa människor glömmer inte bort just en person. Det känns personligt och jag fixar inte att träffa personen när jag bara känner mig som en börda. För det har jag så fruktansvärt lätt att göra. Känna mig ivägen och jobbig.... Men iaf, sen när jag sitter där o pratar, säger hon helt plötsligt: "nästa gång ska vi gå in mer på ditt värde". Läskigt tycker jag. Att en människa kan läsa en på det sättet. Jag blev nästan rädd.. Det är ju min svagaste punkt, mitt värde, för jag har inget i mina ögon, och hon märkte det bara på hur jag berättade. Cooooooolt. Hon är så häftig. Och jag imponeras så. Jag vill vara som henne......Och en dag ska jag bli det också!
Nu blev elli ännu djupare..... Men jag bara funderar så på varför folk tror att ja kan ta hur mycket skit som helst? När jag egentligen inte ens klarar av en liten fis.


omeh jamen visst ja

Jag skiter på mig vad skraj jag är. Jag menar, det är våldtäckter hela tiden, vågar fan inte röra mig själv ute längre.......Plus att min cykel typ hade punka, så ja cyklade i 1km/h. Eller är de mycke? För inte gick de fort iaf. Och nu är ja skraj för de händer konstiga grejer med min kropp. Uh, vill bara gå och dö en svängisch.
Jag älskar förresten våra psykologi lektioner, hahahaha. "Känn dig som lindaaa-aa-aa-a-a-a"

död eller levande?

Alltså, ärligt talat, jag vet inte. Jag är ett vandrande lik idag, kanske? Somnade med dator och spotify på, läxpappret låg på tangentbordet, oups. Kan inte en enda glosa. Så får väl rååplugga i bussen då. Då kmr ja dock spy, men vafan, man får väl offra sig lite! Är ju vaken en timme tidigare idag eftersom ja ska in nio, då ja ska va hos maria halv elva. Det blir bra. Men ska trycka i mig den sista biten lchf mackan nu, och bajsa. Shit va dom sätter igång magen!!! Och så ska ja klä på mig osånt, heeeehe.
Dagen är fullproppad, har massa plugg dessutom, som ja ska försöka ta tag i, HE...HE.. Men vi hörs när vi hörs!
Ha en aas bra dag!


if it makes you happy, it can't be that bad

Nämen tjääänare tjänare!
Kom hem typ.. nyss. Nej okej, ett tag sen. Men aja! Har ont i huvudet som sjutton och är sur för att våran mattelärare bedömmer mysko o hela klassen har typ fått kompleteringar på matteprovet. Liksom, man kanske hade fel på EN grej? EN miss, oså blire kompletering? Plus att ja hade rätt på mvg frågan, meeen hon förstod inte min förklaring så fick 0 på den. As skoj. Sen va vi till bibblan oxå, ja o hanna röcka sönder. Öste, gjorde vi. Har inte mycke o tillägga just nu alltså, för min hjärna kollappsar vilken sekund som helst. Åså har ja ju 45 spanska glosor att plugga in till imorgon oxå. GOD LUUUUCK ÄLLI!!

Är DOCK på helt OK humör. Öwzum, som man säger.

gravity

HAHA dör jag av skratt eller? Vilken jävla klockren spotify reklam. "älskling, kan ja få lite toapapper?"
"nej men det är slut" "nej, de finns en hel banner(elle va hon sa) i källarn" "nej men det är firma papper. det kan du inte använda hemma..nej..nej, de går inte, det blir ju helt fel" Hahaha.
Vi hörs ikväll darlings! Kommer inte hem förns runt sju. Suck. Jag har iaf långt hår idag!!

M-m-m. Annas musik alltså. Hon hittar alltid mina blivande favoriter.

heheohohhhähäh

Jag har INTE sovit gott. Jag har drömt så heeemska drömmar. Bl.a. att jag blev skjuten. Av en mörk kille som var jätte lustig. Han bara skjöt mig... Jag missade bussar, jag blev så oerhört dissad, min familj var konstig, kompisar va konstiga och jag vaknade tio i sex........Av att ja va sjukt orolig och har sovit as lätt. Kul att ja blir så emot allting när jag är sur. Jo, folk tog avstånd oxå, för att jag va ledsen. Jag bearbetar verkligen i drömmar. Men aja, ja ska slappa tills klockan blir halv (5 min, kmr somna om), o sen ska ja upp o duscha!
Hej å hå, ett o två, kämpa på!!

ellipelli ääälskar tidiga mornar och skooola. Mmmmm.

heheohohhhähäh

Jag har INTE sovit gott. Jag har drömt så heeemska drömmar. Bl.a. att jag blev skjuten. Av en mörk kille som var jätte lustig. Han bara skjöt mig... Jag missade bussar, jag blev så oerhört dissad, min familj var konstig, kompisar va konstiga och jag vaknade tio i sex........Av att ja va sjukt orolig och har sovit as lätt. Kul att ja blir så emot allting när jag är sur. Jo, folk tog avstånd oxå, för att jag va ledsen. Jag bearbetar verkligen i drömmar. Men aja, ja ska slappa tills klockan blir halv (5 min, kmr somna om), o sen ska ja upp o duscha!
Hej å hå, ett o två, kämpa på!!

ellipelli ääälskar tidiga mornar och skooola. Mmmmm.

don't you leave me tonight

Jag är helt jävla slut. Men ja säger bara, i rymden finns inga känslor - jag skrattar än! Oh gud, seeevärdig film.
Ska sova om en stund, om ja kan, huvet sprängs snart o ja mår illa. Men får liite sovmorgon imorn iaf, behöver inte åka förns tio. Göttde! Annars är jag bara allmänt ledsen. Inget går rätt just nu.....

and if i'd end up happy, i would pray

Pappa och jag åt just, och som avslutning skulle vi sjunga lite psalmer. Haha, ja skoja!! Men sjunger de gör vi, eller jag sjunger, breakaway. Pappa är otrolig, han fick ackorden, lyssnade på låten och spelade med, EN gång, och nu kan han den. Öhhhhhhh, whataaaaa liksom? Kanske inte så svårt med ackord framför sig, men liksom. Pappa är ett underbarn....Jag bara säger't! Sen ska jag klä på mig nåt annat än pappas stooora tröja och mammas stoora mysiga mjukisar och så blire bio. Mys :)


wanna feel the warm breeze

Anna säger:
<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 DU ÄR VÄRLDENS MEST UNDERBARASTE BÄSTASTE
MÄNNISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anna säger:
JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SLUTA O SE NER PÅ MIN ELLI
Haha min älskling. Finns ingen finare.


congraaaaaaatz

Hallå, är det bara jag som inte kan se min header, eller äre något fel...?
Den här helgen har inte varit annat än seg ska jag tala om för er. Jag har degat så jag har degat. Jag har legat i sängen mestadels men även träffat fin släkt. Lyckades bryta ihop när vi satt och käka tillsammans, likaså som ja lyckades bryta ihop när ja satt och pratade med anna, och när ja pratade med pappa, och när ja åkte bil. Haha!! Mentalt stabil tjej. Nä. Och nu ligger jag stendöd här igen. Kommer aaldrig orka ny vecka i skolan, PLUS att det är eftermiddagsvecka. Skjut mig.
Aja, hoppas ni sovit gott! :D haha!

