valborg

Dansuppvisning igår. Sola o sova idag + färga håret på syster. Halv 4 sticker ja till dfs, till pean! O ikväll blire röj! Ha en BRA kväll, o ta't lugnt! ;) Puss



anna snuttigull, i love you

Växellådan, vi hade sönder växellådan, inte nån spak. Haha!
Jag sitter på annas rum, hon stack tjugo över åtta. Jag äter mackor o dricker varm oboy. Ska strax klä på mig o försöka hitta bussplatsen jag ska åka ifrån o sen ska ja försöka genomlida dagen. JAG ÄR TRÖTT. Men oh, så värt.

kvinnersta bo!

KUL dag! Jag känner mig som en äkta bonne! Klappat ormar, hållt i råttor (ååh, så länge sen sist!), klappat reptiler, kycklingar, hållt i lamm osv. Haha! Jag gillar detta. Och sen åkte vi epa på flak, 5 pers på världens minsta flak och jävlar, va kul!!! Men sen paja bakre växelspaken, he-he. Jag trivs. Nu ska annsen o ja krypa ner i kojsen. Puss på er!
Lammet ser mindre nöjd ut, HEHE.

there's a voice inside my head saying, you'll never reach it.

Vi lär inte höras så mycket idag! Iomed att jag åker till kvinnersta efter skolan o sussar. Men ha det så himla bra göttegrisar!!

Jag är kär i mig själv!

paris, paris, paris, snart är vi där!

Dagar man liksom inte hoppats på, lyckas nästan alltid bli dom bästa. Så mycket har löst sig och jag har kännt mig ganska bra! Och inte nog med det avslutade jag dagen med ps. Haha, hon lyckas alltid att få mig att skratta SÅ, bara för hon är så knäpp o för att vi har bästa humorn. Har insett att inte många förstår sig på den humorn faktiskt ;) Det som är de bästa! Haha! Och nu är ja nyduschad, nypackad och klar för en natt hos min pingla ute i skogarna!


Jag kan skratta i flera dagar.

onsdag, REDAN

Hatar att stressa! Halv ett till fem idag. Puh. Vet inte va ja ska ha på mig................Känner mig som skabb! Natten va sämst. Puss på er! Vi hörs sen.

folk kommer, folk går, det är så visan går!

Uppsala/Södertälje!










Efter en snorig dag på stan.....Haha!








Trädgårdsyatzy!


Fantastiska dagar!
Och hemma, lite catch up i solen! Richard köpte gott till oss.




Puss!!

inga bilder, för-lat

Efter goda nyhter o sen efter en tur till helvetet flydde jag till min fina anna. Hon fick mig att skratta. Konstigt hur hon lyckas så bra. Sen grillades det hemma. Sen kastades de massa boll osånt. Och nu är jag hos mamma. Imorgon är det skola. Ja. Hejdå! Kioskgubben va dum idag, jonas va rolig, jag ramlade i trappen för ja har sån träningsverk i kroppen sen ja stod på massa händer igår. Herregud vilken charmig tjej jag är. Ho-ho

nu é ja gla

JAG ÄR FORTFARANDE ETT BARN.
Vet ni, mitt lov är snart slut, och det gör mig verkligen jäääääääätte deprimerad. Jag vill ha mer lov, ja vill träffa mina vänner mera!! Mitt lov har varit så fantastiskt att jag inte hunnit med. Va fort det gick!! Åh. Det har verkligen varit dom bästa dagarna på så jävla fucking länge. Och jag vill tillbaka till uppsala, o ligga på verandan, med allihopa o bara njuta av värmen. Jag vill ha så sjukt mycket sommarlov nu att jag deppar ihop. Jag vill till paris. Jag vill må sådär jätte bra som jag gjorde i början på året. Åh. Jag är deppig. Och det blåser för mycket för att ja ska kunna ligga ute o inte huttra..............Bilder får ni inte heller än, för jag är hos pappa o min dator är hos mamma, ikväll kommer emelie o vi ska grilla. Får se var ja sover. Jag är splitter-up. Jag vill till paris med mina bästa NU NU NU.
GLÖM MITT GNÄLL, JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB! (Borde kolla mailen oftare)
Tack, gode, gud. Det blir inte ännu en pank sommar. Halleluja!

