hohohoo hurry hurry

Jäsikens va het på gröten jag är näre kommer till bloggningen!
Det är så vaaaaarmt, ligger på stranden hela dagarna, förutom när jag sitter o dör av värmeslag på jobbet då förstås. Jag gör sista jobbdagen imorgon dock! och det är extremt blandade känslor.

Igårkväll var jag även på karlskoga festen och det var bara helt perfekt! Kort och ärlig sammanfattning. Jag mådde som en gud! Och nu måste ja gå för de börja åska!!! HJÄLP. Hörs senare! puss gulligulls!


fast update

Åh, vem orkar sitta vid datorn i denna värme? Inte jag iallafall!
Jag jobbar, igår va ja me syrran hemma hos pappa och körde bil på karlskoga vägen! NU är jag verkligen ute på stora vägar. Jag vaknade ju upp hos ps också, åt jordgubbar i 3 omgånger och hade tandvärk. Jobbade idag, blev sen skickad till tandläkaren, lite akut sådär, hade infektion och det varade, i MUN! äckligt. Nu har jag fått pencillin ja ska knapra på i 10 dagar och massa små tandborstar som ska hjälpa mig. Nu äre taco här hemma efter en eftermiddag på stranden. Bilder från ps grillfest och från mitt liv kommer senare! Nu ska jag dö i soffan. Puss!

Ni glömmer väl inte bort att det är allsång ikväll va?! wihoo

isn't she lovley!

Nu är dagen över. Har varit på födelsedagskalas hos pean all day long, typ! Det har varit mys. God mat och bra sällskap, oså lite kubb på det! Så nuni, vem äre som fyller? JO, ps såklart!!! Min lilla ängel! Mitt lilla hjärta! O nu ska vi sova för ja ska upp o jobba ;) haha.
STORT GRATTIS (igen) GUMMAN!!!




Du är bäst, bäst, bäst. Min lilla.....toffifee!

"Du är bra ellinor"

Hejsansvejsan!
Sorry för kass uppdatering, men har haft fullt upp. Midsommarkvällen var inte bra och ni får leva i ovisshet om den. Hade iallafall nattgäster som jag spenderade gårdagens förmiddag med, och när båda åkt hoppade jag i bilen med mina andra vänner ut till torp.

Så, dags att ta fram den där otroligt kristna sidan i elli:

Ni som missar såna här grejer, jag tycker på riktigt synd om er. Jag kan inte ens beskriva känslan. Men dessa umgängen, dessa sånger, dessa predikningar.
Sen alla gooa människor man stöter på, som man antingen lärt känna på dessa läger, eller bara dom där ansiktena man tycker så mycket om, som alltid är i närheten egentligen men som man alldeles för sällan ser. Alla vaarma kramar. Hela atmosfären!! Och när kära fina syssling kommer och frågar om han får be för mig, väcker känslor i mig, säger så sjukt bra saker att man bara börjar gråta. Och sen kramas. Och framförallt hur trygg och lugn jag känner mig, jag bara slappnar av, inga krav, inga omständiga knövel, utan det är bara att vara som gäller.
Jag älskar såna där kvällar. Jag älskar allt som har att göra med dom! Och jag älskar människorna. Sen att vi fick lyssna på en konsert med sexiga svettiga otroligt bra sjungande norrmän, var ju inte direkt ett minus! Att bara stå där och dansa med mosa, och skratta! Åh.
Och att jag lyckades få gratis mat, som jag tålde, ja, tur att man har lite kontakter ibland! Haha.

Här kommer iaf lite bilder från ps och ellis midsommar!



Vi rakade benen lite.






Sen någon bild från gårdagen!



Älskade fina vänner! Bilder säger mer än tusen ord.

Mer än så får ni inte för nu! Men jag har ju en världsbäst vän som fyller år idag så ett inlägg med lite skojbilder får ni väl ;) Men först: dags att hoppa upp ur sängen och förbereda!

MIDSÖMMER!

