mot stockholm/uppsala!

Nu är det dags att dra! Först till stockholm, sen vidare till uppsala fredagkväll eller lördagmorgon. Vi hörs när jag är hemma igen, om en vecka eller så, för den här semester ska jag va helt datafri! Ska tillomed ta bort facebook-appen på mobilen. Behöver ett break. Håll tummarna för mig att jag överlever! Hehe.. Ikväll ska jag även gosa med måns zelmerlöw och hoffmaestro. Jag klagar inte! Hihi.

Ha de bääääääääääst! Massa pusssaaar!

i almost let myself drown in that emotion

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen här och försöker få iordning på grejerna. Inte lätt. Har skadat lillfingret rejält också. Ni minns när man var liten o slog sig o började skrika på mamma o gråta som ett barn? Ja, så va de igår..........Jag tog i allt vad jag hade för att stänga min balkongdörr o sätter fingret emellan, smart! Aj. Haha. Kvällen var annars guld. Men vi hörs senare! Bussen går halv tolv!

Ni får lyssna på en liten gobit sålänge.

thought that i was the exception

Puh, jag hinner inte andas! Men hej! Ville bara svänga förbi o berätta att hela gårdagen och kvällen och imorse var så hilma bra, hanna är så himla bra, och hennes familj är så himla goa. Allt var så bra, jag har mått så bra. Det som kanske inte var så himla bra va att vi nocka huvuna i sömnen inatt och det gjorde lite ont idag. Haha! Men fy, jag har trivits som fisken i vattnet, jag hann dock inte mer än hem o ut på promenad så ska vi iväg igen! Det är nämligen grillkväll hos grannen, hela min familj plus hela min andrafamilj. KAN DE BLI BÄTTRE?!?!?!? Nä. Enda nackdelen är väl att jag inte hunnit börja packa alls än, och imorgon förmiddag åker vi och ikväll ska jag få med mig packningen till mamma (eftersom alla kläder är här). Menmen, haha! Pusss





Imorse kom vi på att göra körsbärskräm också, eller spottkräm, hehe, och GUD va gott de va! Testa! Nu!

don't forget me

Gårdagen/kvällen var så himla bra, och fylld av så mycket skratt. Jag mådde bara så galet bra. Det kommer jag leva på länge. Men mer roligheter återstår, för gissa vart jag ska idag? Jo, jag ska in till min hanna i öret, jag ska få träffa min lilla plutta jag inte sett på 5(?!) veckor och åh, va fint! Stannar även över natten, och jag hörde något om godis o en jäkla massa film? Ska bli gott med godis efter mitt 9 dagars uppehåll, haha! Men det låter i vilket fall som en bra regning söndag. Nu måste jag hoppa in i duschen! Pusss, ha en BRA dag!




Lite "roliga" bilder från igår. Haha, smset är dock anonymt ;)

live love laugh

Tycker självklart det här med norge är sjukt hemskt och jag tycker även det är svårt att visa vad man känner? Kan inte säga annat än att jag tänker på alla dom drabbade och jag kan inte ens föreställa mig hur fruktansvärt hemskt det är....Det är så sjukt. Och, vet ni vem som ÄNTLIGEN har kommit hem till ellan?! Jo, pean! Så ni kan ju bara gissa vad denna dag består av. Jo precis. Ta hand om er! Och ta vara på era nära o kära. Största pussen!


in, o ut, in, o ut

Jag springer o springer, försöker balansera mellan att njuta och landa. Inget funkar väl särskilt bra. Njutningen kanske mer då. Jag rör på fläsket och skrattar med fina människor. Hinner inte med mig själv. Försöker andas, lätta på trycket och må bra. För även om allt är nytt nu så öppnas ibland såren och det gör ont, jag stänger undan för mycket men inser att dom här känslorna nog alltid kommer finnas där. Tills jag är hel igen, liksom. Den dagen ska det dock regna grisar. Så känns det, ibland. Pointless. Men ni är fina och jag gillar läget, enough said.

Gav mig på första sminkningen på 2 veckor idag btw. Haha, kul osv. Jag ser ju jävligt bekväm ut i det iallafall ;)

you can't hear the world laugh at you if you laugh at it harder

Idag ska hela min familj + min lilla mormor iväg till "farmor och farfar" och ååh, jag ska få spendera hela eftermiddagen med min älskade familj. Nu är jag lyckligaste tjejen i staden!

