"var stark! håll er borta från männens styva kukar"

Behöver jag säga något mer?
Jenseneducation hjärntvättar en, och likaså grekernas bakgrund........Vad fan är detta för utbildning?
Grova ord i svenskan. Man kunde ju inte annat än säga åt kompisarna att hålla sig undan från....de där... hela dan sen. Funderar starkt på att byta skola.................................
Dessutom luktar mina pruttar så himla mysigt nu så jag nästan inte kan ge mig. Mums! Väntar på att donkan sällskapet ska höra av sig oxå....Men dom tycks ha glömt bort mig!

Jag ska fisa på dom.

håll er uppdaterade..........


Mami köpte ny mössi till mig. En militärgrrrrön. Mumsss. Söta henne! Har på mig den på bilden men syns ju ingenting så att. Där är jag iaf jävligt nygympad och blöt i håre som fäsen. Gympan var så sjukt kul btw, jag skrattar seriöst ihjääl mig åt jeenka. När vi skulle hoppa fram o tillbaka, och gå skottkärra, det är nog inte riktigt vår grej, hahaha, alltså jag skrattar än! Men magträning fick vi ju iallafall! Och sen vare basket och volleyboll. Mitt lag var sååå duktiga. Haha! Jag får ju värsta adrenalin kickarna, och blir nog ganska jobbig...........Men jag har ju roligt iaf, o de är väl huvudsaken? Och vi kom ju igång där på slutet. Alltså shit! Vilket gääng. Men sen dog jag. Iallafall, dagen gick faktiskt att genomlida, och sen äre bara skola imorgon kvar! Wiho. Som dessutom avslutas med shoooopping med min böna, och antingen myskväll eller dra ut sen på kvällen. Jag är taggad och de känns öwsöm. Ska förresten om en timme gå ner till donkan med mitt fina gäng och hänga lite. Syster drar med mig, hon åker ju utomlands imorgon i en hel vecka:( Vem ska jag nu skicka mina ångest-sms till???? Men hon sover iaf med mig inatt. Så livet får väl ett litet + ikväll då, o imorgon. Och lite idag. Och så har jag huvudvärk oxå. Men aja, längtar efter SHOPPINGEN IMORGON. Yay. Puss på er osårå

hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd?

Hur ska du veta, om ingen lärt dig hur?
Hur ska du våga chansa, du som aldrig haft nån tur?
Du vill att jag ska känna, för något som aldrig känts som mitt.
Men ska jag känna, då ska det finnas tid att känna fritt.

helvetestorsdag

Va tvungen att sätta på datorn för att den lät så jädra konstigt inatt när ja kolla på vänner. Kmr dooooock inte ihåg va ja gjorde eller nåt för ja är så borta när ja halvsover, men va tvungen o kolla så den funka iaf, haha. Pjuh, de gjorde den. Och nu äre dags att käka klart, klä på sig o allt o sen dra till bussen. Jag är så sjuuuukt otaggad. Vill bara dö! Hoppas eran dag blir bra! Jag är iaf hemma runt sju...
Puss

det gör så jävla ont


Just nu är jag bara ångest, ångest, ångest. Jag har ont, det gör ooont. Känner mig svag och dålig. Ser inte meningen i någonting och jag blir sjukt deppig av att veta att hela dagen imorgon kmr tillbringas till matte, svenska, spanska och idrott. Värsta ämnena i världen. Och att jag nästa vecka kmr gå eftermiddag gör ju inte saken bättre då det betydder - inget privatliv alls. Hinner ju inte! Jag har ooooooont. Jag vill bara vara med dom som får mig att må så gott. Och absolut, de får dom i skolan. MEN där måste man ju prestera hela jävla fucking tiden. Allt handlar om att göra sitta bästa och vara bra. Och jag orkar inte det. Jag vill bara vara, utan krav, och få kramas. Jag behöver vila. Och när ja känner såhär tar de emot så att gå upp, åka till skolan och sitta o sova i bänken. Alltså åh. Jag vill vara med mina vänner, utan skolan. Ps har räddat i princip hela min vecka och fått mig att må så bra. Och de ska hon fortsätta med, i helgen. Ja. Tackar gudarna att hon finns! Men nästa vecka då? Kmr inte ha tid för någon. Och då kmr jag bara vara ett deppvrak i sina värsta dagar. Jag ser inte meningen. Förstår inte varför. Vad gör man. Och jag saknar min pärla, anna. Önskar hon fanns i närheten mer. Jag saknar att sova med henne och sitta på bussen på morgonen och "laugh our troubless away" (ist för dance them away, liksom!). Åh, just nu suger livet. Nyss var det bra, idag, men de va tillfälligt. För dessa människor är inte runt mig hela tiden längre. Och det smärtar. Jag behöver deras energi. Dom som känner mig utan och innan, och tar mig för vad jag är. Och missförstå mig rätt, ja älskar mina klasskompisar, dom är helt fantastiska. Men jag kan få sån längtan tillbaka, till gammalt.....Och det är hårt.

gymmarna!







Det där med utegym kanske inte riktigt är vår grej, ändå.............

fika o promenix!

Hemma igen! kom egentligen hem vid halv sju typ men internetet fungerade inte så då gick ja ut o promenera med min vän. Och så fixade vi internet oxå så nu har ja kommit hem och sitter och har allmänt med ångest inför morgondagen. Torsdagar är helt enkelt ett jävla helvete. Men idag har varit himla fin. Skoldagen var ju kort. Men fikat var guld, och david bjöd både mig o ps. Våran lilla prins! Aaaw. Sen tränade vi i utegymmet oxå, haha! Bilder kmr. Men först ska ja borsta tänderna osv så ja kan sova nångång, då............................

onsdag


Come to maaama!
Hemma nu, ska sätta mig o skita en stund och sen dra iväg till bussen för att möta upp ps där o sen dra till dfs och fika med henne och bullisen! och tydligen nån tim och jocke oxå. Awesome!
Vi hörs latereeeer. Pusssi

intressanta saker!!!


Karlskoga är tamigfan en konstig plats. Och en hurtig. Ja vet inte HUR många som var ute o sprang. Fick ju nästan dåligt samvete där i mitt gå tempo. Ja vände mig om, såg 3 springare (åh dom va så söta, 3 män som va ute o sprang tsm, aaaw!), sen när ja kollar fram kmr 2 springare till, ett par. Och ja, par, ööööverjävlaallt va dom. Inte nog med polisbilarna som stog parkerade mitt i gatan så vare en tönt som stannade hela trafiken oxå, o när dom väl körde om gasa han på som fan. Kul liv liksom. Blev även vettskrämd 2 gånger oxå. En gång av en springare (vad annars?) och en gång av en tant som snöt sig. Haha! Men vem bryr sig när min mamma är så söt som hon är och äntligen ska fixa nya converse till mig som ja längtar så till att få slita ut. Annars så har jag sovmorgon imorgon, uuunderbart. Börjar kvart i tio! Så får sova en o en halv timme längre. Jippie! Och kmr hem vid halv tre. I guess.
Nu tänker ja hålla mig borta från bloggen idag. Örker inte o ja skriver ju så jävla mkt, haha. Vi hörs imorn!
Ha en fin kväll. Ja ska hoppa in i duschen o sätta på ansiktsmask nu jag....Och käka, vrööööl, har inte käka sen halv ett. Puss!

ut å gåååååå

Godmorgon. Haha skoja. Fasen va trött ja är på att tvinga upp mig ur sängen för jämnan......Men måste ju somna ikväll! Så nu ska jag och mitt illamående ta en välbehövlig och sköööön promenix. Ja de skaja saja!
Ska försöka orka med min en timmes powerwalk. Har ju bara så förbaskat ont i bena så får se om dom hänger med! Haha. Bäst ja skyndar mig så ja hinner till idooool :D HEJ!

tisdag!

HEJ! Idag har elli gått på tomgång. Puh. En vandrande zombi skulle ja nog kalla mig lite mer exakt....Så sjukt galet trött och ful! Har suktat efter sängen hela dagen och nu, här, är den. Jag ska sova, tro mig. Mhm! Men efter att skolan slutat gick ja o josefine och mötte upp ps på gymansiemässan, och ja lyckades sno med mig henne hem, på bussen. Dagens räddning! Shit, hon väckte mig och nu mår själen bra. Jag menar, vems själv läks inte av lite skratt? Haha. Annars hade ja tänkt att bara ta de så jädra lugnt idag, sova, promenera och ta hand om mig själv. Brukar inte va bra på de, o gör de sällan, så tänkte passa på på min enda lediga dag denna vecka. Duktig mig. Ska självklart avsluta kvällen med idol(!) oxå, och soooooova tidigt. Ska verkligen försöka. För kl.1 2 nätter i rad är för lite............Iallafall när klockan ringer kvart i fem(y) Och förlåt att ja skriver så långt....Ska bättra mig!

Du är bra på alla sätt. Fast att vi är suddiga......

natti

Imorgon är ja en bättre människa.
Ni är söta. Fina. Och underbart bra! Varenda en av er.
Godnatt!
Slutar halv ett imorgon, äter lunch, åker hem kvart i två. Så vi hörs runt tre!

ps+elli+humor=sant! 4ever<3<3<3<33

Nu jävlar är ja hemma igen! Puh. Shit vad ja har saknat att skratta med ps!!! Åh, våran humor. Alltså, det är bara vi som förstår den. Men kul är den MINSANN. O ps har skrivit vääääärldens gulligaste hyllningstal till mig så ja varken kunde sluta skratta eller gråta, haha, nej men blev gråtfärdig. Min lilla stumpa va go hon är! ÅH. På fredag äre vi som shöpper löss o mysör söndör också. Läängtar. Ja de va iaf kul på matchen, träffade gamla degerforsingar. O dom är allt bra fina o roliga ibland alltså. Dawi får mig alltid att skratta lika mycket :D haha! Han o ps, alltså, ne, då kan elli inte va tyst.