TJAAAA! Midsommar idag hörde jag? Taggar vi? JA! Typ, haha, vi kommer ingenstans. Duschade för x antal timmar sen o nu sitter vi o leker med kameran o diggar musik! Hoppas iallafall ni får en TERIFFIC dag!!! Puuussssss







wanna be your lover, not your fucking mother

Hello babes!
Livet började återvända lite i eftermiddas! Dog dock efter promenaden, MEN, lite vila och lite mat gjorde susen. Typ. Orkade iaf springa upp på stan och möta upp syrran för lite födelsedagspresent köpande ;) hmmm, undra vem som fyller snart?! Fick iallafall med mig lite eget hem! Coolt när man egentlien inte har pengar osv? Men innan ni får se de måste jag bara visa va sexig jag är. Helt sjukt.


Killmagneten.nu!

Haha, "maaatte, ska vi inte gå snaaaaart??"

Lite sommarfräscht!

Oså ett par dojor! Träffade ju på morsan och fick mig ett par skor också ja...Haha, gose hon! Vi gick sen till som hemma och köpte oss god mat och möös :)

Men nu ska ja ta mitt pick o pack o dra o sova hos syrran! Puss

she used to rule the world

Jag är så trött och sliten. Mina lymfkörtlar har svullnat upp och jag har ingen ork. Vad hände egentligen? Nyss var jag ju på topp!

Saknar mina fina så himla mycket.

fönt ja ö körv, då höpper ja i älva

PUH. PUH. Skönt det är att bara vara asful ibland. Tog av mig ALLT smink, lät håret va smutsigt, satte på mig mjukaste myskläderna och käka ben&jerry's framför en sorglig film. Åh. Tänk om en vettig människa skulle se mig då ni!

Jag menar, alltid annars är jag ju en sån bedårande skönhet!

Det är btw massa fullisar i mitt rum. Eller ja mena på krogen nedanför......Dom låter så man kunde tro att man va en i gänget! Woop woop

I let the bad ones in and the good ones go

Gårdagen var en gråta, prata, kramas dag. Huvudvärken var inte snäll och morgonen började under en blöt handduk och massa alvedon. Och dagen avslutades sen med en elli som stod och boxades och grät/gapflabba med sin mor. Men ni ska veta, att det är tack vare jorunn som så mycket är så mycket bättre nu. Älskar henne. Älskar hennes kramar. Hon gör livet mer värt att leva!

Idag blev jag hemskickad från jobbet, haha, mitt huvud hänger fortfarande inte med och utan att ens berätta det för "kollegorna" sa dom åt mig att gå hem o vila. Min handledare kramade bara om mig och sa att dom var så nöjda med mig och att dom 2 timmarna ja missade inte kommer räknas bort. Alltså........ÅH! Jag förstår inte att jag förtjänar något så bra.

Dagens planer är nu avbokade och det blir en promenad och hyra film kväll med mor. Mer än så orkar jag inte. Men det är 4 lediga dagar som är framför mig och jag ska samla massa nya krafter. Puss på er!

Önskar så att jag hade den där orken, som jag en gång hade.
Och den där magen, som inte växer till en ballong så fort något är snett (vilket är dagligen!) Blä.

i just came to say goodbye

Blev inge jorunn idag, mådde så dåligt på jobbet så åkte hem o la mig, o åt lite kladdkaka igen, he-he. Tog sen en promenad/springtur! Regnade på mig hela tiden, men inte innan o efter. De va ju skoj! Nu är mina ben på riktigt gummi och jag är så sjuuukt trött. Ligger redan nyduschad i sängen! Kör på jobb imorgon igen och förhoppningsvis jorunn då ist. Även dags för elli att hitta balansen och sluta springa runt och tappa all energi. Trött på denna trötthet och trött på min mage.



Puss, ni är för goa!

åhblää

Usch, usch, usch...............Va livet suger ibland.
Imorgon är det jag som åker till jorunn och myser efter jobbet.
Hoppas ni får en bra dag! Godnatt

everyday and every night

Hello friends.
Gårdagen bestod av fotboll, godis på torget samtidigt som våra killkompisar spelade fotboll haha, lite övningskörning och sen kom dawi, larsson och pasma o gjorde mig o ps sällskap medan vi lagade mat. Sen fortsatte vi kvällen med kubb och hade en allmänt trevlig afton! Vi cyklade genom hela dfs också. De va längesen ja skratta så mycket.