Även ett stort jävla GRATTIS till min knäppaknäppa underbara vän!!
Jenkabenkadumbom blir äntligen gammal o då kanske hon kan nå upp till min smart nivå?;) Nja, vi får väl se..
TACK iallafall, för att du orkar stå ut med mig och mina problem i skolan. Haha. <3

"min skatt"

Jag har ballat ur. Mitt system krascha. Jag kollapsade. Förstördes. Det håller inte. Dom här jävla känslorna. Så stora. Hårda. Jobbiga. Jag är världens minsta, sämsta, och mest värdelösa människa. Just nu. Jag klarar ingenting, jag bara bryter ihop eller ger upp. Jag hatar det. Jag fixar ingeeeenting. Så totalt ovärdig. Och känslan av att inte räcka till, för någon. Är det så jädra konstigt att den är såå stor egentligen? När alla på en gång rusade iväg när jag inte längre fixade att vara mig själv, en glad person. Jag räckte inte ens till för att hålla kvar mina vänner. Dock är det inte mitt problem att människor inte stannar bara för att man mår dåligt. Men därav min ej-räcka-till känsla. Att inte känna mig behövd, omtyckt och bra. Att inte ens klara av att må bra. Att inte fixa't. Det har gått ett år nu, ett jävla år. Och var står jag? Jag står och trampar. Kommer ingentstans.
Jag gillar inte när folk får mig att känna mig värdelös, dålig och som ingenting. Den känslan är redan så stor, och om någon trycker på dom tårna, då är denne inte värd mig. För en människa som tycker om mig, ska uppmuntra och berätta för mig att jag duger. Inte trycka ner mig och få mig att känna mig ännu sämre.
Är jag ens någonting?
Jag är en stor fet skabb....

as if i meant nothing

Har nog aldrig kännt mig så jävla liten i hela mitt liv....
Jag har iaf världens finaste ps och anna. Ni är bäst, älsklingar.

Finns inga bättre.

breakaway


SHIIIIIIIIIIIIIIIIT. Visst har man hört den förut. Men från när Alice sjöng den igår, la ja till den på spotify. Och vet ni vad, jag lyssnade just, och satte på högsta bott (pappa är inte hemma) och bara dog i min säng. Shit, jag lovar, allt hår jag kan tänkas ha på kroppen stod upp, gåshuden bara spred sig och jag vart helt upprymd. SHIT!! Hade ni varit i min sits nu, hade ni förstått. Men lyssna och njut säger jag bara.


vad fan blire?

Somnade framför datorn igår, medans ja snacka med anna. Pappa kmr in, ja vaknar av att han öppnar dörrn o ja kmr bara ihåg att typ han börja prata med anna. Jag dör. Sen somnade jag och sov tolv timmar. ÅH HALLELUJA!! Idag är jag sur och har ångest. Pratar med anna igen, haha. Vi älskar videosamtal!!!!!! Så billigt och bra;););)


........anna

"säääääg inte att du äter godis?"
"eehhhm......nä, det är....nötter"

bära soffa - kanske inte vår grej

Alltså ja skrattar fortfarande åt när vi skulle bära in soffan förut. Ja kunde inte sluta skratta o ps bara "eeeellinor, skraatta inte!!" och sen när vi skulle in genom dörrn så fråga pappa om vi klämdes, ja bara nee och fortsätter går, oså hör ja ps "Hrrmrmmmmrm". HAHA, då dyng kläms hon i dörrn. Shit. Jag skrattar på mig.
Vill bara tala om för er att soffan va jääääääävligt tung. Så vi gjorde ett himla bra jobb....

soffmys

NU ÄR SOFFAN UPPMONTERAD och vi sitter här, mamma (hon kom hit o åt taco me oss<3), pappa och jag :) oså lille ollie. Fick precis upp den så, nu myser vi, dom dricker kaffe och jag äter nötter, som mamma i panik åkte ner o köpte tio i nio innan ja trodde ja skulle avliva. VILL HA SOCKER!!!!!!!!!!!!!!! Ser iaf på idol, och pappa koppla in hans ascool högtalare. Så nu är ljudet på topp också. Ho ho.
Tjingeling

förlåt

Att jag är usel på att blogga just nu. Men orken finns inte, ser ingen mening. Håller mig borta från datorn, den gör mig ändå bara illa! Vaknade iaf på bättre humör idag eftersom ja sovit bättre än ja gjort på hela veckan, där på golvet nedanför syster. Hon va mysig och go, och bäst. Och sen gick ja till bussen med glädje i hjärtat och de kändes riktigt vintrigt, sådär början på vintern ni vet. Lite mysigt. Kände hur röd o kylig jag blev. Dock kunde ja inte annat än tänka på hur j*vla kallt de kmr bli i vinter om de ska bli den kallaste vintern på 1000 år?!?!?! för förra vintern var ju verkligen inte kall....Men iallafall, så satt sig en jätte trevlig tant bredvid mig på bussen. Hon bara lös och va så trevlig. Inte för vi sa så mkt, men småsaker, hon log så åt mig, jag kände mig speciell. Jag finns, och jag duger.
I skolan höll ja på att somna, men ja älskar som sagt min klasskompisar. Dom är så jävla guld! Och sen inte för att tala om när pappa o ja skulle kolla en soffa på ikea (låg i varenda en, och alla verkade tycka att de såg ut som ja hade de himla bra eftersom dom inte kunde sluta snacka me mig, haha) som slutade med en för stor (enligt pappa) soffa med två fotpallar. Hel nöjd är elli som inte fått plats i vardagsrummet sen i januari......Men nu har ja ääntligen en mysig soffa att gosa i. Så skulle vi bära och stonka, och ja svär, ALLT knövla, bara för att ps väntade på oss inne i örebro som vi skulle plocka upp. Stackarn.. Vi fick iaf in soffjäveln i en vagn som vi hyrde hipp som happ, men tanten va inte snabb som skulle hyra ut den till oss, o stod där o tugga på sitt jädra tuggummi o va allmänt osmart. Sen va låset fel oxå. Och sen funkade inte en blinkers och bromsljusen på bilen. Men pappa och jag med våra tålamod åkte ändå. Plockade upp min ängel, och vi fortsatte till som hemma och satt där några timmar och pratade. Hon är så jävla fin och bra. Och jag älskar dig gumman!!!! Och stöttar dig i allt, till 100%. Du är guld.
Sen fick ja damp på omvärlden, stack hem till dfs i mörkret fast ingen va hemma o decka i sängen. Va livrädd från bussen eftersom en gubbe gick bakom mig o ja bara väntade på att han skulle springa fram och hoppa på mig. Har nog varit lite för mycket i örebro..........Våldtäckter var 5e minut.
MEN AJA, förlåt för världens längsta inlägg. Nu så ska ja iaf skicka iväg ett arbete till min lärare, äta tacos och få upp soffan, och se idol såklart. Tänker vara hemma ikväll. Och inte springa iväg från min ångest. Jag ska sitta och tjuta hela kvällen om de så behövs. Annars tänker ja oxå försöka fixa och få upp bilder i mitt rum. Finns inge mysigare än att ha massa minnen på väggarna.
Godkväll!