Godingar. Saknar att ha er bredvid mig varje dag.
Och vi såg ju förresten bara halva matchen typ haha, för sen va vi några st som drog hem till dawi o såg idol ist. Men hem kom vi både ps o ja tryggt o säkert. Eller ja, vi kunde ju dött.... Puss på er!

hejåhå


Jani. Vad ska man säga? Dagen har väl inte varit nåt märkvärdigt egentligen. Förutom att ja bara har älskat mina vänner lite extra. Haha. Ni är så sjukt goa. Och jag vore en vandrande ångest om ni inte funnits. Så tack!
Har kommit hem från Maria i blå huset också (ungd.mott). Trapporna tog aldrig slut o ja blidde helt svett! Puh. Var lite små nervös innan men det kunde nog inte gått mycket bättre. Hon var en riktigt pärla. Och hon sa att jag var väldigt medveten (can't dissagree that, huh), bra på att resonera med mig själv och reflektera. Att jag liksom kunde tänka och förstå varför ja själv gör vissa saker och varför andra gör si och så. Medveten helt enkelt. Och dom orden värmde. Och lite speciellt mycket eftersom det var första gången ja träffade henne, o hon verkligen snappade upp mig på en gång. Sånt är ju så ascoolt. Hela hon var ascool o vi har redan bokat 2 nya tider. M-m-m, feeels good. Nu äre bara ja som snart ska orka masa röva o dra på fotböll med ps. Ska bli kul! Och faktiskt kul att träffa igenkännande ansikten.
Pusss vi hörs senare

grattis papi!






Fina bilder. Haha. Pappa va så söt när han öppna paket. Han blidde så glader! Och om 5 min äre hans dag. Så grattis till världens finaste och bästa papi! O ni ser ju hur pigg o gla ja är en söndag.
Imorgon äre skola, kmr hem halv 3, o kl 3 ska ja va hos maria på blå huse. Uuuuh fan va läskigt. Sen kaanske om ja hinner så äre träning halv sex, o sju äre fotboll med ps. Kommer elli dö? Ehm ja troligtvis. Men annars hörs vi väl. Kommer hem vid halv tio/tio annars, om de inte blev en promenad eller va vi sa. Aja. Godnatt!

en galen natt

NU har vi precis landat i kga igen. Emle o ja har hyrt vidde o ska pöppa pöpcorn nu o slänga öss i söffera o se på filmen rå. Ska bli göttä. Dagen har varit fartfylld!;) Vi har käka o hälsa på svempan o dempan, åh dom är så roliga så ja kissar på mig. Haha. Älskar dom. Sen så har ja o syrran sjungit me pappa hela dan typ. Haha, spelade in en låt på pappas grej o vi gjorde de så hastigt så....Den vart inte okej. Okej. Hehe. Nån bild kanske kan infinna sig, men inte just nu. Nä. Går förmiddagvecka denna vecka iaf. Boya!
Ska se på vidde nu.
Puss

Vi får väl se va vi tyckeeeeeeeeeeeeer om den rå.

i'm no pair of dancing shoes


nyaaaa tag

Vi deppar lite, gråter lite, tar nya tag, duschar och nu känner ja mig hur pigg som helst!! Har gjort iordning mig lite smått o snart ska vi börja gratta pappi:) Ska bli så mysigt. Men först ska han o ja sjunga lite. Ååååh va ja har saknat att sjuuuunga till pianot. Haha.
Ha en fin söndag sötisar!

söndagsbajs

Min mage är S Å jävla gasig. Haha, ja har så jävla ont. Tror ja åt en naturgodis igår som ja ej tålde. O de får ja såklart sota för idag. Kukmage! Ahaja nu kmr magen va extra jobbig i typ en vecka. Åååååh. Oså låter den sådär ni vet, bubbbbbelibubbbbel, inte för att ja är skitnödi, utan för att den har saker i sig den inte riktigt klaaarer av. En bra start på dagen börjar i magen, så ni kan ju gissa? haha nedå, ja passar på att ha musik i högsta bott nu när ja är hos pappa (i ett hus med högtalare<3) och vrölar som en jävla galning. Så morgonen känns ganska fin. Har dessutom typ hela veckan inbokad. Och förrresten PS, på onsdag ska vi fika med dawi o larsson. Bara så du vet! Vi bestämde de för nån vecka sen, haha. Så har du några planer äre ju bara att avboka. Gamla kontakter är viktigare!
Pussssssssss på er

AAH, mitt håååååår :(

nattis

Mitt rum hos pappa är kallt, de luktar nymålat och jag känner mig inte som hemma. Vad fan händer? Mitt hem, som ja levt i hela mitt liv, känns knappt som hemma längre. Det gör mig illa till mods. Och så fint som pappa har gjort det. Han är så söt, o fixar så. Han är så duktig. Men jag gillar det inte, ja trivs inte. Känns inte okej. Det är inget mysigt familjehem längre. Jag saknar min familj. Dfs gör mig deppig. Och ja landade förresten här inatt efter många om och men.
Puss på er

Mm, men ja gillar rumme iallafall! Det där är ju dock bara halva och bilder ska upp i tavlorna, oooch gardiner självklart;) Hehe, har bara inte fått tummen ur röva än.
Godnatt people

räddad

Ibland kan kvällar räddas av en bästavän som frågar om vi ska webba, ahhahaha. Så modern! Så nu sitter vi o har videosamtal o ja känner mig inte alls ensam längre. Wooohoo!


Så sjukt läcker. Ja vill bara ha'na här o nu.

i brist på annat...

För ett år sedan:
Hur gammal var du? - 15
Vilken klass gick du i? - nian
Vad hade du för hårfärg? - blond
Hur lång var du? - minns ja väl inte
Vem var du kär i? - jerry, idag var de faktiskt precis ett år sen vi blev tsm. tror ja :s
Vad brukade du göra på fritiden? - de gamla vanliga
Vilka umgicks du med? - jerry, anna, emmle, osv
Hur såg du ut? som en kär å gla tjeeeej
Var allt bättre då? - de vände snart mot helvetet
Skulle du vilja gå tillbaka dit? ALDRIG i livet.

Nu:
Hur gammal är du? - 16
Vilken klass går du i? - 1an gymnasie
Vad har du för hårfärg? blond
Hur lång är du? 172
Har du någon pojk/flickvän? meh ja vet inte ens själv vad ja har!!
Vem är du kär i? - kär å kär..... ?
Vad brukar du göra på fritiden? försöker hinna med så mkt som möjligt. men samtidigt v i l a
Vilka umgås du med? mina vänner, haha
Hur ser du ut? ja de vetefan

Har du..
Kysst någon? ja
Dejtat någon av dina bästa vänner? asså, om de räknas till att man blev bästisar efteråt liksom
Sovit brevid någon av samma kön? ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? ja
Slagit ner någon? haha skulle ja nog inte klara
Ljugit för en bra vän? de hoppas ja inte
Svikit någon? har ja kanske
Fuskat på prov/läxförhör? haha lite halvt bara

Vem:
Kramade du senast? min vovvi
Sov du hos senast? va nog ps
Kan du lita på till 100%? det är några
Är den finaste personen som finns? min syster
Vill du vara med just nu? - vet inte...................................
Ringde dig senast? pappa, gissar ja på
Skickade ett sms till dig senast? ps
Skickade du ett sms till senast? ps

Vad:
Drack du senast? milkie
Köpte du senast? gödis
Gjorde du igår? pluggade o myste me familjen
Vad ska du göra imorgon? fira pappi
Vill du göra just nu? gå härifrån
Åt du senast? macka
Är närmast dig som är rosa? haha har inge rosa alls typ

lördag

Idag är jag inte på humör. Så håller mig borta från bloggen så gott det går.
Annars så äter jag bara lite godis för tillfället och passar på nu innan ja ska börja äta LCHF, för att magen ska bli bra. Det är en metod som är värre än GI och jag kmr även gå ner i vikt om vi fixar det, ja o mamma. Hihi. Men det är som sagt för att magen ska må bra vi gör det. Och dom 2 första veckorna sägs vara ett helvete. Ja kmr inte vara munter me andra ord;) haha. Det blir ju en sån enorm omställning. Inge socker och inga kolhydrater, ALLS! Men jävlar annama ja ska fixa't! För går ja in för nåt, då fan går ja in för det också.
Ha en bra dag, osv.
Puss

så onödigt

Jag tror jag seriöst snart svettas ihjäl. Gick just in i en låda och slog i 2 tår utav bara helvete förresten. Stod o svor en lång stund. Mmmmmm, gillar't. Har öppnat alla fönster o ligger o har huvudvärk som fasiken. Har förresten myst med min familj ikv. Åh, så guld värt. Emelie o pappa var så söta när dom låg o skratta i soffan hahaha. Oså såg vi idol osv. Innan de fixa vi present and so on. Tror inte ni bryr er. Jag har ångest. Ska dö. Haha ANNA, ja skämtade bara!! Jag är så grov.
Pussssssssss and hugggggggs fucktards, skoja, ja är ingen tönt. ÄLSKLINGAR mena ja såklart.

Saknar förövrigt min lugg...... JA DE GÖR JA

blablablaballla


Haha, ja satt o läste min svenska debatt, och mamma bara "det där är nog ditt kall ellinor" "vad?" "att argumentera om va du tkr o tänker. du är så duktig på det!" och när ja läste psykologin, emelie bara "shiit va duktig du är elli...jag fick just en rysning, haha. jag blir helt imponerad". Aaaaaw :( Va gulliga dom är. Jag blir så glaaaaaad! Och när ja väl skickade in psykologin till min lärare glömde ja att skicka själva uppsatsen. Haha va pinsamt. Ja bara, oj glömde visst skicka, men här kommer den, haha! Stackars linda, hon lär nog tycka ja är rätt cp vid de här laget. Men livet ruller. Jag är duktig på att skriva. HA! ;)

...