Imorse vaknade jag av att ps fick panik, både över att hon råka klicka bort ett samtal och för att klockan va kvart i tolv, hon va nog inte riktigt vaken. Längesen ja vakna vid den tiden känner jag, måste betyda att jag hittat tillbaka till dygnsrytmen ;) Sen tog vi en chill morgon och gick ner o köpte jordgubbar hos david!

Nu har jag ätit kladdkaka, så ja tänkte ta en promenad och sen sova o vila upp mig inför ännu en jobbvecka! Puss!



Haha....

David ville lära sig o plinka lite!

NÅGON gömde vårt godis............


Och ps ba whaaaaaaaat?



He-he.


Soommar, soooooommar och...............regn

Och kolla va ja ska beställa hem rååååååå! Rosa i all ära!

det är så lätt att glömma bort sig själv mitt i stormen

Gårkvällen var guld, guld, guld. Så mycket mys så det nästan är orimligt!
Idag är jag bara så fruktansvärt trött och trots det tog jag en långpromenad och håller nu på att göra iordning mig för en fullspäckad dag. Får se hur pass jag kommer överleva. Men det återstår att se! Snart dags för fotboll. Puss!

"Jag har köpt en liten present till dig för att du klarat första året på gymnasiet så bra, och för att du är värd det bara " Och så har min underbara underbara vän köpt örhängena ja så länge trånat efter. De va de finaste jag fått, allt i ett, både paketet och dom så fina orden.........Tusen tack min bästa mos!

i'll love you like i've never been hurt before

Jag litar inte på mig själv. Nej, det gör jag inte. Jag säger att allt är bra, jag ler och låtsas som att ingenting gör ont. Jag försöker vara tapper och bara ge och älska. Jag säger att allt är okej.

När jag egentligen är nere i ett djupt hål, det är så mycket smärta. Att se någon må så dåligt, att stå bredvid och bara se på. Vad gör man? Vad gör man när kraften inte räcker till? Till den man egentligen vill ge allt till. Mitt huvud värker, jag åker till jobbet och have the best time of my life (haha nästan), trycker undan, kommer hem, gömmer mig. Och när någon försöker hjälpa, blir jag sur och går undan. Låt mig va. När man egentligen inte vill något annat än att bli sedd och kramad på. Men man vågar inte ta plats.

Jag älskar mitt jobb, jag älskar mina "kollegor", och jag älskar ungarna. Jag stormtrivs, och dom trivs med mig också! Lycka. Och va bra man mår när man kommer, frågar vad dom gör och man får svaret "ja har väntat på dig!" och så vill dom sitta i knä o kramas. Tänk all kärlek dom skänker genom att bara vara.

Saknar min fina.

you won't get with this you see, cause you can't handle me

HALLÅ. Livet hemma hos ågren är k a o s. Jag orkar inte dela med mig och jag har inte längre något att ge. Jobbet ger mig dock mycket och jag älskar det. Idag var jag även med min junell, jag tvingade henne cykla genom hela stan i hopp om lite bra saker. Fann något. Imorgon är det jobb och myskväll hos grannar. Far asså t degen... Vi kör på ba.
Här är lite ströbilder från veckan:

Emelie hade lite kul åt mig.

Så goa, haha.

Haha blöta på pizzan. Vi insåg att vi käkat där 3 ggr dom senaste 3 veckorna..Jaaa......

Dagens nödvändiga!

Känns som ja införskaffat nya favoriten!

what you want, baby i got it

Första dagen är gjord! Och jag har en känsla av att dom kommande veckorna kan bli rätt kul, haha. Så sjuukt sköna o goa ungar!! Personalen är toppen också för den delen. Kan knappt bli bättre!

Nu tänkte jag att jag skulle ta mig en promenad för att clear my head en aning innan syrran vaknar upp igen, eftermiddagens planer är nämligen: pussa sönder henne och ge henne allt jag har att ge. Min älskling!!


mot aggerud!