Gissa vem som går på LCHF och måste vara nyttig? Hatar mitt liv......

hejåhå, ett o två, vi gasar på

Idag har varit skit. Knappt någon sömn, pluggade inte, vaknade, sent, ofräsch, stack till skolan, gjorde prov, fick knappt någon mat alls, somnade på lektionerna, åkte hem, mötte syrran för uppmuntring, vi köpte oss varsin parfym, åkte hem till mamma och satt o sniffa på oss själva, pappa kom, hämtade mig, och nu hämtar vi mina grejer då vi ska in till mamma igen för att käka LCHF pannkakor och sen slaggar jag hos syrran inatt. Juste, hann med en ångest attack med tårar och ingen luft stund där emellan ja. Trevligt. Nu kör vi fredag och sen heeeeeeeeeeelg!
Puss, vi hörs imorgon.

I promised i'd never give up

Kvällar som denna vill ja bara ge upp........Allt känns så sjukt meningslöst och min kraft och ork är långt härifrån. Jag skulle mest av allt bara vilja sätta mig i nåt svart hål för ett tag. Sitta där, fundera och bara slippa allt runtomkring. Önskar oxå att jag visste skillnaden på rätt och fel. Men vill inte ha någon som säger åt mig hur jag ska gröra. Vill lära mig själv. Jag vill komma fram till besluten jag tar, på egen hand. En push är aldrig fel! Men ingen annan än jag själv vet vad som är bäst för mig själv (även fast folk vet, så är det ju inte bäst sålänge ja själv inte insett det). Även om jag kanske lider, så kmr jag nå fram. Till slut. Och just nu, är ja bara och vimlar runt. Vilse. Vet varken ut och in. Är trött på så mkt, men ser ändå glädjen i så mkt, på samma gång. Dagarna går verkligen upp och ner. Och ikväll blev det tufft, av omgivningar. Jag ska iallafall försöka sätta mig och läsa igenom mytologin nu. Risken finns att jag somnar och jag kmr aldrig orka upp halv sex. Kill me!
Kände verkligen hur aaall luft pumpades ur mig.

Pappa är bra.
Skillsmässan har fått även mig och pappa att tvingas arbeta, på våran relation. Det är faktiskt bra. På så många olika sätta. Samtidigt som det kan vara skithårt. Men vi lär oss båda två. Och klart det är ett plus att komma sin pappa närmre. Inte för att vi nånsin haft en "dålig" relation, men you get the point.

jaså de säger ja

Jag har inget liv, och orkar inte plugga. Men varför ska man, när vi får ha med oss alla anteckningar till provet? Haha. Låter ju normalt. Alltså, jag tycker inte heller att ja blir så sur av dieten. Tycker bara ja är övertrött dagarna i ända (peppar, peppar...). Och imorgon eller fredag blir det ps fika. Mys.
Jag har lite ont i magen, och orkar inte duscha.. Jag är så fresch nowadays!

vi är inte såna som i slutet får varran

Dagen har varit fin. Trots att jag vaknade och var trött som ett arsel! Men man blir ju så glad av klasskompisarna. Direkt efter skolan stack ja iaf till lasarettet och tog blodproverna ja va tvungen o ta snarast. Tanten va lite tjurig, men ja va så trevlig ändå. Blev nästan chockad över mig själv..... Hann iaf precis med en buss sen och åkte in till mamma för systerhäng efteråt. Det var uuuunderbart skönt! Och det finns ingen som jag kan skratta så mycket med som hon. Sen gjorde jag också det äckligaste jag någonsin gjort, men säger inte vad, hihi. Sen hämtade pappa mig och nu sitter ja och ska plugga grekisk mytologi, i think. Haha! Sjukt stört ointressant.

nostaaaalgi


Haha. Uh, kolla vad jag faaann! Den är kanske, 2 år gammal? Vi var praktiskt taget oövade och pappa spelade som en kratta (han hade inte lärt sig den helt). Men tycker vi är duktiga ändå!! Och det rör i mitt hjärta. Sen äre ju lite kul att vi är fel ute på VARJE "ensamma dar", OCH att vi sjunger "övööör", hahahaha, degerforsare alltså......Annars är vi så gulliga :)
Jag levde även i den fulaste perioden i mitt liv, så ursäkta den hemska synen.....Och ursäkta allt klag! Såå, varsegoda och lyssna. ENJOY

let's go all the way, tonight. no regretss, juuuuuuuuuust...

Jag har inte sovit. Dock bara deppat över att dagen är ledig, vilket jag egentligen behöver mer än allt...Typiskt mig att aldrig kunna slappna av. Väntade ju iaf på bussen förut, o då var hanna mitt sällskap. Vi satt oss på sköna grejer inne i krämaren och pratade. Haha. Hon är go. Sen väl på bussen inne i kga kmr välkända ansikten och stiger på. Jag sov mest, men de kändes så bra. Och tryggt. Deppar lite också över att min enda sovmorgon denna vecka kmr förminkas med en halvtimme för att jag är hos pappa..Men, vad gör man inte. Har inte varit här sen skolan började typ, och jag saknar huset. Fast nu längtar ja redan lite tillbaka till kga.
Min mage bubblar....




Stora myströjan är på, och jag bara göttar mig!

trööööööööööööööööööööööööööööööööött

Kom hem till pappa för en halvtimme sen, efter en kort (låååång) skoldag. Är så jävligt jävla trött att ja bara vill dö jävligt hårt just nu. Och hungirg är jag också. Sugen på aaaaallt sött deessutom. Typ, en mjuklass, eller massa glass med chokladsås, och kanske ett kilo godis, med lite chips på det!! Ahhh!! Imorgon har ja varit utan socker och kolhydrater en vecka, och idag är första dagen ja verkligen känner sug...Men de går nog över snart! Har förresten redan tappat vikt (om det inte bara är en del uppblåsthet som släppts, haha). Känns OK! Men inte därför jag gör de, SOM SAGT.
Men vi hörs väl när ja vaknat, hehe

hundtjejen här

Hur bäng är inte jag när ja sitter o skriver att ja går kort dag imorgon? Det gör ja fan jämt. Samma tider varje dag typ, haha. Bara det att när de är eftermiddagsvecka så är ju lektionerna på eftermiddan ist för på förmiddan, men fortf. lika långa dagar. SÅ ATT, för att rätta mig själv, så går jag förmiddag imorgon igen. Wiho!!