JIPPI!

lov,lov,lov,lov<3

Har haft en HELT fantastisk dag! Och nu inväntar jag min fina vän sandra. Jag klagar inte, mitt liv är fint just nu. Puss!

..

Ja vill inte åka hem...............

GLAD PÅSK!

Sitter i bilen, är påväg till södertälje, till mina småkusiner, vi ska till mina kusin-kusiner sen o äta. Saknar mina uppsalabor................Vi är i sthlm nu trorjag, så mycket bilar, ja mår illa. Vi hann iaf mysa ute på altanen imorse innan vi drog. Vädret är ju galet underbart!!!!! Och jag längtar tills vi kommer fram, ungarna längtar efter oss, springer runt o kollar. GODINGARNA. Vilket orörigt inlägg. O nu är vägarna ännu mer krokiga (spyr)....Hehe, hejdå!


uppsala, grym-t

Fredag! Gårdagen var asskön och vi fortsätter väl denna dag på samma sätt - asskönt. Vi solar, vi myser, vi gosar med alla hundar som springer här, haha, love them! Och senare ska vi shoppa. Jag fick ju 200kr av beccis i födelsedagspresent, sötan!! Men först av allt blire påsklunch! Jag trivs så bra här och jag älskar allt som har med det här stället att göra. Och eftersom jag inte mår så bra är det okej om ja lägger mig på rummet en stund o bara är, tittar på satc o vilar upp mig. Och att ligga ute på fatboy, yummi ;)


chillipill

Jag gillar uppsala. Eller, ja älskar uppsala. Hatar att jag inte har någon ork dock. Satt ute i solen, nu är ja snurrig. Haha! Måste nog äta lite frukost. Min mage är inte som den ska. Dom stora kusinerna har åkt bort, o kvar är 2 sovande nötter. Den enas väckarklocka har ringt hela morgonen, har han vaknat? NÄÄÄ. Precis som storebrorsan. Dom är otroliga. Gårdagen va iaf mys. Min näsa är mindre mys. Morbror ska grilla, varenda dag. Jag bad om EN grillning. "Vi kan grilla jämt" och ja, man får ta han på orden. Puss på er!

nu far vi österut






Haha, sista bilden..ÖH HEJ BRA JA MÅR
Nu har vi packat o snart kommer mormor. Har lyckats spilla ut nagelack på hela golvet också, smart.
Hejdå sötisar!

uppsala, södertälje, here comes sjuka elli!

Jag älskar att låta förkyld! Men jag hatar att vara det. Det hindrar mig, kan inte bestämma mig hur ja ska göra? Men ja tror jag åker upp med mamma o mormor till uppsala, om ca 2 timmar. I need a break from everything. Även om ja inte kommer orkar göra någonting, så kan ja ju lika gärna repa mig där uppe? SÅ VI KÖR!! Saknar dom.. Puss!

en dag en, var dag en annan

Tänk att man kan vara med massa massa människor och ändå känna sig som den mest ensamma människan som vandrar här på jorden? Tänk att man har så fina vänner och ändå känns det som att alla andra har varandra, och jag går min egen väg, ensam. Tänk att jag har en familj som älskar mig, o ändå känns dom så långt borta. Tänk att man kan få så mycket, och ändå känns allt tomt. Det känns hela tiden som att någonting fattas. Och varför all denna rädsla? Jag har dom bästa vännerna. Men saker har förändrats förut, så varför inte nu? Jag är rädd att bli ensam. Jag är rädd. Så jävla rädd. Hela tiden. Någonting stör mig inombords. Någonting skrämmer mig. Någonting gör ont. Vad är det som fattas? Har jag inte redan allt? Ibland vill jag bara åka tillbaka. Till tiderna när man bara var så omedveten. När vi var en familj. När inget av denna skit hade hänt. Har mitt förflutna gjort mig otrygg? Är jag helt vilsen? VAD ÄR DET SOM INTE STÅR RÄTT TILL?!

gårdagens

Idag är jag en dead-girl-walking. Mår piss rent ut sagt, ingen matlust o none ork. Orkar inte ens ut i solen. Tragic. Blir en fortsatt dag i sängen. Imorgon ska vi nog ut på äventyr, måste piggna till.
Här kommer gårdagens bilder!