Nu drar jag till jobbet!

talk is cheap

Blogg cpar och jag kommer knappt in. Irriterande.
Nu är jag iaf uppackad och har kämpat hel jävla massa. Har kommit på massa ideér för rummet som ja ska fixa när dagarna blir tråkiga. Whatever, jag är taggad på jobb imorgon! Hoppas verkligen det blir bra! Så bäst ja sover o blir någorlunda utvilad. Börjar åtta.
Pussss

Börjar fundera på om ja ska ta o lägga i lite ljusa slingor i håret nu igen, det är ju ändå sommar liksom! Har inte slingat på ett halvår. Bra gjort fan.

vad gör vi, 123

Ps spelar ju fortfarande spel (NÖRD), så ja får la roa er lite för att hålla mig själv busy så att säga! Vi hade lite småkul. Innan ps blev spelberoende. Pandabilden är klart favoriten.













Hahahah, så sjuuuukt töntiga. But that's the beauty ;)

just hold me

Okej, ps och jag drog till avslutningen imorse, vi träffade massa gamla lärare o ja höll på att börja gråta när vi lyssna på dom som sjöng för de påminde så om förra året. Revanch. Nostalgi. K ä n s l o r.

Jag träffade även Inger. Hon började gråta när hon krama mig. ÅH!! Den pärlan alltså. OM ni bara visste!

Men sen drog vi till parkens avslutning, sen drog vi på fika hos ps släkt och sen cykla vi i regnet till pizzan! Haha, tjockisarna. Vi cykla hit efter o ja städa/packa, sen tvärsomna vi i sängen. I 2.5 timmar. Haha!

Nu har vi käkat jordgubbar, ps spelar pacman på min mobil o sen ska ja köra in oss till karlskoga igen! Och förflytta mig till mor eftersom ja ska jobba i den staden dom kommande veckorna. Livet leker må ja säga.

when you got it, got it good

Har haft en otroligt bra dag! Träffat syrran, kört bil, träffat knäppgökar och den värsta knäppgöken av alla, annsi! Vi tänkte dra ett nakenbad hemma hos hennes bror vid deras gömda sjö, haha, men ingen kunde skjutsa oss så vi la oss framför en rulle ist. Min låtsas fru, tror aldrig ja sett en sämre film!

Imorgon är de upp och iväg på vallas skolavslutning, mest för att det är lite sådär lagomt nostalgiskt, och framförallt för att jag vill påminna mig själv om att jag slipper skiten... Sen om ja skulle råka stöta på en o annan lärare, o kanske tillomed min gamla kurator så skulle de ju inte heller slå helt fel!

GODNATT!

Pappa säger förövrigt att han tycker att jag är en riktig talang när de gäller bilkörning. Snacka om glad jag blev. Tog mig ju faktiskt ut på riktiga vägar idag! Wohoo.

i wish i didn't miss you anymore

Ni vet när man sitter mitt i natten och pratar med sin vän man inte sett på månader. Man börjar prata lite sådär halvt jobbiga grejer och försöker reda ut saker. Oså gör man det några timmar, innan man bara lämnar allt och springer ut i den kalla natten och bara kramas. Man kramas, gråter lite och pratar en massa. I timmar. OCH sen när man går och lägger sig halv fem inser man att man inte vill vända på dygnet (magjävel). Haha.

Jag älskar dig min böna. I eftermiddag är de du o ja!!

av alla tiotusentals vilsna själar, är jag bara en

Ja ni vet när man har lov, och hittar på saker ist för att va deppig över att ingenting händer, då prioriterar man ju inte direkt datorn va. Jag har iaf haft en bra dag och en mysig kväll igår! Mamma och jag hyrde trassel, så sjukt bra!! Haha. Imorse fick jag frukost på sängen, och drog sen till öret med pean. Vi tog hand om oss lite genom att slita ut oss totalt, och prata bekymmer. Bra kombination! Jag drog sen vidare på grill hos grillrilly. Det var, intressant. Såg sedan Shutter island, fuck vad komplicerad. Ja, detta va ju kortfattat och innehållsrikt ;) Imorgon kommer syrran på tidig lunch och sen drar jag ett besök på jobbet som väntas på onsdag! Kan bil spännande. Ha en god natt kära vänner, o puss på er!








jag måste varit någon annan, innan jag kände dig

Ont i magen, och tooootalt orklös. Helt sjukt. Det är fan hårt med lov! Så ja tar nog och åker in till mammsen för en elli o mamma kväll :) Vi ska baka pizza och hyra film! Hörde jag myyyyys? Det är precis vad ja behöver! Pusss

senaste dagarna, i bild!
