Leave the drama at the door, and your panties on the floor.
Haha.

duuuuuuutti chey


ÄR KLAR MED SVENSKAN NU OCKSÅ! Shit, i made it. Awesome girl förtjänar nu en helg med riktigt mycket slapp. På debatten skulle man skriva 600-900 ord och ja skrev 872 ord, haha. Ligger på snarlinjen hela tiden minsann. Intressant va? Ja ohja. Men snart slutar min syster jobbet och jag måste duscha innan det för vi ska springa upp en snabbis på stan för att fixa present till pappa som fyller på måndag, som vi ska fira på söndag. Yes sir!

klaaar

YES! Klar med psykologin. Wihoo. Vi fick skriva MAX 3 sidor, och jag lyckades få ner det på exakt 3. Mm, stolt tjej!
Nu ska ja fortsätta med svenskan.....Puh!

jävladrömjävlajäveeeeel!

Sitter och sväääär över gud o frågar varför han plågade mig med denna undeeeeeeeeerbara dröm ja drömde inatt, och frågar VAFAN den inte kunde vara på riktigt för....?! Usch, det gjorde ont att vakna. Och inte nog med det så har jag verkligen tvingat mig upp ur sängen, har vaknat till några gånger men inte ens kunnat kolla för ögonen är som bly på mig. Kände mig stressad o va tvungen o komma upp, så när ja tillslut tog tag i livet o drog mig upp, var klockan tolv. Ja, ingen skola idag heller. Min mage är för jobbig och hela jag är slutkörd. Vi hade ändå inga lektioner så mamma sa åt mig att vara hemma o vila upp mig. Men ja ska sätta igång och göra klart arbetena nu. Det SKA göras klart innan ja ens gör någonting annat. Okej ellinor? Hör du det?!
Puss på er.

vad fan vill facebook????



Bra bild oså. Men printa för de stod "invalid" haha, ja nog är det invalit just nu iallafall. Sen vare ju bara ett litet plus att ja råka få med jonas's "din kaxiga lilla SNORunge!"  aaw, har alltid gillat dig med.
O fyfan va värdelös kvalité de blir när man gör sådär me bilderna här. Funkar inte me nån printning. ÄLSKA BLOGG.SE ibland. Men de hindrar fan inte mig, för ja är så jävla ball. När ja inte är oball då.

sminkbortagningstips!

Vill ni ha ett sminkbortagningssmink tips? JA va kul. Jo det är bara såhär att skaffa er ett misserabelt liv och gråta bort mascaran varje kväll. Mm funkar perfekt! Fördelen är ju dock om den ej är vattenfast, och funkar såklart bara på mascara. Inte fonduation osånt. Så, kör hårt brudar!

långtorsdag...

Helooo darlings.
Jag mår bättre nu, för jag har en sån fin klass. Så fin. Världens bästa, ja nästan minsann. Vi gympade 2 timmar, jenny o ja kämpa som fän. Haha. Sen hade vi skolfoto svettiga o goa, ja blev lite mobbad. "Men kan inte bara vi få se hur de blev eftersom vi är så speciella?" "hah jo nog är ni speciella iallafall" "hehe ja IALLAFALL du ellinor!" Haha ja höll på att dö av skratt under hela skolfotot, så ni örebroare, ja kmr se ut som en röööö gris. Varnar er bara! Annars har dom bara gjort mig på bra humör. Och jag måste skriva klart mina uppsatser, streeeeeessad som fasiken. Syster kom hit nu också för att mysa med mig till idol. Mm, ibland är det fintttt.
Vill färga håret rött och pierca näsan förresten!!! Så sjukt taggad...

aaaaaarg, arg,arg, jättearg

ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD och stressad så jag skakar. Haha. Hur FAN ska ja orka gå upp sex, åka till skolan sju, ha 2 timmars idrott och så mitt på allt så äre skolfoto, sen slutar ja fem och kmr inte få komma hem förns klockan sex? jag säger bara f y f a n vilket helvete. Plus att ja mår så piss så ja bara vill dö. Mitt huvud pallar inte, o min mage är mer spooky än nånsin o ja bara ORKAR inte!!! Fuck. Jag kmr inte orka, ja kmr inte orka. Och ja måste vara kvar för sista timmen har vi svenska o ja måste skriva klart debatten då. SKJUT MIG. Torsdagar är piss. Och allt blir så stort för elli har ett sånt temprament, hihihi. Allt blir alltså väldigt jobbigt för att elli mår dåligt. Hon har inte riktigt orken. Och vill ligga hemma o sova. Inte ha magkatarren uppe i halsen och bara skratta lite gött. Mmmm. Godnatt!

IDOL - har längtat hela dan

Ps är så jädra fucking bääääst!!!!! Tur att vi är lika labila hon o ja o att vi kan vara lite deppiga tonårstejer tsm, haha. Förövrigt sitter ja här med mysklär fortf. o lika ofräsch som när ja vakna. Har inte gjort klart psykologin heller för den delen. Eller jo, typ. Har så JÄVLA ont i huvet och magen krampar utav bara h-vete. Men ja måste till skolan imorn för de e skolfoto o ja vill va en del av klassen:( hatar skolfoton dock........plus att vi har gympa innan i 2 timmar! haha snygga vi kmr va.
Snaaart idooool.

Loove you girlie girlie.

i got nothing left to lose


I waaaaant it all.
Varför ska livet vara så jävla orättvist för? Egentligen. Jag är emo.
Skriver psykologi, hm typ "ja men personer beter sig så för att...därför, och sen så.." Jag älskar att analysera människobeteenden. Liksom hallå sam/beteendevetenskap, dah. Jag är faktiskt rätt bra på de också, bättre än vad man kan tro. I mitt huvud går de runt "ja men nu gjorde den så för att egentligen så känner den såhär.." Och hade jag inte tänkt så, då hade jag inte varit där jag är idag. För när folk är såå elaka, då är det lätt att tro det är en själv det är fel på, ist för att faktiskt förstå att problemen ligger hos dom. Och att analysera, varför gör dom såhär? Jo, det är avundsjuka. Eller osäkerthet. Det kan oxå vara deras bakgrund som spökat. Ja men den har lärt sig på det sättet, för föräldrarna visste inte bättre. Eller har den kanske inte fått kärlek i uppväxten? Aldrig fått känna sig älskad och bra. Aldrig dugit. Eller man kanske försöker leva upp till så mkt att det bara blir fel. Man har föräldrar som bara trycker ner ist för att peppa, vilket verkligen kan göra barnet elakt, för att det måste ha nånting att ge igen på, för att dessa odugliga känslor är så sjukt starka. Man vill bli av med dom, få någon annan att känna likadant. Jag vet, jag förstår. Men jag har också spärrar, jag sårar inte andra bara för att jag kan känna mig så sjukt värdelös. Och jag står inte o säger hur jävla ful nån är bara för att jag inte trivs i mig själv. Det är det som skiljer. Jag vet att problemen ja har med mig själv, ligger inte hos nån annan än faktiskt hos just mig. Det är bara jag som kan arbeta med dom. Och att trycka ner nån annan gör mig varken till en bättre människa, eller mer stark. Det är bara insane. Men jag vet också att hur mkt folk säger åt mig att det jag gör är fel (nu menar jag inte saker som att spotta på folk eller sno.. utan saker som jag faktiskt själv blir lidande av), att jag lider och att jag inte får ut nånting av det. Så kan man inte slå slag i saken förns man själv insett det. Man kanske "get it", och man vet, jag begriper hur dessa männsikor menar och tänker. Men ska jag göra som dom säger bara för att dom säger det? Innan jag själv ens fattat att jo, men det är ju faktiskt sant. Nej, för då gör jag nånting som är utan mening för mig själv. Jag vet inte varför jag gör det, utan ja gör de bara på order. Nej, så kan inte jag göra. Jag måste förstå och komma till den punkt då jag verkligen vet vad som är bäst. Och när man nått den punkten, det är först man kan ta tag i saken och faktiskt göra nånting åt det. Och även fast det jag tillslut kommer fram till, är precis vad folk sagt till mig. Så betyder det inte nånting förns jag själv vet varför.

microsoft-word-elli talar ut

Oj oj oj. Haha, jag är så jävla misslyckad. Förflyttade mig till soffan med skolböcker o frukost. Åt frukost o satte på vänner ist, he he. Skulle starta med uppsatserna, oså funkar ju inget av mina ordbehandlingsprogram kom ja på. Ajdo. Ja försökte installera nya o skit men då fick datorn krupp o ville dö. Så ja gjorde en systemåterställning, men de ville icke funka, o då sluta min brandvägg fungera som grädde på moseee! Ja fick damp o pappa kom som räddare i nöden o räddade livet på min älsklings dator och vi installerade hela microsofts ordbehandligssystem typ (pappa hade på skiva), men då ville inte word funka HEHEHE. Så jävla kul. Men NU har vi fixat allt o pappa har gjort mig på bättre humör. För han är gosi. Så nu ska ja sätta igång med psykologin. Ja jippikajej, pussåhäj


onsdag - hemmmma

Godmorgon hörrni!
Vetni vad jag gjorde igår? Jo jag käkade en alvedon som ja tappat i handfatet och som studdsat ner i badkaret. Haha, fräsch tjej. Men så desperat var jag! Oså pga. huvud och mage osv får ja bli soffhängandes med näsan i datorn för psykologi och debatt skrivning idag. Ja, o ja mår så jävla illa att ja skulle kunna döda.
Har jag förresten nämnt att ja har världens bästa syster? He...he, ja nån ynka gång kanske. Hon kom hit o åt efter dansen igår o bara satt o sa hur bra, stark och fin jag är. Ja försöker ta åt mig.....
Vi hörs senare. Ha en underbar dag!