My babe förgyllde även min morgon ;)

once you go black, you'll never go back

Heeeeeeej! Jag mår lite bättre nu efter en snabbis på stan, en myskväll med mamma, emlan och mormor, och en långpromenad på kvällkvisten här ja. Stockholm-tågbiljetter är beställda nu också och på tisdag drar vi, jag har schemat fullbokat i 2 veckor framöver och nu börjar jag känna igen mig själv! Weeeeho. Planerna rullar in som dom ska, det går bra nu. Kompis!

Fick med mig nya shorts hem! Satt som en smäck.

Mina fina.


& håller ni inte med mig när jag säger att det ser ut som vi bor utomlands på den här bilden? Häftig med effekterna också osv. (Dom river skolan utanför) Puss på er godingar!


just a filler in the space

Nu sticker jag in till storstada (heh) och möter upp emlan! Stannar nog och sover hos mammsen sen mä. Need miljöbyte. Puss!


lackar bulllllaar

Jag kan inte sova om nätterna, jag vaknar med huvudvärk och ännu mer magont än tidigare, förkylningen blir aldrig bra och halsen har täppts igen ordentligt. Jag kan inte slappna av och tänkte ni ville höra lite på mitt elände? Vi står iaf på kö till ett stress-hanterings-program(?) nu, efter några år av stressproblem sådär, hah. Hoppas bara jag kommer in. Aja, idag skulle jag egentligen behöva städa, vet inte när annars jag ska hinna det, men funderar på att istället åka in till karlskoga och träffa syrran på stan. Får se vad jag orkar, jag är verkligen inte på humör.. Längtar tills nästa vecka! Och efter min ps. Jätte mycket.

Hon kanske skulle göra gott för själen ändå.

it's a hard work work!

Klaaaaart!! Iallafall grundjobbet....Men puuuh, jag är helt slut. Död. Ska ta en kroppsdusch och fräscha till mig, måla naglarna och känna mig som människa (läs - kvinna) igen. Har varit en man hela dagen! I vilket fall som helst så ska jag över till grannarna på myskväll ikväll! Åh, vad jag älskar såna kvällar. Så moa och jag ska snart dra ner till affären! Om mina händer bara kan sluta skaka, haha, det måste väl vara ett tecken på hårdarbete?? Fast jag kanske kan gå även om mina händer skakar.....Inte helt omöjligt. Ha en awesome night darlings!



even if wishing is a waste of time

Godmorgon!
Ska tala om för er att det är alltid lika kul att vakna med mig själv, ny överraskning varje morgon! Idag var det linnet som var halvt påväg av. Åt fel håll. Kind of. Lite kul. Pappa kommer in med frukost på sängen (aw, hihi) och frågar vad jag drömde om egentligen. Haha!


Mums! Ska ta o sätta fart. Idag ska vi nämligen måla klart balkongen jag och ps började måla på för kanske, 2 månader sen? Haha!

home, let me come home.. home is whenever i'm with you

Hemma! In my bed. M-mm. Har haft största mysdagen med mysigaste damen. Det blev handling, matlagning, film, popcorn, jordgubbar och en himla massa prat, och såklart skratt. Finns nog ingen som förstår mina konstigaste mummel så bra som junell, haha seriöst, ibland tror jag fan vi fungerar exakt likadant. Hon är bättre än bäst! Vi åkte även förbi donken och köpte med glass och åkte sen till mammsen o sa hej. Det klipptes tussar på katten. He-he.





Min mamma är söt!

jag måste varit någon annan, innan jag kände dig

Godmorgon!
Idag är det inte vilken dag som helst, nej! Det är en elli och emmle dag hela dagen lång! Everybody say weeeeho! Vi hade planerat en solig dag på stranden med massa sol och bad, men.. Vi ångra oss, haha! Jävla väder. Det får bli en dag hemma i hennes soffa istället, med film! Får se hur de går då, vi har nog aldrig sett en enda rulle genom hela vår vänskap tillsammans. Hehe. Måste ta bussen också så bäst jag höpper ur sänga. Pussss!


the only exception

Har nu kommit hem efter en ovanlig kväll hos grannarna. Vi började med bra umgänge och taco, de blev inte grillat denna gång, chockat. Och sen kom vi på att vi skulle åka in o överraska vårat födelsedags"barn", som fyller allt för mycket idag ;), när han slutat jobbet, så that's what we did. Fick påökning och sen avslutade vi kvällen nere vid näset med beachvolley! De va så jäkla gött att få va med dom lite. Dom rockar. Och med det säger jag godnatt!