Jag har mått så bra, jag har skrattat så, jag har varit glad och varit otroligt upprymd av härliga människors närhet. Jag är så jävla glad för ett underbart avslut med världens bästa klass, inför sommaren!! Och jag är så tacksam för att jag har fått så många fina nya vänner. Jag saknar dom redan så de gör ont. Jag är så tacksam för att dom har fått in mig på nya spår... Och sist men inte minst har jag njuuutit så sjukt mycket av att få tittat när mina fina vänner både gått på bal och tagit studenten! Mina kinder har nästan spruckit av glädje. Och alla mysiga kramar jag fått, och alla saknade jag träffade igår. Åh.
Så, sommaren, vad har du nu att bjuda på? som slår allt detta...

love to them all

Fyfan vad jag älskar min klass, F Y  F A N, va dom är bra!!!

sommar, sommar o sol

Skön dag i skolan, fika, lekar + en lektion (mindre gött). Drog sen direkt till balen för att kolla på alla skönheter! GUD så vackra. Men snyggast va ju såklart mina pinglor jonas o virre! Aw, blir ju änna rörd....Avundsjuk är ja mä, ja vill också....Det är iaf full rulle här och imorgon äre skola + avslutning + "klassfest". Vi kör gärnet. Sover hos hanna och fredag morgon äre upp upp och iväg på jonas student! Måste till utsläppet klockan tio ;) vi lär höras när jag är vid liv igen. Ha de GÖÖÖTTT. Puss!

"Om de vore dig som människa som betyget skulle sättas på skulle du få MVG+..."

hästhaaagen hela daaagen

Äntligen hemma(!) efter typ den varmaste dagen i mitt liv, vilken började med brännbollsturnering, vi dog. Men vi orkade trots det strosa runt i vattnet, käka glass, kissa på killtoan, och självklart paddla kanot. Dock satt ja bara i mitten o va livrädd, men uj så kul! Det har allt varit gött trots den kvava heta värmen. Har dock bränt sönder bröstkorg och arm (ja, arm..), så är full av eksem. Hurray. Men whatever, nu väntas en stoooor sallad med ett stoooooooooooort glas vatten! Och åskan såklart, nervös tjej...... Och jag ska lay in my bed forever now on.

om sanningen ska fram

GUD vilka bra dagar jag har haft!!!!! Är helt slut, haha. Öret va mys, filmen va bra, och depp va jäkligt het som vanligt! Bra avslut på denna underbara helg skulle ja väl vilja säga då. Imorgon ska skolan till hästhagen, o leka häst. Askul, fett taggat. Speciellt när regn, åska och tromber är påväg. Livet leker!



Gose oss. Gose du!

nationaldagen!

Hade chillgrillkväll hos rill med gänget igårkväll efter fotboll (4-1, wopwop!) och glass. Vi tittade på Unknown, hallå där huvudvärk....

Imorse börja inge vidare, bilolycka mellan dfs-kga (bilen brann upp så man kunde inte identifiera personerna), ps o ja trodde de va dawi o gänget, kunde inte va still, gick en promenad med mos, fick mer o mer detaljer och tillslut svarade dawi o sa han levde. Nu mår ja bättre!! Hoppas det inte är nån man känner igen bara.