Köttbullehuvet <3 Haha.

vår sista dans


(gick inte att få in ett bättre klipp....)

tisdag

Ursäkta för kass uppdatering. Men skyller på att ja inte hade nåt internet alls hos pappa igår och bröt ihop för att allt vart så jobbigt och för att jag kände mig som världens ensammaste tjej. Jag h a t a r dfs. OCH för att jag går i skolan hela dagarna denna vecka, iome eftermiddagsvecka. Men idag drog ja hem en halvtimme tidigare pga. huvudvärk, magont och illamående tack vare magkatarrsjäveln. Men måste plugga ändå. Förövrigt hade jag det supermys hos mois igår. Vi satt o kolla politik! Haha. Vi svor (nästan) över idioter och diskuterade och ja fick berättat för mig mer om SD eftersom ja skriver debatt om dom i svenskan. Ja pjuh. Sen såg vi lite på film o ja, osv. Älskar den där familjen så sjukt grymt mycket.

Min andrafamilj.

humörsvägningar!

Hemma! Åkte ääääckelbuss hem o bara slängde mig på golvet när ja kom in för de inte fanns nån mat o ja fick inte av mig skorna (o för att ja va så varm från bastuäckelbajsbussen). Höll på att börja tjuta, hahaha. MEN maten är på g och ja ska ta mig en liten kroppsdusch o hoppa i myskläderna för att sen bege mig till dfs. Åh, de ska bli så mysigt! Men förövrigt är ja faktiskt på toppen humör. Haha, tro de eller ej. Bara ja får i mig mat nu snart så kmr de vända tillbaka igen! Promise.
Puss på er!

ni är fina

GODMORGON! Eller ja, ja har varit vaken sen sex jag. Åkte ju in till dfs klockan sju, o åkte hem vid nio igen. Jag bara älskar inger och jag gick därifrån med världens största fånigaste smile trorja, haha. Hon är så bra. Och får mig att må så bra, för hon bryr sig verkligen om mig. Och hon ger mig kraaaft! ;) hihi. Är hur glad som helst just nu och om en halvtimme ska ja fara till skuulan. Slutar tio i fem, men de gör mig ingenting för sen ska ja hem och vidare till min favorit andrafamilj och må gott med moa på kvällen, innan ja tar en övernattning hos far. Perfeeeekt.
Ha en fin dag! Pusss på er


söndagen

Härlig dag har de varit kära vänner!
Har ätit maaaassa gott, tagit en tupplur i mormors soffa (vi slocka allhopa haha, så de ska va en sönda!!), gått ut på en timmes promenad och myst med te och macka på kvällskvisten innan vid drog oss hemåt igen... Myyyyysdag! Vi åkte även dfs vägen hem för att pappa skulle skjutsa hem oss o få tillbaka bilen. Och jag måste erkänna att de kändes riktigt konstigt att åka den vägen igen, har inte gjort de på hur länge som helst eftersom vi alltid åkt över kga nu när pappa alltid släpper av oss (elr bara mamma o emlan) där efter mormor besök. Så det var lite nostalgiskt faktiskt. Men dfs gör mig deppig o ja är glad att ja bor i halvtid i kga. Annars så ska ja upp sex imorn för att ta mig till inger till kvart i åtta i dfs. Ska bli sjukt gött. OCH förövrigt är ja galet arg för att SD kommit in i riksdagen? VART FAN ÄR SVERIGE PÅVÄG? Alltså det är sinnessjukt. Det finns inte ens ord. Fyfan.........Säger ja bara!
Min syster är bäst btw. Bäst bäst bäst. Och det finns ingen som hon. Hon gör mig såååå lycklig!



Fina fina fina, kära familj.

söndag - mormor

Idag suger jag så mkt apa att jag inte ens tänker besvära mig med att sitta här. Ska klä på mig och alldeles snart åka till mormor och bara vara. Och känner jag min älskade fina mormor rätt kmr jag inte komma hem mkt smalare iallafall. Haha.
Ha en bra söndag sötisar!

i know i will be okay

But i was so, confused.
out of reach.
So much hurt, so much pain.
I know in a time, i will be out of my mind.
But theres a whole world out there waiting for me.

Jag dör, jag är depp, jag är dålig och ful. Just nu. Har gråtit en skvätt och kurrat ner mig i min stooora mys säng med strumpor och halsduk, haha. Lär dock åka av så fort jag blivit varmare.. Annars då? Imorgon ska jag, min syster och mamma åka till mormor, och det ska bli underbart. Jag har även världens finaste vänner, och jag har tagit ett stort och livsviktigt beslut, typ. Skolan kan suga röv, p l u g g e t alltså. Älskar människorna. Älskar människor i allmänhet, eller hatar. Whatever. Ska till inger kvart i åtta på måndagmorgon, kan kännas ganska nödvändigt osv. Ska oxå få träffa en ny kurre den 27e. Hej jag är ett psykfall. Ja! Vill dock inte va hos nån annan än min absolutfavorit inger. Hon är min ängel och hon har räddat mitt liv. Kommer kännas konstigt. Förövrigt vill jag bara gråta, gråta och gråta. Men är rädd, vågar inte. Vågar inte ens stänga av datorn för då blir ja själv och ensam. Fuck life. Är så jävla rädd för ångest. Vill sitta mellan mina päron och gråta. Vill känna uppskattning. Vill ha någon som kramar på mig, just här och nu. Som anna inatt, när hon bara vaknade och gav mig en bamsekram innan hon somnade om.

Bilden är självtolkande. Typ aj hej ja fick just en sten i huvet o de gör jädrigt ont men ja försöker le ändå.

lördagsfärgning

Idag har varit en händelserik dag, typ. San, fika, hårfärgning osv. På stan blev de ett par jeans tights, 2 ringar (samma fast olika färger haha), örhängen och torrschampoo! och en mascara fixade ja till mig oxå tack vare annis. Så tack. Sen köpte ja nån volym grej till håret oxå när vi köpte hårsligning. Amanda kom ju som en personlig frisör (tusen tack) och vi satte igång. Först diskuterade vi länge och väl hur vi skulle gå till väga och vilken ton osv vi skulle ha för bästa resultat. Och jo, inte vart de oranget eller nåt alls. Dock så verkade färgen ju inte överhuvudtaget typ, så efter 2 timmars kämpande blev det ingen skillnad alls. Haha, eller jo, utväxten vart liiiite ljusare än tidigare. Shit alltså, haha. Jag ska seriöst ringa bolaget o kräva pengarna tillbaka. Galet ju. Men tack iallafall damer, för hjälp och stöd ;) Hihi.
Och nu på kvällskvisten ringde min dawi och gav mig glädje. Vad fan skulle ja va utan den bullen alltså? Han är min lilla prins. Och jo förresten, amanda ringde ju hennes låtsas mamma till frisör o fråga va vi skulle gö eftersom de inte funkade? Och hennes tips var att ta på en plastpåse på huvudet för att de skulle bli varmt och ja ja vet inte haha..... Men snygg blev ja iaf!


HAHAH. Galet äckligt tjej. Blä.
Resultat:

Haha ja, ni kan ju ignorera själva bilden. Ja försökte ju faktiskt få me håret. Men som ni ser, big differens? Oh no dears.

lördag

Godmorgon!
Anna somnade halv elva igårkväll så jag satt uppe ett tag till så att säga då innan jag la mig;) Haha. Trevligt sällskapis! Närå, de va mysigt ändå. Vi satt o götta oss framför idol och mös osv. Sen vaknade vi för nån timme sen och vi ska nog snart springa upp till stan en snabbis innan vi drar vidare för att jag ska få mitt hår färgat, tror jag. Hjälp! Oså ligger vi i sängen o pratar förut, ja, o ja öppnar mig o pratar ut om de som tynger mig mest, oså ligger anna o spelar spel på mobilen. Hahahahah, jävla dumhuve va ja älskar dig. Haha.
Ne nu ska vi fräscha till oss o dra vidörööö.
Pusssss!

godkväll

Efter mitt fina inlägg om mitt hår sket ja i o platta o släppte ut de o hade lockigt istället. Haha, jag är allt bra lat jag.
Annars sitter ja bara o läser lite i kenza's blogg o tänker att man skulle ju inte direkt gråta om man såg ut som den kvinnan alltså. Puh, va snygg hon är!!
Men nu knackare på dörrn tror ja bestämt.
Och de gjorde de.......... o nu sitter hon breve mig här, snygg och super!!
Så ha en fin kväll så hörs vi nån gång.
Pussar!

intressant fakta

OJ. Jag tappade visst all min ork o somnade 2 timmar. Haha. Men ska strax orka mig upp oså tänkte ja faktiskt platta håret för en gångs skull. Jag svär, de va inte igår! Jag är så duktig. Har typ plattat håret kanske 3-4 gånger sen ja klippte mig? Shit. Inte likt elli! Men ja har ju börjat köra on my locks. Då slipper man bry sig! Oså gillar jag det bättre. Just nu.