F Y I, min bikini är hos mamma. Den där hade ja när ja va typ 10, så ja, den är ANINEN liten, he-he.

Det riktiga golvet är nere i källaren på rengöring!

TUSEN tack för all hjälp!! hade aldrig kommit igång utan dig. Min pärla!












Några fastna visst inte alls på bild. Men fina är ni.


trodde detta skulle bli en ligga-i-sängen-precis-hela-dagen-dag

Har målartvättat, tagit ut träplankor, tvättat golv, målat halva balkongen, handlat, streeeessat, "promenerat", fixat, o sen äntligen rullade det in en massa små pojkar o vi grillade hela kvälla. Och allt detta med ps! Så jävla bra dag. Random saker är nog det bästa! Nu är jag dock totalt slutkörd. Har fixat iordning allt ute o i köket o nu sprängs nog huvudet snart. Så natti! Bilder kommer imorgon.

ride with me

Gårdagen var guld! Anna hela dagen. Vi försökte med inlines men hela grejen misslyckades så vi bestämde oss för en egen liten grillkväll. Vi var ensamma, men anna lyckades tända hela grillen själv o grejer! Vi grillade majskolvar o allt va ba så himla mys. Sen satt vi där ute på balkongen hela kvällen, sjöng lite med hennes mamma, pratade om allt mellan himmel o jord (som vanligt), åt lite godis och spanade på alla som gick förbi. Sånt där ger mig kraft. Så jävla övermys. Älskar dig!




Mums!!
Och idag har jag börjat dagen med ett långt samtal med ps, solandes, o nu är hon påväg hit (trorja), vi ska nämligen börja fixa min balkong! Hihi. Den är gul o gammal, men ska bli vit o dyng tillfixad! Det ska bli största hängstället på sommarkvällarna förstår ni...Förkylningen får vi dock trycka undan idag (snoret rinneeeeeeeeeer, o huvet dunkar) men va har vi inte alvedon till liksom? Puss, hoppas ni njuter av solen!

i might be bad, but i'm perfectly good at it

Vet inte hur ja ska definera natten riktigt men morgonen har varit skön. M-m, har bara legat o tittat på sex and the city med öppen balkongdörr! Underbart. Senare väntas mys med min älskling! Anna-gos.


no mather what, i'm gonna need you. Ipad. HAHA, tulle.....

saturday night live!!

Har haft en jätte fin dag! Med jättefina vänner! Vi har grillat hos rillen o bara göttat, ett avsked för mosen. Hon åker inatt, hon åker till paris inatt! Vilket innebär att jag och syrran alltså är påväg om precis en månad! Eller, en månad minus en dag.... Wow, ja längtar så galet. Men frågan är ju bara vad ja ska göra på mitt lov nu, utan mos? Vi ses ju jämt på mina lov!!!!! Ja kommer sakna henne så mycket. Det var hemskt att säga hejdå. Men vi försökte göra det hela lättare med lite toy story iaf. Haha! Nu har ja möblerat om i rummet hos pappen o stannar här över natten. MOT SEX AND THE CITY! Puss
mår så jäkla konstigt btw.....Åt visst en godis igår ja upptäckte idag ja inte tålde, pruuuuuuuutt.

Älskling.

i'm gonna let it shine

Hej vänner/ovänner! Visst är min blogg superkul, superintressant och superbra? det tkr jag. Jag är snart körklar och har haft något slags lyckorus i mig under dagen som bröt ut i knip i bröstkorgen. Jag sprang till bussen efter första bussen hem o hämtade träningskläder och hoppade på nästa buss, o åkte till emmelie igen. Vi var sega o åt godis som uppvärmning till zumban vi sen åkte på. Kul att testa nytt o kul att emmelie är instruktör. Jag hamnade i chock när hon skakade rumpan på ett sätt ja aldrig tidigare sett(!) och svårt vare. Men kul! Nu är ja trött o tänker snart hoppa i sängen, har ju tillome lagat maten ikväll.
Och imorgon står grill på schemat igen med världens bästa knäppgökar!