Om en halvtimme kilar ja över till sandren, vi ska nämligen in till öret och käka o titta på pirates 3D! Mysmys på höga nivån. Hoppas ni har en bra dag! Jag har huvudvärk och är ledsen. Haha. Puss!

suuunday

När man inte har något att göra, så får man göra sig något att göra. Haha, vi drog till en fest igår, vi vände i dörrn. Vi gjorde oss eget skoj och jag skratta så mycket så jag skrämde mig själv, och vi gjorde verkligen absolut inte ett skit! Vi tog massa promenader. Men sen avslutades kvällen typ sovandes i davids kök, insåg att ja hållit igång i 13 timmar i sträck, och allt gående hade gett mig blåsor under fötterna. Men imorse va de bara upp o ut o gå igen! La mig en stund i solen först tills ja va tvungen att inse att solen faktiskt inte va framme.....Moa och jag tog en lång sväng. Hon som sa åt mig i min dröm att fixa finnkräm. Haha! Hejdå, nu ska ja ta't lugnt tills de blir futttböll. Puss!

Fina du!

Goa farmor ulla-britt!





Hahahahaha, sötisarna.

Haha, sur kille! Han fick rida på min rygg tillslut. De gick inte så bra, he-he.

satuuurday

Vaknade upp på skitdåligt humör o tog en lång snabb promenix med ollie! Sen messa emmlan o vi har haft en superbra dag!! Gör mys o gör varmt, vi åkte till degernäs o träffade farmor, älskade älskade farmor och åke! Avslutade sen vår vaaarma soldag med en glass. Och sen körde ja iväg med brummen en sväng o är nu hos pean. Ska duscha osen drar vi till pizzan och senare möter vi upp dawi o larsson i think. Höppes de sluter bra! Jag är deppig. Haha! Puss

Bilder från dagen kommer sen. Ha en UNDERBAR varm lördag kväll!!!

you belong to me, i belong to you






Jag gillar sommardagar!!!!!
Vi avslutade våran kämpiga dag med godis o melon framför sex and the city. Det slår aldrig fel!

underbara ledighet!

Oj ja hinner inte med livet! Haha skoja. Igårkväll var så sjukt mysig, vi bara åt och prata och slaaappa. Men det bästa va ju såklart sällskapet! Och idag vakna jag upp av sms från ps om hur varmt de va så de va ju bara att springa ut o lägga sig! Sen blev ja rastlös o tog en 40 minutrare med ollie och sen kom ps. Vi låg i solen ett tag och sen målade vi heeeela balkongen! Shit va duktiga vi vart!! Vi är heeelt slut. Så nu ska vi duscha av oss o dra ner o köpa isglass ;) Så får vi se va kvällen har att bjuda på! Puss and sooo long sweeties





Du är sjukt jävla guuuuuuuuld

hörde jag ledigt?

Himmel o pannkaka va trött jag är! Men ska iaf ta o röra på påkarna o ta med ollie och moa ut på en kissrunda innan jag börjar STÄDA för att sen invänta fina favoriter till kvällen! Låter helt OKKKK.

"Översköljdes av tacksamhet att ha 2 så underbart goa fantastiska tjejor som ni! Älskar er! Kramar mamma" Min mamma är den finaste mamman i världen.

hoppet är det sista att svika

Åh så mycket känslor väller i mig.

 

Allt är klart i skolan, jag har presterat BRA, det är sommar ute, jag får skratta så tårarna rinner med underbara vänner dagarna i ända, OCH jag har en iphone. VEM FAN ÄR JAG?! Jag kan ju iaf säga att jag inte är i närheten av ”förra-årets-elli”, vilket jag är sjukt tacksam för.

 

Den här helt nya starten har gett mig så otroligt mycket. Och framförallt återhämtning. Kanske inte genom sömn ;) men genom påfyllning. Jag orkar kämpa, för det mesta, och jag mår bara så bra.

 

Jag mår bra. Elli mår bra. JAG MÅR BRA!! Trodde aldrig jag skulle få säga det. Men det gäller att inte ge upp……..Jag jobbar fortfarande, men jag är bara påväg mot det bättre!!! Ynka människor har ju inte rätten till att ta sönder mig föralltid liksom.












Va ska man me en iPhone till om man inte ska leka mere'n? ;) eller va ska man med en iPhone till när bara ens vänner leker med den? ;) Haha!

RSS 2.0