Haha. KOLLA VILKEN LITEN PÄRLA JAG HAR. Ska gosa sönder honom imorgon. Hihi! Han blir alltid lika glad av att se mig o ska pussa på mig heeela tiden o följer efter mig vart ja än går. Ja, då känner man sig nästan lite vääl uppskattad.

intressanta grejer

HAAAALLÅ, tänkte ju jag skulle göra de lite kallt på mitt rum eftersom ja har en tendens att bli så jävla het. Ho-ho! Men fitusan, mina tåsingar frös till is när ja gick in dit nyss. Så nu kan jag inte sova...........Efter..som....rummet, är obegåeligt! Hihihhhh. Åh va intressant. Nu hade jenka tagit fram anteckningsblocket igen, de vetja.

baby got back


Glömde jag nämna att jag total trotsade min förkylnig och stack o tränade ändå? för moas skull. Jag är ju inte hälsosamt snäll...Är helt yr i bollen, och okej, jag tränade väl mest för min egen del. Annars så går ja kort dag imorgon igen och sen åker jag in till pappa faktiskt. Ska vara där några dagar. Hade jag planerat. Känns bra!
Nu ska jag fortsätta slappa, sen packa väskan och suuussa. Puss!

både nyttig för hälsa o själ

Heej sweetiepays. Bra jag har uppdaterat idag va? JAPP, men har knappt varit hemma en sekund. Först va ja såklart i skolan, den va lite småseeeg. Men ja va ganska övertrött (flum) ett tag där så de va helt OK! Gick med mina fina vänner till centrala och drog sen hem. Skyndade mig hem för ett toalett besök som sedan följdes av besök hos min nya kurator. Hon är grrrrym. Sen var de bara hem, äta, dö i soffan en stund och sen vidare för ass shake med min fina moatoa. Guuuuuuuuud vilken energi kick man FÅR. Det är galet! Haha, man bara står o skrattar. Och svetten rinner. M-m, så skare va;) Och det är som moa säger, dessa pass är bra för ens kvinnlighet! Vi satt sen och dog en stund efter passen och pratade lite, innan vi fotade oss svettiga och fina, och sprang ut o upptäckte världens lövhög vi inte kunde hålla oss ifrån. Haha, jag kände mig som 5 igen. Ljuuuva barndom! Vi kaste på varandra och kikna av skratt.. Haha!
Men nu äre elli som ska lägga sig i badet, (har cyklat i kylan hela dan:(), med muuuusik och tända ljus. Åh va romantiskt! JAG HAR TAGIT SÅ BRA HAND OM MIG SJÄLV IDAG. Lättat på mina problem, fått hjälp, och tränat och umgåtts med världens goaste mosa. Plus att min syster sovit med mig och var här i eftermiddag. Mm, mitt hjärta mår gott nu kära vänner. Och både anna och ps har varit så gulliga så ja smälter. Och fick nyss världens gulligaste sms av sandra. Alltså, har ja världens finaste vänner, OR WHAT?!




Vi ser ju inge svettiga ut, men tääänk då, vi hade suttit still en halvtimme innan vi tog korten, så. Hehheeee.
MYSUNGE!

tävling!

Jag deltar i en utlottning av ett namn/budskapssmycke från www.mamidesign.se, och utlottningen sker på moas blogg, www.moacestmoi.wordpress.com! GÅ MED NI OCKSÅ!!

göttttttar sig

Har de förjävla bra i soffan med syrran. Just nu rullar vänner och pappa kom just in med pizzaaaaaaa. Sallad för min del dock! Livet leker, jaaaaao.

the africanoo

Shit, i'm so fakkkking tired. Och har ont i halsen som en jag vet inte vad, helt plötsligt. Det kom inatt. Kan knapt svälja. Får inte annat än damp. Right now. Pappa väckte mig nyss, viiiiiiilll sooooooooooooova. Men för att om en halvtimme ska vi hämta våran afrikan. Som överlevt en hel vecka (och en dag) i tunisien. I'm so happy happy! Sedan blir de mys hos mami.
Ha en bra da!

Hahah. Men kolla, tänk om hon va sådär brun INNAN hon åkte. Och med hennes pigment. Shit, ja kmr inte känna igen henne....

typiskt oss











Att man kan äta melon med sån glädje, glädjer mig.
Godnatt kära ni!

lördagskväll med mosan, guld värt

Jani. Nu kom jag nyss hem, från mosan och becktittande. Inget att rekomendera när man måste gå hem i mörket ensam efteråt (tvärs över gatan dock, he-he), moa stod iaf vid dörren och kolla tills ja kom hem. Vi var lika rädda båda två. Mötte 2 rådjur, höll på att skita på mig. Hon tror hon hör ljud och är paranoid, medans ja måste springa ner i källaren o kolla så att dörren är låst, följt av att kolla alla andra dörrar. Känns lite som i somras, när ja kom hem så sent varje (liten överdrivt, dock inte så stor) natt. Sprang och kollade alla dörrar, sprang upp, gjorde iordning mig för sängen, satte mig vid pappas dator, och la mig vid fem/sex och sov hela nästa dag. Hmm. Kul liv. Då hade jag även gamla rummet - gammalt, och deprimerande. Saknar dock den tiden lite, sommartiden asså. Har ju iallafall spenderat kvällen med mosan då. Det var hur skönt som helst, patetiska som vi konstaterade att vi är. Men självklart delade vi många skratt, sa poeten elli. Moa är ju så tokig hon!! Vi åkte iaf in till degen lite senare för att kolla beck hos henne och för att ja o pappa ska upp o hämta emlan imorgon. LÄNGTAR!

Sötisen suger på att käka melon. Just sayin'!

jag har gjort de här sålänge, ja kan lika väl fortsätta

O M G. Jag kom just på, tror ni inte ja drömde den där tungdrömmen inatt igen eller? Åh fy! Fick en bit tunga i munnen. Men denna gång var de fan ingen liten bit, och 2(!!) stycken. USCH ja dör........södlmfgfsdd FÅR RYSNINGAR BARA JA TÄNKER PÅ DET. För ni kommer väl ihåg när ja berätta om min värsta dröm? Haha. Gör ni säkert inte... ;)

if you wanna be with me, you have to follow trough, with every word you say

Godmorgon!
Jag är död, har ont i huvet, kroppen är utsliten och jag sitter och äter grädde. Nej okej, inte riktigt. Men känns så. Jag spyr! Ska ta och lägga mig i badet om en stund, fixa ansiktsmask, måla naglarna, och ja, ni vet! Hela köööret. Slappa. Sen ska ja se om ja har orken. Åker kanske in till degen, och följer kanske med pappsen o hämtar syrran imorgon. Hmmmmmmmm. Vi får se hur allt blir. 
Puss!

Haha. Fråga inte varför.

doris

Jag: meeen GEEE ER NU!
Jenny: akta, hon börjar ju tjuta snart!
Jag: VA?
Jenny: eeehe, ja sa bara att dom skulle sluta......
Hahahahahah. Jenny är rädd för mina humörsvägningar! Aaw.

najti sleep tajtii

Weak weak weak. Patetisk. Dålig. Har ont. I huvudet. Älskar min klass. Älskar min anna. Älskar allt och alla. Ska sova en skönhetssömn och hoppas på att jag orkar träffa mosen tomorrow. Och på söndag kmr min fina älskade syster hem. Har nog aldrig längtat efter någon så mycket. Galet vad systerkär jag är. Ikväll blev lugn ju btw, o de behövde jag. Eller ja, lugn o lugn....Man har ju en klass! Men imorgon blire också lugnt, o förhoppnings med mosen. Och söndag blir ännu lugnare med massa kramar på syrran. Ska vila upp min döda kropp tänkte ja, hihihihihih. Så ja pallar skolan sen!
PUSS SÖTISAR. OCH EXTRA PUSS TILL MIN ANNA SOM JAG ÄR VÄLDIGT KÄR I.

jag är inte så jävla stark jag inte...