Grattis igen jonkfjonk!!

det här är värt att dö för

Godmorgon! Jag mår inte ett dugg bättre och jag har sovit som en kratta. Men idag ska jag ta vara på dagen! Strax kommer syster och matilda på lunch och sen drar vi vidare över till grannarna på det usual grannmyset i guess. Ska bli himla skönt att få skratta röven av sig lite. Behöver umgänge! Igår var jag så död att jag inte ens orkade ha hunden i rummet........Sorgligt men sant. Ha en bra dag!!


jag är så hög jag kunde dö

Idag mår jag som en bajskorv. Seriöst. Bad mitt i kalla natten (2 nätter i rad) + 2 långpromenader på mindre än ett dygn med en hals som inte gillar att leva och ett huvud som inte hänger med. Haha, jag får väl skylla mig själv! Skulle egentligen åkt ut till addes sommarstuga idag osv men så blidde inte fallet men jag kanske hamnar hemma hos min syster med hennes kompisar ikväll om jag orkar. Annars ska jag nog sova lite........Jag orkar inte va dålig längre! :( Tycker extremt synd om mig själv. Haha. Jag är inte van vid att ligga still såhär mycket!! Missar fotbollen gör jag med...Idag är jag en glad tjej!

Adele, i love you!

badtime!

Drar o tar ett dopp i sjön med anna o jonas! Haha brrrrrrrrr


i hate you for what you've done

Hej sötisar! Jag måste bara berätta att jag va ute och gick idag! woopwoop, för första gången på, håll i er(!), en vecka... Och den veckan som gått har jag käkat godis varje jävla dag. Haha usch. Ligga hemma, inte kunna röra sig + godis, bra kombination liksom! Men kände mig lite bättre idag än va jag gjort på en vecka så att! Halsen typ svullna upp lite o så ni vet, när man knappt kan svälja, men de gjorde inte så mycket. Jag fick ju jordgubbar av farsgubben när jag kom hem så ;) Nu hoppas vi på bättre tider! Puss på er!


Vart tog min svällande muskel vägen?

love in america

Hade de gör gött hos annsen igår med gott, "rolig" film och nattbad! Hade ganska kul ute i poolen kan jag ju säga och jag vet inte vem om inte annsen jag skulle kunna springa runt med i trosor och blöt tshirt ute på gatan mitt i natten med. Haha! (fin meningsbyggnad)





Alltså, jag dör.

never mind

Vilket jävla liv jag har! Har iallafall haft det kul här vid datorn. Skrattat så tårarna sprutat osv...
Blir inge örebro imorgon så jag tänker hoppa in i duschen nu! Blir film/godis kväll med annsen tonight och jag vill känna mig lite som människa, skulle va skönt.


Ni får en till favorit idag! Bara för jag hittade tillbaka till bädda in knappen. Veronica my babe.

someone like you


Jag skojar inte när jag säger att hon har drömrösten och jag skojar inte när jag säger att det är absoluta favoriten nu och jag skojar inte när jag säger att jag lyssnar på den alldeles för mycket. Så.jävla.bra.

people always leave

Jag är tröttare än tröttast, jag blir bara tröttare, och jag är jävligt trött på det här!! Undra om jag får igen nu efter detta år då jag trotsat min trötthet? Haha, kul! Ensam hemma hela dagen är jag också så detta lär ju bli en kul dag. Döda mig, snälla. Snääälla.
Ikväll ska jag iallfall duscha ordentligt för första gången sen i lördags ;) Haha! Imorgon blir det ju örebrostad och kanske kalas. Får se hur man överlever den persen! Puss på er friskisar!


leave the drama at the door, and your panties on the floor


Omg håret....åh, l.å.n.g.t. dör.
Glömde jag nämna att det typ är första natten på jävligt många nätter jag sover ensam inatt? det är, ensamt. Och lite läskigt. Buh, hjälp.