Den första bilden ja la upp på den här bloggen som ny, för typ 2-3 år sen....(de gamla är raderat)

Jag är bara så glad att jag får vara med min emmelie igen. Det är ju min emmle, förfan. Och vad kan visa oss att vi inte klarar oss utan varandra om inte dethär? Ett år, ett jävla fuckat år. Det gör ont.

puss

Seg dag! Är så jäkla trött. Men hanna o ja tog en twister i solen förut o de kmr ja leva på ett tag. Min buss går om en halvtimme, o sen äre körkurs hela kvällen. Ja kommer dö!!

you're true colors shining through

Ibland älskar jag jensen. Ledig idag med. Börjar med en promenad med ollie, utvecklingssamtal, och sen en jäkla massa plugg. Men snart lov! Och imorgon ska vi på körkurs, äntligen ska ja få ta mig ut på vägarna!!

fan, va fint.

Dagar som dessa får man inte uppleva många gånger i livet. Dagar som dessa ger mig ny kraft att vilja leva.

Ja nog fan har jag saknat dig alla gånger.

sunnnnnnny day

HELVETISK natt. Stackars mage, och elli. Har tittat på djungel george haha, nostalgi. Och nu ska ja ner o äta grillad korv, mumms. Blir en sväng till kga med mos sen o hoppas på glass i solen med henne o syster. Sen far ja vidare till min mor. Puss!

ipad, i'm in love

Hej hallå!
En kväll hos grannarna med grann"barnen" är alltid lika mysiga, alltid lika skrattiga, och alltid lika varma. Dom där omogna grabbarna blandat med oss omogna tjejer, kan de bli annat än kul?! haha. Nä vi är inte omogna, vi har bara skum humor. Och ja älskaaar't!! Bäst vare iaf. Och efter filmen 127 hours är ja nu utpumpad. Värd film btw, se den! Och imorgon väntar mer, så dags att söv. Men ja satt vid richards ipad förut, wow säger ja bara, jag är Så fascinerad. Skulle blogga från den, men då blev maten precis klar....Så att.........Den va cool i vilket fall! Puss!!
(Vet inte varför de blev såna där mellanrum, gick inte o ändra)

good enough

Igår var en fiin dag. Började dock lite sämre när ja vakna av att jag slog i huvet i min fönsterbräda, som är gjord av sten. Och sen kom en bula på besök. Det vart lite skrik hit o dit, haha. Sen dega ja i soffan med film o godis hela förmiddan innan Moa o ja gick ut o strosa på gatorna o lyckades av nån konstig slump hamna vid kronhallskiosken där vi invigde våren med våra årliga mjukglass besök. Vi satt sen en stund med thompa i deras kök o prata innan vi åkte in till kga, mötte upp emelie o richard på maxi och handlade pizza stuff! Vidare mot emelies lägenhet där de blev pizzabak, glassätande, galenpannaspelande, popcornätande och första påskmustdrickande. MYS!!!! Idag har ja varit ute o gått o fixat, och förhoppningsvis ikväll blir det chill med grabbarna grus o flickorna bus. Hoppas! Är ju ledig imorgon mä. Skönt. Puss!

Från marieberg i fredags, hahahahha.




Moa fick sin present också, lite sent, hihi

Perfekt lördag.

mucka inte med en sur elli

Jag är så jävla trött på skit. Jag är så jävla trött så att jag ger upp på en gång. Jag är så jävla rädd att jag bara vill dö. Jag hatar allt just nu. Och människor är opålitliga. Jag lär mig aldrig, men vet ni? jag ger upp, jag tänker inte kämpa. Kämpa suger. Fixa till det, okej. Men kämpa, fan heller!! En kväll hos grannfamiljen igår, med syster, var precis vad jag behövde. En eftermiddag i marieberg med syster och richard idag, gav mig mer än på länge. Jag gråter ju jämt nuförtin, men det kan vara bra. Dom bara kramade mig och älskade mig. Jag får vara dålig inför dom, utan att vara rädd för att bli lämnad eller oälskad. Och att åka bil med richard, det är något som ALLTID får mig att garva....haha! Och tack Emelie o Moa, tack hela min extra familj, för att ni aaaltid älskar mig, även när jag är SÄMST. Älskar er så mycket.