En stycke platt och en styckte lockig.
Den platta är dock innan ja klippte mig, så håret är inte riktigt sådär långt längre....Aj.
Haha, ja så nu vet ni. Liksom.
Mår illa, måste äta nåt. O ska piggna till tills annsen kmr nu!!!!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg + s.t.o.r.m

Tjenixen!
Jag lovar och svär hörrni människor där ute, i morse va de storm!!! Jävlar alltså, ja höll på att blåsa bort påväg till bussen. Jag blev blöt och mindre munter. Och sen va busschauffören lite busig o körde lite fel precis innan ja skulle av hihihi, SKIT PÅ DIG GUBBE. Förlorade 5 dyrbara minuter av min hinna-fram-till-skolan-i-tid-..tid...Haha! Men i örebro va de iaf skinande sol typ. Lite komiskt. Annars så har jag träningsvärk i varenda liten del av min kropp och skakar fortf. i händerna haha. Kunde knappt sminka mig imorse och att skriva på ett papper ska vi inte ens tala om.
Men jag är gla ändå! För ikväll ska jag mysa med min bästavän. Vi ska köpa massa godis o kurra ihop oss i soffan framför idol, kramas och bara ta igen all missad tid. FY SJUTTON. En fredagkväll kan inte spenderas bättre!!!!!
Pussss på er!

Förövrigt så har min cooling rayban's! medans elli är cool i sina 50kronors hm brillor! Haha. Får ju skämmas.....

jag är bra

"Usch ja mår inge bra...."
"du får inte va hemma imorn!!! bara så du vet..."
....
"nu fick ja ont i halsen!"
"NEJ!"
Hahahah. Aw, ja tyckte de va lite kul, o gulligt. Eftersom lilla jnnypenny blev så hysterisk........
"måste säga det, du har väldigt fint hår"
Haha, ja har aldrig varit med om maken. En kille gav mig komplimang för mitt hår? Haha, aaw. Blir ju rörd.
O här bara öser jag komplimanger över mig själv o skryter. Ja, men de behöver man också! Och inte bara klanka ner på sig själv. Man ska ta vara på de bra;) O de är ja jävligt dålig på, näre kmr till mig själv alltså. Så sånna där småsaker ska man komma ihåg o uppmuntra sig med när man "är" dålig. Eller kanske inte just att man har fint hår haha, men saker som när nån skriver gulligt, lägger upp nåt fint i loggen på fejjan (hehe). Som jorunn just gjorde. Alltså ja blir bara så jävla glad!!! Eller när man får sms av bästa vän "jag älskar dig så jävla mycket", eller "ja vill ha en elli kram". Den glädjen man känner.........Ja, ikväll får förbli en fin kväll.
Nu väntar sängen för en huvudvärkande ellipelli.

KÄRLEK på min tjej.

trött men glad!


Hejsan! Nu är jag back on board, typ.
Alltså, vakna upp till regn, huvudvärk, magont osv. Men det gjorde mig faktiskt ingenting, haha. Det var så skönt att inte bry sig och bara gå runt o va litte mysig. Bussen blev sen oxå, o ja blev sen. Men de gjorde inget de heller! Haha. Annars så har de ju regnat hela dan o vi har gjort massa i skolan, bla. spanska prov osv. Och sista timman, 2 timmars gympa(y) först lite genomgång men sen så gick vi ut till sveaparken och boxades. SHIT, jag kan inte lyfta mitt glas med vatten, ja kan inte torka mig på toan (ha ha), ja kan knappt smsa eller skriva på datorn, OCH JA, ja tror ni förstår. Vi var riktiga skakisar efteråt med andra ord. Och jenny är världens roligaste människa o ja har nog aldrig garvat så mkt på ett gympapass förut. Haha shit. Men jaja. Nu ska ja bara sitta o se på idol o ta de lugnt med min finfina mammi.
Puss på er!
Och hörrni, även fast jag är helt slut o trött så klarar ja skolan trots det, och det gör mig så jävla glad. En stjärna till elli!
Och jag saknar min fina bästavän oerhööört.

1+1=3, om man tänker logiskt....

Hej gullungar!
Klockan är fem över sju, o ja kom hem för 30 min sen. Haha, kul! Ikväll ska jag bara slappaa hemma i soffan, efter 2 dagar av ingen vila...Och träningsvärk i precis hela kroppen haha. Återkommer om en litta stund hörrni.
Hörs snart!

godnaaaaaaaatt


HEMMA OCH SKA SOVA.
Kom hem vid halv elva där både mamma, syster och pannkakor väntade mig, m-m-m. Pappa o ollie stannade också en stund efter att ha skjutsat hem mig. MYS. Och annars har ja bara hunnit duscha. Men har ju hållt igång heeela dagen, o huvudet bankar sönder snart och jag går 8-16.30 imorgon. Bajsrövkorv. Kommer inte o r k a. Så bäst ja sover. Natti med er!
Moa är den vackraste flickan i världen också btw! o vi hade lite skoj. Men ja va för dåli så ni får inte se mig.
PUSSISAR

snabb&lång uppdatering, hehe

HELLO darlings!
Idag har jag inte suttit still en enda sekund o kmr troligtvis inte göra det heller. Åkte iallafall in till skolan imorse lite tidigare så vi skulle kunna plugga lite på provet, and so we did. Sen skrevs provet, pennan glöd och elli fick skrivkramp. Förövrigt har ja inte en aning om hur de gick osv. Hoppas det gick okej iaf.. Skolan gick skit fort, och enda stunden vi va ute börja de såklart spöregna, så hela SPB kuta igenom parkar, bostadsområdet och över övergångsställen. Haha jävlar va blöta vi blev. IALLAFALL, efter skolan drog jennifer o ja me oss jenny för lite shopping. Jennifer va tvungen att vänta en stund på stan o min buss gick ju inte än, så då tog vi tillfället i akt när elli ändå hade fått lite pengar av sina kära föräldrar hihi. Så en tröja o mysig halsduk blidde det. Men när tiden drog ut bestämde ja mig för att ta en senare buss (big misstake) så vi verkligen hann igenom alla affärer, o de gjorde vi haha! Stackars jenny.... Tog mig förresten oxå till banken för att fixa med jobbpengarna, äntligen(!), o tog ut dom så fort ja kom hem t kga så ja kan ge dom till pappa när ja åker till dfs snart. JAG ÄR SÅ EFFEKTIV IDAG. Men efter att ha åkt en proppfull buss (därav misstaget att ta en senare buss) så ja fick stå hela vägen hem (höll på att svimma o spy, typ..blä) så slängde ja mig in i duschen de första ja gjorde. Haha. MEN nu måste ja göra iordning mig, har slängt av mig alla kläder oxå eftersom man brukar gö de när man duschar, så ja hinner med bussen fem över! Kvällen är fullproppad den oxå så ni lär inte höra något mer från mig idag, om inte senare. Syrran kmr hit på mat vid halv tio/tio oxå förresten!
Åh va ja längtar tills ja får träffa mina godingar i kören! :D:D


l
Haha, gillar bilderna. Speciellt den översta, den är så konstigt mysig!

dålig chey

Har legat och hulkat mig i soffan ett bra tag, bara för att.. Bara för att jag är så jävla dålig ikväll. En värde värdelös liten ynklig tjej som bara inte duger till nånting. Som misslyckas och inte lyckas leva upp till det hon vill. Och att de där jävla geologi provet ligger o trycker på hjälper ju inte direkt. Jag förstår bara helt enkelt inte. Och jag brukar inte direkt ha problem med sånt, SERIÖST. Jag är faktiskt duktig på att lära mig. Men det är väl nån jävla järnpinne som sitter ivägen..........Och imorgon ska jag iväg till min kör, ja ska verkligen försöka och det ska bli så skönt att träffa dom människorna. För där, där är man bra och fin precis som man är. Och jag älskar att vara där. Mer än nånting. Ska krama sönder min mos och mandis då också, o oskis! Så jävla hååårt.

facebook hjärta blåmobil


Ah okej. Jag hatar plugg, skola, att lära sig, koncentrera sig, sitta still o lyssna på när läraren snackar om geologi - vulkaner, magmadomer, oceanbottenspridningar och epicentrum. HOW GIVES A FUCKING FUCK?! Nä, inte jag iallafall ta mig fan! Blir så jävla arg. Och min mage gör så ont att ja bara vill dö. Tänk att få lägga sig i sängen, krypa ner, mysa och bara ligga där i all evighet. MEN ICKE, för ja måste plugga halva natten och sen gå upp till skolan för att skriva bajsbajs geologi prov och lära oss om massa andra skit ointressanta saker!! (Fast psykologi o människolära är asnajs, men ändå!). Just nu är en sån stund man bara inte riktigt ser meningen med livet va. Är vi födda till att sitta still i en jävla skolbänk dagarna ut? Och tvingas plugga ständigt.. Ja, jag är bitter right now. Men de ljusnar nog snart.
Tills vidare, var glada att ni slipper lära er om jordskorpans rörelsesätt AND SO ON. (Ni som nu faktiskt slipper alltså...)

tisdag


Hej göllungar!!
Kan kanske inte påstå att jag är fridfull,lugn och inte har ont i magen idag. Nej, för jag är apstressad, otroligt olugn och har en eeextrem magvärk. Haha. Men har lyckats haft humöret uppe iallafall halva dagen. Vart dock mindre taggad på livet när ja insåg att ja inte förstår nånting inför provet imorgon, o inte har någon ro till att plugga, + att det spöregnade när elli var påväg till bussen. OCH så var bussen proppfull. Blä, finns inget värre! MEN ja tänker inte deppa utan fortsätta sitta här en stund till med min otroligt låtande mage, som bara inte kan hålla käft för den mår så jädra dåligt. Aw, va gullig.

hehe

Jag.vill.inte.sova.för.då.är.de.ny.dag.snart.och.man.måste.upp.och.plugga.
En stor fet jävla suck på den och godnatt!

shake it, shake it



Brukar kalla mig själv plut-läpps-tjejen!
Och skrattar lika mkt varje gång ja upptäcker att ollie alltid lyckas komma med på mina kort. Han kan bara inte lämna mig ifred, haha. Han ser ju så sjukt fånig ut på första bilden.
Iallafall, snacka om AS(S) SHAKE mina ladies and gentlemans! Träningen var hur kuul som helst! o ja o moa skaka, skratta o svettades som 2 grisar. Dock var hon som ledde idag kanske inte så bra, men när man inte fatta stod man ju ändå bara där o sheeejka. Haha! Rumpträning har vi ju fått nu iaf. Grrrr!
O ni får ursäkta alla bilder på mig, men ja är inge kreativ på bildfronten nuförtin, + att ja är ju så snygg. (hahahahah). Förövrigt saknar jag min annagos.