my heart is like an open highway

Hello fuckers! Skoja, förlåt. Hej lovers!
Vetni vad jag har gjort idag? Jag har solat, Så jag är numer en brunare elli. Och så har jag även varit hos min ps. Vi låg och sola, pratade om i lördags, dog av skratt, och tittade på en himla rolig rulle. Sjuka va vi båda två. En perfekt skön dag! Är dock redan hemma då jag knappt orkade stå upp längre, hehe, tänker ligga i min säng nu resten av kvällen, kanske se någon film? Igen. Jag blir ju aldrig frisk, vaknade upp i morse o mådde sämre, jävla hals jävel börja spöka nu med! JAG VILL UT O GÅ. Men jag har lärt mig att det inte hjälper, tro mig. Gör.mig.frisk.


touch and go

Åh, åh, åh! En kväll tvärs övet gatan gjorde mig nog lite friskare. Det är mitt andra hem, har alltid varit. Jag kan vara precis som jag är, jag kan se ut hur som helst och jag kan komma inspringandes med gråten i halsen eller skriket ute på tungan. Det spelar ingen roll, dom kommer ändå alltid med öppna armar. JAG ÄLSKAR DOM.
Jag och mosa bara var hela kvällen, jag var som vanligt med henne när hon fixade och trixade och det är då jag mår som bäst. Kramarna flödar också, bara helt plötsligt kommer någon och kramas, som thomas, när jag stod som ett annat mähä i trappen o kollade över på vårat hus i funderan över varför det såg så fruktansvärt dött ut, så kommer han och ler o kramas.
Kram, kram, kram. Jag älskar deras kramar. Ni skulle bara veta!
Och moa, som hon får mig att må, sådär fånigt löjligt glad. Hon har nånting extra den där. Och när jag låg på badrumsgolvet och käka godis, och en efter en vandra in och bara "jaha, ligger du där?" som att det var vardag. Haha, jäklar vad bra jag mår där tvärs övet gatan alltså!


Min andra syster!


and now you want me one more time, who do you think you are?

"Tänk att du ändå alltid är så glad ellinor, fast du har det så jobbigt" - läste min gamla blogg, och hittade detta. Ibland blir man bara så glad. Tänker tillbaka och ser hur jag mådde förra sommaren. Hur min pappa sa till mig i slutet på sommarlovet att jag fortfarande kryper på knäna, fast skolan snart skulle börja. Det gjorde ont. Men jag står fortfarande inte på benen. Jag är bättre, jag mår bra, men ändå så svag. Så vilsen. Så instängd.

Welcome to a place in fucking nowhere
Gotta leave, no way I fucking stay here
Do you care? i'm feeling fucking useless.

När samma känslor kommer tillbaka som man hade så fruktansvärt mycket för ett år sen, är det svårt att hålla tillbaka dom och samma värdelöshetkänsla väcks och samma rus finns där, det gör ont och jag är så arg. Jag är så arg att jag fortfarande är så svag på den punkten och att jag låter någon annan i princip styra mig. Jag är trött på att vara såhär "vilsen", trött på att behöva, behöva onödig skit. När man egentligen bara vill hitta balansen. När jag, precis som veronica sjunger, kan få vem som helst! Varför ska jag då nöja mig med något sämre? Utan att låta kaxig, det är ju en överdrivt. Men vafan, det är så typsikt tjejer! Vi tror inte vi förtjänar något bra. Jag vet innerst inne att jag gör det, men det är så svårt att se. Men hur vi låter någon komma en så nära inpå som inte ens förtjänar det. En människa som bara kommer att såra, att få en att känna sig som världens minsta, sämsta, t ö n t. Bara för att den inte förtjänar uppmärksamheten. Man tror man borde fatta vinken när denna värdelöshet känsla väcks. Men det är nånting inne i en som bara ropar på mer. Men på vad? På mer skit? Jag är bättre utan dig och det vet jag. Men när jag är såhär svag behöver jag dig. Men du har alltid bara trampat på mig.