Inger sa åt mig idag att jag ska vara stolt över att jag kan läsa situationer och är bra på att analysera. Vilket även kan hjälpa mig att komma undan från mer skit. Typ. Inger är bäst! I världen. Och sen såg ja en död katt på vägen hem från skolan. Aj, mitt hjärta va ont de gjorde. Den låg död och påkörd mitt på vägen. Och det fick mig att tänka på mina älsklingar, Loa och Murre. Murre, han va min hjärtekatt. Han var min räddare i nöden, den bästa och mest underbara kissen i världen. Och så kör nån jävel på han och bara struntar i det o låter honom ligga där helt död!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur fan kan man?!!??!?! Och ett år senare händer precis samma sak, på samma gata, dock 100 meter längre bort och påköraren slängde in Loa på en gård.... Det är tragiskt och det gör jävligt ont i mitt hjärta när ja tänker på det. Så fina kissemissar. Döda, påkörda. Och den som gjorde det bryr sig inte ens.... Mamma frågade efter Murres död om vi pallade ha en ny kisse, ifall de skulle hända igen. Men vem fan har sån otur? Så vi körde. Och så hände samma sak på en gång, bara ett år senare. Så sen skaffa vi hund istället. Och nu när familjen är splittrad klarar vi knappt av att ta hand om honom..... Sinnes!
Jag tycker så synd om den där kattens familj.. Dom har ju inte en aning om att deras kisse ligger där. Usch, sånt här gör mig verkligen ledsen. Jag älskar kissemissar.....
Kul med ett katt inlägg, haha. Jag tappade min energi för ungefär en kvart sen. Annars har mamma o ja har busat hela kvällen. Hon är så jobbig!! :D

"Mamma, jag tror jag börjat hallucinera......"
"KUL! Vad ser och hör du för nåt?"
Länge sen ja va tvungen att hålla mig så mkt för skratt på en buss. Jag dog lite halvt. Mamma är störd..

MIN ÄLSKLING

FÖRRESTEN, min mobil is back. Vi lämnade ju aldrig in den dock, hehe. Vi skulle gjort de idag, men då pratade pappa med dom som vi köpt den av, o då sa dom att mjukvaran troligtvis bara behövde uppdateras. Och så var det! Så här har ja gått o väntat i onödan på min älsklings mobil i ungefär 1 månad. Toppen!! Men nu är den iaf som helst ny.
<3 big heart

Och nu äre elli som bänkar sig framför idol om 5. Wiho.

HÖGELLI

OJsan HOPsan vilken dag! hahaha, jag kan inte sluta skratta. Mamma och pappa bara sitter här o fnissar åt att ja inte kan sluta garva. Jag känner mig fruktansvärt hög och har inte annat än skrattat idag, förutom när ja fått utbrott på albin. ÄR SÅ SJUKT TRÖTT att ja dör. Haha! Har båda pärona här btw! Vi äter, men inte kolhydrater o socker iaf. Jenny är rolig. Och våran vikarie BODIL oxå, hon och jag snackade separationsångest. Jag och jenny sitter fast, tror vi. Och nej jag leker ju inte, ja sitter ju dyng still. HAHA! Guuuuu, idag vare kul o va i skolan alltsåå.
Pöss på er!


Jennifer är lika knäpp hon och vi ska ju gymma tillsammans, gulliga som vi är. Om inte jenny på något vänster lyckas få med mig in i hennes grupp ist. Separationsångest va de ja!

ja, här kmr de mer babbel

Jag sov bort halva dagen. De va underbart. Jag var trött som fan, började gråta när mamma bad mig göra en grej. För att jag inte ORKADE. Luften pumpades ur. Galet töntig tjej. La mig i sängen, ligger här. Pratade med min dawi, han gjorde mig glad och piggare. Nu, trött, ska upp sex, för att ta mig till inger. Längtaar som utta helsicke. Behöver det. Ska åka direkt in till skolan efteråt. Ska fixa mvg uppgift med jenka o abbä, ska gå i skolan. Ska hem, lämna in mobilen (efter typ en månad, AH BRA), ska dö i soffan om inget bättre dyker upp efter allt. Jag orkar inte. Sitter jag hemma kmr ja få ångest, gör ja nånting annat kolapsar jag. Helgen är oplanerad iaf. Annars hade mamma dödat mig. Heeeheeh. Tiden räcker inte till........... Och Jenny är arger...........Hihi, schöt chey!
Jag: "haha ja, ja möter gärna nån nu, känner mig ju såå charmig..har aldrig kännt mig fulare"
Mamma: "Hahahaha, men du är go ändå"
Haha tack mamma, jag är go ändå, även fast jag är ful. Aaaaw!
NATTINATTI!

Saknar världens finaste.

det är starkt att vara svag ibland

Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit såhär trött som jag är just nu! Det är galet. Och då har ändå min kurator sagt att jag tillomed behöver sjukskrivas. Hehe. (Låter ju normalt, men SÅ utsliten är elli...o de va ju innan ja blev SÅHÄR trött) Och just nu är ja deppig, omotiverad, utsliten, trött, seg, less, och allt som hör till. Men det kmr gå över! Jag är inte mig själv än, efter typ ett år...Men jag är på god väg! Och jag har ju mått bättre än vad ja gör nu, på vägen. Så ni ska se att snart piggnar jag till till mitt "vanliga" jag, som ändå inte är elli helt, men you get the point! Ha bara tålamod och låt mig få vara såhär ett tag. För jag behöver lära mig själv att det är okej! Jag försööker verkligen bli bra. Jag gör allt jag kan. Även om de inte alltid helt räcker till. Jag försöker ju tillomed lära mig sova bra. Min mamma får ta till drastiska åtgärder ibland dock, för jag är så envis. Men de är en anann femma.

Åh. Kolla vilken asmysig bild jag hittade på mig o min favorit thompa. Aj, mitt hjärta....Jag älskar hans kramar, och hur han lyser upp och säger hur mycket han tycker om mig när han ser mig. Han har en stooor plats i ellis arma hjärta. Åh så fin han är, min andrafamiljs pappa! Det finns få, så goa, så rara, och så underbara människor som thomas! AMEN!

LCHF (!!!!!)