måndag


Jag och min tjej i nian.......
Jag ligger i sängen, sjunger, dricker vatten, har kissat hunden och borde plugga.
Skoldagen gick snabbt, matte, redovisning osv. Och coachsamtal, min lärare sa att ja va väldigt själv...insiktsfull eller liknande, alltså att ja vet hur ja fungerar väldigt väl oså. Det tyckte elli va roligt att höra eftersom ja jobbar så mkt med mig själv och älskar att lära mig om hur ja fungerar. Haha.
Annars då? Jotack, ja taggar ihjäl mig till dans, svett o butttie shake ikväll! Mjaaaaaao.
Puss, vi hörs!

myskvällis

När ångesten kröp upp i halsa på mig kom syrran som räddare i nöden och både hjälpte mig med pluggandet och diveeerse saker. Hon är för go hon. Och snacka om att hon fick mig att skratta ihjäl mig också. Förövrigt har vi bara myst framför vänner hela kvällen och jag har läst om mitt kära MP om och om igen. Bara halva dock, så måste fortsätta. Och imorgon kväll ska ja äntligen tillbaka till mitt kära colluseum efter att typ inte ha kunnat träna på ÅR, och jag längtar såre spritter i bena på mä! moa + jag + dans = kan inte bli annat än riktigt a-w-e-s-o-m-e!
PUSS PÅ ER!
Går 8.10-12.30 imorgon, + lunch o coachsamtal.
Aja, hoppas ni får en grym dag iaf!!

Vi tar den här igen eftersom emelie tyckte det såg precis ut som hon. Så då blire ju liksom 2 flugor i en smäll här, både syrran o ja på samma kort.

o m o t i v e r a d

Omotiverad, deppig, trött och sliten - elli en helt vanlig höstig söndag.
Skulle plugga, MEN ORKAR INTE och kmr inte igång. Ska skriva upp stödorden o öva in redovisningen snart, för de måste ja inför imorgon. Men mer tänker ja inte göra, utan ja tänker sätta mig vid köksbordet o käka god mat med min mor och syster, och sen tänker vi slå på en film o mysa ner oss i soffan. Jag hade ju ingenting uppbokat för helgen egentligen, ändå har ja inte haft en enda hemmakväll eller hunnit slappa. Fuck. Men ja ångrar inget, menar inte så. För kul har ja ju haft, MINST SAGT. Men ändå.. Får lite ångest, hehe. Eftersom ja både sover dåligt o "håller igång" mer än vad ja egentligen orkar. MEN ikväll blire mys o slapp för fulla rullar! (så fort plugget är klart...suck)

Har klippt av mig håret.
Skoja.

nya frisyrer





Hahahahah, snygga tjejer utav bara fan!
Hemma nu, o måste sätta farttt me plugget!

nya frisyrer





Hahahahah, snygga tjejer utav bara fan!
Hemma nu, o måste sätta farttt me plugget!

hos ps

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT JAG HAR EN PS I MITT LIV. Hon total räddade min kväll igår. Hon sa åt mig att komma till dfs så vi kunde dra ut o rocka lite. Och som ja satt där allmänt deppig på mitt rum fixade ja skjuts o kläder på ynka minuter o drog på en gång :D Min kära jonas vän fanns där som räddaren i nöden och kom på en gång o hämta mig. Aw! Så vi fick skjuts ner t samhället sen och drog till en fest där vår kära david och felix befann sig, och sen kom mer gamla kära klasskompisar och mer folk sålart. De va kul o ja o ps kom på en alldeles egen dans. Haha. Men tillslut orkade vi inte hålla masken längre och satte oss i köket o deppa och snacka ist, heheh. Sen när alla drog satte vi fot hemåt mot ps och la oss i sänga o prata ännu mer innan vi somna. Såå skönt att slippa sova ensam.
De va så skönt att komma hemifrån, men jag hatar dfs och dess skitsnack. ATT FOLK ORKAR?! Blä.
Jaja. Nu ska ja kolla när ps sätter dit sina lösnaglar. Hahah.
Ha en bra da!
Vi hööööörs. Pussssi

nassim! haha

HAHAHA, nassim al fakir alltså, ja TROR JA ÄR DYNGKÄR!! Haha, shit vilken skööön människa.
Ja kollade på nåt tv-program, o han va me där o dansa. Vilken talang! haahha! Ja d ö r.
Slå på fyran - NU!

Från att aldrig lägga ut bilder på kändisar, till att bli kär i allihop o lägga ut massa - på bara en dag.
Inte dåligt fan!


hundkisssss

Okej, jag tror jag har vaknat till lite nu. Hehe. Så tänkte dra med mig hunden ut och gå en liten sväng. OSÅ duscha sen, mmmmmm längtar.
Vi höres!

Haha, hittade en gammal bild på vovven min och dawin min! Aaw. Va söta!

lördag

Godmorgon! Jag är hur seg som helst och kmr verkligen inte upp. Och har sovit 11 timmar men känner mig inte alls utvilad då jag drömmer som en galning. Jag drömmer om allt som ger mig ångest. Och eftersom jag knappt kan göra nånting utan att få ångest, är dessa drömmar ganska proppfyllda med massa bajs. Jag sover så lätt. Men mamma säger att det nog är för att jag bearbetar det när jag sover. Men vafan, låt mig sova istället drömjävlar! Drömmer verkligen om precis allt som bekymrar mig, ständigt. Men jaja.
Dagen har lite olika saker att bjuda på så vi får se vart jag hamnar. Och förresten, idol igår! Så jäkla coolt, för ja såg att en tjej som jämt är med på hampe, som jämt får sjunga solo i kören osv. (Jag har inspelningar när hon sjunger, och hon är verkligen grym). Ja, o då såg jag att hon hade gått vidare i idol i karlstad igår. Så grymt kul! :D Hoppas verkligen hon går långt.
Och bagge är min idol..jag är seriöst kär i grabben!!!!

Han är som en stor nalle man bara vill kraaaama på. Hihih.

coolguy_p5


Fyfan vad läcker..

fredagsmyyys

ELLI ÄR TRÖTT SOM ETT AS. Men vetni? Promenaden imorse gav mig as mycke energi o ja har gått på högvarv heeela dan. Men de reulterade dock i en jävlig huvudvärk. Hmfr. Vädret är bajs, och det gör mig faktiskt ingenting alls. Passar perfekt då jag bara tänker mysa ikväll, vad som än händer så ska elli slappa.
Kände också när ja gick hem från bussen i regnet förut, att det känns verkligen som en sån där fredag man längtade så till när man var liten. Ni vet, med taco (såklart), godis, mys med familjen och bra tv. Typ fångarna på fortet, åh eller gladiatorerna! Man bara satt där i höstvädret och mös (jag älskar förresten att mysa för den som inte märkt de,haha). Dock har vi kanske aldrig varit den mysa-framför-tvn-tillsammans-en-helg-kväll-familjen, men ändå! Vi kunde allt ibland, o även om emelie inte va me jämt så satt ja där mellan mammi o pappi o mumsa gottis. Jag var ju liten! Så fick hålla mig inne på sena fredakvällar;) Haha. Har alltid älskat mykvällar.... Iallafall, idag kändes preeecis som förr. Kunde likagärna gått hem ifrån parken idag, en liten tredjeklassare som bara gick hem o längta tills de skulle bli kväll, och mys.

Vi var ju sååååå charmiga. Haha. Dom här bilderna ligger mig så jävla varmt om hjärtat alltså...

morgonpromenix

Godmorgon! NE vetni, ja vakna inte nu, ja har varit uppe sen klockan sju jag, japp! Powerwalking från tio över sju till tio över åtta. Jävlar vad duktigt (o svettigt....). Så nu är jag nyduschad, o har lagt mig i sängen en stund igen hihi. Men måste upp igen och börja sminka mig o föna håret and so on. Har ätit värsta goa frukosten också, ja de har jaaa, japp. Ligger också o pratar i telefon med syrmin just nu, hon ringde och berättade att hon är frisk som en nötkärna. Och tack gode gud för det! :D Haha.
Slutar fyra idag, så hörs sen!
Pussssss

Så jävla redo tjej!

natttttttttis


Söt tjej visar känslor. Haha.
Jag mår bra just nu. Har suttit och skrattat så magen har vänt sig utoin den senaste timmen.
Det behövdes. Och kände att jag var redo för lite blogg, nu när humöret vänt.
Jag känner ju trots allt så sjukt härliga människor som bara gör mig sååå glad. Åh vad fina ni är. Speciellt min syster, för utan henne inatt, vet ja inte va ja hade gjort... Älskar dig!
"ledsen att det blev knas i går. förlåt. jag vill ditt bästa men vet inte riktigt hur jag ska säga... älskar dig gör jag i alla fall." .... <3
Nu ska elli lägga sig och hoppas på en bättre natt än igår. Och bara vara glad en stund till.
Godnatt sötisar!

spread my wings and fly away

Idag är ellinor s k i t. Så jag tänkte göra er en tjänst och inte blogga mer idag.
Så, vi hörs imorgon!

.

Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

godnatt

Efter att ha haft ångest enda upp i halsgropen i ungefär en timme nu funderar jag på att sova. Emelie tittar på vänner o ja har kikat lite med henne, men nu orkar ja inte mer. Imorgon får bli en väääldigt slapp dag, tänker dra på mig mysbyxor och goströja. Jag känner mig super sunkig då. Men kläder efter humör! Haha. Halv nio till fem imorn. Fast för mig får de bli kvart över elva till fem, eftersom min rygg inte kmr klara fys och styrka gissar ja på. Får satsa på att bli helt bra först. Kände ju nu bara efter promenaden att det inte var helt okej. Hehe, fast det har verkligen blivit myycket bättre!! Men nu ska ja gå o pussa lite på min syster innan ja hoppar till min alldeles reeenbäddade säng, där ja själv ska lägga mig helt nyduschad. BÄSTA SOM FINNS.
Godnatt!

Syrrans o min favvo bild! Så jäkla cool.

onsdagen dårå

Ja men hola mina amigos!
SOM SAGT, dagen då har varit asbra i skolan, om det nu går, eftersom det är skola vi snackar om men. Klassen gör den fin alltså. 2 lektioner hade vi iaf, och politik redovisningen är uppskjuten som tur är(!) o sen åkte ja hem vid kvart i fyra. As tidigt för en gångs skull. Men liksom de spela ju ingen roll för ja va tvungen att åka in till dfs och hämta mina piller som tagit slut här, så ja va hemma i kga vid sex igen iallafall. KUL. Hann iaf hem till pappa och käka, hann tillomed börja bråka så jag sprang därifrån tjutandes, haha jävla tönt. Satt helt ensam på bussen sen och tyckte allmänt synd om mig själv, så de va bara hem och byta om o dra ut på en 50 minuters powerwalk. Jävlar vad undan det gick, o jävlar vilka förbannade steg, och jäävlar vad jag försökte rätta till saker i huve, o jävlar vad dåligt det gick...med tillrättandet alltså. MEN svettig, de blev ja vill ja lova. Men efter 50 minuters svettandes, var det trapporna upp till lägenheten som va jobbigast. Haha, hatar dom. Iallafall, ja hoppa i duschen, fixa mat o satt mig och kolla på idol med mammi sen. Och nu inväntar jag min kära syster som tänkte spendera natten här;)
Det var väldigt detaljerat och fint skrivet ellinor - tack!

idoool

HEJSAN! jag lever, har varit superduktig hela dagen, men även gråtit lite tårar, och varit förbannad. Men det tillhör väl vardagen nuförtiden. Skrattat har jag ju självklart också gjort, jag har ju en jenny och josefine i min klass, och en emilia, o ebba, o albin och jaa.. Haha. Okej, alla i min klass får mig att skratta.....MEN mer om dagen om en halvtimme. NUU, idol igen!!

onsdag

Jag var så sjukt jävla flum och övertrött igår så jag kunde inte somna. Haha. Och vi hade visst svenska idag, oups, jag som inte har pluggat nåt på politiken. Plugga kan dö. Men jaja, 3 timmar i skolan ska man inte klaga på. Slutar halv fyra idag, istället för fem. Woho, älska onsdagar! Och om jag orkar och vill tänkte ja komma hem, powerwalka, duscha, plugga politik och se idol (om det är ikv?). Nu när jag för en gångs skull kmr vara hemma vid halv fem, och inte sex. Men jag vet ju hur jag är, så vi får väl se hur de blir med den planen. Jag kanske somnar istället.
Men jaaaaja, ha en bra da!
Hörs ikväll. Puss!

Ska bara meddela också att för er som inte fatta att glasögona var ett skämt så..var dom ett skämt.

he he

OMG OMG OMG!
Idol börjar nuuuuuu. Och huuuur taggad är inte jag?
Vetni också vad som är lite kul. Busschaufförer är ju lite busiga sådär och glömmer ibland bort att stanna när man trycker, men aldrig har jag varit med om att dom stannat fast man inte tryckt. Haha. Förns idag...
Har också konstaterat att jag drömmer äckliga, konstiga drömmar. Ja, min värsta, som jag drömt hundra gånger om, lydeeer: Jag pussar en kille, får med mig en bit av hans tunga tillbaka in i min mun, och BLÄÄ, spyr typ. Haha, för hur äckligt är det inte? Det är olika killar varje gång, men alltid lyckas dom vara lika äckliga. För f y f a n säger jag bara. Keep your stuff in your own mouth dudeees. Måste ju betyda att ja inte gillar tungor? FAST JO, tycker det är lika kul varje gång jag slickar mina vänner på kinderna och dom slår mig. Jag är så gosig jag.
Men NUU, idoooooooooooooool. Wiiihoo!

Såhär coola är vi på söndagar.

i just don't wanna miss you right now




tisdag

Ny dag och nya tag!
Jag får inte riktigt upp mina ögon. Måste lägga mig tidigare och måste sluta tänka så jävla mycket. Drömmer ju förfasen om precis de ja tänker. Haha. Idag är det iallafall tisdag och jag längtar tills jag får lägga mig i soffan ikväll och kolla på idol! Men nu ska ja äta frukost, duscha kroppen, dra på lite smink, hitta nåra kläder och dra till skolan för lunch, spanska, psykologi och geografi.
Pussssss, ha en bra dag! :D

vill haaaa HÖST

Har precis duschat, öppnat fönstrena så de ska bli svinkallt här inne, och bäddat ner mig i min mysiga säng. Hihi. Det blir dooock inte ett dugg kallt. Kan ni förstå hur mycket jag längtar till hösten eller? Att bara få gå runt o mysa i stora halsdukar dagarna långa, och bara vara mysig. Åh. Vill ha kallare!

well, if you were me
would you cry out?
would you break down?
or would you wait for karma to come around?
would you give up?
what would you do, what would you do?


Så mycket bra låtar, gamla, som jag hittar i gamla mobilen.
Och så många texter som träffar, mitt i prick.
Och jag känner fortfarande ett sånt jävla hat. För det upprepas, om och om igen.
Kan det inte bara läggas ner? Kan du inte bara låta mig vara? Du har gjort nog. äckelunge.
Jag vet att jag är lite bitter (hehe) nuförtiden. Men det går över. Det kmr bli bra.
Snart.
PUSS, NI ÄR FINA!

Och imorgon skiter jag i vad det är för väder. Jag t ä n k e r mysa i min favvo halsduk hursomhaver. Ohyes.
Over and out.

back bitches

SNACKA om dödligt trött en ellinor kan vara såhär en helt vanlig måndagkväll. Och hallå, klockan är redan sju. Jag kom ju nyss hem va tusan. Och vetni hur elli har låtit i skolbänken idag?? jo ungefär: "jag vill heeeeeeeeeeeeeeeeeeem, hem, hem, sooooooooova". Och vi har suttit där och jobbat politik, tagit 2 promenader och haft coachtid. O juste, matte också. Fortsättningen på politik plugget skjuter jag upp till imorgon, orkar inte. Meeeen det hindrar mig inte från en kvällspromenix! Nejnix.
"Jag vill shoppaaa!!" "Hoppa då?" Haha. Vi började hoppa........
Klassen är så jävla underbar, och det finns inget bättre än att åka buss och lyssna på musik. M-m-m. Livet leker trots allt. Och imorgon är en likadan dag, halv ett till fem. Fast idag slutade vi ju tio i fem, så de blir tio minuter extra. Dööö. Haha. Fick FÖRRESTEN beröm av min lärare för den första svenska uppsatsen vi gjorde förra veckan. Eller ja, hon skrev "tack ellinor för din starka berättelse" osvosvosv. Hihihihih. Jag skrev om mitt liv. Jag är stark, som berättar. Ja ohohohohoja. DUTTI ELLI!!

Coola cheyer....

dags för skola

Snacka om deprimerad man blir när man börjar halv ett, och inser att man måste ställa klockan på åtta. FÖR att komma upp nio/halv tio, o ta bussen in halv elva, för att hinna äta lunch innan halv ett. Menmen. Har sovit sjukt stressigt inatt också o känner av magkatarren ganska rejält, så ligger här och mår allmänt illa. Jag är o t a g g a d på att gå till fem. Och jag vet inte va ja ska ha på mig! Måste ruuuusa :D Attans, de som va så varmt och skönt här i sängen. Hihih.
Men ha en bra da sööötisar!