Jag tänkte fortsätta ligga i sängen resten av dagen. Jag SKA bli frisk och jag SKA låta alla jobba känslor komma, och passera, jag ska vara i dom. Det var alltför längesen jag kände efter nu. Jag behöver ett break från min fantasi värld.

jag tänker stoppa dig, stoppa dig

Vaknade av att jag låg o dyng vifta med armarna i luften och en emelie som satt o kolla på mig som om jag vore dum i huvet. Trodde jag var på putte. Vilken besvikelse de blev. Haha. Idag mår man som man förtjänar, s k i t, vill spy seriöst. Skulle ut i solen, men såg att huset höll på att blåsa omkull och min mage vände sig ut o in bara av att jag ställde mig upp. SUCK!


only yesterday was the time of our lives, we were born and raised in a summer haze

Är man sjuk så är man. Men jag suger ju på att bara ligga still, så jag gjorde om lite i rummet o städade lite istället. Smart. Mitt huvud faller snart aaaav. Nu är iaf syster här och vi bara ligger och myser till bra musik och det gör ont i mig, allt gör ont. Känns som jag är i det förflutna. Det förflutna jag aldrig riktigt tagit mig ur. Och jag vill gråta, men är för instängd. Så jävla instängd att jag tappar bort mig själv. Jag vill ha min familj.


Såhär blev det iallafall, på den sidan av rummet som gjordes om dvs.


Men herregud jag kan få bättre än så.

Men inte nånstans har det funnits en man som fått mig att mjukna.

ingen vet ifall det verkligen hänt


Jag känner att det kommer dröja innan jag är utvilad efter putte. Förkylningen slog till hårt idag så effektiv kan jag ju inte direkt påstå att jag har varit. Packade väskan efter 13 timmars sömn och körde hem till pappen, där jag hamnade på en filt på gräset, där jag sen har spenderat hela dagen. Gick en kortis med hunden och nu ska jag packa upp om jag orkar. Senare kommer syster hit och sover, och jag måste vila, vila, vila. Ångest har jag också. Vad ska sommaren nu bjuda på? Vavava?

dekadansen

Idag har jag käkat upp mig minst 10 kilo, men så får de va ibland och imorgon tänker jag vara effektiv. Om nu kroppen vill som huvudet. Vi hamnade på stranden förut förresten, det var göött och jag är slut. Hade 2 retstickor med mig, men va gör det när man får smaka på gräs och slåss lite på mamma. Ja. Min nacke har typ pajat också och jag tänker sova. Igår stod vi vid maskinen vid det här laget. Och åh.




hejdå putte

Jag kan knappt röra mig, min rygg, mina ben, mina fötter, mina armar, min HALS, mitt huvud, min mage, aaj. Är det såhär man ska må efter en festival eller? JAAA! F y f a n vad rockigt. Putte är över och det smärtar i mitt arma hjärta, men va gör det, vi har kramats, vi har pussats, vi har skrattat, vi har bråkat, vi har känt att vi levt och vi har haft så sjukt jävla kul. Ett oförglömligt minne och med det säger jag tack och bock. Denna dag kommer spenderas med syrran, och jag ska käka så sjukt mycket godis. Minns inte sist jag åt det, eller åt något överhuvudtaget. Bilder kommer hamna på facebook, och glöm inte bort att ni är fina. Puss!!


Hörde ni förresten att jag gick och blev mig själv igen? Hej älskade underbara saknade hår, jag ska ta så himla bra hand om dig. Amen.

putttteeeeeeeeee

Det blir sena kvällar och sena mornar, men vad gör väl det när man får skratta och dansa och vara med människor man tycker om mest i världen och bara le, bara känna glädje. Jag mår så bra just nu. Gårkvällen var den bästa på länge och s h i t, vad vi dansade, svetten bara rann! Och daniel, daniel adams-ray, han var magisk, jag har aldrig någonsin varit så lyrisk och glad på samma gång och jag har nog aldrig skrikit så mycket och bara, åh. Tillomed jag blev lite hes, och då krävs det fan i mig mycket! Nu om 2 timmar är det på't igen och jag är mer än redo.












Har nog aldrig haft såhär ont i benen, men vafaaaan, man lever bara en gång!!
HEY HO, LET'S GO!

PUTTE DAGEN ÄR HÄR!!