OKEJ. Jag gick hem. Min magkatarr tar över min kropp, o ja vill spy. Kommer hem, slänger in väskan i mitt rum, ställer mig o skriker o berättar hur jävla jobbig den ÄR. Tar mat, lägger mig i soffan och säger att jag pallar inte det här, med dieten. Alltså shit, vad är det här? Jag började igår, och dom 2 första dagarna ska vara lugna. Men fan heller. Mamma bara skratta o sa att hon visste de skulle bli såhär. Att ja skulle säga så o att det kommer bli jobbigt. Men jag fixar det, klart jag gör. Sen sa hon även åt mig mitt i allt skratt att ja verkligen såg sliten ut. Haha, JA VILL HA MAAT!! Och inte nog med bara detta klag, så sprang vi ju coopers idag. PJUH. Och efteråt va de stattsorientering över halva örebro. Mina ben är döa, i princip. Och inte blev de bättre av en väska som knäcker min rygg. Ni skulle inte orka en sekund. Haha skoja. Jag är svag. NU ska ja hämta en mobil, sen SOVA!
Vi hörs. pussissar

Tyckte denna fina bild passade bra in på lilla mig just nu.
Ja vill inte va tjurig:(

åh vilket uuunderbart väääder vi HAR!

Kul att jag kom upp imorse, och kul att ja vakna av att ja slängde mig bakåt i sängen o dunka huvet i madrassen för ja va så himla sur på väckarklockan. Och kul att ja hörde att det ösregnade. Och kul att ja får socker abstinens, och KUL att jag mår illa som en gris. Och aaaaaaaaaaawesome att springa coopers i spöregn. Åh, va underbart livet är ibland. Mår jag såhär efter gympan, då äre jag som åker hem. PUNTO!

what do you want from mee?

Har egentligen inget vettigt att säga, mer än att bara tanken på att det är torsdag imorgon får mig att spy. Jag vill dö, igen. Men på fredag ska jag till inger, HALLELUJA! Imorgon är de förresten 3km's coopers som gäller oxå (direkt på möra). Ja, döda mig. Men ja, 8-5 imorgon då. Vi hörs väl när ja är en levande zoombie igen. Mamma massera mig just förresten. Hon gjorde nå coolt på örona o de rös i hela min kropp. Haha!
Nattiii

annaday - is a good day

Ojojojojoojojoj va trött jag är! Har hållt igång sen nio. And here i am! Jag mötte ju upp anna vid fyra, så satt vi oss på espresso house i några timmar. Alltså det finns fan inte ord, för hur jävla bra min anna är. Det är insane mina vänner. Allt bara slog mig. Bara tänk er, om jag inte haft anna hade jag kanske inte varit här idag, eller främst inte den jag är. Hon räddade mig. Hon fanns, vid min sida, stöttade mig, var vid mig, tog hand om mig, ääälskade mig som mest, när andra gjorde det som minst. Hon var den sanna vännen man aldrig vill förlora. Den sanna vännen som det bara finns så få av (i hela världen). Hon är bäst. Och hon hjälpte mig som mest, även fast hon själv satt i samma knipa. Hon stog upp för mig. Och tänk, att just vi sattes i samma sitts. Det måste varit ödet eller nåt. Att vi skulle få hjälpa varandra och förstå så fullt ut. Men tänk er, vad lyckligt lottad jag är. Jag kan inte förstå det själv.





Du är så sjukt jävla fin, hjärtat mitt.

underbara onsdag!

Morsning korsning!!
Det är ingen fader hemma i huset så elli satte på hans dator, spotify, plugga in högtalarna o satte på högsta bott (nästan...) och dunkar som fän!! :D ÄLSKAR'T! Detta är det fina med hus må jag säga. Har även käkat omelett till frukost. Hmm. Min framtida frukost. Eller typ, ett ägg....Börjar ju med dieten idag! Och sen eftersom jag är i degen måste ja åka en halvtimme tidigare idag, så bussen går om en halvtimme! Men jag är typ redan klar. Det går fort när man dansar o sjunger sig fram ;) haha! Sen har vi bara 2 lektioner, o sen drar ja o fikar med annsen!
Vi hörs seeeeeeenöröö! PUSS

för sent

JA, jag åker till pappa, ingen dator = sova tidigt! Bra jobbat tjejen....Verkligen, du är grym!
Godnatt....................

jag skulle välja dig, varje gång

Anna säger (22:52):
du tänker för mycket!!
ellinor säger (22:52):
JA VET
ellinor säger (22:52):
kom på mig själv när ja satt i bussen o ba, "hmm, undrar varför ljudet i högtalarna hörs mitt i huvet, o inte på sidorna. för lurarna sitter ju trots allt på sidorna..hm,hm?" VEM FAN TÄNKER SÅ?!?!?!?!
Anna säger (22:53):
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
FY FAN ELLI
JA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR
....
Jag är mentalt störd. Men anna älskar mig ändå. Söt hon är. För sen bara "du är söt". Gullig va? En sån skulle ni vilja ha VA? Dock så får ni skaffa er en egen.
Längtar tills imorgon.
Dock blir ja nog dålig på uppdatering. Men de överlever ni juuuuuuuuuuu!

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbeleelblble

Hahahahahah, jag...Hahhahaha. Dör! Pappa är så rolig så jag får ont i magen. Vi sjöng iaf, jag blev sur. När de inte går som elli vill, blir hon sur. Bajs o blä. Men OK, de gick OK! Jag har liksom så mycket tankar i skallen just nu, att de blir lite för mycket, och jag vill säga så mycket, att det blir ingenting. Och bara skit. Har låtar jag hör hela tiden som jag bara vill skriva upp i pannan! Jenkabenkadumbom säger så mycket dumt så jag bara vill slå till henne och berätta för hela världen. Jag älskar mina vänner så mycket så alla borde känna dom. Och jag bara är så splittrad och vill bara krama allt och alla jag ser. Ps är så rolig och jag saknar att skratta med henne, redan.. Alltså, åh. Jag ska få träffa min pudding imorgon och jag går på högvarv just nu. Seriöst, om något kmr ivägen nu kmr ja gå i ide! JAG VILL BARA BERÄTTA FÖR ALLT OCH ALLA OM ALLT JAG KÄNNER OCH HUR JA MÅR, OM ALLT SOM HÄNT OCH HUR MYCKET SKIT VÄRLDEN BESTÅR AV. Aj. Jag har världens finaste föräldrar och min syster smsade mig inatt. Jag gråter ju nästan. Och är de dumt när jag sitter o förklarar för mamma varför jag ska till pappa? liksom. Huuuur dumt är inte det? Jag kan väl förfan bara åka till han när ja vill, bara hipp som happ, utan dåligt samvete? Den jag booorde ha dåligt samvete mot är ju pappa. Eftersom jag aaldrig är här. Jag är ju en knepig typ............................... Men vi har iallafall haft en helmysig kväll, och min pappa är bara bäst i världen ibland alltså. Imorgon börjar jag på LCHF, det är nervöst och nu jävlar ska jag blir SLIM OCH MÅ VÄL! Pussåhej!

hos papi

Hola hola hola hola! Jag gjorde spanska redovisning idag, o de gick bra! Jag och ebba är bäst på spanska. Wiho. ANNARS DÅ? Jo, tro't eller ej. Men elli har knappt varit trött idag, hon har varit hyffsat pigg o gla! Hihii. Och nu sitter jag hemma hos pappi, i hans arbetsrum = mitt gamla rum (minnenminnenminenn!! känns precis som förra hösten. Uschuschusch. Snart går allt åt helsicke). Och så ser ja ut över hela dfs skiten. Mysigt! Drog till han nästan direkt efter skolan, bara hem o hämta grejer. Oså hade han gjort pannkakor elli till ära! (Oj, såg ni att ja skrev HEM o hämta grejer? Aj, mitt hjärta...). Det var iallafall vääldigt jobbigt att komma in i degen, o gå hit. Alla jävla minnen kmr verkligen upp. Det är inte okej! Jag gillar att slippa skiten. Men ändå är det skönt att vara i huset. Hos pappi, och vovven. Han blir alltid lika glad av att se mig! Hihi. Men nu så ska jag och min mätta mage ner och sjunga med pappa också. Sen ska jag duscha o kanske slå på tven o bara slappa. Tog ju inte med mig datorn för ja tänkte försöka att inte sitta så mkt. Så atteeee, vi hörs dudeeeeees!