nattångest

Nu är elli svag. Så jävla liten, ynklig, patetisk och dålig.
Hjärtat bultar hårt - ständigt, tankarna flyger alldeles för fort fram och tillbaka och jag känner mig yr, snurrig.
Jag har ont. Smärta enda upp i halsgropen. Och jag saknar min familj, så sjukt galet mycket. Dom är så fina. Den bästa bästa familjen ni kan tänka er faktiskt. Det finns ingen på denna planet jag älskar så mycket som dom. Dom ställer upp, tar hand om mig, älskar mig, låter mig vara precis som jag är. Dom har stått ut med mig i mina värsta värsta stunder. Hållt om mig vid ångestattacker, kramat mig hårt när jag är som minst, när tårarna inte kan sluta rinna, dom har ställt upp när jag bara velat försvinna, tagit tag i sakerna och hjälpt mig vidare. Och dom kan framförallt få mig att skratta så jag bara sitter och kvider. Och nu, när jag behöver flytta runt (vilket tar död på mig) så vill dom göra det så enkelt för mig som möjligt och bestämmer att nu, nu ska jag bo hos mamma ett tag. Känn ingen press - det är okej. Bara en sån sak, för jag vill inte välja var jag ska bo bara för att jag hatar att flytta runt. Jag kan inte välja mellan mina underbara föräldrar. Men mest av allt vill jag bara ställa mig och skrika åt dom hur dumma dom varit. Hur mycket dom förstört, och hur mycket dom har sårat mig. Jag vill inte vara en splittrad familj. Det skulle inte bli så. Det var inte meningen. VARFÖR blev det såhär!??!?!?! Samtidigt som jag bara vill krama om dom så jävla hårt och säga att det är okej, och att det är för det bästa. Och jag vet det, för det är bäst såhär. Men jag saknar dom. Jag saknar att ha en syster i rummet bredvid, som kommer in o frågar om jag vill se på satc med henne, eller ta en kvällsmacka, o sitta där nere vid köket och prata o bara skratta så vi gråter. Och jag saknar att komma ner när jag vaknat, och se mamma och pappa hålla om varandra framför tven, eller gå in till dom mitt i natten när dom ligger bredvid varandra och sover. Att få lägga mig emellan dom när jag är sådär ledsen. Och att få gå in och lägga mig hos min syster bara när jag vill. Jag saknar att vara något helt, att ha den där tryggheten. För nu är vi bara halvor, utspridda allihopa på olika ställen, och jag är den som får fara runt.
Jag hatar det. Jag hatar det. Jag hatar det. Jag hatar det. Jag hatar det. Jag hatar det. Jag hatar det. Så galet.
Visst finns det knappt en enda unge här i världen nuförtiden som inte behöver genomgå en skillsmässa. Men vet ni? Det är lika jävla jobbigt för det. Det är som att nån dör, hur många går inte igenom det också? Men det är minsann okej att det ska vara jobbigt. För det är så uppenbart att det är skithårt. Men varför är det inte då lika uppenbart att en skillmässa också är skithårt? Man förlorar faktiskt, men inte på samma sätt, de vet jag också. Men jag är trött på att saker inte ska vara okej, bara för att det är si och så. Mina föräldrars skillsmässa var en stor undergång för mig. På riktigt. Jag gick under. Och jag har jätte svårt att erkänna det, men sanningen går inte att dölja. Jag kan inte ljuga om det. Och jag vet inte hur man nånsin riktigt ska komma över det. Visst har jag kommit långt på vägen, men det kan fortfarande göra så fruktansvärt ont. Och som ikväll, när vi ses allihopa. Det gör mig lycklig. Men det gör så galet ont i mig, ändå.


gulligull











Jag har världens finaste och bästaste vän! Och vi fastnade inte riktigt på kort idag.
Men nu är hela min familj här. Vi hamnade just framför tven och käkar popicorn, hiihi.
Har också just fått den finaste present av min pappa, som ja någonsin fått.
Jag kunde inte sluta gråta.

finbesök

In about an hour rullar bästavän in hit. Det blir lite söndagsmys igen och vi ska ut i naturen en sväng. Eller?
Sååå elli ska hoppa in i duschen eftersom håret inte är tvättat på några dagar ;) haha. Ja vill ju inte skrämma iväg anna när hon tillomed tar sin in till kalleskoga för min skull. Aaw.
Vi hörs ikväll! Och förhoppningsvis med bilder. Puss


friends

Alltså hur patetisk är inte jag? Här sitter jag och kollar på vänner, och tjuter(!) till ett avsnitt jag sett minst tio gånger. Hahah! Plus att det inte ens är sorgligt, för det är när Chandler friar till Monica. Haha, känslomässiga-ellinor.nu! Jag dör.

Men de finns inge bättre än vänner!!! Fyfan va bra det är.
Det är seriöst de enda jag kollar på, förutom filmer. Tröttnar aldrig.
Så nu vet ni!

morsning korsning

Godmorgon!
Jag har i princip sovit 12 timmar inatt, och var nog piggare när jag la mig än vad jag är nu. Haha! Drömmer så jädra konstigt gör jag också så jag tror det är sant. Men! tror jag känner mig lite piggare idag o ska se om nåt kul kan hända. Om jag inte ångrar mig o vilar en dag till. Hehe, är ju så trött helatin (och huvudvärken sitter i). Men först ska jag iallefall äta frukost!
Ha en bra dag!!

Haha. Min räka, misss yoooou.

i'm exactly where I'm supposed to be, now



Fint gulligt sött trött jag är. Åhja fy va söt ja är.
Men ne, här kan man ju inte mögla. Ska fråga mammi om vi kan hyra film och götta oss lite istället.

PMS

Efter mitt tappra fräscha-till-mig-försök, hamnade jag i sängen instoppad i mitt goa täcke med myskläder på.. Jag somnade.. Fy-skrutten va gött. Men har åter vaknat till liv, och känner hur sjuk jag börjar bli, typ. Ont i halsen och huvudvärk, och också lite ont i kroppen. Jag blir jämt sjuk när ja tar det lugnt(!) så därför brukar jag alltså inte köra på ta de lugnt stilen, yo. Jag har även stängt ute solen då den alltid ska lyckas komma fel dagar. Dvs. dom dagarna man bara har lust att dö. Tänker nog ligga nergrävd här resten av kvällen också, om ja inte piggnar till. För då ska jag tvätta håret och höra av mig till annsen. Hehe.
Och vet ni vad? Idag är ingen bra dag. Men det är okej. japp! O K E J - är vad det är. Mensen är pågång också, så de kan vara en förklaring till mitt vill-dö humör. Mm. Hoppas på bättre tider imorgon.
Puss på er sötisar!

O-M-G. Hur GAMLA bilder hittade inte jag i arkivet här?
Haha, så jävla deppig tjej.

jorunn

Måstte bara berätta att jorunn är världens mest fina människa. Jag älskar henne så jävla mycket. Och hennes kramar, vet ni vad? Dom är dom bästa jävlarna som existerar. Tryggheten dom ger, och kärleken hon utstrålar. Och jag känner mig fin, grym och bara hur bra som helst hur jag än är, i hennes omgivning.
Alla borde ha en jorunn i sitt liv, men ni får skaffa er en egen för min jorunn är min jorunn. Och min pussgurka, som jag älskar mer än vad jag själv kan förstå. Hon är så sjukt fin..........

Världens finaste och bästa pussgurka saja. Jag svär, det finns ingen annan som hon.
Och kolla bara, hennes kramar. Åh......
(Bilden är 2-3-4(?) år gammal. Och tagen på hennes bröllop.)

hemma från mys.

Hej sötisar.
Jag är hemma och har dyng landat i sängen(!) Gårkvällen var huur mysig som helst, och nu är jag t-r-ö-t-t. Vi började kvällen med pizza-bak! Typ. Eller ja, moa och jag flängde runt i varenda affär innan vi ens kom fram till jorunn. Men när vi väl var framme började vi med pizzorna. Och efter en stund gjorde johanna oss sällskap. Vi käkade, hamnade framför tven, pratade, käkade gott, kollade internetet och när Noel väl skulle sova satte vi på The Notebok. Jisses. Det slutade med 4 gråtande tjejer. Jävlar vad vi tjöt. Haha! Jag personligen tycker seriöst filmen är jobbig att se, pga. alla jädra tårar, hehe. Och efter filmen tjöt vi en stund till, innan skräckisen gick igång. Moa och Jorunn var vättskrämda. Och johanna bara fnös, haha, så söt. Sen gick vi och la oss, utan johanna. Vi låg 3 st i en dubbel säng på tvären och bara mös. Mina favvo tjejer. Sen gick vi upp i tur och ordning, åt, mös framför so you think you can dance, och sedan tog moa mig hem till stan och själv fortsatte hon vidare. SÅ ATT. Nu ligger jag bara och väntar på att nåt kul ska dyka upp. Och att min mage ska må bättre, för idag är den värre än någonsin. Blä. Ska testa baja ;)

Älsklingarna.
Ha en bra dag!

hejdå

Blev visst lite bråttom här. Så nu drar jag!
Hörs imorgon! Ha en bra fredag kväll :D
Pussssssss

didn't you find what you where after?

PUH. 2 timmars geografi är inte o leka med. Säger bara - t r å k i g t. Och eftersom all min energi igår gick åt till att vara arg, var jag helt utpumad imorse. Så sjukt seg. Och att jag sen hamnade på en äckel buss som var apvarm, gjorde ju inte det hela bättre. Men är jag ledsen för det? Nej. Skoldagen vart helt okej, och jag har bara suttit och längtat efter kvällen hela dagen i skolbänken, vilket jag fortfarande gör. Så nu tänkte jag vila upp mig lite, käka lite och försöka bli pigg till kvällen, så ja inte sover bort allt de mysiga. Eftersom jag alltid har en tendens att lyckas, var jag än är på en fredag kväll, att SOMNA. Menmen, jag diggar min klass iallafall. Stenhårt.


Och hur glad blev inte jag när min bästis står o väntar på samma buss som ja ska åka med?
Jo, dagen var gjord.

blindstyren

Hola!
Jag har nyss badat, fyfan vad skönt. De va inte igår. Och just nu är jag bara så galet, galet arg att jag inte orkar skriva här, o gör jag de kmr ja ändå bara skriva massa fula ord. Så den smällen får mamma ta istället. Haha. Vi hade förresten lite kul i skolan idag, då vi fick uppleva att vara blinda, haha. Vi gick där ute i stadsparken och såg inte ett skit, tusan va vi garva.
Imorgon går vi nio till halv ett, kort och skön dag. Plus att vi har psykologi, skoj! Senare på kvällen drar moa, ja och johanna in till jorunn för en rrriktig girls-night med pizza, gråtfilm, skräckis och förhoppningsvis övernattning. Kan inte bli bättre!
Nattttii sötisar!

Hahaha, ungefär såhär såg vi ut. Asnajsiga.

tillbaka!

HEJ!
Jag är tillbaka här. Allt - minnen, bilder och texter är raderade och jag kör på en nystart. Eftersom jag gör de överallt annars så! Och header o allt som har med denna blogg att göra just nu är fixat av min kära vän jonas! Så stort tack till honom!! Guld värt.
Min gamla blogg hittar ni fortfarande på http://ellinoragren.bloggplatsen.se/ om ni skulle vara intresserade av att kika in menar jag. För den raderar jag inte.
So long! Pusssssss


Gammal bild - ger nostalgi.

RSS 2.0