Grattis igen, i efterskott älskling!!! Tusen tack för den superfina väskan och armbandet. Och tack för att du äntligen är hemma från thailand <3

bläääuuuppppuppuppp

Idag är jag sämst... Sämst, sämst, sämst. Ja mår pyton, O min kropp vill inte sammarbeta för 5 öre heller för den delen..............Godnatt!!!

prutt

Internet har inte funkat på några dagar men nu är det back. Min käre Oskars far är här o löser problemet. Och påtal om Oskar vart ja ju rätt förvånad när ja o pappa äter oså tittar ja ut o där står han i egen hög person på grannens uppfart, ja, man ba ahmen tjena! Mm. Och påtal om något HELT annat bytte vi idrottsdag från torsdag till idag, så vi har dansat affro på möran. Det var som en öken där nere, svetten rann bara i brist på luftkonditionering. Uh, men kul vare. Annars åkte ja hem tidigare, magen är totalt fucked up o magkatarren sitter mig i halsen. Vill dö. Förövrigt köpte ja asnajsiga dojor igår o pappa praktiskt taget hämtade mig i öret, sen tog jag en hääärlig promenad i kvällssolen med min fina Sandra. Ja, livet leker ändå. O imorgon börjar jag halv ett.....ja ska verkligen försöka ta mig upp!

Men skjut en pil genom mitt huvud, vart är min energi o livskraft? Nja iofs, det måste ha försvunnit i samband med dfs.. Älskar min syster gör jag iallafall, hon är ett underverk. Och utan söndagsnatten med henne, ja, då vore ja ännu mer nervvrak. Bäst är hon.

måndag!

Har sovit lite för lite, det känns i hela magen. Men aja, det var för en bra sak!

"Men den där taken går ju ikväll" (utalar taken som i svenska tak)
"haha den heter taken pappa"
"haha jaha"
"driver du?"
"haha nej.. har du sett den?"
"nej, jag har bara hört om den"
"va den bra?"
Haha, ha en bra dag!!


go baby go baby go, don't upset the rhythm


(Bara se på mig..Vi dog)

Är hos pappa med syster. Stannar här i veckan och emelie sover med mig inatt. Vi har käkat taco (3e gången den här veckan för mig) och nu sitter vi i soffan med popcorn, choklad, och ska se på film, pensionärs jävlarna och episodes. Perfekt avslut på en jobbig helg. Puss!

not enough

Jag satt o titta på massa gamla bilder, o hittade massa bilder på mig från min såkallade "fjortis" period, ja vi alla har väl varit där någon gång. Jag skrattar på mig, men sen hittade jag något ännu roligare. Blev lite chockad faktiskt! Haha, undrar hur ja mådde?


Ja menar........

Men bara för att lätta upp stämningen, från konfan.

Fastnade ju i en klätterställning en gång också. (blåmärket va 100000 gånger värre nån vecka innan)

Varför skulle jag INTE älska mitt förflutna liksom? Åh. Hahahahaah.
Behövde muntra upp mig själv lite. Är så sjukt risig idag. Blä.

somethings just hurts more

Ändrade planer för kvällen, så det blir tjejmys här hemma med syster och mor. Pappa är nämligen på föreläsning och richard åker till london, så enda killen här i lägenheten ikväll blir ollie! Bra film och gott står på schemat! Låter helt okej. Sen sover syster med mig. Mys!!
Puss, ha en bra fredag!

KOLLA vilken fin vovve vi har. M-m. Liten va han där dock. (Frenja är kennelns namn, ja..)
Han är min prins!!!!!!!!!!!!! o ja har ingen vettig bild....

RSS 2.0