Hahah, charmig bild ja hitta. Ellinor in sång-action! Saknar mina långa naglar.................

va gör vi? nä, inte kör vi

Fick tillbaka livslusten lite när ja kollade ut. Det är såå höstigt! Jag hatar hösten egentligen, men ändå äääälskar jag den. Den är så mysig!! Och nu njuter jag lite av det, äter fil och lyssnar ja på Calle kristiansson, walking in memphis! Haha, hur många gånger har inte anna och jag vrålat till den? Det är faktiskt riktigt jobbigt att hon inte är hemma på vardagarna, jag behöver henne såå.. Men låten gjorde mig gladare. Sen på bussen ska ja fortsätta nöta ut, Glass - Gavin Degraw, som ja också fått från anna. Haha. JAG ÄLSKAR ATT ÅKA BUSS. Sitta ensam intryckt i ett hörn och ha musiken på högsta bott. Haha, jag är inte normal. Nu måste ja baja! Shit, den där filen va nog inte så bra..............
HÖRES!

Hahah fulis.
Funderar även på att åka o sova hos pappi ikväll. Saknar honom!

tisdag (SNARRT fredag!!)

Jag vet knappt om ja vågar skriva något här, är så tröööööööööööööööööööööööööööööööööööööööött. Jag vill bara ligga kvar och gosa i min säng. Jag vill inte gå upp o ha redovisning jag inte kan. Jag vill inte, ja vill inte!! Allt tar ju emot så jädrans mycke. Virsa ja om man skulle bli en lite mer positiv människa? FAST NE. Det är jag faktiskt egentligen. Är bara lite butter nuförtin. Vi hörs darlings! Idag slutar jag fem igen. Så vi hörs rrrrrunt sex!
Pöss

Yeah, vilken cool icke-bry sig tjej va. Fan alltså, ja är så frän.

jenkabenkadumbom!

"hahaha du är hopplös elli"
ahhaha, ja, jag är så jädra hopplös! Men det tycker jag är kul. Jag gillar att ha jenka bredvid mig om dagarna som bankar lite vett i skallen på mig. Och att prata om bajs o tarmar är alltid roligt.
Godnatt kära vänner!


önskar jag hade en anna på min axel varje dag

Jag och anna konstaterade just att jag är undermedvetet självmordsbenägen. Hehe. Jag blir fan rädd för mig själv. Och jisses vad deppi man blir när man inser att så fort man kommit hem, o inte hinner göra annat, så ska man sova och upp o iväg till skolan igen. Så meningslöst. Jag orkar verkligen inte. Jag sitter fast i ett träsk. Kommer inte upp, och kommer inte iväg. Jag sitter fast. Har inte kommit någonstans på vägen. Jag är ur det, men my mind is stuck. Kan inte beskriva, har inte ord alls ikväll. Känner mig delad i tusen bitar. Splittrad. Trasig. Undrar när man blir hel, och bra igen. Tänk att människor kan förstöra en så hårt. Och när ska jag ha haft tid till att komma ur det? När jag inte ens hinner med mig själv. Huvudvärken är påväg igen känner jag. Jippi. Jag saknar faktiskt min syster apmycket. Det är riktigt jobbigt att hon inte befnner sig i sverige och kontaktbar. Fy o blä på livet just nu.

Har haft anna vid mig hela kvällen btw. På datorn. Det är nog de skönaste som finns. Längtar så tills ja får krama sönder henne, min bästavän, på onsdag. Ja, de gör jag.

hello lovers

Lite halvdeppig blev jag ju när jag trodde min huvudvärk skulle ta dö på mig. Insåg sen att de fanns alvedon, o mår lite bättre. Kunde inte gå för de dunkade i hela skallen. Ett tag trodde ja även att de skulle sprängas innifrån. Men är de kanske dags att sätta igång med spanskan eller? Åh, vilken ångest...............Jenny har förresten slagit rekord idag också, hon har bara sagt att ja var dum endast 3 gånger! Ovanligt få. Har förresten fått mina CONVERSE meeeeeed! Yippie. Attans, de där påminde mig om att ja måste ta undan allt papper ja hävde fram när ja öppnade dom. Förörvigt ska jag träffa anna på onsdag och fika, i öret. Jag längtar.

om.huvudvärk.kunde.döda!

Shit. Mitt huvud pladaskar snart! Men hann med en buss en halvtimme tidigare hem iallafall! Jippi. Vi hade matteprov o fick gå när man va klar så, voila! 2 av världens sötaste ungar började prata med mig när ja gick hem från bussen oxå, hahaha. Jag dör! Annars så har jenny bara varit allmänt dum i huvet. "Men hallå, troja har du väl sett iallafall?" "nej?" "nä, inte ja heller.........." Haha! Men nu ska elli äta innan hon avlider. Ja ja ja jajaaaa. Ska oxå plugga spanska, har redovisning i 3 min imorgon, o ja har inte ens gjort nåt. HEHEHE. Kreativa elli brukar ja kalla mig!
PUSS

Om annaabstinens kunde döda......

lite tankar såhär på möra

Luskade just ut att jag inte är så jävla svår att få golvad, som folk tror. Och nu menar jag inte golvad som i "åh, ja föll för dig". Utan som i när man faktiskt blir sårad. Det finns vissa personer som tror dom kan säga precis vad som helst till mig, för jag blir inte sårad? Jag bryr mig inte? Jag tar inte åt mig? Och visst, jag försöker att inte bry mig. Jag kan vara rätt bra på det. Men jag är så mycket mer sårbar än vad folk tror. Men en del tror att hur mycket dom är trycker ner mig, bryr jag mig inte. Och därav blir det bara värre och värre. Och minsta lilla sak kan göra så oooont, och få mig att känna mig ännu mer värdelös. Det gör faktiskt ont!
Synd att ja lovade anna igår att jag skulle leva tills nästa gång vi sågs. Haha, nej ja skoja bara. Jag ska sluta vara så självmordsbenägen. Jag gillar faktiskt att leva ibland.
Men nu ska ja knyta skorna o dra till bussen! Var himla snabb o göra mig iordning idag.....

monndaaaaaayyyy morning!