Okej, det är pip idag kära vänner! Och jag får panik att jag inte är där än typ, haha, men alla bra artister kommer senare och jag måste hämta telefon osv (aldrig att ja tänker riskera att iphonen blir snodd där i all trängsel!), o möta upp anna såklart! Kanske drar vi till syrran o hennes vänner innan också, får se! Men förberedelserna är igång och jag har peppat med promenad och sol hela dagen! Men SNAART KÖÖR VI!! VI HÖRS NÄR JAG LEVER IGEN! Pusssss

satan i gatan

Karlskoga stad hade väl inte särskilt mycket att bjuda på och vi blev bara sura. Tog en hamburgare och gick hem o kollade igenom tiderna för artisterna till pip istället och lärde oss låtar! Döööör snart!! Magen är dock inte med mig så det blir en tidig kväll med bra serier för att bli utvilad till resten av veckan. Till pip ni vet?

Är ungefär s.å.h.ä.r. taggad! Haha aw!

i was born to survive!

50 minuters spring/gå promenad och en en lång pratig frukost med storasyster följt av en varmdusch och pjuh, jag gillar att vara ledig. Dagens kommande, staaaaaaan med finaste tjejen. Happy! Putte putte putte!

nu kan du få mig så lätt

Åh, jag har så mycket på hjärtat. Och varför är jag uppe nu? Mm...Tänker börja med att berätta att jag hade en fruktansvärt mysig kväll med 4 underbara tjejer igår. 3 barndomsvänner och 1 vän som bara kom att bli något alldeles extra i mitt liv. Mina 4 halvor skulle man kunna säga. Vi åt, prata, skratta, och dansade! Haha, huset för oss själva, fullt ös!!

2 av dom sov sen med mig och imorse när vi vakna (en skulle jobba och en hade ett ärende), så säger syster:
- Emmelie du prata i sömnen inatt. (Ingen blev väl särskilt förvånad) Men sen bara:
- Ellinor va du vaken?
- Va, nä?
- Nä, för du svarade.

Haha, fy fasen va vi garva. Emmelie hade legat och babblat på nåt konstigt språk (som vanligt) och jag hade intressant lyssnat på henne och hängt på, jag dör!

Sen var jag och syrran påväg till bussen och blir upplockade av världens bästa grannar, och blir avsläppta vid putte.i.parken. JAG DÖÖR! IMORGON SMÄLLER DET! Blir bajsnödigt nervös bara av tanken. Puh. Omg. Längtar!!! Pirrrripirrrrrrrrrrrrri!








Det är all in eller ingenting!!!!!!!!!! SA JAG!


mooonday

GODMORNING! Skoja. God är den om några timmar...
Jag har redan varit hos frisörn! Bokade även tid för slingning på fredag. Det känns bra. Blonda sommarelli will be back! Och nu ska jag spendera dagen med syster, förhoppningsvis gå en promenad, och senare hamnar jag i tomma huset för en tjejkväll med mina bästa girls! Det låter awesome.

Fick mig lite lockar på köpet. Tror hon gillar att pilla i mitt hår.

misery business

Filmen var inte alls som väntat. Mycket sorgligare och hemskare än man trott. Men Björn gustavssons entré gjorde annas och min kväll. Vi fick största skrattanfallet och jag svär, vi kunde inte sluta skratta på 10 min. Vi fick kväva skratten i tröjorna. Och sen blev det lika kul varje gång han kom upp! Men filmen var helt okej ändå. Tack vare sjukt bra skådespeleri av huvudrollen, inget man väntar sig av svenskar direkt!

Jag och syrran för några år sen! haha

you can't handle me

Livet leeeeeker!
Fredag spenderades med systeryster och sedan blev det filmkväll med mammi. Mys! Precis vad jag behövde. Gårdagen var det promenix och sen ps, vi fixa oss och drog sen till golden times! Det var öös. Haha, ne men kul var det allt! Vaknade upp med gosen sen, skjutsade hem henne o jeffa och just nu väntar jag på att klockan ska bli kväll så jag får gå på bio med annsen o hennes mor! BJÖRN GUSTAVSSON gott folk!



Jay smith och petter på en o samma vecka, helt ok asso! (Jay var dock en liten besvikelse då han mest bara skrek, men när idol-vinnarlåten kom kändes det väl rätt okej ändå! he-he)

PUSS!

byebye work, hello moneeeeey

Nu har jag gjort mitt på särskolan! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Detta jobb har seriöst skänkt mig så sjukt mycket glädje! Men, nu tänker jag inte ställa klockan en enda gång till i sommar! everybody say weeeeeeho!



"En ängel till en ängel" så sjuuukt goa!

RSS 2.0