MINAAAA ÖGOOOOOOOOOON! Jag ser ingenting. Orkar.inte.öppna.dom. Blääää. Orkar.inte.gå.upp!!
Bussen går om en timme, jag kmr hem sex. Och min hals gör ont, jag gör ont och jag är så trött :( Visste att jag var påväg att bli förkyld. And here it comes! Men aja, va gör man inte, dags att sätta på musik och vakna till!
Ha en BRA dag! tänk, snart är det fredag!
PUSS!

hjärta till pappa

Kan ju bara säga att min pappa har räddat min dag. Han bara kom in till mig (när han skulle hämta vovven) som min stora hjälte, la sig bredvid mig, lyssnade på mig, höll om mig och lät mig gråta. Han sa så mycket bra saker. Och han brydde sig så. Precis vad elli behövde. Jag hade ångesten längst upp i halsen och visste inte vart jag skulle ta vägen. Kände mig så ensam, och så liten. Värdelös och ivägen. Och så kmr han, och bara bryr sig så. Som bara en pappa kan. De värsta och jobbigaste la sig och nu sitter jag och skrattar högt åt mina kära vänner. Ni är så bra!
Ska ta ett bad och ladda för eftermiddagsvecka. Pjuh, aaaaaandas. Det kmr gå bra! Hej å hå!



Även pappa o ja har våra stunder! Haha. Söta bilder, oså...

ja!

Har elli gjort något alls idag? Nej!
Har hon klätt på sig kläder? Nej!
Drog hon till träningen? Nej!
Fick hon? Nej!
Har hon pratat med anna hela dagen? Ja!
Via internet, med camarna? Ja!
Har jorunn varit här? Ja!
Har hennes ungar lekt med mig o anna i camarna? Ja!
Ska elli ute med mamma o hunden nu? Ja!
Brb.......
Älskar jag anna mest? JAAAA!!!


doesn't know what to believe



Fool you made the girl fall in love
you said those beautiful things
she thought you spoke things you mean

it wasn't a lie but it wasn't true
i just wanted to make you feel good
just wanted you near.
but you keep your mind on yourself

förresten!

Så fyller ju min älsklings fina mamma år idag.
GRATTIS!!
Finns tamigfan ingen bättre än henne. Nä, hon är bästa mamman i världen. PÅ RIKTIGT!

trött-söndag

Gårkvällen va himla mysig. Blev dock inte den tjejkväll vi planerat då vi fick tillökning av 3 boys. Men de dög de me! Och vi kollade på Remember me. Vet inte va ja tycker riktigt. Slutet sög ju balle. Men aja. Pappa fick skjutsa hem mig vid 2, o då dog ja i min säng. Och nu vakna ja för en kvart sen, lika död. Jag vill dö. Dö. Dö. Men om 3 timmar äre ja som drar til colluseum med mosen och kör spinning! Mina ben pallar't inte... Och jag orkar inte skriva, är för deppig. Haha. Vill dö.
Ha en bra da!


Charmiga bilder. Och vi är söta när vi pluggar. Heeeeeeeeeehe.

sööööööööööt ps





Sötis oss!
Nu har vi grattat morsan lite och dagen bara sa svisch. Min mormor sitter här också, och hon är inte som alla mormödrar ska ni veta! Jag ska bli som hon när ja blir stor. Hon är grrrrrym! Men nu ska jag iallafall ta på mig nåt vettigare och platta håret, möjligen lägga på littte mascara och sen bege mig. Ska bli mysigt att träffa 2 gosar i en smäll! Men inte blev de nån bio inte ringde moa precis o sa, för de va fullt. Så de blir mys i sandras soffa! Precis vad ja behöver. Så åker in med pappa. Och ska på nåt sätt försöka ta mig tillbaka till kga ikväll. Men vi hörs!
Ha en bra kväll!

fredagen

Okej. Till att börja med ska jag bara tala om för er att jag höll igång från halv sju (på möra), till halv tre igår (på natta). Efter ett jävligt (jobbigt) gympa pass och 4 timmars sömn på torsdagen. Vaknade med träningsvärk men hur pigg som helst eftersom ja skulle få SHOPPA! Halv ett käka ja o ps på donken, efter att ja slutat. Sen började vi. Och det gick käpprätt åt helvete. Hittade ingenting. Vi satt oss på espresso house i 2 timmar ist o snacka. Men fortsatte sen, och tvångshandlade. Haha. Nejdå, lite hittade vi. Och våra humör, ja bara gick o svor. Men de gick upp o ner det med! Och vid kvart i sju hoppade vi på bussen hem, ja menar, nu hade vi fan inte käkat sen halv ett. Vi bestämde hur vi skulle gö med allt och sen gick vi hem till mig för att hämta grejer o fick skjuts till ps där vi slängde i oss lite mat fort som attan och bytte om, typ. Vi gick till bussen, o den KÖR FÖRBI OSS(!) fast vi står o vinkar som galningar. Så vi får springa till nästa busshållsplats, men NE, där går ingen. Så vi hade 5 min på oss att ta till station som tar en kvart-tjugo min att gå till. Så de va bara att springa, med våra sletna ben.....och träningsvärk. Jag hade ont överallt. Och såklart trodde vi att vi skulle dö ett ögonblick, när en stor rotweiler blir galen av att vi springer o vill busa! Trodde de va mina sista minuter.... Ja bara "HJÄLP", men ägaren lugnade oss. Haha. Så vi fortsatte springa. Ja ville dö......igen! Men när vi är nära station är de folk som väntar på bussen så vi pustar ut, slänger av oss alla kläder på marken och ser att bussen inte gick förns 5 minuter senare...........KUK! Iaf, busschauffören kör fel och vi går en snabbis förbi robert när vi kom fram. Där någonting börjar tjuta o lysa på oss, vi blev skiträdda o började springa igen. Haha! Sen VÄL framme till festen höll alla på att bli utslängda så vi drar till ett annat ställe istället.. Där vi typ somna i soffan, haha. De va lite kul där o sen gick vi tillbaka till ställe 1. Så var vi där resten av kvällen o mös med gamla klasskompisar och människor från kga. Och när dom flesta gått gick vi överblivna till bosna, innan ja o ps drog med oss vingel-emil hem, och sen hoppade vi till sängs. PUH. Idag har jag ont ööveraaaaallt. Och vi skyndade oss till fem över ett bussen, sen fixade jag present till mami och ska snart iväg o hämta mina grejer hos pean. Måste bara hitta nån frivillig skjutsare först. För fan heller att ja tänker gå mer.......SEN kmr folk hit o vi ska gratta mamma o sen får vi se om ja orkar iväg med moa o sandra ikväll, på bio, i öret. Jag är trött. Men vilken guld dag. Ps är så jäkla bra.

Nån bild kmr när ja fått hit kameran från ps.

lööööördag

Morsning! Jag är hemma i kga nu igen äntligen och har ont i varenda liten del på kroppen. Aj aj aj. Jag är mörbultad och död! Skriver snart om gårdagen.................... Hihihih!
puss!

godnatt

Hemma hos pappa nu. (ÄNTLIGEN VID EN SÄNG!) Och första gången ja har tillgång till en dator. Mer om dagen imorgon. För NU ska ja o ps däcka i min säng. Håhåjaja. Vi hörs när ja kommit till mamma igen.
Puss!

RSS 2.0